Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Deci, vouă tuturor, care sunteți preaiubiți ai lui Dumnezeu ..., chemați să fiți sfinți: Har și pace de la Dumnezeu, Tatăl nostru, și de la Domnul Isus Hristos!"
Romani 1:7

Cugetarea zilei
"Ce este un predicator? Omul ajuns, fără îndoială, în stăpânirea unui adevăr, dar nu întotdeauna și stăpânit de acest adevăr."

Emil Creangă


Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 1
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 667
Cel mai nou membru: Fiedler Simona
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Studiu Biblic - Discuții pe teme religioase | Biblia
Deconectat Încercare , biruință , păcat .
cautatorul
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
13409. Postat la 29/08/2011 09:23 - 3204z21h57m
Mintea mea e framantata cu ganduri care ma face sa caut raspunsuri . Dar cred ca si dvs va confruntati cu asemenea ganduri .
Poate gresesc , dar opinia mea este ca ; '' viata e o continua incercare , incercare , incercare si iar incercare . Cat traim si avem viata vom fi incercati .
Uitati trei exemple biblice de incercare ;
1. Adam si Eva in eden au fost testati , incercati .
2. Iov a fost incercat .
3. Domnul Isus in pustie a fost incercat .
- Eu si dvs vom fi incercati fiecare personal, incercati si iarasi incercati sau cum doriti sai spunem .
Incercari la scoala cand un coleg te tot tracaseaza in continu . Incercari la serviciu cand un coleg te calca continu pe batatura . Incercari in familie sa spui ceva neplacut cu copii .Incercari cu o suferinta fizica (boala ), incercari cu un vecin pus continu pe cearta , incercari , incercari , si iarasi incercari
Ce rost au incercarile ? Sa biruim sau ce se intampla atunci cand gresim ?
Cu respect.
Deconectat RE: Încercare , biruințâ , pacat .
costy
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
13412. Postat la 29/08/2011 11:56 - 3204z19h24m
Aurul Adevarat ca sa fie curat trebuie curatit prin foc adica incercari unele mai mici altele mai mari , dar cum zice Apostolul Pavel
12. Bucurați-vă în nădejde. Fiți răbdători în necaz. Stăruiți în rugăciune.
. Cand vin problemele si necazurile noastre in viata asta pe pamant sa nu facem gresala sa ne descarcam prin vorbe sau fapte care nu fac cinste unui Crestin , ci din contra solutia o gasim in versetul de mai sus ,,Staruiti in rugaciune " asta este cheia care duce la suces si spun ca Domnul nostru ISUS HRISTOS sa ne dea aceasta putere tuturor .


Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
Deconectat RE: Încercare , biruințâ , pacat .
avodah
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
13432. Postat la 30/08/2011 01:46 - 3204z5h34m

Iacov 1
2. Frații mei, să priviți ca o mare bucurie când treceți prin felurite încercări,
3. ca unii care știți că încercarea credinței voastre lucrează răbdare.
4. Dar răbdarea trebuie să-și facă desăvârșit lucrarea, pentru ca să fiți desăvârșiți, întregi, și să nu duceți lipsă de nimic.


Cred este foarte greu pentru fiecare din noi sa punem in practica acest indemn.
In cuvintele mele, ma gandesc ca Telul nostru pe pamant in viziunea lui Elohim , este foarte diferit de cum am dori noi sa ne traim viata.
Noi bineinteles nu am dori o viata cu nenumarate incercari, ci am dorii o viata cat se poate de linistita, un servici bunicel, o familie sanatoasa , o casuta daca se poate , si sa avem cu cine mai discuta scriptura si a ne aduna impreuna.
Insa Elohim ne vrea sa fim lucratori in via lui nu a bancilor oamenilor.
Daca El ne-ar cele de mai sus, noi am intra intr-o zona de confort, si am deveni tot mai lenesi in aria lui Elohim.
Consider ca din aceasta cauza El ne trimite in continuu incercari prin care noi ne trezim din somnolenta, si ajungem uneori sa nu mai avem in nimeni nici un ajutor, si atunci invatam sa ne incredem doar in EL.

