Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Domnul să vă îndrepte inimile spre dragostea lui Dumnezeu și spre răbdarea lui Hristos!"
2 Tesaloniceni 3:5

Cugetarea zilei
"Libertatea este uneori un alt fel de a spune ca nu mai ai nimic ce să pierzi, asemeni îndrăgostitului rămas "liber" atunci când l-a părăsit iubita."

Country Song

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 3
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Studiu Biblic - Discuții pe teme religioase | Întrebări și răspunsuri biblice
Pagina 2 din 2 < 1 2
Deconectat RE: De ce cred în Dumnezeu?
Anuta
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
6773. Postat la 10/01/2011 19:37 - 5231z3h17m
Eu cred în Dumnezeu pentru că "însușirile nevăzute ale Lui, puterea Lui veșnică și dumnezeirea Lui, se văd lămurit, de la facerea lumii, când te uiți cu băgare de seamă la ele în lucrurile făcute de El" așa cum scrie Sfânta Carte în scrisoarea lui Pavel către Romani la primul capitol și versetul 20.
Michael Roman
7403. Postat la 26/01/2011 02:55 - 5215z19h59m
Shalom!
Nu as vrea sa deturnez discutia, mi se pare EXTREM de benefica pt noi toti, voiam sa informez fratietatea k, dak cineva este interesat de Apologetica crestina, poate gasi studii de inalta valoare pe http://studenticrestini.ro , la Recomandari: Iosif Ton, Conceptii despre lume si viata (Weltanschauungen), sau Livius Percy, Apologetica crestina.
In ce ma priveste, dak Tatal va ajuta (be-ezrat ha-Shem), voi demara un studiu despre Conceptii despre lume si viata, oriunde voi fi invitat. Celor interesati le pot trimite schita discursurilor, chiar daca nu ma vor invitasmiley
Baruch ha-ba/Binecuvantat sa fie Cel ce vine...

Michael Roman, invatator al Fundatiei "MESIANIC".

Din El, prin El, și pentru El sunt toate lucrurile. A Lui să fie slava în veci! Amin.

Romani 11:36
fullban2
7451. Postat la 27/01/2011 17:38 - 5214z5h16m
cred ca e bine sa stam cit mai aproape de adevarata sursa Yahweh; ce a-si putea invata de la cei ce au parasit pe Yahweh(ori nici nu-l cunosc) Isvorul de APA VIE si si-au sapat puturi ; puturi crapate care nu tin APA(ierem 2 13)chiar daca e faimos in lumea evanghelica Ton nu e inpresiv de loc ; o persoana care e intunecata in ce priveste Legea- un om care pretinde ca Legea si-a gasit inplinirea la cruce !!!! oare e chiar asa? daca ar vi sa aleg intre doua rele asi alege raul cel mai putin rau;dar de ce cred in Dumnezeu- e pentru ca el ma iubeste si ma chemat ; ma infiat si mi-a dat dreptul sa fiu copilul lui

fullban10
7462. Postat la 27/01/2011 21:32 - 5214z1h22m
Si daca n-o facea, Il mai iubeai ?

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Pagina 2 din 2 < 1 2
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19196112 vizite unice Powered by PHP-Fusion