Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"El va face ca domnia Lui să crească, și o pace fără sfârșit va da scaunului de domnie al lui David și împărăției lui, o va întări și o va sprijini prin judecată și neprihănire, de acum și-n veci de veci: iată ce va face râvna Domnului oștirilor"
Isaia 9:7

Cugetarea zilei
"Cel ce nu mai are ce pierde și-a regăsit, în mod paradoxal, libertatea."

Alexander Solzenitin

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 6
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Studiu Biblic - Discuții pe teme religioase | Întrebări și răspunsuri biblice
Pagina 2 din 2 < 1 2
Deconectat RE: Apocalipsa 13.Semn pe frunte sau pe mână.
Nica Schirod
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
10171. Postat la 07/04/2011 20:00 - 5143z10h52m
Shalom - Pace.

Întrebam mai sus, și repet; astăzi este semnul, îl poartă cineva?, sau este pentru viitor?
Există o teorie, că semnul lui Yahveh, (Dumnezeu) este o zi, și celălalt semn este tot o zi.
Mai este o teorie: Vicarius Fili Dei.
Cum va fi acceptarea?
Care va fi politica de lămurire?
Va fi acceptare binevolă sau prin constrângere?
Astăzi ce trebuie să facem?

Șalom - Pace și fără 666 !!!

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
Deconectat RE: APOCALIPSA 13 SEMNUL FIAREI
fullban5
10234. Postat la 10/04/2011 14:15 - 5140z16h37m
Această fiară care-o văzut-o Ioan, este Papa care șade pe sapte munti în Italia, acuma voi da cîteva semne de-a lui Elohim și cîteva semne a lui Papa.

Ezechiel 20:11. Le-am dat legile Mele și le-am făcut cunoscut poruncile Mele, pe care trebuie să le împlinească omul, ca să trăiască prin ele.
12. Le-am dat și Sabatele Mele, să fie ca un semn între Mine și ei, pentru ca să știe că Eu sunt Domnul, care-i sfințesc.

Exod cap.31:13. "Vorbește copiilor lui Israel, și spune-le: ,Să nu care cumva să nu țineți sabatele Mele, căci acesta va fi între Mine și voi, și urmașii voștri, un semn după care se va cunoaște că Eu sunt Domnul, care vă sfințesc.

Un semn după care se va cunoaște că eu și Domnul care vă sfințesc, aceste sint citeva semne a lui Elohim.

Acum am să pun citeva semne de-ale fiarei,în istoria lui Costantin la pagina 42 scrie în anul 321 prima zi a săptămăni cunoscută sub numele de ziua Soarelui care se va confunda cu ziua Domnului (DUMINICA) sau a soarelui.

Pe nedrept este declarată ca zi de repaus acesta este un semn al fiare.
Să trecem la al doilea punct, la pagina 30 al istorie scrie Conciliu de la Niceia (325)și Vicenalia 325-326.
Deasemenea el aflară că bisericile creștine nu sărbătoresc Paștelela la acea dată,cu aceasta ocazie s-a stabilit ca pastele sa fie sarbatorit de toti crestini în prima Duminică dupa luna plina ce urmeaza echinoptiul de primavara urmănd ca aceasta sa-se amăne pentru Duminica urmatoare daca coincide cu cel Evreiesc, acesta este semnul doi. Elohim zice în Levetic 23 că nu sunt ale evreilor versetul 2 citim:

Vorbește copiilor lui Israel, și spune-le: ,Iată sărbătorile Domnului, pe care le veți vesti ca adunări sfinte, iată sărbătorile Mele,,adică a lui Elohim nu a Evreilor și Papa a reușit ca toți crestini din toata lumea să sărbătoarescă paștele, este cum zic ei nu cum zice Elohim..

Acuma al treilea semn al fiarei este istoria Constantin Doru Lazar COSTANTIN ,a fost botezat in anul 337, pe patul de moarte de Eusebius de Necomedia,această data nu trebuie confundată cu cea a convertiri sale, atunci nu era obișnuit,așa se botezau noi născutii, adulți care-și dovediseră credința și își arătau dorința de a merge pina la botez din anul 321 pina la data morti sale.

