Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Domnul, Dumnezeul tău, te va face să intri în țara pe care a jurat părinților tăi, lui Avraam, lui Isaac și lui Iacov, că ți-o va da. Vei stăpâni cetăți mari și bune pe care nu tu le-ai zidit..."
Deuteronomul 6:10

Cugetarea zilei
"Orice punct de vedere este greșit, pentru că este limitat. Cine se uită spre tavan, nu vede podeaua!"

Richard Wurmbrand


Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 1
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 668
Cel mai nou membru: Belle
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Studiu Biblic - Discuții pe teme religioase | Biblia
Pagina 2 din 2 < 1 2
Deconectat RE: Matei 18- Iertarea și păcatul .
fullban10
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
12906. Postat la 30/07/2011 13:47 - 3272z16h28m
Toate-s vechi și nouă toate, zice undeva Eclesiastul.
Cu aceeași problemă s-a confruntat și Pavel, încât a strigat sfâșietor: o nenorocitul de mine, cine mă va izbăvii?
Nu suntem lăsați în necunoștintă. Am fost atenționați că nu există nici-un om fără păcat. Ba se repetă, informația: nici-unul măcar. Totul este ca păcatul să fie o GREȘEALĂ pe care să nu o mai repetăm. Acest " țăpuș" îl purtăm în noi, știm că e acolo. Și ce e foarte important să nu uităm: nu suntem singuri:"............. dacă cineva a păcătuit avem la Tatăl un Mijlocitor, pe Iisus Hristos, Cel neprihănit. El este jertfa de ispășire pentru păcatele noastre, și nu numai ale noastre, ci pentru ale întregei lumi. 1 Ioan 1;1,2.

Adam de bunăvoie, conștient, a luat fructul din mâna Evei. Nu vroia să rămână singur. Zic eu.


Biblia are răspuns la toate intrebările.
Deconectat RE: Matei 18- Iertarea și păcatul .
cautatorul
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
13172. Postat la 16/08/2011 07:31 - 3255z22h44m
Buna ziua
Da sa continum putin cum putem birui pacatul ca de facut pacat e usor mama lui..
Planul satanei era bine gindit , bine planuit si avea ca scop sa duca la neascultara (pacat ) primi oameni . Sa urmarim teritotiul de lupta
Cum sa faca el aceasta ?
-in primul rand sa strecoare INDOIALA in MINTEA Evei si apoi sa o determine sa vrea sa faca ce nu era ingaduit . Atata timp cat in mintea Evei avea sa locuiasca CREDINTA si DRAGOSTEA VOINTA ei era puternic intarita de a face voia Domnului .
Ati vazut deja teritoriul de lupta ,asaltand MINTEA ca sa zdruncine CREDINTA , DRAGOSTEA ca determine VOINTA sa doreasca ceva rau .
Va rog sa urmariti implicarea credintei , dragostei , vointei si a minti
Priviti ce intrebare aparent nevinovata cu scop de a produce incurcatura , confuzie si indoiala in mintea Evei .
Oare a zis Dumnezeu cu adevărat. Satana i s-a adresat cu o întrebare care părea nevinovată, dar care era plină de viclenie. S-a discutat dacă întrebarea trebuia să fie tradusă 1 A zis Dumnezeu cu adevărat să nu mâncați din toți pomii din grădină? Însemnând , Sunt pomi în grădină din care vouă nu vă este îngăduit să mâncați? sau 2 Să nu mâncați din nici un pom din grădină? . Ebraica permite ambele traduceri și are o oarecare ambiguitate. Satana a intenționat ca aceste cuvinte să fie neclare și ambigue. Scopul lui era clar. El a dorit să semene îndoială în inima femeii cu privire la frazeologie și la sensul exact al poruncii divine și, în mod special, cu privire la justețea și dreptatea unei astfel de porunci.

Si a reusit Satana sa strecoare indoiala in mintea Evei ?
Sa vedem porunca clara a lui Dumnezeu si raspunsurile Evei care suna diferit .
Geneza 2 .16. Domnul Dumnezeu a dat omului porunca aceasta: "Poți să mănânci după plăcere din orice pom din grădină; dar din pomul cunoștinței binelui și răului să nu mănânci, căci în ziua în care vei mânca din el, vei muri negreșit."

