Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Eu le-am făcut cunoscut Numele Tău, și li-L voi mai face cunoscut, pentru ca dragostea cu care M-ai iubit Tu, să fie în ei, și Eu să fiu în ei"
Ioan 17:26

Cugetarea zilei
"Biblioteca mea știe mai multe decât mine. Totuși ea nu este fizician, în timp ce eu sunt."

P. I. Lebedev


Noi articole
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..
Lumina..
Prigonire pentru poc...

Statistici utilizare
Vizitatori online: 1
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 667
Cel mai nou membru: Fiedler Simona
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Sănătate
Deconectat Razboiul cu Covid 19 (CORONA VIRUS)
Dani
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
27894. Postat la 20/03/2020 20:07 - 15z14h40m
Deoarece există interes de a discuta despre acest virus Covid 19 care a fost declarat la nivel mondial pandemie, după cum știți acest virus este extrem de contagios dar și mortal.
Acest virus a decimat până în prezent peste 8000 de suflete la nivel mondial și a infectat peste 100000 de oameni.
Se pare că acest virus nu se va opri ușor, cu toate restricțiile impuse la nivel mondial, rezultatele sunt descurajatoare, se pare că situația a scăpat de sub control în unele țări ca: Italia, Iran, Spania, Franța etc. În ceia ce ne privește pe noi ca credincioși lucrurile sunt complicate și pentru noi, restricțiile graduale impuse de autorități în fiecare zi ne îngrădește dreptul de a ne aduna în adunările noastre în unele situați.
Cea mai delicată problemă este cea a Sărbători de Paști, la ora actuală nu văd o soluție în privința Paștelui deoarece la această sărbătoare se adună foarte mulți frați pentru a se apropia de trupul Domnului.
Sunt multe lucruri de lămurit asupra acestui subiect deși timpul este scurt și nu văd nici o reacție din partea prezbiterilor.


Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7
Deconectat RE: Razboiul cu Covid 19 (CORONA VIRUS)
deysimoni
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
27895. Postat la 21/03/2020 03:33 - 15z7h14m
Ma bucur ca ai deschis subiectul. Si eu eram nedumerit: sa ma intorc la sarbatoarea Pastelui (stand 14 zile in carantina si poate renuntand definitiv la viata pe care o am neavand posibilitatea de intoarcere si cautamd s-a luam Pastele ca si parinti nostri in situatiile de criza) sau m-a complac in situatie ascultand indicatiile medicului (neajungand poate ca acest an s-a iau Pastele - dupa cum sustine Presedintele Rom. criza continuand )?


Andrei Zamfir
Deconectat RE: Razboiul cu Covid 19 (CORONA VIRUS)
Aurelc
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
27896. Postat la 26/03/2020 21:50 - 9z12h57m
Dani a scris:
Sunt multe lucruri de lămurit asupra acestui subiect deși timpul este scurt și nu văd nici o reacție din partea prezbiterilor.

Da, frate Dani... nici nu e de mirare că nu apar reacții ale fraților prezbiteri, deoarece situația în sine este foarte delicată, lucrurile și legile se schimbă de la o zi la alta și unele măsuri sau opțiuni care acum câteva zile puteau fi plauzibile, astăzi nu mai pot fi luate în calcul. Iar despre preocuparea pr-zisă a unora, ce să zic ? - într-adevăr că și lasă de dorit... s-ar putea mai mult; dar hai să ne rugăm cu toții DOMNULUI mai mult și mai intens să ne dea înțelepciune ce și cum se poate face și dacă să se facă ceva efectiv !

Iată, chiar și cugetarea zilei de astăzi pare să confirme realitatea pe care o trăim: "Uneori plătim mult mai mult pentru lucrurile pe care le primim pe gratis." -Albert Einstein
Dacă ar fi să o luăm într-un fel anume, primim zile libere de a nu merge la serviciu unii, în schimb plătim cu toții prin faptul că nu putem să serbăm Paștele DOMNULUI în condiții de siguranță și de minimă respectare a Scripturilor... Prețul plătit la urmă este enorm! DOMNUL să ne dea înțelepciune să reacționăm după voia Lui!


Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Deconectat RE: Razboiul cu Covid 19 (CORONA VIRUS)
Aurelc
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
27897. Postat la 27/03/2020 15:43 - 8z19h4m
Desigur, că dacă are cineva anumite propuneri sau sugestii, aici le poate spune. Și cu ocazia aceasta ne putem gândi la cele mai bune soluții.Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Deconectat RE: Razboiul cu Covid 19 (CORONA VIRUS)
Ionica
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
27902. Postat la 04/04/2020 06:52 - 1z4h55m
Informatii despre Coronavirus! Cea mai buna versiune pe care am auzit-o pana acum!

Vor urma documentare in care voi spune lucruri pe langa care ar fi pacat sa treceti, deci
ABONAȚI-VĂ.
Vedem deja că pământul se simte foarte bine când oamenii stau închiși în cuști în locul animalelor, animalele sunt fericite, se simt în siguranță, nu mai sunt tăiate, chinuite, nu se mai emană atâta fum în atomosferă, albinele nu mai sunt ucise de poluare, o să fie o primăvară foarte frumoasă pentru natura de pe planetă.
Ca să obțină aceste lucruri benefice pentru planetă, Bill Gates nu vrea să reducă populația lumii așa cum credem noi, omorând oamenii în stânga și în dreapta, ci are un alt plan, puțin diferit, care însă nu îl disculpă, dar îl face măcar să pară că a ales calea cea mai puțin rea, dintre cele rele posibile, căci toate căile de a curăța pământul de oameni sunt practic rele, nu poți spune că există una bună.
Pentru a înțelege planul lui, aș vrea să vă gândiți acum la două vase în care sunt două lichide, unul roșu și unul albastru. Fiecare lichid băut separat, nu dăunează organismului deloc, este ca și cum ai bea apă. Dar dacă bei unul și apoi pe celălalt, mori, pentru că ele în combinație produc otravă. Pe acest principiu funcționează planul lui Bill Gates.
Prin laboratoarele lui a creat o versiune de corona care atacă în mod fatal doar bătrânii care au în organismul lor anumite substanțe prezente în cazul unor boli, în special boli terminale, cancer, sau persoane care fac dializă etc. De obicei, aceste substanțe se găsesc în oameni vârstnici care iau tratamente. Doctorii care s-au confruntat prin diferite spitale ale lumii cu bolnavi de corona au observat că cei care aveau tratamente pentru anumite boli și aveau anumite substanțe din tratamentul activ pentru bolile respective, mureau mai repede. Pergam, directorul medical de prevenire a infecțiilor la Seattle Cancer Care Alliance, a declarat că pacienții cu afecțiuni maligne din sânge sunt cel mai expuși riscului. Și apoi precizează: those in active treatment for any type of cancer. Adică cei care au tratament activ. Deci cei care au prezentă substanța roșie în corp, dacă considerăm corona ca fiind cea albastră.
Observați că mor persoanele peste 65 de ani și persoanele tinere care de asemenea au anumite boli și au deci în sânge prezente substanțe din medicamente care reacționează cu virusul acesta. Și mai observați că un bebeluș de exemplu, s-a vindecat singurel sărăcuțul de coronavirus, fără nici un tratament și că nu sunt victime copii, pentru că ei au corpurile curate de astfel de substanțe deoarece nu au boli.
Dar dovada zdrobitoare în favoarea a ceea ce tocmai v-am spus o reprezintă faptul că gripa obișnuită atacă și copiii, nu doar bătrânii, în 13 martie anula cesta fiind uciși 8 copii de gripă obișnuită, nu de corona, în total până la acest moment fiind 144 copii uciși de gripa obișnuită iar de H1N1 când a fost epidemia au murit mult mai mulți.
Acestea sunt indicii clare că acest virus corona care ne-a băgat în sperieți este creat în laborator să facă numai ce i s-a spus, și anume să omoare oamenii bolnavi de alte boli, oamenii aflați în fază terminală, oamenii care se chinuie cu dialize, să îi scape de suferințe. Observați că mai ales în spitale s-a împrăștiat virusul, pe unde sunt oameni bolnavi.
IOVAMSPUS@GMAIL.COM

https://www.youtube.com/watch?v=ZbXsfjSTsqQ


"Niciunul dintre cei rai nu va intelege" Daniel 12:10
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2020 / 5769-5780 melhisedec.ro
9136776 vizite unice Powered by PHP-Fusion