Daca El nu ar crea aceste incercari pentru noi , nu prea vad cum am creste spiritual.
Pe urma , mai cred ca ele sunt si un fel de examene in viata noastra, care daca le trecem El poate a incepe a ne hranii cu bucate mai tari , si ni se descopera tot mai mult din planurile Sale, ne imulteste numarul talantilor spirituali cu care sa iesim la negot.Tocmai aceste incercari ne face sa ne apropiem mai mult de El si aceasta este telul Lui,


BARUCH HABA B'SHEM YHWH Mat.23:39

Binecuvantat este cel ce vine in numele lui YHWH
Deconectat RE: Încercare , biruințâ , pacat .
fullban10
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
13448. Postat la 30/08/2011 21:24 - 3203z9h55m
Abia când nu ai în viață încercări ar trebui să-ți pui întrebări.

Eram atât de sus, și toate îmi mergeau din plin și în naivitatea mea am crezut că e bine aici pe pământ, de ce să plec, ( și totuși semnătura mea este: dacă nu te ridici de pe pământ nu ajungi în cer). Și când au năvălit încercările, am simțit ce înseamnă să trăiești în comuniune cu Dumnezeu, să depinzi de Dumnezeu, El să-ți fie Tată, punctul de sprijin, Stânca.


Biblia are răspuns la toate intrebările.
Deconectat RE: Încercare , biruințâ , pacat .
cautatorul
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
13711. Postat la 11/09/2011 10:39 - 3191z20h41m
Buna ziua
Nu stiu cum sa incep pt a fi inteles ce vreau sa spun prin scris . Incercari , incercari si iar incercari nu stiu poate numai eu vad asa poate sunt putin exagerat dar eu vad ca la fiecare pas ne asteapta o incercare .

Va amintiti situatia cu Iosif care a fost vandut de frati lui .Aceasta este incercarea nu Dumnezeu porunceste incercarea dar permite incercarea . Nu o sa iau sa povestesc intamplarea ci doresc sa spun ce am invatat eu din aceasta relatare si cum vad eu incercarile care vin mai ales din viata mea .

Frati lui Iosif plini de invidie si de rautate si-au vandut fratele , si nu ca erau ei asa de rai sa faca aceasta ci au avut si ei motivele lor care iau facut sa faca aceasta . Care in ochi lor li sa parut indreptatita o asemenea actiune (avem dreptate) spun ei. Aceasta imaginatie , ganduri au fost insuflate de cel rau .

Iata cateva din motivele care i-au indemnat la o astfel de actiune care erau indreptatite . Prin aceasta nu intentionez sa scutesc rautatea ,faptele fratilor lui Iosif . Dar totodata sa vedem si greselile lui Iacov care a stimulat o astfel de situatie .

-Israel iubea pe Iosif mai mult decât pe toți ceilalți fii ai săi, pentru că îl născuse la bătrânețe; și i-a făcut o haină pestriță.
Il iubea mai mult decat pe ceilati , nu a fost deajuns ia mai facut si o haina

O haină pestriță. Aici, în conformitate cu aceasta, haina lui Iosif sau tunica, ar fi una cu mâneci lungi și care ajungea de asemenea până la picioare. O astfel de îmbrăcăminte nu ar fi potrivită să fie purtată în timp de lucru și era purtată de copii din casa nobilăl. În orice caz, această haină a stârnit suspiciunea că Iacov intenționa să lase la o parte pe copiii lui mai mari și să-i acorde lui Iosif dreptul de întâi născut. Nu este de mirare că frații lui îl urau


Frații lui au văzut că tatăl lor îl iubea mai mult decât pe ei toți, și au început să-l urască. Nu puteau să-i spună nici o vorbă prietenească.