Iata raspunsurile Evei care dovedesc,scot la iveala necredinta , indoiala
Geneza 3:2 Femeia a răspuns șarpelui: Putem să mâncăm din rodul tuturor pomilor din grădină. Geneza 3:3 Dumnezeu a zis: Să nu mâncați din el, și nici să nu vă atingeți de el, ca să nu muriți.

- Dumnezeu a declarat: ''În ziua în care vei mânca din el vei muri negreșitr17;'Eva a schimbat această declarație în, ''ca să nu muriț'' . În schimbul unei depline siguranțe a pedepsei cu moartea ca urmare a călcării poruncii, femeia a declarat că moartea putea să urmeze unei astfel de fapte. Cuvântul ''ca să nu'' , implică alarmă lăuntrică la gândul de a te juca cu ceva care se poate dovedi fatal, ascuns sub o presupusă atitudine cinică față de ideea că, într-adevăr, un astfel de lucru ar putea vreodată să se întâmple.

- Îndoiala și ezitarea în vorbirea Evei, reflectând-o pe aceea a șarpelui, fac ca mobilul ascultării să fie, în general, frica de moarte mai degrabă decât iubirea lăuntrică față de binefăcătorul ei Creator. Nu mai e iubirea motivatia ascultarii de Dumnezeu
- Un alt simptom de trezire a îndoielii în dreptatea absolută a poruncii lui Dumnezeu este faptul că Eva nu a menționat numele pomului pe care ea cu siguranță îl cunoștea. Vorbind despre locul acestui pom în termeni generali ca, aflându-se ''în mijlocul grădinii'', ea l-a așezat aproape în aceeași clasă cu ceilalți pomi din grădina căminului ei.


3:4 Atunci șarpele a zis femeii: Hotărât, că nu veți muri:

Hotărât că nu veți muri. Dacă prima întrebare a lui Satana avea drept scop să trezească îndoiala, ceea ce și urmărea într-adevăr, afirmația cu care a continuat avea înfățișarea amăgitoare a unei declarații autoritare. Felul cel mai impresionant de care este capabilă limba ebraică, putând fi redată: ''Absolut că nu veți muri'' . Satana a provocat veridicitatea Cuvântului lui Dumnezeu printr-o minciună pe față, motiv pentru care Hristos, pe drept, l-a numit tatăl minciunii r16;

Geneza 3:5 dar Dumnezeu știe că, în ziua când veți mânca din el, vi se vor deschide ochii, și veți fi ca Dumnezeu, cunoscând binele și răul.

Vi se vor deschide ochii. Satana continuă să prezinte un motiv verosimil pentru interdicția lui Dumnezeu. El Îl acuză pe Dumnezeu de 1 Invidierea fericirii creaturilor Sale. De fapt, Satana spunea: ''Fi sigură că rodul pomului nu a fost interzis de teamă ca să nu muriți, ci de teamă ca să nu fiți rivalii Stăpânului Însuși''. 2 Falsitatea. Satana Îl acuză pe Dumnezeu că a mințit când a afirmat că mâncarea din fruct va avea ca urmare moartea. Cerințele lui Dumnezeu au fost puse în cea mai odioasă și condamnabilă lumină. Amestecând adevărul cu minciuna, Satana a încercat să producă confuzie în mintea Evei, cu scopul de a o face să deosebească greu cuvintele lui Dumnezeu de ale Satanei.

Geneza 3:6 Femeia a văzut că pomul era bun de mâncat și plăcut de privit, și că pomul era de dorit ca să deschidă cuiva mintea. A luat deci din rodul lui, și a mâncat;
Femeia a văzut. După ce în mintea femeii au fost stârnite îndoiala și necredința în Cuvântul lui Dumnezeu, pomul i s-a părut mult prea deosebit. De trei ori se face mențiunea cât de încântător era pomul. El făcea apel la gustul ei, la ochii ei și la dorința ei înfocată după înțelepciunea sporită. Privind în felul acesta la pom, cu dorința de a se împărtăși din fructul lui, era o concesie făcută ispitei lui Satana. Eva era deja vinovată de călcare în inima ei a poruncii lui Dumnezeu,''Să nu poftești'' Exod 20,17. Fapta de a lua fructul și de a-l mânca a fost, astfel, numai rezultatul firesc de intrare pe calea călcării poruncii. Deci VOINTA ei era dornica de a manca.

