Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Fiecare din voi să cinstească pe mama sa și pe tatăl său, și să păzească Sabatele Mele. Eu sunt Domnul, Dumnezeul vostru".
Leviticul 19:3

Cugetarea zilei
"Respectarea Sabatului înseamnă odihnă pentru trup și creștere spirituală pentru omul lăuntric."

Ovidiu A. Cosma

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 6
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Studiu Biblic - Discuții pe teme religioase | Mântuirea
Deconectat Chemare la mantuire
gershom
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
9521. Postat la 19/03/2011 03:24 - 5159z17h12m
De curând am auzit la un post de radio religios o istorioară foarte inspirativă și m-am gândit să o pun aici pe forum. Dar pentru că nu am știut unde s-ar potrivi mai bine și pentru că mesajul este unul deosebit, m-am gândit, cu permisiunea dumneavoastră, să încep un nou subiect la categoria "Mântuire".
Aș vrea să ne gândim și să ne adresăm și celor care intră pe acest portal din curiozitate sau greșeală. În timp ce majoritatea subiectelor necesită un anumit nivel de cunoaștere a Bibliei sau învățăturilor religioase, teologice, ca să înțelegi mersul discuției, cam puțin material există pentru un novice, care nu a ajuns să audă, sau să fie interesat prea mult de mântuirea sufletului. Aș îndemna ca mesajele scrise aici să le fie adresate lor. Aceste mesaje pot conține un îndemn, o rugăciune, o istorioară, descrierea unei experiențe personale de întoarcere la Dumnezeu, etc.
Trebuie să fim îngăduitori, răbdători și cu multă compasiune pentru orice suflet care rătăcește în întunerecul acestei lumi și ar putea găsi aici o lumină. Nu trebuie să-i uităm, căci și noi eram o dată la fel, iar Dumnezeu s-a îndurat de noi. (Dacă administrația considera introducerea prea lungă sau nu necesară, puteți să o editați cum credeți că e mai potrivit), Și acum mesajul:

Se știe căci mulți foști președinți americani au avut înclinații religioase/creștine deosebite, iar multe spuse ale lor/aforisme au rămas faimoase în istorie. Unul din acești președinți a fost Abraham Lincoln. Caracterul lui deosebit, și mai ales faptul căci sub președenția lui s-a anulat legea sclaviei in SUA, au rămas adânc întipărite în istoria lumii.
Se spune căci Abraham Lincoln (înainte de a fi președinte) s-a întâmplat să fie la un târg de vânzare al sclavilor. Văzând o tânără negreasă care tocmai era pusă la vânzare, Lincoln s-a târguit și a cumpărat-o. După ce a cumparat-o, i-a spus sclavei "Ești liberă", la care sclava, nedumerită îi spune "Sunt liberă de la un stăpân și acum merg la altul". Atunci Lincoln îi spune din nou "Nu! ești liberă, liberă! Poți să mergi unde vrei, Eu te-am cumpărat și pot să fac ce vreau cu tine, iar eu î-ți dau libertatea să mergi unde vrei - ești liberă!" După câteva momente, tânara negreasă, copleșită de de gestul făcut, se gândeste, iar apoi îi răspunde "Dacă sunt liberă, liberă și tu ai facut acest act, atunci... vreau să merg cu tine"

Dragă prietene, nu la voia intâmplării ai poposit pe acest portal. Poate cauți un răspuns la multe întrebări și lucruri, te frămânți dar în zadar. Poate te zbați în robia unor greșeli, adicții, păcate și cauți alternative.
Aș vrea să mă adresez ție. Dumnezeu, care este atât de milos și iubitor, ne-a scăpat pe toți din sclavia/robia păcatului, oricât de mari au fost. Ne-a cumpărat cu prețul cel mai mare, prin jertfa fiului Său Isus Hristos și ne-a eliberat. Suntem liberi să facem ce vrem și să mergem unde voim.
Tu, dragă prietene, ce-ai vrea să faci? Ce-ai vrea s-alegi? Încotro vrei să mergi acum că știi că ai fost eliberat? N-ai vrea să mergi și tu cu Cel care te-a eliberat ? N-ai vrea să te eliberezi de toate frământările tale?
Te îndemn, hai la mântuire, alege pacea sufletească, alege viața, vino la cruce, cere-ți iertare de greșelile tale și Domnul Dumnezeu va avea milă și de tine.
Dumnezeu să te binecuvinteze, să te elibereze din robia oricărei încătușări și să-ți facă parte de mântuirea Lui. Amin

Cu mult drag , un suflet care se roagă pentru tine și ar vrea să ajungi și tu în familia lui Dumnezeu. smiley

Căutați pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemați-L, câtă vreme este aproape - Isaia 55:6
Deconectat RE: Chemare la mantuire
elina72
9524. Postat la 19/03/2011 15:09 - 5159z5h28m
Buna ziua,
Acest îndemn mi-a amintit de ceea ce spunea Mircea Eliade în Mitul eternei reîntoarceri: "Omul depărtat de orizontul arhetipurilor și al repetării nu se mai poate apăra de acum încolo împotriva terorii istoriei decât prin ideea de Dumnezeu. Astfel cucerește, pe de o parte, libertatea (care-i acordă autonomie într-un Univers regizat de legi sau, cu alte cuvinte, inaugurarea unui mod de a fi nou și unic în Univers) și, pe de altă parte, certitudinea că tragediile istorice au o semnificație transistorică, chiar dacă această semnificație nu este întotdeauna transparentă pentru actuala condiție umană. Orice altă situare a omului modern, la limită, conduce la disperare. O disperare provocată nu de propria lui existențialitate umană, ci de prezența sa într-un univers istoric în care cvasitotalitatea ființelor umane trăiește pradă unei terori continue (chiar dacă nu e întotdeauna conștientă)."

