Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"El va face ca domnia Lui să crească, și o pace fără sfârșit va da scaunului de domnie al lui David și împărăției lui, o va întări și o va sprijini prin judecată și neprihănire, de acum și-n veci de veci: iată ce va face râvna Domnului oștirilor"
Isaia 9:7

Cugetarea zilei
"Cel ce nu mai are ce pierde și-a regăsit, în mod paradoxal, libertatea."

Alexander Solzenitin

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 5
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Studiu Biblic - Discuții pe teme religioase | Întrebări și răspunsuri biblice
Pagina 3 din 4 < 1 2 3 4 >
Deconectat RE: Trupul meu nu era ascuns!
Lucia
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
17693. Postat la 02/04/2012 11:59 - 4782z19h25m
Draga Lavi, eu nu am vrut sa fiu prea aspra si sa spun direct ca inchiderea patecului unei femei, este o pedeapsa din partea Domnului, ci mai degraba dragostea din mine pentru toate femeile in Hristos m-a indemnat sa le spun sa se roage, ca Domnul sa le ierte si sa le de-a credinta...nasterea urmand intr-un mod natural.
Va trebui sa completez referinta ta, ca sa inteleaga "toti", ca Dumnezeu este suveran in toate , chiar si in controlul nasterilor:
Gen.20:18
"Fiindca Domnul, inchisese pantecele tuturor femeilor din casa lui Abimelec, din cauza Sarei, sotia lui Avraam."
Deci, Domnul deschide, Domnul inchide pantecul unei femei...

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Lavi
17694. Postat la 02/04/2012 12:59 - 4782z18h26m
Acesta este adevarul ,sora Lucia avem nevoie de credinta ca a lui Avraam !
Toate surorile in Hristos sa creada ca Cel prea Inalt este cordonatorul tutur lucrurilor chiar si in vederea nasterilor .
Fi binecuvantata sora Lucia, acum am si eu speranta ca sa inteles o taina mare.

lisha
18733. Postat la 16/06/2012 23:11 - 4707z8h13m
Lavinia1 a scris:
Unde este credinata aceea ca a lui Avraam?

Chiar daca avem credinta....uneori tot se intampla

Daca Dumnezeu asa ingaduie unele lucruri oare ar trebui noi sa cartim?

De multe ori si acolo unde e credinta se intmpla raul daramite unde nu e, nu ai ce astepta

Nu cred ca am putea compara vremea in care a trait Avraam si vremea in care traim noi...

pe vremea lui Avraam nu se stia de cezareana, in acele vremuri si pana acum incoce mult femei mureau la nastere...oare de ce? pai nu stim exact, medicina nu era atata de inaintata ca astazi...

E una sa iti programezi tu asa din bun senin ceea ce ar trebui sa se declanseze in mod natural si e alta sa programezi ceea ce nu se poate declansa in mod natural, sau daca se va declansaza sunt riscuri sa apara probleme...

mama mea a avut 2 nasteri naturale, iar a treia a fost cu probleme, intr-un final a trebuit sa-i faca cezareana, i-au facut prea tarziu, a trebuit sa scoata totul afara, pe langa asta a mai facut si dr alta isprava, i-a atins vezica...a nenorocit-o apoi a zis nu mai am ce-ti face.....dupa doua luni de chin un alt dr a riscat si a deschis-o din nou.....si acum e intre noi chiar daca tot asteptau sa moara...pt ca asemenea cazuri nu traia nici mama nici copilul

Eu siu ce insemna asta , eu stiu porblemele cu care a ramas mama pana in ziua de azi, stiu prin ce a trecut, stiu cum e sa ai o mama mai mult bolnava decat sanatoasa si sa nu poti face nimic pt ea....daca ar fi fost in timpul de acum cand poti alege sa faci cezareana era altfel....dar asa a fost ingaduit nu pt ca nu ar fi avut credinta pentru ca uneori asa trebuie sa trecem si prin incercari.
....ar fi trebuit sa carteasca? NU!!

