Deconectat |
RE: botezul in apa |
fullban5 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9001. Postat la 05/03/2011 22:41 - 5172z22h51m |
|
|
FRATE OVIDIU vad ca sti totul si nu mai ai nevoie de nimic
am o intrebare pentru ca esti lucrator te rog in numele DOMNULUI HRISTOS SA NE EXPLICI,CUM NE PUTEM NASTE DIN APA BIBLIC SI DOVADA CA UCENICI O FACUT SI PETRU SI PAVEL?
A DOUA, cum ma pot naste din DUHUL, DAR BIBLIC CA SA FIU MINTUIT.
Dar eu te rog din dragoste ca nu vreau sa intristez pe DUHUL SFINT
MESIA SA NE LUMINEZE PE TOTI
Mesia sa fie in inimile noastre |
|
Deconectat |
RE: Botezul în apă |
geana (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9022. Postat la 06/03/2011 10:22 - 5172z11h10m |
|
|
costy a scris:
Atunci implinim ce ne place, ce nu lasam pe altii :p
2 Corinteni 11:4 În adevăr, dacă vine cineva să vă propovăduiască un alt Isus pe care noi nu l-am propovăduit, sau dacă este vorba să primiți un alt duh pe care nu l-ați primit, sau o altă Evanghelie, pe care n-ați primit-o, oh, cum îl îngăduiți de bine!
Frate Costy te intreb Isusul pe care il propavaduesti tu esta acela pe care la propavaduit apostoli.DUHUL PE CARE LAU PRIMIT APOSTOLI IL AI SI TU,IAR Evangelia pe care o ai tu este la fel cu cea a apostolilor.Fii sincer cu tine cind raspunzi'
Shalom Tuturor celor care tin ADEVARUL curat |
|
Deconectat |
anny (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9044. Postat la 06/03/2011 12:41 - 5172z8h51m |
|
|
ISUS HRISTOS le-a zis: ,,Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh! Si invatati-i sa pazeasca tot ce v-am poruncit! " Matei 28:19
Ferice de cei impaciuitori,caci ei vor fi chemati fii ai lui Dumnezeu ! Matei 5:9 |
|
Deconectat |
Lucy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9045. Postat la 06/03/2011 12:48 - 5172z8h45m |
|
|
,,Sunt felurite daruri, dar este acelasi DUH!
Sunt felurite slujbe, dar este acelasi DOMN!
Sunt felurite lucrari, dar este acelasi DUMNEZEU! " 1 Corinteni 12:4-6 |
|
Deconectat |
Ioana P (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9046. Postat la 06/03/2011 12:53 - 5172z8h40m |
|
|
,, Trei sunt cei care marturisesc in cer: TATAL, CUVANTUL si DUHUL SFANT." 1 Ioan 5:7 |
|
Deconectat |
Dinu (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9047. Postat la 06/03/2011 13:05 - 5172z8h27m |
|
|
,,Harul DOMNULUI ISUS HRISTOS, si dragostea lui DUMNEZEU, si impartasirea DUHULUI SFANT, sa fie cu voi toti! Amin "
,,Incolo fratilor, fiti sanatosi, desavarsiti-va, imbarbatati-va, fiti cu un cuget, traiti in pace, si Dumnezeul dragostei si al pacii va fi cu voi.
Spuneti-va unii altora sanatate, cu o sarutare sfanta! " 2 Corinteni 13: 11-13
,,Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui" Proverbe 19:22 |
|
Deconectat |
RE: botezul in apa |
fullban5 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9102. Postat la 07/03/2011 19:38 - 5171z1h54m |
|
|
SORA ANNY dati-mi o dovada ca ucenici Petru si Pavel au BOTEZAT cum a spus
DOMNUL ISUS HRISTOS IN MATEI 28
MESIA SA NE LUMINEZE PE TOTI
Mesia sa fie in inimile noastre |
|
Deconectat |
costy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9113. Postat la 07/03/2011 20:27 - 5171z1h6m |
|
|
geana a scris
Frate Costy te intreb Isusul pe care il propavaduesti tu esta acela pe care la propavaduit apostoli.DUHUL PE CARE LAU PRIMIT APOSTOLI IL AI SI TU,IAR Evangelia pe care o ai tu este la fel cu cea a apostolilor.Fii sincer cu tine cind raspunzi'
1. DA
2.DA - daca nu Domnul sa ma ajute
3.sunt mai multe Evanghelii?
