"El va face ca domnia Lui să crească, și o pace fără sfârșit va da scaunului de domnie al lui David și împărăției lui, o va întări și o va sprijini prin judecată și neprihănire, de acum și-n veci de veci: iată ce va face râvna Domnului oștirilor" Isaia 9:7
Cugetarea zilei
"Cel ce nu mai are ce pierde și-a regăsit, în mod paradoxal, libertatea."
beyond, tu ai inceput cu PIEIREA...
Eu te-am propus trei contexte din Biblie sa le discutam.
A, stiI ceva, propune tu un context, unde iti sustine parerea, ca Mileniul va fi sus in cer, bine?!
ASTEPT!!
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Deconectat
RE: Când și unde se va împlini textul din Isaia 65:17-25?
Lucia, eu ți-am tot spus.
Rămâne să citești și să iubești și cuvintele Domnului de la Ioan 14.2,3.
Fiindcă se pare că tot ceea ce face și spune Domnul Iisus, pentru tine e de mai puțină însemnătate.
Deconectat
Domnul sa te binecuvinteze!
Te asigur ca...pentru mine cuvintele Domnului Isus sunt de mare insemnatate, si Domnul sa ma ajute sa strang Cuvantul Lui in inima mea.
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Deconectat
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi)
25142. Postat la 25/01/2014 20:24 - 4119z9h46m
Si aici si in Zaharia sunt chemari adresate evreilor de-a parasi Babilonul si de-a se intoarce in Ierusalim pentru a reconstrui Templul. Dupa cum citim in Ezra in Neemia , Estera , Daniel, Isaia , Ieremia, Ezechiel, poporul nu se prea dadea dus acasa deoarece afacerile, pamanturile, familia si casele pe care si le-au facut, cumparat si construit in Babilon erau o piedica valoroasa. Veniti acasa, a fost mesajul, au trecut cei 70 de ani de robie. Au fost trei intoarceri la distante mari de ani. Foarte putini s-au intors acasa. Au adaugat la robie inca 20 de ani. Acesti 20 de ani a fost alegerea lor, nu a lui Dumnezeu : "... Eu am chemat, si n-ati raspuns, am vorbit si n-ati ascultat, ci ati facut ce este rau inaintea Mea, si ati ales ce nu nu-Mi place." Isaia 65;12.
Fiecare profet a avut indemnurile lui. Isaia si Zaharia chiar au profetizat ce le pregateste Dumnezeu cand va face ceruri noi si un pamant nou. Si Dumnezeu va face toate cele ce a promis, dar nu pentru ei care nu au ascultat de proroci, ci pentru cei care au biruit, au pazit poruncile lui Dumnezeu si au tinut marturia lui Isus Hristos.
Dupa mia de ani in vesnicie ne vom bucura de toate cele ce ne-a pregatit Dumnezeu . Si mult mai multe deoarece ochiul nu a vazut, urechea nu a auzit si cuvintele noastre nu pot scrie.