Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"...și au vorbit astfel întregii adunări a copiilor lui Israel: Țara pe care am străbătut-o noi ca s-o iscodim, este o țară foarte bună, minunată"
Numeri 14:7

Cugetarea zilei
"Nu merge înaintea mea, s-ar putea să nu te urmez, nu merge în spatele meu, s-ar putea să nu te conduc bine; mergi alături de mine și fi prietenul meu."

Albert Camus


Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 1
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 668
Cel mai nou membru: Belle
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Biblia online
Biblia selector

Alege cartea și capitolul: - Caută în Scriptură AICIBIBLIA sau SFÂNTA SCRIPTURĂ

Cartea Ezechiel, Capitolul 5

1. "Și tu, fiul omului, ia o sabie ascuțită, ia-o ca brici de ras, și trece-o peste cap și barbă. Ia apoi o cumpănă de cântărit, și împarte părul.
2. O treime din el arde-o în foc, în mijlocul cetății, când se vor împlini zilele împresurării; o treime ia-o și taie-o cu sabia de jur împrejurul cetății; iar o treime risipește-o în vânt, căci voi trage sabia după ei.
3. Totuși ia vreo câțiva peri din ei, și strânge-i în poalele hainei tale.
4. Din aceștia să mai iei iarăși vreo câțiva, să-i arunci în foc și să-i arzi în foc. Din ei va ieși un foc împotriva întregii case a lui Israel."
5. Așa vorbește Domnul, Dumnezeu: "Acesta este Ierusalimul! Eu îl pusesem în mijlocul neamurilor și de jur împrejurul lui sunt țări.
6. Dar el s-a răzvrătit împotriva legilor și poruncilor Mele, și s-a făcut mai vinovat decât neamurile și țările de primprejur; căci a nesocotit legile Mele, n-a urmat poruncile Mele.
7. De aceea, așa vorbește Domnul, Dumnezeu: ,Pentru că ați fost mai îndărătnici decât neamurile care vă înconjoară; pentru că n-ați urmat poruncile Mele și n-ați împlinit legile Mele, și n-ați lucrat nici măcar după legile neamurilor care vă înconjoară; -
8. din pricina aceasta, așa zice Domnul, Dumnezeu: ,Iată am necaz pe tine, și voi aduce la îndeplinire în mijlocul tău judecățile Mele, sub ochii neamurilor.
9. Din pricina tuturor urâciunilor tale, îți voi face ce n-am mai făcut niciodată, și nici nu voi mai face vreodată.
10. De aceea părinții vor mânca pe copiii lor, în mijlocul tău, și copiii vor mânca pe părinții lor; Îmi voi împlini judecățile împotriva ta, și voi risipi în toate vânturile pe toți cei ce vor mai rămâne din tine.
11. De aceea, pe viața Mea! zice Domnul, Dumnezeu: pentru că Mi-ai pângărit locașul Meu cel sfânt cu toți idolii și toate urâciunile tale, și Eu Îmi voi întoarce ochii de la tine; ochiul Meu va fi fără milă, și nu Mă voi îndura.
12. O treime din locuitorii tăi va muri de ciumă, și va fi nimicită de foamete în mijlocul tău: o treime va cădea ucisă de sabie în jurul tău; și o treime o voi risipi în toate vânturile, și voi scoate sabia după ei.
13. Îmi voi potoli astfel mânia, Îmi voi domoli astfel urgia cu ei, și Mă voi răzbuna ca să știe că Eu, Domnul, am vorbit în mânia Mea, vărsându-mi urgia peste ei.
14. Te voi preface într-un pustiu, te voi face de ocară printre neamurile care te înconjoară, înaintea tuturor trecătorilor.
15. Vei ajunge de ocară și de rușine, vei fi o pildă și o groază pentru neamurile care te înconjoară, când voi aduce la îndeplinire judecățile Mele împotriva ta, cu mânie, cu urgie, și cu pedepse aspre, - Eu, Domnul, o spun, - când voi arunca împotriva lor săgețile nimicitoare ale foametei, care dau moartea, și pe care le voi trimite să vă nimicească.
16. Căci la nenorocirile voastre voi mai adăuga și foametea, și vă voi sfărâma toiagul pâinii.
17. Voi trimite împotriva voastră nu numai foametea, ci și fiarele sălbatice, care vă vor lăsa fără copii. Ciuma și vărsarea de sânge vor trece prin mijlocul tău: voi aduce peste tine și sabia. Eu, Domnul, vorbesc."Capitole din : 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  
41  42  43  44  45  46  47  48  

Copyright © 2009-2020 / 5769-5780 melhisedec.ro
9511508 vizite unice Powered by PHP-Fusion