Fetita mea s-a intors doar pe ultima suta de metri. Oricata credinta as fi avut nu as fi optat pt nastere naturala daca nu era intoarsa....ar fi insemnat sa merg singura spre prapastie, daca acesta e planul lui Dumnezeu de ce sa ma impotrivesc eu.
Am avut o sarcina ff grea...ma asteptam la o nastere la fel, desi ma rugam mult ca sa fie bine, sa im revin repede, sa trec cu bine....Dumnezeu a facut mai mult de atata

Unele problemele cu care ne confruntam azi sunt cauzate de noi nisine
pe vrmuri femeile munceau chiar si insarcinate...acum stam in vf patului si vrem sa nastem natural, usor si repefe....asa nu merge
vrem copii sanatosi fara probleme dar noi manacam te miri ce de prin supermarketuri....etc

Avem nevoie de multa intelepciune....

"...iarta-ma ca vin prea des in fata Ta pentru a cere....si prea rar pentru a da..."
Lavi
18741. Postat la 17/06/2012 11:26 - 4706z19h58m
Soră Lisha mama ta a fost si este credincioasă,rânduielilor Sfinte?(cele pe care ti le-am prezentat la necurăia femeii).
Dacă da raspunde-mi pe MP.
Dar dacă Nu ,atunci iti spun ca si mama mea (care nu mai este printr cei vii i s-a intamplat la fel ) si anume această operatie histerectomie(scoaterea uterului),in urma unui avort la sase luni ,un baietel pierdut care s-a născut viu dar nu a trăit ,i se facuse cezariană...a făcut o puternică hemoragie ,am crezut că o pierdem atunci ,dar noi trei frati la parinti ,am plâns mult si a rămas in viată.
Mama mea nu a cunoscut rânduielile Sfinte si avea numeroase probleme de sănătate ,mai ales hemoragii.
Avea un RH negativ(sarcini cu risc) ,eu insă m-am născut cu RH pozitiv(sarcini fară risc)..pentru mai multe informatii doritorilor ,accesati acest link ca să cunoasteti consetintele la care sunt expuse unele mame fară informatii suficiente.
Iar ca sfat, tinerele să-si faca un test de sânge ,inainte de sarcină ...este doar un sfat nimic mai mult.

Nu degeaba ne cer medicii dosarul cu analizele la zi in perioada sarcinii.
http://www.pravaliata.ro/Rh-negativ.htm

Lucia
18743. Postat la 17/06/2012 11:54 - 4706z19h30m
Lavi, lisha, dragile mele, nu mai traim zilele lui Avraam, ai dreptate, pe atunci orice femeie isi dorea cel mai mult sa aiba copii, acum?
Nu traim vremurile lui Avraam, dar trebuie sa traim credinta acestuia, numai asa vom dobandi viata vesnica.
Putem sa spunem ca si noi avem credinta, insa ea trebuie sa se vada .
Daca nu o vom experimenta vizibil, cum crezi ca vom crede lucrurile invizibile ochilor nostri.
Este adevarat ca trecem prin incercari, insa ele ne vor mari credinta, nu o vor anula.
lisha, ai spus ceva care dovedeste ca credinta ta se bazeaza pe vedere, nu pe puterea lui Dumnezeu, ca El poate totul...
Ai spus:" Oricata credinta as fi avut, eu nu as fi optat sa nasc natural daca nu era intoarsa."

Eu insa am facut acest lucru, nu o data ci de mai multe ori, crezand ca Dumnezeul meu va rezolva aceste probleme in ultima clipa, si de fiecare data am nascut natural, desi imi erau interzise sarcinile inca de la inceput.(nu aveam voie sa mentin o sarcina si sa nasc)asta era punctul de vedere al oamenilor, insa eu m-am increzut in Domnul.
Am sapte copii sanatosi, slava Lui!
Cine vrea, sa ceara credinta, ca Domnul o da cu mana larga, fara bani si fara plata!

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
lisha
18754. Postat la 17/06/2012 17:37 - 4706z13h47m
Faptul ca dumneavoastra ati reusit sa treceti cu bine nu insemna ca toate femeile pot....scriati undeva ca fica dvs a nascut mai repede prin cezareana....oare pt ca nu a avut credinta?
eu cred ca unele lucruri asa sunt ingaduite, iar noi tr sa fim supusi si sa acceptam voia Lui indiferent care ar fi ea.

