Portal melhisedec.ro

Pagina principal · Biblia online · Articole · Cntri · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principal
Biblia online
Srbtori
Luni noi
Articole
Cntri
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legturi pe internet
Categorii tiri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"ncolo, fraii mei, tot ce este adevrat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice fapt bun, i orice laud, aceea s v nsufleeasc"
Filipeni 4:8

Cugetarea zilei
"Evlavia nu poate fi privit ca un scop n sine, ci doar ca un mijloc de a ne ridica la cea mai aleas cultur, pe calea desvririi sufletului. Iat de ce, oamenii care socot evlavia ca un scop ajung cel mai adeseori nite farnici."

J.W. von Goethe


Noi articole
Nu-i alt dragoste..
Religie launtrica..
Pine vie...
Strpuns..
Lumina..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 1
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 667
Cel mai nou membru: Fiedler Simona
> Membri banai: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Biblia online
Biblia selector

Alege cartea i capitolul: - Caut n Scriptur AICIBIBLIA sau SFNTA SCRIPTUR

Cartea Ezechiel, Capitolul 46

1. Aa vorbete Domnul Dumnezeu: "Poarta curii dinuntru: dinspre rsrit, va rmne nchis n cele ase zile de lucru; dar se va deschide n ziua Sabatului, i va fi deschis i n ziua lunii noi.
2. Domnitorul va intra pe drumul care d n tinda porii de afar, i va sta lng uiorii porii. Apoi preoii vor aduce arderea lui de tot i jertfele lui de mulumire. El se va nchina pe pragul porii, apoi va iei iari afar, i poarta nu se va nchide pn seara.
3. Poporul rii se va nchina i el naintea Domnului la intrarea acestei pori, n zilele de Sabat i la lunile noi.
4. Arderea de tot pe care o va aduce Domnului domnitorul, n ziua Sabatului, va fi de ase miei fr cusur i un berbec fr cusur;
5. iar darul lui de mncare va fi o ef de berbec, i un dar de bun voie pentru miei, cu un hin de untdelemn de fiecare ef.
6. n ziua lunii noi, va da un viel fr cusur, ase miei i un berbec, toi fr cusur.
7. i darul lui de mncare va fi de o ef pentru viel, o ef pentru berbec, i ct va voi pentru miei, cu un hin de untdelemn de fiecare ef.
8. Cnd va intra domnitorul, va intra pe drumul din tinda porii, i va iei pe acelai drum.
9. Dar cnd va veni poporul rii naintea Domnului, la srbtori, cel ce va intra pe poarta de miaznoapte, ca s se nchine, va iei pe poarta de miazzi; iar cel ce va intra pe poarta de miazzi, va iei pe poarta de miaznoapte; nu trebuie s se ntoarc pe aceeai poart pe care vor intra, ci vor iei drept nainte pe cealalt.
10. Domnitorul va intra cu ei cnd vor intra, i vor iei mpreun cnd vor iei.
11. La srbtori i la praznice, darul de mncare va fi de o ef pentru viel, o ef pentru berbec, i ct va voi pentru miei, mpreun cu un hin de untdelemn de fiecare ef.
12. Dac ns domnitorul aduce Domnului o ardere de tot de bunvoie sau o jertf de mulumire de bun voie, i vor deschide poarta dinspre rsrit, i el i va aduce arderea de tot i jertfa de mulumire aa cum o aduce n ziua Sabatului; apoi va iei afar, i dup ce va iei, vor nchide iari poarta.
13. n fiecare zi vei aduce Domnului ca ardere de tot un miel de un an, fr cusur; pe acesta l vei aduce n fiecare diminea.
14. Vei mai aduga la el ca dar de mncare, n fiecare diminea, a asea parte dintr-o ef, i a treia parte dintr-un hin de untdelemn, pentru stropirea florii de fin. Acesta este darul de mncare de adus Domnului; aceasta este o lege venic, pentru totdeauna!
15. n fiecare diminea, vor aduce astfel mielul i darul de mncare mpreun cu untdelemnul, ca o ardere de tot venic."
16. "Aa vorbete Domnul Dumnezeul: ,Dac domnitorul d unuia din fiii si un dar luat din motenirea sa, darul acesta va rmne al fiilor si, ca moia lor prin drept de motenire.
17. Dar dac d unuia din slujitorii lui un dar luat din motenirea lui, darul acela va fi al lui pn n anul slobozeniei, apoi se va ntoarce napoi domnitorului; numai fiii lui vor stpni ce le va da din motenirea lui.
18. Domnitorul nu va lua nimic din motenirea poporului, nu-l va despuia de moiile lui. Ci, ce va da de motenire fiilor si, va lua din ce are el, pentru ca nici unul din poporul Meu s nu fie ndeprtat din moia lui!"
19. M-a dus, pe intrarea de lng poart, n odile sfinte, rnduite preoilor, i care se afl spre miaz-noapte. i iat c n fund, era un loc, nspre apus.
20. El mi-a zis: "Acesta este locul unde vor fierbe preoii carnea de la jertfele pentru vin i pentru ispire, i unde vor coace darurile de mncare, ca s se fereasc s le duc n curtea de afar i s sfineasc astfel poporul prin ele.
21. M-a dus apoi n curtea de afar, i m-a fcut s trec pe lng cele patru coluri ale curii. i iat c era o curte la fiecare col al curii.
22. i n cele patru coluri ale curii erau nite curi desprite, lungi de patru zeci de coi i late de treizeci; cte patru aveau aceeai msur, i erau n coluri.
23. Cte patru erau nconjurate cu un zid, i la picioarele zidului de jur mprejur erau nite vetre pentru gtit.
24. El mi-a zis: ,Acestea sunt buctriile, unde vor fierbe slujitorii casei carnea de la jertfele aduse de popor.Capitole din : 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  
41  42  43  44  45  46  47  48  

Copyright © 2009-2020 / 5769-5780 melhisedec.ro
9151119 vizite unice Powered by PHP-Fusion