Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 7
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Studiu Biblic - Discuții pe teme religioase | Întrebări și răspunsuri biblice
Pagina 4 din 6 < 1 2 3 4 5 6 >
Deconectat RE: Cum intelegeti "trinitatea" ?
Nica Schirod
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
13438. Postat la 30/08/2011 08:12 - 4995z14h50m
Să aveți o zi bună, plină de Pace de la Domnul.

Dați-mi voie să îmi spun și eu părerea, cum înțeleg eu "Trinitatea" și să aduc după umila mea cunoaștere a Scripturii, argumente scrise.

Matei 28:19. Duceți-vă și faceți ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh.

1. DUMNEZEU - YHWH.
Exod 20: 1. Atunci Dumnezeu a rostit toate aceste cuvinte, și a zis:
2. "Eu sunt Domnul, Dumnezeul tău, care te-a scos din țara Egiptului, din casa robiei.
3. Să nu ai alți dumnezei afară de Mine.
4. Să nu-ți faci chip cioplit, nici vreo înfățișare a lucrurilor care sunt sus în ceruri, sau jos pe pământ, sau în apele mai de jos decât pământul.
5. Să nu te închini înaintea lor, și să nu le slujești; căci Eu, Domnul, Dumnezeul tău, sunt un Dumnezeu gelos, ....... .
1 Timotei 2:5. Căci este un singur Dumnezeu, și este un singur mijlocitor între Dumnezeu și oameni: Omul Isus Hristos,
Luca 4:8. Drept răspuns, Isus i-a zis: "Înapoia Mea, Satano! Este scris: Să te închini Domnului, Dumnezeului tău, și numai Lui să-I slujești."

2. ISUS - MESIA.
Ioan 3: 16. Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică.
17. Dumnezeu, în adevăr, n-a trimis pe Fiul Său în lume ca să judece lumea, ci ca lumea să fie mântuită prin El.
Efeseni 2: 11. De aceea voi, care altădată erați Neamuri din naștere, numiți netăiați împrejur de către aceia care se cheamă tăiați împrejur, și care sunt tăiați împrejur în trup de mâna omului:
12. aduceți-vă aminte că în vremea aceea erați fără Hristos, fără drept de cetățenie în Israel, străini de legămintele făgăduinței, fără nădejde și fără Dumnezeu în lume.
13. Dar acum, în Hristos Isus, voi, care odinioară erați depărtați, ați fost apropiați prin sângele lui Hristos.
1 Corinteni 15:3. V-am învățat înainte de toate, așa cum am primit și eu: că Hristos a murit pentru păcatele noastre, după Scripturi;

3. SFÂNTUL DUH.
Ioan 14: 15. Dacă Mă iubiți, veți păzi poruncile Mele.
16. Și Eu voi ruga pe Tatăl, și El vă va da un alt Mângâietor (Grecește: Paraclet, apărător, ajutor.); care să rămână cu voi în veac;
17. și anume, Duhul adevărului, pe care lumea nu-l poate primi, pentru că nu-L vede și nu-L cunoaște; dar voi Îl cunoașteți, căci rămâne cu voi, și va fi în voi.
26. Dar Mângâietorul, adică Duhul Sfânt, pe care-L va trimite Tatăl, în Numele Meu, vă va învăța toate lucrurile, și vă va aduce aminte de tot ce v-am spus Eu.
Ioan 18:38. Pilat I-a zis: "Ce este adevărul?"
Psalmul 119: 142. Dreptatea Ta este o dreptate veșnică, și Legea Ta este adevărul.
151. Dar Tu ești aproape, Doamne, și toate poruncile Tale sunt adevărul.