''Nu Adam a fost amăgit, ci femeia'' 1 Timotei 2,14. Căderea lui Adam este cea mai tragică, pentru că el nu s-a îndoit de Dumnezeu, nu afost inselat de Diavol ci a facuto in deplina cunostinta de cauza , voit . Vedeti iarasi activitatea mintii , judecatii si vointei iubiri si in cazul lui Adam .

Geneza 3:7 Atunci li s-au deschis ochii la amândoi;
Atunci li s-au deschis ochii la amândoi. Ce ironie conțin aceste cuvinte care vorbesc despre împlinirea făgăduinței cu două înțelesuri a lui Satana! Ochii minții lor au fost deschiși r11; ei și-au dat seama că nu mai erau fără vină. Ochii fizici au fost deschiși r11; ei au văzut că erau goi. Conștiința era la lucru. Faptul că acest simțământ de rușine nu își avea rădăcinile în senzualitate, ci în conștiența de vinovăție înaintea lui Dumnezeu rezultă evident din faptul că ei înșiși s-au ascuns de El.

Am scris cam mult . Am cautat sa pun doar esenta pt a vedea implicatia minti increderi , dragostei , si vointei care adus la caderea in pacat ,dar tot odata sa intelegem cum putem sa biruim pacatul si ce rol au acestea in viata noastra .

Doamne-ajuta sa invingem pe vrasmas .
Deconectat RE: Matei 18- Iertarea și păcatul .
avodah
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
13177. Postat la 16/08/2011 13:52 - 3255z16h23m
Multumim de osteneala frate. Foarte iscusit Diavolul asta.Cum stie el sa se strecoare incet , incet, pana omul nu isi mai da seama ca este amagit.


BARUCH HABA B'SHEM YHWH Mat.23:39

Binecuvantat este cel ce vine in numele lui YHWH
Deconectat RE: Matei 18- Iertarea și păcatul .
cautatorul
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
13277. Postat la 20/08/2011 11:50 - 3251z18h25m
Bun gasit in ziua de sabat.

Interesul meu fata de acest subiect a inceput sa creasca care ma determinat , ma constrans sa inteleg importanta si rolul vointei , credintei , dragostei , si mintii. Care duc la realizarea neascultarii si infaptuirii pacatului , dar totodata la infaptuirea ascultarii de Dumnezeu . Toate aceste patru sunt implicate, activ si cred ca aici ar trebui sa se produca nasterea din nou ,dar tot aici sa inceapa si sa continue procesul sfintirii .Dar tocmai aici izvoraste ,incepe pacatul si aici cauta diavolul sa ne stimuleze spre pacat si chiar sa le stapaneasca . Stiti atuni ce se intampla cu un asemenea suflet .

Iata o poezie care ma luminat sa inteleg importanta vointei sau alegerii . O scriu aicea si nu la poezii pt ca imi trasmite un mesaj sxact la subiect .

LEGAMANT
Nu spune faptuind pacatul ,
Ca-I fost silit sa-l faptuiesti
Caci nimeni nu te poate face
Sa-l faci atunci cand nu voiesti.

Oricat de crancen-ar fi sila
Cu oice ar ameninta ,
Tu nu poti biruii vointa
Sa faci ce-ntradevar n-ai vrea

Chiar tinta cea mai slaba
Ajunge de nebiruit
Cand hotarat-ai legamantul
Sa-l ti pan la sfarsit

De-aceea daca-ti calci nadejdea
Si-ti uiti iubirea cea din tai
In veci vecilor tu singur
De asta vinovat ramai .

Caci dac-ai savarsit pacatul ,
Findc-ai dorit l-ai savarsit
Caci nu e om sa te sileasca
Sa faci ce tu n-ai planuit .

Cand vrei sa-ti aperi curatia
O aperi pana la mormant
Iti dai averea si viata
Dar nu-ti calci sfantul legamant .

