Deconectat |
RE: De ce cred în Dumnezeu? |
Anuta (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6773. Postat la 10/01/2011 19:37 - 5231z3h17m |
|
|
Eu cred în Dumnezeu pentru că "însușirile nevăzute ale Lui, puterea Lui veșnică și dumnezeirea Lui, se văd lămurit, de la facerea lumii, când te uiți cu băgare de seamă la ele în lucrurile făcute de El" așa cum scrie Sfânta Carte în scrisoarea lui Pavel către Romani la primul capitol și versetul 20.
|
|
Deconectat |
Michael Roman (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
7403. Postat la 26/01/2011 02:55 - 5215z19h59m |
|
|
Shalom!
Nu as vrea sa deturnez discutia, mi se pare EXTREM de benefica pt noi toti, voiam sa informez fratietatea k, dak cineva este interesat de Apologetica crestina, poate gasi studii de inalta valoare pe http://studenticrestini.ro , la Recomandari: Iosif Ton, Conceptii despre lume si viata (Weltanschauungen), sau Livius Percy, Apologetica crestina.
In ce ma priveste, dak Tatal va ajuta (be-ezrat ha-Shem), voi demara un studiu despre Conceptii despre lume si viata, oriunde voi fi invitat. Celor interesati le pot trimite schita discursurilor, chiar daca nu ma vor invita
Baruch ha-ba/Binecuvantat sa fie Cel ce vine...
Michael Roman, invatator al Fundatiei "MESIANIC".
Din El, prin El, și pentru El sunt toate lucrurile. A Lui să fie slava în veci! Amin.
Romani 11:36 |
|
Deconectat |
fullban2 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
7451. Postat la 27/01/2011 17:38 - 5214z5h16m |
|
|
cred ca e bine sa stam cit mai aproape de adevarata sursa Yahweh; ce a-si putea invata de la cei ce au parasit pe Yahweh(ori nici nu-l cunosc) Isvorul de APA VIE si si-au sapat puturi ; puturi crapate care nu tin APA(ierem 2 13)chiar daca e faimos in lumea evanghelica Ton nu e inpresiv de loc ; o persoana care e intunecata in ce priveste Legea- un om care pretinde ca Legea si-a gasit inplinirea la cruce !!!! oare e chiar asa? daca ar vi sa aleg intre doua rele asi alege raul cel mai putin rau;dar de ce cred in Dumnezeu- e pentru ca el ma iubeste si ma chemat ; ma infiat si mi-a dat dreptul sa fiu copilul lui
|
|
Deconectat |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
7462. Postat la 27/01/2011 21:32 - 5214z1h22m |
|
|
Si daca n-o facea, Il mai iubeai ?
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|