Faptul ca eu am putut naste normal nu insemna ca tr sa privesc de sus pe sora de langa mine care a fost poate mai slaba si nu a putut, nu e meritul meu e meritul Lui, un vas e mai tare altul mai slab....Domnul cunoaste motivatia fiearuia.

cat despre credinta mea....da am crezut pana in ultima clipa a se va intoarce....dar daca nu se intorcea ce era de facut? optam pt cezareana pt ca numai eu stiu si cunosc prin ce am trecut pe perioada sarcini si nu imi permiteam sa risc s-ar putea sa mai am alt copil s-ar putea sa nu mai am nu cunoasc planul lui Dumnezeu...

Fiecare face cum crede, eu nu dau socoteala de alti nici alti de mine

Un sg lucru mi-ar place sa nu trecem repede la presupuneri, judecati...etc pt. ca fiecare isi cunoaste situatia. Sa nu privim de sus pe cei care nu pot face anumite lucruri pe care noi le facem sau le-am facut.

"...iarta-ma ca vin prea des in fata Ta pentru a cere....si prea rar pentru a da..."
fullban10
18759. Postat la 17/06/2012 23:00 - 4706z8h25m
Când suntem gravide, suntem în mâna Domnului. Eu cu RH negativ și soțul RH pozitiv, nu ni se dădea, de către specialiștii doctori, decât șansa unui copil unic și acela cu probleme. Și totuși am trei copii, într-adevăr născuți 2 prin cezariană și unul cu forcepsul, sănătoși , toți cu facultate făcută și licențiați. Lăudat să fie Domnul!. Că primul a avut ombilicul în jurul gâtului, și că celălalt putea să aibă probleme de la forceps, nu doar Dumnezeu le-a purtat de grijă?
E prea multă știință și a devenit un idol. Să lăsăm facultatea de procreere în mâna Domnului.
Vorbesc din experiența copiilor. Primul meu copil la rândul lui are un fiu, născut fără probleme. Al doilea, după 10 ani de căsnicie, în America , au beneficiat de înseminarea unui singur embrion, și revenind în România, au așteptat ca Dumnezeu să-și continue opera de " țesere" ( te-am țesut întrun loc ascuns) și au un Adam. Fiica mea , la prima ei experiență de tânără gravidă , a avut o sarcină, după spusa doctorilor, falsă. După o lună s-a dovedit că embrionul era "gol" fără viață, și a trebuit să fie chiuretată. Eu i-am zis că a greșit când s-a dus la doctor. Trebuia să lase pe Dumnezeu să-și facă lucrarea de țesere. Doctorii i-au dat hormoni, și chestii de-ale lor moderne, și-au nimicit ceeace era un început frumos. E dezamăgită, dar Dumnezeu are și pentru ea ceva pregătit.
De aceea zic, femeia gravidă să se abandoneze în mâna lui Dumnezeu: Tu m-ai făcut ca să fac copiii, Tu mă vei conduce.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Lavi
18760. Postat la 18/06/2012 07:33 - 4705z23h52m
Soră Valentina,ti-ai pus intrebarea de ce nu ai putut să nasti sau dacă ai născut totusi un copil (natural).....de ce ai născut asa de greu?
.............................
Surioara draga Lisha ,să sti scumpa lu Lavi si să intelegi că Avraam a cunoscut rânduielile care sunt mentionate in Lege ,dar omenirea aceasta din secolul vitezei(in care traim noi), nu le cunosc si nici nu vor să le cunoască ,ca să se intoarcă la lumină si să poată fii vindecati.
Eu provin dintr-o familie care a trăit o viată fară aceste rânduieli scrise in scriptură ,fară sărbători ,fără sabate ,am văzut si multă suferintă in viata părintilor ,mai ales in viata mamei mele ( mi-am iubit mult mama ), desi eram toti minori, eu si fratii mei si neivătati in rugăciune, pe când era la spital intre viată si moarte (din cauza unei sarcini) ,noi acasă plângeam cu hainele ei in brate si doream să vină mama acasă , aveam nevoie de ea in viata noastră si CEL ce este Sfânt nu a rămas indiferent la lacrimile unor copilasi.
El stie cel mai bine că cei mici au nevoie de mamă.
Am ajuns să inteleg un lucru mare, că am fost zamislită in PĂCAT adică in FARĂ de LEGE de către mama mea si că Mesia a murit pentru păcatele si călcarile mele de Lege si nu a inviat pentru păcatele mele si ale parintilor mei biologici ,am iesit de sub blestemul Legii făcând un Legământ cu Cel ce este vesnic Viu