Vede-ti infaptuirea , realizarea pacatului este actiunea noastra proprie , e alegerea noastra , e ca asa dorim sau vrem noi . Dar mai dezvaluie ceva si anume ca aceasta vointa e o forta o putere care ne duce la ascultare sau la neascultare . Adevărata religie are de-a face cu voința. Voința este puterea ce guvernează natura omului, aducând toate celelalte facultăți sub stăpânirea ei. Voința nu este gustul sau înclinația, ci este puterea de decizie care lucrează în fiii oamenilor, spre ascultarea sau neascultarea de Dumnezeu.

Vedeti ce e vointa ? puterea de guverne , inca o data si va rog meditate la ce am spus puterea de guverne . Unde guverneaza vointa ? in natura omului , in toata fiinta lui . Aducând toate celelalte facultăți sub stăpânirea ei. Adica obiceiuri , gusturi , placeri, viciu r30;Vointa nu e Dumnezeu prin ea lucreaza Dumnezeu si tot prin ea lucreaza diavolul .

Dumnezeu respecta aceasta alegere a vointei omului; exemplu avem pe Adam si Eva pe care Dumnezeu putea sa-I opreasca de la pacat dar El a respectat alegerea lor ,la fel Dumnezeu respecta si alegerea noastra . Prin caderea in pacat aceasta vointa a fost pervertita , slabita , mai nult prin gresita folosire a ei in obiceiuri pacatoase ea e slabita si vrasmasul lucreaza prin ea in noi si vointa si infaptuirea lui de diavol care ne duce la pacat si neascultare ,viciu r30;..

De aceea indemnul pt noi e sa predam , sa smulgem aceasta vointa de sub stapanirea vrasmasului si sa- o consacram prin rugaciune , Doamne primeste Tu aceasta vointa a mea si lucreaza TU vointa si infaptuirea ,,realizarea , ascultarea TA in mine . Nici nu ne dam seama cum vom face voia Domnului .

O sa va marturisesc o greseala in care am cazut si anume ; Cu zelul meu pt, Dumnezeu si intelegand ca pot realize ascultarea de Dumnezeu , ca vointa ma duce mai aproape de ascultare de voia Domnului , mi-am pus toate vointa forta sa ascult deDumnezeu . Cautam sa veghez asupra vointei , sa fac doar ce vrea Domnul si nimic alceva . Stiti cesa intamplat r30;.. O sa continui alta data ca iarasi am scris mult .
Cu respect.
Deconectat RE: Matei 18- Iertarea și păcatul .
fullban10
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
13280. Postat la 20/08/2011 18:57 - 3251z11h18m
Bănuiesc că ai pățit ca toți cei eN, persoane care se străduiesc să facă binele, să nu păcătuiască, să aibă voința de-a rezista ispitei, fără să-L ia pe Dumnezeu ca aliat. EȘEC TOTAL.
Dar poate tu ești din alt lut.


Biblia are răspuns la toate intrebările.
Deconectat RE: Matei 18- Iertarea și păcatul .
Lica
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
16858. Postat la 10/02/2012 19:35 - 3077z9h40m
Căutătorule aștept continuarea chiar dacă valentina nu e interesată știind cum e ea... suntem din același lud și totuși de multe ori suntem tare diferiți...chiar acum o oră am auzit de Enoh de exemplu...smiley


Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
Deconectat RE: Matei 18- Iertarea și păcatul .
cautatorul
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
24105. Postat la 06/07/2013 11:30 - 2565z18h45m
Buna ziua

Ce credeti ca ar putea fi o stavila impotriva pacatului si totodata o putere sa facem ce e corect si drept ?

O zi plina de cugetari cu Domnul .
Deconectat RE: Matei 18- Iertarea și păcatul .
fullban10
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
24107. Postat la 06/07/2013 12:26 - 2565z17h49m
Ma bucur ca ai revenit. Asteptam din 2011 experienta ta: O sa va marturisesc o greseala in care am cazut si anume ; Cu zelul meu pt, Dumnezeu si intelegand ca pot realize ascultarea de Dumnezeu , ca vointa ma duce mai aproape de ascultare de voia Domnului , mi-am pus toate vointa forta sa ascult deDumnezeu . Cautam sa veghez asupra vointei , sa fac doar ce vrea Domnul si nimic alceva . Stiti cesa intamplat r30;.. O sa continui alta data ca iarasi am scris mult .( postarea 13277/ 20/08/2011)

Am prevazut esecul ( postarea 13280/20/08/2011)

In 2013, 6 iulie, cum e ? Ai reusit sa veghezi?