Romani 2: 17. Tu, care te numești Iudeu, care te reazemi pe o Lege, care te lauzi cu Dumnezeul tău,
18. care cunoști voia Lui, care știi să faci deosebire între lucruri, pentru că ești învățat de Lege;
19. tu, care te măgulești că ești călăuza orbilor, lumina celor ce sunt în întuneric,
20. povățuitorul celor fără minte, învățătorul celor neștiutori, pentru că în Lege ai dreptarul cunoștinței depline și al adevărului;

CONCLUZII.
1 - Un singur Dumnezeu și punct.
2 - Marele Preot veșnic, Isus - Mesia, fiul Lui Dumnezeu și punct.
3 - Sfântul Duh/Duhul Sfânt, care lumea nu are nevoie ce El, nu-l cunoaște și nu vreau să îl primească, aici eu înțeleg că este ceva care toată lumea creștină, cu vorbele Îl îmbrățișează pe Duhul Sfânt, Îl adoră, Îl elogiază unii până la limita extazului, dar totul fără a accepta cu nici un chip, Poruncile, Orânduielile și Legea, pentru că dacă cumva te gândești să o respecți, ai căzut din Har.
Dar ascultați ce zice Mesia.
Ioan 4:23. Dar vine ceasul, și acum a și venit, când închinătorii adevărați se vor închina Tatălui în duh și în adevăr; fiindcă astfel de închinători dorește și Tatăl.
24. Dumnezeu este Duh; și cine se închină Lui, trebuie să I se închine în duh și în adevăr."

Așa văd eu TRINITATEA.
Și tot Pace.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
Aurelc
13440. Postat la 30/08/2011 08:22 - 4995z14h39m
Frate Nică, ceea ce ați scris aici mai sus în postarea 13438 nu are nimic în comun cu " trinitatea " și deci implicit cu teoria care vrea să demonstreze "trinitatea".

Dumneavoastră ați spus cum înțelegeți Biblia legat de Dumnezeu Tatăl, de Fiul Său și de Duhul Său cel Sfânt. Dar asta nu e trinitate.

"Trinitate" înseamnă pe scurt că Tatăl cu Fiul și cu Duhul Sfânt sunt trei "Ființe" Divine cosubstanțiale ( adică compuse din aceeași substanță sau "material", coeterne ( adică toate trei există deodată dintotdeauna) și coegale ( adică toate trei sunt la egalitate și nu este unul mai superior decât celălalt sau ceilalți). Ei bine, aceste lucruri nu au suport biblic ci sunt o invenție din câte înțeleg eu Biblia.

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
fullban10
13449. Postat la 30/08/2011 21:32 - 4995z1h30m
Aurelc, în postarea 13065, am dat citate care mie îmi vorbesc despre trei Persoane care la un moment dat sunt împreună, în același loc, lucrând.

Am mai găsit un text, care arată că Dumnezeirea se compune din trei persoane.

Isaia 48; 16

Apropiați-vă de Mine, și ascultați! De la început, n-am vorbit în ascuns, de la obârșia acestor lucruri, am fost de față. Și acum, Domnul Dumnezeu M-a trimis cu Duhul Său.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Lucia
13651. Postat la 08/09/2011 19:50 - 4986z3h11m
Cine este parinte stie ca fiul nu o sa-l egaleze niciodata , iar copilul stie ca este mai mic decat tatal sau...
Nimeni nu-L poate egala pe Dumnezeu-Tatal, El este UNIC.

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
fullban10
13677. Postat la 09/09/2011 19:55 - 4985z3h6m
În Dumnezeire, nu sunt grade de subordonare.

- Ioan 17- Rugăciunea lui Isus: : pentru ca ei să fie una, cum suntem și Noi ( vers.11), toți să fie una, cum Tu Tată ești în Mine, și Eu în Tine ( vers. 21), pentru ca ei să fie una cum și Noi suntem una ( vers.22).

-Ioan 14; 10: Nu crezi că Eu sunt în Tatăl, și Tatăl în Mine? Cuvintele, pe care, vi le spun Eu, nu le spun de la Mine; ci Tatăl, care locuiește în Mine, El face aceste lucrări ale Lui. Credeți-Mă că Eu sunt în Tatăl, și Tatăl este în Mine; credeți cel puțin pentru lucrurile acestea.

Lucia
13684. Postat la 09/09/2011 21:10 - 4985z1h52m
Dumnezeu Tatal conduce totul , Pe Fiul si puterea Duhului Sfant, prin Ei creaza , lucreaza!

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Nica Schirod
13685. Postat la 09/09/2011 22:24 - 4985z0h37m
Pace multă și Sabat plin de bucuriile mântuirii prin Duhului Sfânt.