Să nu mă intelegi gresit ,ca si cum as privii de sus ,eu cred prea mult in CREDINTA lUI AVRAAM si cred că in credinta lui putem fi vindecati si socotiti neprihaniti .
Este o vreme de trezire ,pentru fiecare om in parte si dacă acel om se intoarce de pe căile lui la Lumină va găsi odihna pentru trup si pentru suflet.
Si tot ce a fost cândva ascuns pentru acel om ,ascuns si necunoscut va fi descoperit si omul va intelege că a trăit in neorânduială si că a suferit in trup pentru păcatele lui din nestintă in care s-a născut si in care sau născut si părintii lui (ca si in cazul meu) si un astfel de om mărturiseste cea ce a călcat (fără să cunoască)si cea ce au călcat si părintii lui ,asa cum scrie in Lev26 cu 40. Își vor mărturisi fărădelegile lor și fărădelegile părinților lor, călcările de lege pe care le-au săvârșit față de Mine.....
In psalmi găsim inviorarea ...Psalmii 78:38,(a se citii tot psalmul 78).
Totuși, în îndurarea Lui, El iartă nelegiuirea și nu nimicește; Își oprește de multe ori mânia și nu dă drumul întregii Lui urgii.
Izbăvește-ne, și iartă-ne păcatele, pentru Numele Tău!
Psalmii 103:3 El îți iartă toate fărădelegile tale El îți vindecă toate bolile tale...
Eu cred in vindecările divine ,căci El mă vindecase si pe mine.....

fullban10
18761. Postat la 18/06/2012 15:58 - 4705z15h26m
Lavinia! Cine știa pe-atunci de credința în Isus? Mult mai târziu am conștientizat. Dar să știi că Dumnezeu nu pedepsește pe copiii părinților necredincioși. Eu așa cred.

Lavi
18780. Postat la 19/06/2012 08:58 - 4704z22h26m
Ezechiel 18:4Iată că toate sufletele sunt ale Mele.După cum sufletul fiului este al Meu, tot așa și sufletul tatălui este al Meu. Sufletul care păcătuiește, acela va muri.
Ezechiel 18:20 Sufletul care păcătuiește, acela va muri. Fiul nu va purta nelegiuirea tatălui său, și tatăl nu va purta nelegiuirea fiului său! Neprihănirea celui neprihănit va fi peste el, și răutatea celui rău va fi peste el.
Ezechiel 18:2 "Pentru ce spuneți voi zicătoarea aceasta în țara lui Israel: "Părinții au mâncat aguridă, și copiilor li s-au sterpezit dinții?"
Ieremia 31:29 "În zilele acelea, nu se va mai zice: ,Părinții au mâncat aguridă, și copiilor li s-au sterpezit dinții',ci fiecare va muri pentru nelegiuirea lui; oricărui om, care va mânca aguridă, i se vor sterpezi dinții!
....................................................
Soră Valentina, stiu si eu că este un timp de intoarcere pentru fiecare om , cât despre o femeie mai invarstă care se intoarce de pe o cale rea si vârsta pe care o are nu-i mai dă posibilitatea de a avea copiii ,insă ea are copii făcuti si născuti in neorânduială,prin intoarcerea ei ...stiai? că ,copiii ei devin curați?.
Acum insă ,dacă acești copii ,cănd cresc mari, nu merg pe calea părinților lor (intorsi de altfel la Unsul Mesia ), ci isi urmează căile pe care au mers cândva parintii lor când traiau in neornduială ...intreb,cine are de suferit in trup ?
Si de ce?
Dar spunei mai sus aceste cuvinte ...
Primul meu copil la rândul lui are un fiu, născut fără probleme. Al doilea, după 10 ani de căsnicie, în America , au beneficiat de înseminarea unui singur embrion, și revenind în România, au așteptat ca Dumnezeu să-și continue opera de " țesere" ( te-am țesut întrun loc ascuns) și au un Adam. Fiica mea , la prima ei experiență de tânără gravidă , a avut o sarcină, după spusa doctorilor, falsă. După o lună s-a dovedit că embrionul era "gol" fără viață, și a trebuit să fie chiuretată.