Au început să-l urască. Iubirea lui Iacov pentru Iosif era naturală, poate că deoarece vedea în el nu numai pe copilul Rahelei, iubita lui, ci și o excelență de caracter care stătea în contrast izbitor cu viața rău famată a celorlalți fii. Mulți părinți care se află în situația lui Iacov, atrași de un copil mai mult decât de un altul, trebuie cel puțin să se străduiască să ascundă preferința pe care în adâncul inimii lor probabil că o consideră pe deplin justificată. Printr-o părtinire excesivă și neîndoielnică, Iacov a făcut vădită preferința lui pentru fiul Rahelei, dăruindu-i o haină scumpă și superbă. După cum era de așteptat, un astfel de semn de cinstire nu a fost pe placul celorlalți fii ai lui, iar dacă caracterul lui Iosif nu ar fi fost pe deplin sănătos, ar fi putut fi păgubitor chiar pentru Iosif.

Dar acum sa urmarim putin si persoana lui Iosif . Era el chiar asa de curat , nevinovat inaintea lui Dumnezeu ? Oare nu a contribuit si el la inrautatirea acestei situati ? Uitati ce spune Biblia r16;r17;Și Iosif spunea tatălui lor vorbele lor cele rele.r17;r17; Era probabil putin paracios.

Prin aceasta relatare eu vad ca fiecare ; Iacov , Frati lui Iosif , si Iosif aveau parti rele in caracterul lor pe care in mod deosebit Iacov si Iosif nu si le vedeau, pe cand frati lui Iosif faptele lor rele sunt vizibile si sau si cait de ele . Aceasta situatie nu a facut alceva decat sa descopere fiecaruia partile rele din caracter sa se caiasca si sa se indrepte . Pt Iosif si Iacov fiecare au trecut prin incercari pt a curati caracterul .

Pt. noi vom trece inevitabil prin situatiiin in familie la scoala la serviciu o vorba o discutie aceastea sunt incercari pt fiecare sa ne vedem si sa ne curatim de unele rele din caracter . Atunci cand gresim Dumnezeu doreste sa ne vorbeasca ceva,r30;r30;..Aici pe forum ne gresim uni altora Domnul ne vorbeste si la uni si la alti , si la partea vinovata si la partea nevinovata . Daca nu vedem rostul unei incercari aceasta se va repeat din nou si din nou cu scopul sa invatam ceva . Atunci cand gresim in incercare sau cand nu am gresi in incercare ci altul ne-a gresit sa intrebam pe Domnul in rugaciune r0;r1;Doamne ce doresti sa invat de aici , ce doresti sa imi vorbesti ,si sa asteptam glasul Domnului . Avem de invatat din incercari .
Cu respect
Deconectat RE: Încercare , biruințâ , pacat .
emanolake
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
13733. Postat la 11/09/2011 21:40 - 3191z9h40m
Preaiubiților, nu vă mirați de încercarea de foc din mijlocul vostru, care a venit peste voi ca să vă încerce, ca de ceva ciudat care a dat peste voi;dimpotrivă, bucurați-vă, întrucât aveți parte de patimile lui Hristos, ca să vă bucurați și să vă înveseliți și la arătarea slavei Lui. Dacă sunteți batjocoriți pentru Numele lui Hristos, ferice de voi! Fiindcă Duhul slavei, Duhul lui Dumnezeu, Se odihnește peste voi. Nimeni din voi să nu sufere ca ucigaș sau ca hoț, sau ca făcător de rele, sau ca unul care se amestecă în treburile altuia. Dimpotrivă, dacă suferă pentru că este creștin, să nu-i fie rușine, ci să proslăvească pe Dumnezeu pentru numele acesta.