Scumpele moșului, să știți că eu nu pot dormi, din cauza sănătății, citesc foarte atent toate expunerile voastre, să văd ce va mai zis Domnul să îmi spuneți și uite așa nu îmi scapă nimic.
Dar cântărind imparțial ca să găsesc Adevărul, că sunteți mult mai școlite/școliți de cât mine, știți ce ați reușit să faceți cu mine?, m-ați băgat în ceață, dar să vă spun de ce și cum:

Una zice: - Ioan 17- Rugăciunea lui Isus: : pentru ca ei să fie una, cum suntem și Noi ( vers.11), toți să fie una, cum Tu Tată ești în Mine, și Eu în Tine ( vers. 21), pentru ca ei să fie una cum și Noi suntem una ( vers.22).

Alta zice: Cine este parinte stie ca fiul nu o sa-l egaleze niciodata , iar copilul stie ca este mai mic decat tatal sau...
Nimeni nu-L poate egala pe Dumnezeu-Tatal, El este UNIC.

Mă văd silit să îmi spun și eu părerea, dar numai după ce voi arăta și eu vre-o două versete și apoi voi comenta.
Ioan 14:28. Ați auzit că v-am spus: ,Mă duc, și Mă voi întoarce la voi.' Dacă M-ați iubi, v-ați fi bucurat că v-am zis: ,Mă duc la Tatăl;' căci Tatăl este mai mare decât Mine.

Ertați-mă, dar eu aici citesc "Tatăl este mai mare decât mine" doar nu o să zică cine-va, că Biblia se contrazice și eu trebuie să înțeleg alt fel.
Nu, Biblia nu se contrazice, doctrinele se contrazic, învățătorii se contrazic și mai nou și noi, dar să știți, când doi se ciartă, unul sigur nu are dreptate, sau poate chiar amândoi, când doi se contrazic, sigur unul nu are dreptate, sau poate chiar amândoi, pentru că dacă vezi că unul ia un verset două și citește cu un fel de ochilari, care vede numai doctrină, nu mai trebuie tociți nervii.

Uitați-vă cum văd eu; Dacă caracterul meu, faptele mele, cuvintele mele, credința mea, ascultarea mea, nu va fi așa cum citim acum în: 1 Ioan 2:6. Cine zice că rămâne în El, trebuie să trăiască și el cum a trăit Isus.
Dacă nu, nu se va putea nici odată să se întâmple așa cum citim în: Coloseni 3:3. Căci voi ați murit, și viața voastră este ascunsă cu Hristos în Dumnezeu.

Deci dacă noi nu vom fi compatibili, adică să trăim așa cum a trăit Isus, dacă în noi nu se va oglindi caracterul Marelui Dumnezeu, care sunt poruncile orânduielile și Legile Lui, cu nici un chip nu vom putea să fim ascunși cu Hristos în Dumnezeu.
Asta ar trebui să ne preocupe pe noi, nu doctrine, deci Dumnezeu nu poate să fie deopotrivă cu alt cineva.

Să-mi ertați scrisul cam ascuțit, dar Solomon zicea odată cam așa: Mușcătura unui prieten, dovedește sinceritatea lui, vă iubesc cu o dragoste sfântă.

Și pace.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

avodah
13690. Postat la 10/09/2011 04:08 - 4984z18h54m
Asa este frate Nica, ati punctat bine.

Ioan 17
21. Mă rog ca toți să fie una, cum Tu, Tată, ești în Mine, și Eu în Tine; ca, și ei să fie una în noi, pentru ca lumea să creadă că Tu M-ai trimis.
22. Eu le-am dat slava, pe care Mi-ai dat-o Tu, pentru ca ei să fie una, cum și noi suntem una, -
23. Eu în ei, și Tu în Mine; - pentru ca ei să fie în chip desăvârșit una, ca să cunoască lumea că Tu M-ai trimis, și că i-ai iubit, cum M-ai iubit pe Mine.

Putem fi una cum YHVH si YAHshua sunt una ? Putem fi una cu ei? Da.

Asta inseamna ca suntem Co-egali? Nu.

Tatal YHVH este mai mare ca toti, dupa cum a notat fratele Nica din versetul de mai sus.
Acest verset singur poate desfiinta conceptul Trinitatii.
Nu este una ca "Numar" ci una ca "Unitate" in totul.