Cum a fost inseminată artificial cu un embrion (de unde provenea embrionul? era al ei?)
Am să fac o pildă ,,O copilă privea la o pereche de rândunele care in fiecare primăvară se intorceau din altă tară, la cuibul lor făcut pe grinda căsii ,insă de data asta erau o pereche mai tanără si au inceput să-si facă propriul lor cuib.
Copila văzând truda bietelor rândunele cum zideau de zori la cuib ,se gândea să le dea o mână de ajutor să-si termine cuibul mai repede.
Si zis si facut, a inceput să amestece noroi cu paie si a lipit acolo unde ,,mesterele si zidittoarele rândunici ,migratoare de zeci si sute de ani ,isi cunosc vremea pe cer'' a lipit copila noastră acolo unde nu trebuia să pună de loc mâna ,deoarece păsărelele stiau din experientă cum să facă cuibul.''
Acum, te rog să-mi răspunzi sora Valentina ,ce crezi rândunelele au mai continuat sa lipiască in locul unde a pus mâna copila ?
???Pe curând.

fullban10
18788. Postat la 19/06/2012 15:43 - 4704z15h41m
Nu cunosc prea multe. Embrionul a fost "fabricat" în eprubetă, de la el și ea, apoi când s-au "împietenit și au devenit una" a fost împlantat în uterul norei. A venit în România și a așteptat. La prima ecografie, s-a văzut că inimioara bătea și ........gata, după nouă luni s-a născut puiul. Acuși face 3 ani jumate.
Experiența lor îmi întărește credința că dacă Dumnezeu vrea, se face. Cu ajutorul științei și cu oricare din metodele pe care tot El, le-a dat medicilor.
Știința avansează. Azi se naște în apă, prin cezariană, pe masa de naștere etc.etc.

Lavi
18808. Postat la 20/06/2012 06:46 - 4704z0h38m
Asta cu embrionul am inteles ,dar nu mi-ai raspuns la intrebarea dacă randunelele au mai continuat să lipeasca ,acolo unde a lipit copila din povestea de mai sus.Eu astept răspunsul tău draga Valentina ca să pot să răspund si eu la rândul meu.

fullban10
18818. Postat la 20/06/2012 18:33 - 4703z12h51m
NU.

Lavi
18823. Postat la 21/06/2012 08:52 - 4702z22h33m
Da ,ai dreptate rândunelele nu au mai lipit acolo unde a pus mâna copila ,dar in schimb au inceput in alt loc sa lipească ,de la inceput sărmanele.
de ce am spus pilda aceasta? (intamplare reală).
Pentru că eu cred ca am fost tesută intrun loc ascuns ca in adancimiile pămantului si Ochii Lui mă vedeau si trupul mi-a fost pregatit pentru o vreme si un timp bine definit ca să fac Voia Lui.
Pe când astazi ,stiinta medicală se joacă de-a Dumnezeu ,,făcând un om intr-o eprubetă ,deci nu mai este intr-un,, loc tainic ''ci la vedere .
Am să revin asupra subiectului ,ca să explic de ce pun astfel problema.

fullban10
18832. Postat la 21/06/2012 21:21 - 4702z10h3m
Poate n-ai fost atentă la afirmația din penultima frază. Oamenii nu se joacă de-a Dumnezeu, ci Dumnezeu a dat știință oamenilor ca să facă ceeace femeia, (datorită păcatelor sau , am putea spune că Satana este lăsat și aici , de Dumnezeu, să se atingă de oameni ca să le ia fertilitatea, stresându-i, îngrijorându-i )nu mai poate. Copiii aceștia , născuți prin metodele acestea moderne, nu sunt mântuiți?