Nu e usoara lupta pe care o avem si sintem de multe ori batjocoriti,injositi,vazuti de rau si alte aspecte de acestea dar ferice de cel ce sta in picioare si rabda suferintele care sint pe nedrept, sintem chemati sa suferim inpreuna cu toti cum a suferit si Domnul pentru noi, chiar daca ne este greu sa acceptam uneori cuvintele rele altora care se adreseaza la noi si asi bat joc trebuie sa le acceptam iar pe ei sai privim nu cu ura ci cu o dragoste mare in inimile noastre si sa ne rugam pentru dusmani nostri care se inpotrivesc voii Domnului si nu au gustat din bunatatea sa.
Deconectat RE: Încercare , biruințâ , pacat .
Lavi
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
13738. Postat la 12/09/2011 07:18 - 3191z0h2m
La aceste cuvinte ,frate Ghita ....,,
Pt. noi vom trece inevitabil prin situatiiin in familie la scoala la serviciu o vorba o discutie aceastea sunt incercari pt fiecare sa ne vedem si sa ne curatim de unele rele din caracter . Atunci cand gresim Dumnezeu doreste sa ne vorbeasca ceva,r30;r30;..Aici pe forum ne gresim uni altora Domnul ne vorbeste si la uni si la alti , si la partea vinovata si la partea nevinovata . Daca nu vedem rostul unei incercari aceasta se va repeat din nou si din nou cu scopul sa invatam ceva . Atunci cand gresim in incercare sau cand nu am gresi in incercare ci altul ne-a gresit sa intrebam pe Domnul in rugaciune r0;r1;Doamne ce doresti sa invat de aici , ce doresti sa imi vorbesti ,si sa asteptam glasul Domnului . Avem de invatat din incercari .
Cu respect''


.....si eu am luat aminte si mi-am propus in inima mea să am pace cu toate sufletele care activează pe acest portal si să mă judec pe mine mai intai si nu pe semenul meu ,pentru că era atat de dureros când vedeam unele critici la unele postari scrise de mânuta mea si cum știm cu totii cea ce face omul cu mânuta lui se numeste lucrul manual și nu trebuie sa fie așa ,ci cuvintele noastre scrise aici sunt gândurile noastre ,dorinta de a invata ,dea persevera si nu dea necajii pe cineva căci totii suferim datorită acestor lucruri .
Si de ce să creem un haos ,durere,lacrimi,tristete cand putem de fapt sa fim adevarati.
Si să contientizam că tot ce scriem aici să izvorească din inimă din inima fiecaruia .
Dacă noi putem să fim niste izvoare din care iese o apă curată,bună ,poate un izvor de apă bună să dea si apa tulbure ?Dacă nu se poate acest lucru, atunci noi sa fim izvoare de apă curata intodeauna si aici pe portal si la scoala si la servici si pe strada si cu fratii si cu toti oamenii.

Proverbele 4:23 Păzește-ți inima mai mult decât orice, căci din ea ies izvoarele vieții.
Fiti binecuvantat.


Deconectat RE: Încercare , biruință , păcat .
cautatorul
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
14762. Postat la 11/10/2011 14:25 - 3161z16h55m
Buna dimineata
Va rog imaginativa un om , cu acest om cauta sa fie in permanenta Dumnezeu ,dar totodata acest om e urmarit permanent si de Satana . Exista o lege in care ambele forte atat a binelui cat si a raului cauta sa influenteze ca omul sa faca alegerea uneia dintre patri ,omul fiind responsabil de alegerea pe care o face .

Si acum va rog sa ne gandim la o situatie reala din viata noastra : ati avut o noapte grea copilul a avut duteri de masea sau de burtica si nu ati putut dormi decat doar spre dimineata pe la ora cinci , la ora sase suna ceasul sa mergeti la serviciu obosit va imbracati buimacit de oboseala va suiti in masina sa porniti la serviciu . Pe drun la o curba cineva cu masina cat pe ce sa intre in dvs dar scapati intrand cu masina peste bordura pe spatiul verde in final ajungeti la serviciu .

Ganditiva si dvs la o intamplare reala ce sa intamplat in viata dvs e imposibil sa nu aveti , la scoala , la serviciu ,la piata in familie in biserica cand cineva poate te scoate din sarite . Acele intamplari (situatii reale) sunt ispita sau incercare . Felul cum noi le abordam , cum le intampinam , ce facem , cum procedam in acea situatie reala , rabufnind sau tinandune sub control emotiile . In momentele acelea modul a ceea ce fac eu cum raspund eu acelei intamplari pote sa devina pacat sau sa am o victorie a incercari . Sa stiti ca aceste incercari sau ispite , suntem permanent asaltati cu ele ora de ora zi de zi .