Cand calea noastra este calea Lui YHVH... suntem una cu El.
Asta inseamna ca suntem egali cu El? Nici pe aproape .

Trebuie sa diferentiem ca unitatea nu trebuie sa insemne egalitate , si nu trebuie sa insemne una ca si Numar.

Nu este nici un fel de dezunitate , intre YHVH si Yahshua.
Ei sunt una in motive si teluri , iar noi putem sa ne alipim in aceasta unitate "una cu ei". AleluYah!!

BARUCH HABA B'SHEM YHWH Mat.23:39

Binecuvantat este cel ce vine in numele lui YHWH
fullban10
13715. Postat la 11/09/2011 14:09 - 4983z8h53m
Da frățioare, pot.
Isus nu a mințit. Sunt una. Dar ca respect, Tatălui, I se supune.
Vedeți noi gândim omenește: da șefu!, să trăiți șefu!, săru' mâna șefu!
Așa ceva nu e în cer. Grade de subordonare?. Nici pomeneală.
Fără glumă, ca o curiozitate : dvs., ce ziceți, în cer, vom fi onorați diferit? Cu martirii, Domnul Isus va sta mai mult, cu copiii, mai puțin, iar cei care au fost mântuiți ca prin foc, vor fi repartizați într-un colț?.

avodah
13723. Postat la 11/09/2011 18:52 - 4983z4h10m
Ucenicii l-au intrebat intr-o instanta pe Mesia , cine va sta la dreapta si la tanga lui in Imparatie, si se certau .
Mesia le raspunde :
"Este adevărat că paharul pe care-l voi bea Eu, îl veți bea, și cu botezul cu care voi fi botezat Eu, veți fi botezați; dar cinstea de a sta la dreapta sau la stânga Mea, nu atârnă de Mine s-o dau, ci ea este numai pentru aceia pentru care a fost pregătită."

Se pare ca ucenicii au inteles ca va exista o anumita ierarhie in in Imparatie, si Mesia nu i-a corectat ca ar fi gresiti in intelegerea respectiva.
El nu spune ca nu va exista asa ceva , ci spune ca nu atarna de El , de unde putem deduce din nou ,ca anumite lucruri cum ar fi si ceasul sfasitului , numai YHVH le stie , cea ce denota YHVH este mai mare ca si Fiul nu este co-egal.
Pe urma Matei 5:
19. Așa că, oricine va strica una din cele mai mici din aceste porunci, și va învăța pe oameni așa, va fi chemat cel mai mic în Împărăția cerurilor; dar oricine le va păzi, și va învăța pe alții să le păzească, va fi chemat mare în Împărăția cerurilor.

Nu stiu eu exact cum va fi acolo , insa din aceste doua exemple putem deduce cat de cat la aceasta intrebare.

BARUCH HABA B'SHEM YHWH Mat.23:39

Binecuvantat este cel ce vine in numele lui YHWH
Nica Schirod
13727. Postat la 11/09/2011 19:33 - 4983z3h29m
Pace.

Soră Valentina, dacă dumneavoastră considerați că Isus este egalul lui Dumnezeu, sau este Dumnezeu, sau Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt una sunt, atunci ce se întâmplă cu versetul acesta:
1 Ioan 3:2. Preaiubiților, acum suntem copii ai lui Dumnezeu. Și ce vom fi, nu s-a arătat încă. Dar știm că atunci când Se va arăta El, vom fi ca El;

Ce ziceți, vom fi și noi Dumnezeu?

Pace.

