Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Domnul să vă îndrepte inimile spre dragostea lui Dumnezeu și spre răbdarea lui Hristos!"
2 Tesaloniceni 3:5

Cugetarea zilei
"Libertatea este uneori un alt fel de a spune ca nu mai ai nimic ce să pierzi, asemeni îndrăgostitului rămas "liber" atunci când l-a părăsit iubita."

Country Song

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 5
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Studiu Biblic - Discuții pe teme religioase | Întrebări și răspunsuri biblice
Pagina 2 din 2 < 1 2
Deconectat RE: Cum ințelegeți Ioan 8(femeia prinsa in preacurvie)
danut_calimanescu
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
9576. Postat la 20/03/2011 20:53 - 5162z2h10m
Scuzatima fratilor, oare de ce mereu gasesc raspunsuri acide, oare asta e o fata a dragoste sau iau parte la o intrecere a intelepciunii umane si eu nu am inteles asta. Intrebarile mele au fost puse cu gindul sa descoperim centru de greutate a acestui tablou. Nu am dorit sa intru in detaliile autentificarii scripturilor, sunt prea mic si imi lipseste si intelepciunea in acest sens. Cred in auoritate divina a Tatalui in textele Scripturi si ca atare ma supun ei. Mesia a venit sa ridice pacatul lumii, sa impace cu Dumnezeu ceea ce era pierdut dupa clipa caderii omului.Impacarea vine numai in cadrul stabilit de Dumnezeu. De ce mereu legisti, cu o lege la care aplicativitate nu poate fi practicata, spun asta tinind cont ca centru legii era Sfinta Sfintelor, tot poporul era pregatit pentru ziua cind un muritor intra in in acea camera sa âi poarte inainte Tatalui. Scriu cu tristete aceste rinduri si sper ca Dumnezeu sa ne ierte pe toti pentru ceea ce transmitem prin aceste rinduri, incolo fratilor va doresc multa pace cu nadejdia ca intr-o zi vom fi impreuna in casa Tatalui fara a mai ridica granite intre noi din motivul ca fiintele noastre cunosc si pricep in parte.
nosmas
9603. Postat la 21/03/2011 18:18 - 5161z4h45m
FRate izreelpop aveti perfecta dreptate crestinismul este ceea ce ati spus ca este, numai ca eu am scris despre crestinismul APOSTOLIC adica despre cel original, de la inceput,imediat dupa Hristos,neprefacut,si fara interes de sine .Un crestinism in care eul este mort si in care Hristos traieste in persoanele respective,un popor care nu urmareau interesul personal ci traiau de obste,un popor care nu se intrecea in intelepciune pentru ca invatau de la singurul invatator,Hristos,un popor care erau constient ca sunt straini si calatori pe acest pamant si nu-si permiteau sa pirda vremea cu nimicuri si cu atat mai putin in fata tv.in iubire de sine,in agoniseala de avutii care nu echivaleaza nimic ,absolut nimic.Suntem oameni materiali si Hristos ne spune sa fim spirituali ,adica sa dam doi bani pe tot ceea ce ne inconjoara ,daca avem ce manca si cu ce ne imbraca ne esete indeajuns.Daca aceasta este o realitate in viata mea este bine ,daca nu,sunt un mincinos care nu numai ca minte pe cei din jur ca sunt in timp ce nu sunt ,dar ma mint si pe mine ceea ce este un nonsens.Crestinism Apostolic consemnat de istorie se cheama Evanghelie, Noul testament ,pentru cei care cred toata Scriptura.Crestinismul nu este o mixtura si ca dovada va pot da pe Anania si Safira care au crezut ca pot amesteca lucrurile ,dar nu a mers. Crestinismul de astazi este in adevar o mixtura condusa de talhari,o industria care nu-i intereseaza altceva decat capitalul,dar nu despre aceasta vorbim cand spunem Crestinism Apostolic.

Moderator3
9608. Postat la 21/03/2011 19:56 - 5161z3h7m
Off-topic,vă rog aici subiectul este ,,Cum ințelegeți Ioan 8(femeia prinsa in preacurvie)''

Mulțumesc pentru întelegere.

Moderator
cautatorul
9898. Postat la 30/03/2011 12:11 - 5152z11h52m
Buna ziua
Eu inteleg Ioan 8 modul in care procedeaza Dumnezeu cu omul pacatos. Scriu exclusiv pt, cei care se simt vinovati inaintea lui Dumnezeu.
Poate ca o lume intreaga sa te acuze sau chiar cultul din care faci parte te poate exclude din biserica pt un pacat pe care l-ai facut cu adevarat, poate simti in inima ta vinovatie fata de Dumnezeu priveste relatarea din Ioan 8.
Versetul 5 ne spune Moise, în Lege, ne-a poruncit să ucidem cu pietre pe astfel de femei: Tu dar ce zici?
Care era intelegerea lor despre Lege ? La ce fel de lege se referea ?
La toate cele cinci carti ale lui Moise ,toate erau denumite cartea Legii.
L-au pus pe Isus fata-n fata cu Legea si autoritatea lui MOISE, adica esti tu mai mare decat Moisa care a dat legea care a vorbit cu Dumnezeu
Versetul 7 spune ca ei staruiau de Isus sa spuna "Tu dar ce zici "
-pai daca scria in lege nu mai trebuia sa intrebe pe nimeni ci sa faca ce scrie in Lege
-in mintea lor ziceau l-am prins si-l vom condamna la moarte si pe El hai zi un cuvant
Cum lea raspuns Isus in prima parte ? Scria . Pai acesta e raspuns.
Cine o acuzau pe femeie ? Invatati . Lor le vorbea Isus nu gloatei nestiutoare .
Scria , ce ? Nu stim si nu ma priveste , Gestul era altul .Le vorbea prin acest gest de a scrie , le vorbea de autoritatea Lui si de Lege , Le amintea invatatilor ca Acela care era inaintea lor era cel care a dat Legea pe Sinai si care a fost scrisa cu degetul Sau . Le-a aratat ca autotitatea Lui e mai mare decat a lui Moise si ca legea pe care o inaltau ei trebuia inteleasa altfel. Ei inaltau sus si tare faptele Legii dar omiteau cel mai important lucru din Lege implinirea Legii.
Fiindcă ei nu încetau să-L întrebe, El S-a ridicat în sus, și le-a zis: Cine dintre voi este fără păcat, să arunce cel dintâi cu piatra în ea.
Cum? El care a dat Legea , Dumnezeu adevarat nu spune nici o acuza la adresa femei , ba mai mult spune : Nici Eu nu te osândesc. Du-te, și să nu mai păcătuiești.) Parca chiar o apara .
E foarte clar Dumnezeu nu doreste moartea pacatosului , ci bunatatea Lui ne copleseste la pocainta.
Dar uite cine acuza omul muritor ,cel care se crede religios si el la randul lui un pacatos care are nevoie de har.
Pagina 2 din 2 < 1 2
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19196145 vizite unice Powered by PHP-Fusion