Aici in momentele aceste sunt aplicate cuvintele Scripturi r0;si nu ne lasa sa cadem in ispita r0; . Ispita nu e pacat ,ce facem noi , cum abordam noi situatia ,raspunsul nostru la situatie devine pacat mai ales ca firea e atatata de diavol , sau poate fi o victorie ascultand de blandul glas al Duhului lui Dumnezeu care in momentele acelea ne vorbeste El .

Aici acum intervine alegerea (decizia ) noastra de cine ne lasam influentati , decizia ne apartine si suntem raspunzatori cum procedam . Acel glas , soapta a Duhului trebuie sa ne familiarizam cu ea ,cum ne vorbeste , cum ne cunduce , aici am ajuns la concluzia ca treguie sa ne rugam pt. noi .r0;Doamne contu Tu mintea mea ,lucreaza Tu cu putere in mine , vointa si infaptuirea Ta ca eu sa aleg in momentele acelea ascultarea de glasciorul Tau cel fin , . Aici vad eu vegherea si rugaciunea sa nu cadem in ispita in momentele acelea , cred ca Domnul doreste sa faca mai mult decat credem sau gandim noi problema e la noi cum ne lasan invatati ,influentati . Cel rau se foloseste cu putere de frea noastra (temperamentul) si lucreaza prin ea . Acesta e un aliat puternic al vrasmasului prin care are acces la noi
Doamne-ajuta
Deconectat RE: Încercare , biruință , păcat .
cautatorul
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
14794. Postat la 12/10/2011 18:59 - 3160z12h20m
Buna seara
Vreau sa amintesc in primul rand ca in aceasta istorioara nu eu folosec cuvinte la persoana intai (ca ex, tu ) ci autorul se adreseaza .Eu doar am scris-o .

Cea ce am scris mai sus continua in aceasta istorioara care transmite ; cum cele doua puteri cauta sa ne ia in stapanire . Vedeti ca Domnul asteapta consimtamantul nostru , rugaciunea ,noastra ,Domnul respecta alegerea noastra ; pe cand Satana se strecoara furis cu ispita si apoi incet incet ne taraste in pacat , ispitele din partea Diavolului , sau incercarea care e din partea Domnului sunt zi de zi ora de ora . In final ne descopera simplitatea , frumusetea biruintei , Sa-l rugam pe Domnul deschide TU usa la care e Satana cu ispita lui .

O fetita a fost de curand salvata , mantuita . Fetito , a intrebat-o profesorul , unde este acum Isus ? Ea intai s-a gandit , apoi si-a ridicat ochii spre professor , si cand a privit in sus la fata lui , a raspuns zambind plina de fericire ; Domnul Isus este in inima mea . Bine a spus profesorul , Isus este in inima ta . Dar ce vei face cand va veni Satana si va bate la usa inimii tale ? Din nou ea a cazut pe ganduri si apoi a dat un raspuns pe care putini crestini ar fi putul sa-l dea ; L-as trimite pe Domnul la usa ! Inchipuieste-ti , dragul meu, ca tu aststazi dai gres in a patrunde secretul victoriei . Maine va veni Satana si va bate la usa inimii tale . Este vechea ta ispita , pacatul care te stapaneste cateodata . Te repezi la usa ? Satana se apleaca si priveste prin gaura cheii si cand vede ca vii , zambeste . De multe ori te-a invins si stie ca are sa te invinga si acum . Tu nu deschizi usa larg . Nimeni nu pacatuieste in felul acesta . Doar o intredeschizi putin , ca sa poti vorbi cu el si in felul acesta tu de fapt te intorci inapoi la pacatul tau vechi ca la ceva dulce si placut din trecut . Tu starui inca , chibzuiesti asupra ispitei , cand deodata, fara sa-ti dai seama de ceea ce se intampla , Satana pune piciorul in deschizatura usii si incet se strecoara inauntrul . Iata-te din nou invins ! Acum,sa presupunem ca tu ai inteles secretul victoriei . Satan vine ca si mai inainte si bate la usa inimii tale . Tu incepi sa strigi ; Isuse , Isuse , Da fiul meu , ce s-a intamplat ? Doamne la usa e Satana cu vechiul meu pacat . Da fiul meu , stiu. Ce vrei sa fac ? Doamne , vreau sa mergi la usa si sa raspunzi Tu in locul meu lui Satana . Bine, fiul meu . Stai linistit si increde-te in Mine .Eu voi merge si voi trata cu adversarul tau . Isus se apropie de usa . Din nou Satane se apleaca si priveste prin gaura cheii. Da de data aceasta insa , el vede apropiindu-Se Fiul lui Dumnezeu , despre care stie ca la invins todeauna si ca il va invinge si acum . Isus deschide usa larg si iese in prag . Ma indoiesc ca-l va mai gasi pe diavol ! Linistit , Domnul Se va intoarce . Copilul Meu spune Domnul , ai castigat victoria . Eu am castigat victoria , Doamne ? Tu ai castigat-o. Nu fiul meu , tu ai castigat Victoria ! Dar Doamne eu nu am facut ninic . Am stat doar aici si m-am increzut in Tine Tu esti cel care ai castigat Victoria . Da , fiul meu aceasta este calea pe care mergem impreuna , in lupta de zi cu zi pe care trebuie s-o dai in viitor . Tu ai altceva de facut sa stai linistit si sa te increzi in Mine . Eu voi iesi afara la lupta si voi veni inapoi sa-ti dau bucuria victoriei .

