Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"El va face ca domnia Lui să crească, și o pace fără sfârșit va da scaunului de domnie al lui David și împărăției lui, o va întări și o va sprijini prin judecată și neprihănire, de acum și-n veci de veci: iată ce va face râvna Domnului oștirilor"
Isaia 9:7

Cugetarea zilei
"Cel ce nu mai are ce pierde și-a regăsit, în mod paradoxal, libertatea."

Alexander Solzenitin

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 4
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Regulament
Deconectat RE: Propuneri pentru îmbunătățirea regulamentului
Aurelc
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
8381. Postat la 13/02/2011 01:05 - 5197z7h12m
Aici, administrația oferă tuturor membrilor acestui portal să se facă propuneri pentru îmbunătățirea prezentului regulament valabil.

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Moderator3
9497. Postat la 18/03/2011 14:07 - 5163z18h11m
Am considerat postarea fratelui Mircea Roman că ar fi potrivit să fie mutată la regulamentul pentru imbunătățirea forumului,ar fi bine ca pe viitor toți cei interesați pentru o mai buna colaborare pe acest forum sa veniți cu propuneri concrete.

Shalom!

Am tot cautat un loc unde sa postez aceste 5 reguli care sunt scurte si cuprind multe adevaruri... Daca vom lua aminte la ele si le vom aplica, vom fi bine+primiti si in alte spatii de comunicare, nu doar pe acest forum.
Asadar, astazi invatam sa ne certam civilizat smiley

REGULILE POLEMICII CIVILIZATE
(stabilite de Universitatea din Oxford, 1890)

1. În orice polemică științifică, socială sau politică, discuția trebuie să se rezume la schimbul de idei și numai la acele idei care au contingență cu problema respectivă.
2. Părțile aflate în polemică folosesc drept argument fie teorii științifice, fie fapte concrete din realitate care sunt relevante în ceea ce privește problema discutată.
3. Părțile nu au dreptul să aducă în discuție caracterul, temperamentul sau trecutul adversarului, deoarece acestea nici nu infirmă, nici nu confirmă validitatea ideilor pe care le susține.
4. Părțile nu au dreptul să pună în discuție motivele care determină atitudinea ideatică a adversarului, deoarece aceasta abate discuția de la problema în sine.
5. Etichetarea adversarului, prin menționarea școlii de gândire, a clasei sociale, a organizației profesionale sau a partidului politic din care face parte, constituie o încălcare a regulilor polemicii și dezvăluie slăbiciunea lipsei de argumente. Într-o polemică civilizată contează numai argumentele invocate de adversar ca individ și nu ca membru al unei școli sau organizații. Nu ai dreptate pentru că ești gânditor materialist, patron sau laburist, ci dacă argumentele tale sunt convingătoare sau nu.
(Publicate în Dilema, nr. 1).

Daca am postat in topicul gresit, rog onorata administratie sa-l posteze unde i-ar fi fost locul, noi oricum ar trebui sa le imprimam in minte, ne-ar ajuta in contradictiile cu alti crestini, care au lumini diferite de-ale noastre...
Harul si iubirea sa fie cu voi gramezi-gramezi.

Din El, prin El, și pentru El sunt toate lucrurile. A Lui să fie slava în veci! Amin.

Romani 11:36

Moderator
Moderator2
22786. Postat la 09/04/2013 19:25 - 4410z13h53m

Valentina a scris:

In continuare nu am posibilitatea de-a propune ceva legat de regulament, la locul lui , adica la propuneri pentru imbunatatitea regulamentului. Deci am ales aceasta cale.
Propun sa ne banati cu o bulina galbena, de atentionare, atunci cand ne ia valul. Atunci o sa intelegem ca am mers prea departe si vine prapastia. E un gest frumos, ca o bataie pe umar: vezi frate ca nu-i bine, fi atent , restart.

Din păcate partea tehnică a portalului nu ne permite o asemenea facilitate...
Administrația

Moderator
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19193076 vizite unice Powered by PHP-Fusion