Portal melhisedec.ro

Pagina principal · Biblia online · Articole · Cntri · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principal
Biblia online
Srbtori
Luni noi
Articole
Cntri
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legturi pe internet
Categorii tiri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"ncolo, fraii mei, tot ce este adevrat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice fapt bun, i orice laud, aceea s v nsufleeasc"
Filipeni 4:8

Cugetarea zilei
"Evlavia nu poate fi privit ca un scop n sine, ci doar ca un mijloc de a ne ridica la cea mai aleas cultur, pe calea desvririi sufletului. Iat de ce, oamenii care socot evlavia ca un scop ajung cel mai adeseori nite farnici."

J.W. von Goethe


Noi articole
Nu-i alt dragoste..
Religie launtrica..
Pine vie...
Strpuns..
Lumina..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 1
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 667
Cel mai nou membru: Fiedler Simona
> Membri banai: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Biblia online
Biblia selector

Alege cartea i capitolul: - Caut n Scriptur AICIBIBLIA sau SFNTA SCRIPTUR

Cartea Isaia, Capitolul 29

1. Vai de Ariel (Leul lui Dumnezeu); de Ariel! Cetatea n care a tbrt David! "Adugai an la an, i lsai srbtorile s-i fac ocolul lor.
2. Apoi voi mpresura pe Ariel; plnsete i gemete vor fi n ea i cetatea va fi ca un Ariel pentru Mine.
3. Cci te voi mpresura din toate prile, te voi nconjura cu cete de strjeri, i voi ridica ntrituri de anuri mpotriva ta.
4. Vei fi dobort la pmnt i de acolo vei vorbi, i din rn i se vor auzi vorbele. Glasul tu va iei din pmnt ca al unei nluci, i din rn i vei opti cuvintele.
5. Dar mulimea vrjmailor ti va fi ca o pulbere mrunt, i mulimea asupritorilor va fi ca pleava care zboar, i aceasta deodat, ntr-o clip."
6. De la Domnul otirilor va veni pedeapsa, cu tunete, cutremure de pmnt i pocnet puternic, cu vijelie i furtun, i cu flacra unui foc mistuitor.
7. i, ca un vis, ca o vedenie de noapte, aa va fi mulimea neamurilor care vor lupta mpotriva lui Ariel, aa vor fi cei ce se vor bate mpotriva lui i cetuii lui, strngndu-l de aproape.
8. Dup cum cel flmnd viseaz c mnnc, i se trezete cu stomacul gol, i, dup cum cel nsetat viseaz c bea, i se trezete stors de puteri i cu setea nestmprat: tot aa va fi i cu mulimea neamurilor care vor veni s lupte mpotriva muntelui Sionului.
9. "Rmnei ncremenii i uimii! nchidei ochii i fii orbi!" "Ei sunt bei; dar nu de vin; se clatin, dar nu din pricina buturilor tari.
10. Ci pentru c Domnul a turnat peste voi un duh de adormire; v-a nchis ochii, proorocilor, i v-a acoperit capetele, vztorilor.
11. De aceea toat descoperirea dumnezeiasc a ajuns pentru voi ca vorbele unei cri pecetluite. Dac o dai cuiva care tie s citeasc, i-i zici; ,Ia citete!' El rspunde: ,Nu pot, cci este pecetluit!'
12. Sau dac dai cartea unuia care nu tie s citeasc i-i zici: ,Ia citete!' El rspunde: ,Nu tiu s citesc."
13. Domnul zice: "Cnd se apropie de Mine poporul acesta, M cinstete cu gura i cu buzele, dar inima lui este departe de Mine, i frica pe care o are de Mine, nu este dect o nvtur de datin omeneasc.
14. De aceea voi lovi iari pe poporul acesta cu semne i minuni din ce n ce mai minunate, aa c nelepciunea nelepilor lui va pieri, i priceperea oamenilor lui pricepui se va face nevzut."
15. Vai de cei ce i ascund planurile dinaintea Domnului, care i fac faptele n ntuneric, i zic: "Cine ne vede i cine ne tie?"
16. Stricai ce suntei! Oare olarul trebuie privit ca lutul, sau poate lucrarea s zic despre lucrtor: "Nu m-a fcut el?" Sau poate vasul s zic despre olar: "El nu se pricepe?"
17. Peste puin vreme, Libanul se va preface n pomt, i pomtul va fi socotit ca o pdure!
18. n ziua aceea, surzii vor auzi cuvintele crii, i ochii orbilor, izbvii de negur i ntuneric, vor vedea.
19. Cei nenorocii se vor bucura tot mai mult n Domnul, i sracii se vor nveseli de Sfntul lui Israel.
20. Cci asupritorul nu va mai fi, batjocoritorul va pieri, i toi cei ce pndeau nelegiuirea vor fi nimicii:
21. cei ce osndeau pe alii la judecat, ntindeau curse cui i nfruntau la poarta cetii, i npstuiau fr temei pe cel nevinovat.
22. De aceea aa vorbete Domnul ctre casa lui Iacov, El, care a rscumprat pe Avraam: "Acum Iacov nu va mai roi de ruine, i nu i se va mai nglbeni faa acum.
23. Cci cnd vor vedea ei, cnd vor vedea copiii lor, n mijlocul lor, lucrarea minilor Mele, mi vor sfini Numele; vor sfini pe Sfntul lui Iacov, i se vor teme de Dumnezeul lui Israel.
24. Cei rtcii cu duhul vor cpta pricepere, i cei ce crteau vor lua nvtur."Capitole din : 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  
41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  
61  62  63  64  65  66  

Copyright © 2009-2020 / 5769-5780 melhisedec.ro
9153299 vizite unice Powered by PHP-Fusion