"El va face ca domnia Lui să crească, și o pace fără sfârșit va da scaunului de domnie al lui David și împărăției lui, o va întări și o va sprijini prin judecată și neprihănire, de acum și-n veci de veci: iată ce va face râvna Domnului oștirilor" Isaia 9:7
Cugetarea zilei
"Cel ce nu mai are ce pierde și-a regăsit, în mod paradoxal, libertatea."
Acelasi lucru a vrut si Dumnezeu cand a introdus legea alimentara in Legea Lui, Medicul suprem s-a ingrijit de noi sa nu mancam sange, carnuri necurate, grasimi, iata ca si tu le implinesti, nu in inima , ci practic, cand gatesti, deci, nu poti sa spui ca nu implinesti Legea lui Dumnezeu.
Aceasta lege dupa cum vezi nu s-a sters, ea ramane, numai ca tu ocolesti raspunsul, pentru ca nu ai ce raspunde.
Legea adaugata era o lege a condamnarii si pentru ca nu putea sa desavarseasca, Hristos prin sangele Lui, ne-a rascumparat din acest blestem.
Daca de buna voie oamenii nu au vrut sa asculte de Dumnezeu le-a dat o lege care pedepsea daca o incalca.
Deci, faptele legii sunt cele pe care vrem sa le implinim prin propriile forte, dar de cand tot vorbesc , tu nu ai inteles ca prin puterea Duhului implinim Legea Sa, de fapt Duhul rodeste in noi dragostea care NASTE FAPTE BUNE.
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Deconectat
RE: Cum înțelegeți Galateni 3.13?
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi)
23640. Postat la 09/05/2013 20:48 - 4380z10h25m
Lucia , s-ar putea ca să ai dreptate. Eu am scris cam cum văd eu lucrurile. Așa am înțeles eu. Acum poate am supărat și pe Dumnezeu scriind ceva nepotrivit. De aceeia aștept ca beyond să aducă precizările necesare pentru îndreptarea mea. Cunoaște mai mult, a citit mai mult, e bărbat. Noi femeile , de , ca femeile. Uite că și frații nu s-au prea băgat. Ne-au lăsat pe noi femeile.
Dreptatea este la Dumnezeu, eu doresc sa m-a ajute sa o implinesc prin Duhul Sfant.
Multumesc lui Dumnezeu pentru ca a trimis pe Fiul Sau care ne-a rascumparat din blestemul Legii si suntem liberi in El sa o implinim prin PUTEREA DIVINA.
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.