Dragostea acopera multe draga frate , Dumnezeu este dragoste iar cine traieste in Dragoste are pe Domnul ISUS in inima lui , si nu judeca pe fratele lui .
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine! |
|
Deconectat |
Dinu (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9123. Postat la 07/03/2011 21:15 - 5171z0h17m |
|
|
,,Urmariti pacea cu totii si sfintirea, fara de care nimeni nu va vedea pe Domnul!
Luati seama bine ca nimeni sa nu se abata de la harul lui Dumnezeu.
Staruiti in dragostea frateasca! " Evrei 12:14,15; 13:1
,,Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui" Proverbe 19:22 |
|
Deconectat |
9562. Postat la 20/03/2011 13:42 - 5158z7h51m |
|
|
Frate costy vad ca in singurul punct 1,esti sigur ,dar in 2,3 vad o indoiala Yhwh Elohim sa-ti lumineze mintea ,inima prin Duhul Lui. Amen!
|
Deconectat |
costy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9570. Postat la 20/03/2011 16:43 - 5158z4h49m |
|
|
Frate Marin multumesc de grija care mi-o porti Domnul sa te binecuvinteze, find mai tanar as dori sa va dau un sfat fratesc de crestere pe Calea Domnului haide-ti impreuna sa fim mai buni , mai ingaduitori uni cu ceilalti ca suntem unii dintre noi aici poate mai slabi in credinta sau la inceput , sa lasam sa curga numai binecuvintari din gura noastra pe acest portal . Daca avem un sfat sau un indemn sal facem cu blandete fara sa suparam pe nimeni , sau sa atacam in stanga si dreapta . Sa nu uitam ca suntem chemati la Binecuvintari si fapte bune vrednice de pocainta si nu in ultimul rand sa ne IUBIM uni pe alti cum ne-a iubit Domnul ISUS . Domnul sa va binecuvinteze cu dragoste , pace si iubire de aproapele Dvs frate Marin 
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine! |
|
Deconectat |
9623. Postat la 22/03/2011 08:26 - 5156z13h7m |
|
|
Frate costy va multumesc sincer de sfatul dat si il primesc cu bucurie,
Dar tine cont ca fiecare suntem chemati sa facem o slujba,fie mica fie mai mare nu este nimeni care sa stea degeaba,uni o fac cu manusi Eu na-m fost chemat sa port manusi asta este chemarea Mea chiar daca scrisul meu atinge pe cineva doresc din toata INIMA sa lucreze YHWH ELOHIM spre indreptare si nu spre cadere, cit despre BINECUVINTARI sun scrise in Biblie in mai multe locuri am sa dau citat la un verset din Deut.11-27 binecuvintarea,daca veti asculta de Poruncile Lui YHWH ELOHIM al vostru.
Si blestem daca nu vom asculta.sa ne fereasca Yhwh de NEASCULTARE Amen
|
Deconectat |
Moderator4 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9650. Postat la 22/03/2011 22:08 - 5155z23h24m |
|
|
Off-topic,vă rog aici subiectul este ,,Botezul în apă''
Discutati acest subiect și nu altceva,dacă doriti să discutati alte subiecte căutati acel subiect potrivit la forum de discuții.
Mulțumesc pentru întelegere.
Moderator |
|
Deconectat |
Lucia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9696. Postat la 24/03/2011 15:57 - 5154z5h36m |
|
|
Botezul in apa este ca o poarta care ne face sa pasim pe TERENUL DRAGOSTEI, indiferent de formula pe care o folosim, va trebui sa se vada in noi ISUS, poti folosi orice FORMULA: In numele lui Isus;In numele Tatalui, Fiului si Duhului Sfant,cine greseste?Niciunul, si unul si celalalt are baza Cuvantul, sta scris...va spune fiecare, insa viata noastra este oglinda a ceea ce suntem.