Constantin a fost doar un Catehumen adică un creștin în așteptarea botezului și primește botezul Arian de la un om pe care îl exilase la sfărșitul conciliului de la Nicea și- o pus botezul în numele Tatălui Fiul și duhului sfănt, pus de Papa la care fratii noștrii se închină semnului fiarei.

In anul 1992 cînd s-o unit toate confesiunile de credință cu un Papă și-o dat măna cu ei Adventiști, ei nu-o acceptat, dar Papa le-o zis că aveți al nostru botez în numele Tatălui Fiului și Duhului Sfănt,eu unul nu vreau să mă inchin semnului fiarei ci lui Elohim.

Mesia să ne lumineze pe toți.

Mesia sa fie in inimile noastre
Moderator5
10706. Postat la 01/05/2011 17:58 - 5119z12h54m

Nikky a scris:

Pace!

As vrea sa ne gandim foarte serios la semnul lui Dumnezeu ( apoi semnul fiarei nu mai conteaza) si as vrea sa va cer parerea.

Exodul 31:17

Acesta va fi între Mine și copiii lui Israel un semn veșnic; căci în șase zile a făcut Domnul cerurile și pământul, iar în ziua a șaptea S-a odihnit și a răsuflat.r1;

Exodul 12:13

Sângele vă va sluji ca semn pe casele unde veți fi. Eu voi vedea sângele și voi trece pe lângă voi, așa că nu vă va nimici nicio urgie, atunci când voi lovi țara Egiptului.

acuma, pentru mine, diferenta este foarte mare si anume : nu toti care zic Doamne, Doamne intra in Imparatia Cerurilor si as completa : nu toti care tin Sabatul si nu-L au pe Isus ca Domn si Mantuitor vor intra in Imparatie.

daca Domnul spune in Exod 31:17 ca Sabatul va fi "un semn" , inseamna ca semne intre El si noi sunt mai multe.

dar Sangele Domnului "ca semn " + alte semne....., etc.

ce parere aveti ?

PS: inaintea Domnului va spun ca nu am alte intentii decat de a sti si a sfinti adevarul in viata mea si a tuturor celor care sunt in jurul meu. (1 Tim.4:16 )

Pace!

Moderator
Nikky
11187. Postat la 19/05/2011 08:23 - 5101z22h29m
Pacea Domnului !

Apocalipsa 13:18
Aici e înțelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei. Căci este un număr de om. Și numărul ei este șase sute șaizeci și șase.

am o intrebare :

Cartea Apocalipsei (Descoperirea lui Isus Hristos pe care i-a dat-o Dumnezeu, ca să arate robilor Săi ), deci nu e Apocalipsa lui Ioan, a fost scrisa in greaca, nu?

Cum se calculeaza ? pentru ca am cautat pe net si am gasit asta:

http://www.vopus.org/ro/gnoza-gnosticism/cabala/secretele-alfabetului-ebraic.html

Pentru ca avem indemnul:

Apocalipsa 1:3
Ferice de cine citește și de cei ce ascultă cuvintele acestei prorocii și păzesc lucrurile scrise în ea! Căci vremea este aproape!