Lavi
18842. Postat la 22/06/2012 11:24 - 4701z20h0m
Soră Valentina ,sunt eu in măsură să dau un asemenea verdict?Dacă
vor fi sau nu vor fii mântuiti cei care sunt conceputi prin intermediul stiintei medicale?
Acest lucru Il cunoaste Cunoscătorul tuturor lucrurilor.
Insă, fertilizarile de acest gen nu le văd ca o călauză de sus (este părerea mea),cred cu tărie in Binecuvantarea trupului si in binecuvantarea rodului trupului.
Nu crezi ,soră dragă că si noi suntem o caramidă măsurată in mâna Marelui Zidar ?....si că fiecare latură a căzamidei este masurată?
Dacă niste biete rândunele nu au mai continuat să zidească in locul unde a pus mâna omul ?
Cu cât mai mult Marele Zidar?
Si cine inchide si deschide,pândecul ?

fullban10
18849. Postat la 22/06/2012 20:04 - 4701z11h20m
E părerea ta, dar pruncul crește tainic întrun loc ascuns așa cum a lăsat Dumnezeu. Nu ai de unde știi cum a fost pus embrionul în pântecul Mariei. Uite așa ajungem noi să ne băgăm unde nu ne fierbe oala. Adămuțul meu e un copil iubit de Dumnezeu, așa cum sunt iubiți și copiii tăi.

Nica Schirod
18866. Postat la 24/06/2012 12:32 - 4699z18h52m
Scumpa moșului Lavinia, de dată asta va trebui să mă ierți, pentru că am să te cioplesc o-țără și vorba doctorului care m-a operat cândva la cot: Nu-i plăcut dă-i necesar, ei bine eu cred că ai mers prea departe cu comentariile pe topicul acesta.
Ca să mă înțelegi mai bine, îți voi pune o întrebare, puțin retorică, dar pretenția este c-a răspunsul care îl vei da să fie și dumnezeiesc, și argumentat de Sfânta Carte.

Să zicem că tu ești Prezbiter și vine la adunarea de care răspunzi tu, un om care vrea să se pocăiască, să păzească și să sfințească cu frică și respect, Sabatul, și Sărbătorile Domnului, tu va trebui să te bucuri că Dumnezeu a mai deschis ochii inimi la cineva care să vrea să facă voia Celui Prea Înalt.
După un timp oarecare îți va zice că vrea să facă legământ cu Elohim prin botezul în apă, ca să îi bagi de vină nu poți că omul este sincer, este cât se poate de corect și poate mult mai pocăit și de cât ține și alții din adunarea ta, numai că el a fost conceput dintr-o relație de ocazie, nu din curvie, ci din preacurvie.

Acum răspunde-mi îi dai botezul său nu, pentru că eu înțeleg că preacurvia care este păcat în trup, este și păcat de moarte și Legea spune că astfel de specimene dacă erau prinși trebuiau omorâți amândoi cu pietre, dacă îi dai botezul, raportat la concluziile tale pe care le ai postat aici la acest subiect, înțeleg că te contrazici, dacă nu îi dai botezul, atunci eu te voi întreba cu ce este vinovat acest frate că părinții lui l-au conceput prin prea curvie, concepția prin care vine pe lume orice suflet viu, este fără voia lui, așa că nu ai să găsești argumente.

Acuma te întreb; acest suflet viu care a fost conceput în vitro?, are vreo vină el personal?, părinții lui care măcar că Dumnezeu a hotărât pentru un timp ca să nu aibe copii au păcătuit?, pentru că ei au trăit cu tot sufetul rânduiala că Dumnezeu a zis că în familie trebuie să crească, să se înmulțească? Și încă o întrebare; chiar crezi că nu cu voia Lui Dumnezeu s-a născut acel suflet?
Dacă Dumnezeu nu vroia să fie copii în aceia familie erau? Nu crezi că aceia familie a dat bani grei ca să împlinească porunca Lui Dumnezeu cu privire căsătorie/familie? Multe familii dau bani grei ca să nu aibe copii și sunt bine mersi buni pocăiți și îți mai amintesc despre o conversație pe care am avut-o cu cineva, bine înțeles într-un cerc destul de lărgit, erai și tu acolo, dar rămâne secretul nostru nu des conspirăm persoană, când cineva a zis: Frate Nică, eu aș putea rămânea însărcinată în fiecare lună în zilele fertile, îți mai aduci aminte?