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
9708. Postat la 24/03/2011 19:06 - 5154z2h27m |
|
|
Îmi pare foarte Rau dar eu cunosc doua Cai:
1]duce la viata,
2]duce la moarte.
-doua feluri de botez sau mai multe,dar unul trebuie sa fie cel bun nu doua.
-mai multi Hristosi dar unul e cel adevarat ha-Massia.
-mai multi Dumnezei dar unul cel adevarat YHWH ELOHIM.
Si din cauza aceasta nu pot acepta ca sunt bune si unul si celalant BOTEZ.
|
Deconectat |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9728. Postat la 25/03/2011 12:55 - 5153z8h38m |
|
|
Si talharul de pe cruce, care din cele doua botezuri a primit?
Cand o sa intelegem ca faptele noastre sunt o carpa murdara in fata lui Dumnezeu?
Poti primii botezul cel mai superextra de desavarsit si sa fii un lepadat, ca tanarul bogat care desi : Isus l-a iubit, nu a primit titlu de mostenitor al lui Dumnezeu.
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|
Deconectat |
9744. Postat la 25/03/2011 17:36 - 5153z3h56m |
|
|
Frate Geana, Domnul sa binecuvinteze fiinta ta!
Sustii cu tarie parerea ta, eu te inteleg si iti respect punctul de vedere...
Insa se pare ca prin felul dvs. de exprimare se intelege ca detineti adevarul absolut si mai rau il impuneti, aici ne etalam intr-un fel sau altul punctul de vedere, dar nu trebuie sa ne suparam daca nu ni-l impartaseste ceilalti.Fiecare e liber sa creada cum intelege el Cuvantul.Cat priveste Botezul in apa, eu asa inteleg, iar dvs.trebuie sa imi respectati punctul meu de vedere chjar daca nu va convine, tine de DRAGOSTEA din inima noastra.
Cat despre talhar, acolo este expusa CREDINTA IN ISUS ,prin credinta in Isus avem mantuire, acest talhar nu a mai avut timp sa infaptuiasca ce a spus Mantuitorul...pentru ca clipele ii erau numarate, a fost o exceptie!
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
9773. Postat la 26/03/2011 11:44 - 5152z9h49m |
|
|
Multumesc sora Lucia eu imi sustin ceea ce cred nu fac lege pentru voi daca voi credeti ca, cu botezul pe care il aveti fara dovezi biblice decit Matei 28-19 si atit mergeti in RAI eu nu va opresc sa ma fereasca YHWH sa stau in calea voastra.
Eu UNUL CRED SI IMI SUSTIN CREDINTA CA NUMAI CU BOTEZUL PE CARE L-AU FACUT APOSTOLI IN NUMELE LUI YAHUSHUA HA-MASSIA VOI AJUNGE MINTUIT PAZIND LEGI ,PORUNCI,SI SARBATORI SI CREZIND IN SINGURA JERTFA A LUI YAHUSHUA.
|
Deconectat |
9775. Postat la 26/03/2011 15:20 - 5152z6h12m |
|
|
Frate, pe langa tot ce ai scris tu , eu as mai adauga si DRAGOSTEA.
|
Deconectat |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9782. Postat la 26/03/2011 20:30 - 5152z1h3m |
|
|
" Icoana aceasta inchipuitoare va mantuieste acum pe voi, si anume botezul, care nu este o curatire de intinaciunile trupesti, ci marturia unui cuget curat inaintea lui Dumnezeu, prin invierea lui Isus Hristos." 1 Petru 3;21
" Cine va crede si se va boteza, va fi mantuit; dar cine nu va crede, va fi osandit." Marcu 16;16
" Pe cand isi urmau ei drumul, au dat peste o apa. Si famenul a zis: Uite apa: ce ma impiedica sa fiu botezat?. Filip a zis: daca crezi din toata inima, se poate. Famenul a raspuns: cred ca Isus Hristos este Fiul lui Dumnezeu. A poruncit sa stea carul, s-au coborat amindoi in apa, si Filip a botezat pe famen" (Faptele Apostolilor 8;36-38)
Intrebarea este: cand si cine a complicat toate acestea, adaugand si tot adaugand, poveri peste poveri, obiceiuri peste obiceiuri?
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|