Si pentru a raspunde intrebarii de azi :
- nu este sub soare alt mijloc decat genunchiul plecat.
Dacă noi am reuși singuri să ajungem să nu mai avem nici un păcat sau greșeală, atunci Domnul Isus n-ar fi avut nici un motiv să meargă la cruce.
A fi desăvârșiți asemenea Tatălui Nostru, înseamnă a intra în acest proces de sfințire care are ca finalitate desăvârșirea.


Biblia are răspuns la toate intrebările.
Deconectat RE: Matei 18- Iertarea și păcatul .
cautatorul
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
24115. Postat la 08/07/2013 08:33 - 2563z21h43m
Buna dimineata

Asa este doamna Valentina , dar tocmai aceasta este punctul de pornire , tocmai aceasta e dorinta de a asculta "JERTFA DOMNULUI HRISTOS" , iubirea Lui ,toata slava ,cinstea si respectul se cuvine doar Domnului .

Tocmai aceasta iubire ar trebui sa fie cea care sa ne determine la o recunostinta , ascultare si gura sa ne fie plina de lauda si multumire la adresa Tatalui ceresc .

O analiză a " fericirii " "binelui", care vine din comuniunea cu Dumnezeu arată că înseamnă următoarele:
- iertarea de păcat
- asigurarea mântuirii
- pacea conștiinței
- biruința asupra păcatului
- sprijin la necaz
- bucuria slujirii
- cetățenia în împărăția slavei.

Eu cred ca motive de a lauda si de a asculta de Tatal ceresc sunt destule .
Probabic ca crestinul nu e constient de aceste fagaduinte intr-un mod real practic , sunt iubit ,sunt mantuit , sunt iertat , sunt fiul lui Dumnezeu . Crestinul trebuie aiva pe buzele lui doar cuvinte de lauda , cuvinte din inima necontenite .

Cred ca o stavila impotriva pacatului si totodata o putere sa facem ce e corect si drept este ;

-Sa fim constienti de prezenta lui Dumnezeu permanent intr-un mod real acum si aici landa mine permanent . Va rog experimentati , fitii contienti ca Domnul e cu noi si in noi si urmariti cum ve-ti trai , vedeti ce se intampla cu viata noastra . Doamne-ajuta
Deconectat RE: Matei 18- Iertarea și păcatul .
Lavi
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
24136. Postat la 13/07/2013 14:08 - 2558z16h7m
Cautatorul a scris:
Si a reusit Satana sa strecoare indoiala in mintea Evei ?
Sa vedem porunca clara a lui Dumnezeu si raspunsurile Evei care suna diferit .
Geneza 2 .16. Domnul Dumnezeu a dat omului porunca aceasta: "Poți să mănânci după plăcere din orice pom din grădină; dar din pomul cunoștinței binelui și răului să nu mănânci, căci în ziua în care vei mânca din el, vei muri negreșit."

Iata raspunsurile Evei care dovedesc,scot la iveala necredinta , indoiala
Geneza 3:2 Femeia a răspuns șarpelui: Putem să mâncăm din rodul tuturor pomilor din grădină. Geneza 3:3 Dumnezeu a zis: Să nu mâncați din el, și nici să nu vă atingeți de el, ca să nu muriți.

- Dumnezeu a declarat: ''În ziua în care vei mânca din el vei muri negreșitr17;'Eva a schimbat această declarație în, ''ca să nu muriț'' . În schimbul unei depline siguranțe a pedepsei cu moartea ca urmare a călcării poruncii, femeia a declarat că moartea putea să urmeze unei astfel de fapte. Cuvântul ''ca să nu'' , implică alarmă lăuntrică la gândul de a te juca cu ceva care se poate dovedi fatal, ascuns sub o presupusă atitudine cinică față de ideea că, într-adevăr, un astfel de lucru ar putea vreodată să se întâmple.