Sigur că ai să te simți dezamăgită pentru că am făcut aceste comentarii în public, dar îți aduc aminte că șiu un verset pe care ar trebui să îl ști și tu; Mustră pe un înțelept că se va face și mai... am să văd eu acuma cum!
Rog răspuns urgent!!! Nu pe mesaj privat ci aici la subiectul acesta.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
lisha
18867. Postat la 24/06/2012 15:41 - 4699z15h43m
Asta ma deranjeaza pe mine....de ce cand un om, o famile...nu pot avea copii sau pot doar cu interventia medicilor, de ce noi oamenii imediat trecem la presupuneri, judecatii...etc
oare cine suntem noi sa tragem omul la raspundere?

si in cazul acestae ca si in cazul unei boi, operatii....de ce mergem la medic? oare nu lucreaza Dumnezeu si prin mana medicilor

lucurl acesta e valabil in orice situatie...la fel si cand vedem ca apare o boala noi oamenii imediat dam verdictul....nu a facut, nu a pazit, a pacatuit....

daca ne-am bate noi capul cum sa ne pocaim mai mult, nu cu lucruri dinacestea....ar fi ideal

Lucia
18868. Postat la 24/06/2012 15:49 - 4699z15h36m
Lavinia, este adevarat ca noi nu suntem in masura sa dam verdicte si mai ales sa impartim mantuirea.
In pacat ne-a zamislit mama noastra!
Avem destule exemple in Biblie de femei care nu au putut concepe copii si totusi Dumnezeu pana la urma s-a indurat si le-a dat aceasta binecuvantare.
Oamenii din lume calca peste voia lui Dumnezeu si dau sume enorme pentru implinirea visului lor egoist de a fi parinti, omul devine dirijorul unei vieti care se naste ca marturie a arogantei omului de a trece peste SUVERANITATEA lui Dumnezeu.
Omul care este nemultumit pentru ca nu are un copil, sa stii ca daca prin minune l-ar avea, nu devine multumit, pentru ca un om care traieste adevarul lui Dumnezeu trebuie sa se multumeasca cu starea in care se gaseste, cu sau fara.
Cand nu ai copii problemele sunt mai putine, noptile le poti petrece in liniste si pace, grijile sunt doar pentru tine si sotia ta, nu si pentru copilasi...deci, daca nu esti multumit cu voia Domnului, atunci cand problemele cresc, nu vei fi mai multumit.
O familie a decis sa infieze un copil pentru ca ea nu putea concepe, insa dupa, nu a fost mai multumita, pentru ca problemele au inceput sa curga, nu si-a dat seama ca nu era facuta ca sa creasca copii, ajungand sa spuna ca mai bine nu-l infia.
Un alt caz, doi batrani italieni ajunsi la o varsta destul de inaintata, din dorinta egoista de a avea copii, au decis sa mearga intr-o tara Europeana unde este admisa fecundarea artificiala, si la varsta de 80 de ani a nascut un copil.
Insa dupa nasterea copilasului, nu au fost mai fericiti, ci mai NEFERICITI, pentru ca gandul care ii framanta... era ca pot muri in orice clipa si ce va fi cu copilasul lor, care va creste orfan pe viitor...
Zic ca in toate Dumnezeu sa fie suveran si sa ne multumim cu voia lui, asa ca lisha, avem voie a ne spune parerea si te rog nu te mai supara, nu mai crede ca judecam...Pentru ca in viata nu putem sa placem in totalitate tuturor .
Nimeni pe nimeni nu trage la raspundere...!Numai Dumnezeu va face acest lucru.
Cine a spus, ca nu poti merge la medic?
Ar trebui sa se citeasca cu atentie postarile si dupa, sa se comenteze pe marginea lor.

Pagina 3 din 4 < 1 2 3 4 >
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19192572 vizite unice Powered by PHP-Fusion