cum se calculeaza ? in sistem ebraic sau grecesc ?
Nikky a ataşat următorul fişier:
doc1.doc
fullban4
13741. Postat la 12/09/2011 13:12 - 4985z17h39m
Semnul fiarei este duminica ca zi de inchinare . Acum nu-l are nimeni insa atunci cind in noua ordine mondiala cind pentru pacea lumi va fi infiintata si o religie mondiala cu o zi sfinta mondiala-ziua 1 duminica care va fi impusa iar fiecare va trebui sa i-a o pozitie:accepti sau respingi duminica ca zi sfinta,atunci se implineste profetia cu acest semn al fiarei ! In aceast moment pentru fiecare exista 3 posibilitati :
1.accepti duminica din convingere = semnul fiarei pe FRUNTE
2.accepti de frica,nevoie,imprejurari = semnul fiari pe MINA
3.nu accepti si sfintesti Sabatul = vei fi declarat ca esti impotriva paci mondiale,terorist si multe altele ! Consecinta : declarat in afara legi ,nu vei putea cumpara sau vinde,vei fi prigonit ,vinat ,urit chiar si de cei mai apropiati tie , la urma daca nu te ascunzi prin munti,paduri etc vei fi arestat in vederea condamnari la moarte ! Foarte scurt timp inaintea executiei apare pe nori cerului Acela care a murit pentru tine(noi) si a carui caracter si viata sfinta ti-ai insusi-to in acest timp de har -YAHSHUA ! La acesta proba finala a credintei vor cadea majoritatea celor ce azi accepta,cred,sarbatoresc Sabatul dar nu-l sfintesc si nu au credinta(caracterul)lui YAHSHUA
Deconectat RE: Apocalipsa 13.Semn pe frunte sau pe mână
Remus
16478. Postat la 21/01/2012 23:13 - 4854z6h38m
Avram_76 a scris:
Dati-mi voie sa intervin si eu putin in acesta discutie.
Eu as pleca de la premiza ca testul cel mare se da la păpică.Chiar primul test al omului, singura interdictie a fost la mâncărică.Sunt multe alte exemple in Scriptura cu teste despre păpică, teste pe care unii le-au trecut si altii nu.Aceste teste culmineaza cu testul lui Mesia "porunceste pietrelor acestora sa se faca pâini"-era vorba de paini literare deoarece si Domnul a fost supus la aceleasi legi ca si noi...simtea FOAMEA.
Apogeul testului omenirii cu mancarea este chiar in Apoc. 13."Nimeni sa nu poata sa vanda sau sa cumpere fara acest semn"-va fi cumplit.Personal, consider ca acum nimeni nu are acest semn nici pe frunte nici pe mana ... nu este vorba de ceva spiritual aici sau de ceva simbolic.
Sa ma explic putin, fara a avea pretentia ca ceea ce spun eu este litera de lege.
Eu cred ca se va face un sistem unic mondial din punct de vedere politic, militar, religios si...ECONOMIC.
Ceea ce a incercat deavolul sa faca prin Alexandru cel Mare, Napoleon , Hitler si altii, nu este altceva decat aceasta dorinta a lui de a controla intrega planeta, pe fiecare faptura omeneasca de pe ea.Atunci nu a reusit deoarece inca nu a sosit timpul si nici nu existau pârghiile tehnice pt. a se realiza acest lucru.Insa, in viitor, in apogeul bataliei se va putea realiza asa ceva, un sistem mondial...acest sistem va fi facut de acea Fiara.Tehnologia va avea un rol important.Cash-ul se doreste a fi eliminat totalmente...tranzactiile se vor face prin "unitati" - unitati de masura.Spre exemplu, mergi la serv. si primesti, de ex. 10 mii de unitati pe un suport electronic (evit sa-i spun cip ) smiley nu ca n-ar putea fii.
Acel sistem nu vine peste noapte....asa intr-un mod direct, populatia lumii este "antrenata" pt. asa ceva...din timp...exemplul cardurilor.Sistemul acela va fi unul benefic si logic pt. toata lumea...asa va fi politica.....asa vor fi cuvantarile si marea majoritate va accepta asa ceva.Un mic numar de oameni se vor opune.Consecinta?Nu vor putea sa mai cumpere si sa vanda. smiley Minunat, dar pt. Domnul, merita.Suferintele vor fi prea mici pt. rasplata vesniciei.

Da acesta este rasüunsul nu are nicio legatura cu cei din vechime si cu semnul si acolo se refera doar la copiii lui Israel nu?
costy
16482. Postat la 22/01/2012 07:23 - 4853z22h28m
Referitor la acest subiect am gasit ceva foarte interesant si as vrea sa va prezint acest clip --http://youtu.be/7iO1ol8Y5nk

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
Pagina 2 din 2 < 1 2
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19192427 vizite unice Powered by PHP-Fusion