Citesc aceasta istorioara cu deosebita placere ca imi arata cum sa luptam . Rugaciune , nu cred ca ne folosim atuci cand trebuie de rugaciune , Domnul e chiar langa noi si asteapta sa spunem ceva si noi , si noi ..... .Oare ce va zice cerul cand nu folosim arma aceasta'' ruga '' in momemtul de ispita , fortele intunericului nu doreste aceasta .
Doamne-ajuta
Deconectat RE: Încercare , biruință , păcat .
abdon
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
14796. Postat la 12/10/2011 23:22 - 3160z7h57m
Ma faci sa ma gandesc la Elisei si Imparatul Ioas, ii ceruse proorocul sa traga cu arcul, si sa loveasca cu sagetile in pamant, de cate ori va dori el, imparatul, si a lovit doar de trei ori. In timp ce predicam odata, despre aceasta, am primit asa ca o "destainuire": a deschide fereastra si a trage cu arcul, este adevaratul sens al cuvantului, deschisul ferestrei, si chiar a inimii, si prin post ... tintesti foarte departe, iar in continuare, trebuie lovit cu genunchii in pamant, nu de trei ori, ci pana biruim pacatul, si asta este pana la moarte.


 
Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2

Deconectat RE: Încercare , biruință , păcat .
Lucia
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
23434. Postat la 28/04/2013 07:01 - 2597z0h19m
Rasfoind paginile forumului de discutii, am dat peste acest subiect, si cred ca ceea ce s-a scris la ispita, poate fi adaugat aici sau invers, dupa cum gaseste cu cale administratia.


Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Deconectat RE: Încercare , biruință , păcat .
fullban10
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
23441. Postat la 28/04/2013 09:29 - 2596z21h51m
Mă gândesc că făcând așa nu o să fie o departajare între ispită și încercare. Încercarea nu e ispită.
Dacă am continua cu texte biblice de încercări?


-Și cine vă va face rău, dacă sunteți plini de râvnă pentru bine? Chiar dacă aveți de suferit pentru neprihănire, ferice de voi! "N-aveți nici-o temă de ei și nu vă tulburați! Ci sfințiți în inimile voastre pe Hristos ca Domn"...1 Petru 3;13-15.


Biblia are răspuns la toate intrebările.
Deconectat RE: Încercare , biruință , păcat .
Lucia
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
23443. Postat la 28/04/2013 09:39 - 2596z21h41m
Cred ca daca iti recitesti ultima postare de la "Pentru ce ma ispititi, fatarnicilor!"imi vei da dreptate.Incercarea este tot una cu ispita...sau citeste ce s-a scris la topicul asta.
Insa se pote ramane asa cum sunt, si unul si celalalt, dar pentru ca eu nu am sesizat de la inceput ca este un topic deschis deja pe aceiasi tema, imi cer scuze.


Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2020 / 5769-5780 melhisedec.ro
9389810 vizite unice Powered by PHP-Fusion