Cautatorule,eu inteleg altfel explicatia pe care ai adus-o tu mai sus.
Dar , ma gandesc , ca.... nu te vei supara daca am sa aduc aceleasi versete, dintr-o traducere mai clara,si vei vedea cu alti ochi.
Versetul din Geneza 2:16 Yahveh Eylohim a dat omului Porunci și aceasta Poruncă i-a dat:,,Poți să mănînci după plăcere din orice pom din grădină;17. dar din pomul cunoștinței binelui și răului să nu mănînci, căci în ziua în care vei mînca din el vei muri negreșit.''
Aici eu as intreba:Cine a facut cele dintai prorocii?
Raspuns:Isaia 48:3 De multă vreme am făcut cele dintâi proorocii, din gura Mea au ieșit, și Eu le-am vestit: deodată am lucrat, și s-au împlinit.

Geneza 3 de la 1-3:1. Șarpele era mai șiret decît toate fiarele cîmpului pe care le crease יהוה (Yahveh) Eylohim. El a zis femeii: ,,Oare a zis יהוה (Yahveh) cu adevărat:,,Să nu mîncați din toți pomii din grădină''?
Sarpele (Satan) nu cunoaste numele Creatorului?
Nu este el insusi o creatura,creata?
Vedem ca da!...Cu adevarat a pus la indoiala prin cuvantul ,,Oare'' a zis Yahveh cu adevarat:,,Sa nu mancati din toti pomii din gradina''?
Dar, Sarpele cel siret ...printr-un siretlic a aflat ce era in inima femeii...nu?
2. Femeia a răspuns șarpelui:,,Putem să mîncăm din rodul tuturor pomilor din grădină.''
3. Dar despre rodul pomului din mijlocul grădinii, Eylohim a zis: ,,Să nu mîncați din el și nici să nu vă atingeți de el, ca să nu muriți.''
A fost ceva necurat in Eden....ca sa nu se atinga?
Sau?

Intrebare:Cand a spus Yahveh Elohim sa nu se atinga de el ?
Intradevar, a spus,asa:,,...dar din pomul cunoștinței binelui și răului să nu mănînci, căci în ziua în care vei mînca din el vei muri negreșit''-aici nu scrie:,,si nici sa nu te atingi de el''...nu?

Aceste cuvinte ale femeii ,si anume : ,,Si nici sa nu va atingeti de el''=adaugarea femeii la porunca lui Yahveh Elohim!
Si vedem pe cine cade vina ...pe Creator:Geneza 3:12 Omul a răspuns: "Femeia pe care mi-ai dat-o ca să fie lângă mine, ea mi-a dat din pom și am mâncat."
Prin urmare,femeia nu i-a mentionat numele Creatoturului cand a raspuns intrebarii puse de Sarpe (Satan),ci doar a spus ca :Elohim ( un titlul nu un nume) a zis : ,,Să nu mîncați din el și nici să nu vă atingeți de el, ca să nu muriți.''
Deci,inca de la inceput ,din Eden s-a adăugat la cuvintele Creatorului!


.........Eu asa inteleg,am mai studiat aceasta problema in cadrul forumului.


Deconectat RE: Matei 18- Iertarea și păcatul .
cautatorul
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
24156. Postat la 14/07/2013 19:05 - 2557z11h10m
Buna seara

Lavi nu ma supar , respect modul de gandire si de inspiratie fiecarui membru chiar daca are o parere diferita fata de a mea .

Domnul sa ne conduca si sa ne calauzeasca .
Deconectat RE: Matei 18- Iertarea și păcatul .
Lavi
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
24158. Postat la 14/07/2013 19:12 - 2557z11h3m
Cautatorule , eu iti multumesc tie pentru intelegere....aici este un studiu ca la scoala.
Eu am inteles inca de la de la inceput care este rolul portalului si asa il inteleg si in momentul de fata...studierea scripturii ( unde fiecare are dreptul sa participe).
Studiul aceste-i teme cu adaugarea femeii la porunca Creatorului ,am prins-o ( ca sa spun asa ) intr-o seara la adunare...si mi-e imi place sa-mi notez temele importante ca sa nu le uit.
Fii binecuvantat!


Pagina 2 din 2 < 1 2
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2020 / 5769-5780 melhisedec.ro
9523253 vizite unice Powered by PHP-Fusion