Spre o eternă reîntoarcere,
Elina
gershom
11887. Postat la 12/06/2011 19:55 - 5074z1h42m
(preluată de pe o pagină creștină în engleză)

O scrisoare de la Isus:

Dragă prietene,

Î-ți trimit această notă pentru a-ți spune cât de mult te iubesc și-mi pasă de tine. Te-am văzut ieri cum ai vorbit cu prietenul tău. Am așteptat toată ziua în speranța că ai vrea să vorbești și cu mine. Când a venit seara, ți-am dat un apus de soare pentru a-ți încheia ziua și o briză de vânt, să te odihnești. Te-am așteptat dar n-ai venit. Sigur că mă doare, dar eu tot te iubesc, pentru că sunt prietenul tău.

Te-am văzut când ai adormit aseară și aș fi dorit să-ți ating fața. Din nou am așteptat, dorind să putem vorbi. Am atâtea lucruri să-ți spun. Dimineață, te-ai sculat târziu, și te-ai grăbit să mergi la lucru/școală. Lacrimile mi-au curs în ploaie de întristare.

Astazi te văd așa de trist(ă)- așa de singur(ă). Mă doare inima pentru că te înțeleg - și prietenii mei m-au părăsit de multe ori, însă eu te iubesc.
Doar dacă m-ai asculta! Te iubesc! Încerc să-ți spun asta prin cerul albastru și iarba verde de pe câmp. Șoptesc printre frunzele copacilor și mă exprim prin culorile florilor. Te-am chemat prin aburul muntelui și cântece de dragoste în păsărele. Te-am învelit cu căldura soarelui și-am îndulcit aerul cu aromele naturii.
Dragostea mea pentru tine este mai adâncă decât oceanul și mai mare decât cea mai mare dorință sau nevoie din inima ta. Numai dacă ai ști cât de mult vreau să vorbesc și sa merg alături de tine!

Știu căci este greu pe acest Pământ. Știu cu adevărat! Și aș vrea să te ajut.
Aș vrea să-l întâlnești și pe tatăl meu. Și el vrea să te ajute. Tatăl meu are caracterul acesta.

Doar cheamă-mă, întreabă-mă, vorbește cu mine! Te rog, nu mă uita! Am atâtea de multe să împărtășesc cu tine!
Bine, nu te mai țin acum, căci nu vreau să te plictisesc. Ești liber(ă) să alegi. E decizia ta! Eu te-am ales pe tine, și din cauza aceasta, te voi voi aștepta, și aștepta, și iar aștepta, pentru că te iubesc.

Prietenul tău, Isus

Căutați pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemați-L, câtă vreme este aproape - Isaia 55:6
emylas
17056. Postat la 23/02/2012 07:23 - 4818z13h13m
"Domnul mi Se arata de departe;"Te iubesc cu o iubire vesnica,deaceea iti pastrez bunatatea Mea"
In bunatatea Lui,fiecare om in,are parte de bunatate.Dumnezeu o pastreaza pentru fiecare.Si aceasta bunatate a Sa,contine toate binecuvantarile cerului,si i le da celui care raspunde la chemarea Lui.
Poate ca spui:"Da,dar nu cred ca Dumnezeu ma cheama si pe mine". Dumnezeu ne cheama pe toti,ne cunoaste pe nume,ne striga pe nume.
"Nu te teme de nimic,caci Eu te izbavesc,te chem pe nume,esti al Meu!"
Chemarea,de a venii la Dumnezeu o are fiecare om.Fie ca esti un copil,un adolescent,un tanar sau mai in virsta,fiecaria i se adreseaza Dumnnezeu.Timpul vietii e foarte scurt.Cu fiecare zi pe care o petrecem sub soare,ne aproprie mai mult de sfarsitul vietii.Viata noastra se poate curma intro clipa.De aceea,timpul cand sa dam ascultare chemarii lui Dumnezeu este chiar azi.
"Iata Eu stau la usa si bat.Daca aude cineva glasul Meu si deschide usa,voi intra la el,voi cina cu el,si el cu Mine!" Fie ca,timpul cand Isus bate la usa ta,sa te gaseasca gata si sai raspuzi : "Intra Doamne,usa-i deschisa".amin.

Crede,roaga-te si lucreaza!
costy
18492. Postat la 24/05/2012 13:42 - 4727z7h55m
Deoarece acest subiect se cheama Chemare la Mantuire as vrea sa vedeti cu totii ce poate sa faca Domnul ISUS in viata oricarui om pacatos , cum un vrajitor si un iluzionist care facea treburi urate in viata pe care o traia inainte , se intoarce la Domnul. In adresa de mai jos o sa vedeti o mica parte din marturia lui la un post de televiziune .

http://www.a1.ro/showbiz/vip-buzz/video-iluzionistul-alin-blaine-s-a-pocait-renunt-la-bani-femei-masini-si-faima-205548.html

http://youtu.be/ap3DApXzhrw

Domnul fie Binecuvintat in veci de veci pentru ca mai are mila de noi si chema Suflete la Mantuire . Amin

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19163562 vizite unice Powered by PHP-Fusion