Portal melhisedec.ro

Pagina principal · Biblia online · Articole · Cntri · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principal
Biblia online
Srbtori
Luni noi
Articole
Cntri
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legturi pe internet
Categorii tiri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Scoal-Te, ca s ne ajui! Izbvete-ne, pentru buntatea Ta!"
Psalmii 44:26

Cugetarea zilei
"Minciuna este ceva foarte periculos chiar i n cantiti mici. Ea deterioreaz contiina, iar aceasta, mpreun cu dragostea, sunt lucruri de valoare etern."

Pablo Casals


Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i alt dragoste..
Religie launtrica..
Pine vie...
Strpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 1
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 671
Cel mai nou membru: marcu florin
> Membri banai: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Biblia online
Biblia selector

Alege cartea i capitolul: - Caut n Scriptur AICIBIBLIA sau SFNTA SCRIPTUR

Cartea Ezechiel, Capitolul 46

1. Aa vorbete Domnul Dumnezeu: "Poarta curii dinuntru: dinspre rsrit, va rmne nchis n cele ase zile de lucru; dar se va deschide n ziua Sabatului, i va fi deschis i n ziua lunii noi.
2. Domnitorul va intra pe drumul care d n tinda porii de afar, i va sta lng uiorii porii. Apoi preoii vor aduce arderea lui de tot i jertfele lui de mulumire. El se va nchina pe pragul porii, apoi va iei iari afar, i poarta nu se va nchide pn seara.
3. Poporul rii se va nchina i el naintea Domnului la intrarea acestei pori, n zilele de Sabat i la lunile noi.
4. Arderea de tot pe care o va aduce Domnului domnitorul, n ziua Sabatului, va fi de ase miei fr cusur i un berbec fr cusur;
5. iar darul lui de mncare va fi o ef de berbec, i un dar de bun voie pentru miei, cu un hin de untdelemn de fiecare ef.
6. n ziua lunii noi, va da un viel fr cusur, ase miei i un berbec, toi fr cusur.
7. i darul lui de mncare va fi de o ef pentru viel, o ef pentru berbec, i ct va voi pentru miei, cu un hin de untdelemn de fiecare ef.
8. Cnd va intra domnitorul, va intra pe drumul din tinda porii, i va iei pe acelai drum.
9. Dar cnd va veni poporul rii naintea Domnului, la srbtori, cel ce va intra pe poarta de miaznoapte, ca s se nchine, va iei pe poarta de miazzi; iar cel ce va intra pe poarta de miazzi, va iei pe poarta de miaznoapte; nu trebuie s se ntoarc pe aceeai poart pe care vor intra, ci vor iei drept nainte pe cealalt.
10. Domnitorul va intra cu ei cnd vor intra, i vor iei mpreun cnd vor iei.
11. La srbtori i la praznice, darul de mncare va fi de o ef pentru viel, o ef pentru berbec, i ct va voi pentru miei, mpreun cu un hin de untdelemn de fiecare ef.
12. Dac ns domnitorul aduce Domnului o ardere de tot de bunvoie sau o jertf de mulumire de bun voie, i vor deschide poarta dinspre rsrit, i el i va aduce arderea de tot i jertfa de mulumire aa cum o aduce n ziua Sabatului; apoi va iei afar, i dup ce va iei, vor nchide iari poarta.
13. n fiecare zi vei aduce Domnului ca ardere de tot un miel de un an, fr cusur; pe acesta l vei aduce n fiecare diminea.
14. Vei mai aduga la el ca dar de mncare, n fiecare diminea, a asea parte dintr-o ef, i a treia parte dintr-un hin de untdelemn, pentru stropirea florii de fin. Acesta este darul de mncare de adus Domnului; aceasta este o lege venic, pentru totdeauna!
15. n fiecare diminea, vor aduce astfel mielul i darul de mncare mpreun cu untdelemnul, ca o ardere de tot venic."
16. "Aa vorbete Domnul Dumnezeul: ,Dac domnitorul d unuia din fiii si un dar luat din motenirea sa, darul acesta va rmne al fiilor si, ca moia lor prin drept de motenire.
17. Dar dac d unuia din slujitorii lui un dar luat din motenirea lui, darul acela va fi al lui pn n anul slobozeniei, apoi se va ntoarce napoi domnitorului; numai fiii lui vor stpni ce le va da din motenirea lui.
18. Domnitorul nu va lua nimic din motenirea poporului, nu-l va despuia de moiile lui. Ci, ce va da de motenire fiilor si, va lua din ce are el, pentru ca nici unul din poporul Meu s nu fie ndeprtat din moia lui!"
19. M-a dus, pe intrarea de lng poart, n odile sfinte, rnduite preoilor, i care se afl spre miaz-noapte. i iat c n fund, era un loc, nspre apus.
20. El mi-a zis: "Acesta este locul unde vor fierbe preoii carnea de la jertfele pentru vin i pentru ispire, i unde vor coace darurile de mncare, ca s se fereasc s le duc n curtea de afar i s sfineasc astfel poporul prin ele.
21. M-a dus apoi n curtea de afar, i m-a fcut s trec pe lng cele patru coluri ale curii. i iat c era o curte la fiecare col al curii.
22. i n cele patru coluri ale curii erau nite curi desprite, lungi de patru zeci de coi i late de treizeci; cte patru aveau aceeai msur, i erau n coluri.
23. Cte patru erau nconjurate cu un zid, i la picioarele zidului de jur mprejur erau nite vetre pentru gtit.
24. El mi-a zis: ,Acestea sunt buctriile, unde vor fierbe slujitorii casei carnea de la jertfele aduse de popor.Capitole din : 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  
21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  
41  42  43  44  45  46  47  48  

Copyright © 2009-2021 / 5769-5781 melhisedec.ro
10436938 vizite unice Powered by PHP-Fusion