fullban4
13732. Postat la 11/09/2011 21:32 - 4983z1h30m
Trinitatea a intrat in secolul 4 in crestinism, 1931 in biserica adventista si 1999 in miscarea de reforma a adventistilor de ziua 7. In ce priveste 1 Ioan 5:7 si formula trinitara de botez din Matei 28:19 a fost introdusa in Biblie de catolici ca punct de sustinere a dogmei trinitati-acest fapt este astazi recunoscut chiar de ei ! In Faptele Apostolilor acestia botezau numai in numele lui Yahshua vezi :2:38 , 8:16 . 10:48 , 19:5 . de ce ? citim in Romani 6:3-5 si Galateni 3:27 ,pentru ca Tatal(YHWH) si Duhul Sfint(a lui YHWH) nu au murit la cruce pentru noi ci numai Yahshua ! Asa cum a spus si cineva mai inainte batalia se va da la cui te inchini cine e ELOHIM al tau chia daca Sabatul este semnul,sigiliul lui YHWH .Calcind porunca 1 nu vei putea s-o ti pe a 4 cind va fi impusa duminica ca zi de inchinare pe intreaga planeta ! Si inca ceva :
Numele Tatalui -YHWH
Numele Fiului -Yahshua
Numele Duhului -?????
Aurelc
13757. Postat la 12/09/2011 21:13 - 4982z1h49m
creanga adrian, ai putea să-mi dai și mie niște dovezi de manuscrise în care nu scrie versetul 19 din Matei în felul în care îl cunoaștem cu toții ?? ( " în Numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh "smiley

Pe multă lume aud lăudându-se că acel verset a fost modificat, dar nimeni nu are nici o dovadă palpabilă. Doar teorii ale conspirației deocamdată.

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
fullban4
13760. Postat la 12/09/2011 22:21 - 4982z0h41m
Din pacate nu ! Nu sint in posesia acestora,le-am citi le-am inteles si am trecut mai departe ! Cind dau pese ele am sa-ti spun !
Aurelc
13761. Postat la 12/09/2011 22:54 - 4982z0h7m
Aș vrea să-ți spun că nici eu nu cred în "Trinitate" dar pe de-o parte Matei 28:19 nu face nici cea mai mică referire la relațiile dintre Tatăl și Fiul și Duhul Sfânt iar pe de altă parte, am studiat biblii ale unor congregații anti-trinitariene ce însumează mii de membri și au propriile lor facultăți teologice ( deci asta înesemnă că au o logistică mult mai bună decât a unui singur individ sau a unui grup de câțiva zeci sau sute de oameni) și nici măcar în traducerile lor nu și-au permis să scrie Matei 28:19 altfel decât cum îl știm noi deja.
Deci laudele catolicilor pe care le vei găsi nu sunt documente de manuscrise străvechi, ci probabil sunt doar artificii în afirmații despre care știu și eu demult, dar de lăudat se pot lăuda mulți cu multe afirmații. Originalele însă vorbesc... ( mă refer manuscrisele păstrate, care sunt niște copii ale altor copii; nu originalele pe care de fapt nu le are nimeni la ora actuală, sau cel puțin nu există dovezi clare ale acestora)

Nica Schirod
13763. Postat la 13/09/2011 03:55 - 4981z19h7m
Bună dimineața și Domnul cu voi.

Frate ovidiu, mulțumesc din suflet, pentru explicația pe care mi-ai dat-o în postarea 13440. Postat la 30/08/2011, din care redau un fragment:

"Trinitate" înseamnă pe scurt că Tatăl cu Fiul și cu Duhul Sfânt sunt trei "Ființe" Divine cosubstanțiale ( adică compuse din aceeași substanță sau "material", coeterne ( adică toate trei există deodată dintotdeauna) și coegale ( adică toate trei sunt la egalitate și nu este unul mai superior decât celălalt sau ceilalți). Ei bine, aceste lucruri nu au suport biblic ci sunt o invenție din câte înțeleg eu Biblia.

Fraților, nici eu nu cred în trinitate așa cu a arătat fratele Ovidiu, eu voi lua întâi ca punct de referință un verset apoi îmi voi mai spune și eu părerea.
Ioan 14:28. Ați auzit că v-am spus: ,Mă duc, și Mă voi întoarce la voi.' Dacă M-ați iubi, v-ați fi bucurat că v-am zis: ,Mă duc la Tatăl;' căci Tatăl este mai mare decât Mine.

Eu nu găsesc nimic nelalocul lui prin prisma versetului din Matei 28;19, pentru că, eu am mare nevoie și de Tatăl și de Fiul și de Duhul sfânt !!!
Dacă aveți curiozități de ce am nevoie de Toți trei, vă stau la dispoziție, puneți întrebări și cu mult drag vă voi răspunde.

Multă Pace.

fullban4
13774. Postat la 13/09/2011 12:09 - 4981z10h53m
Toti stiti cine a interzis ,monoporizat apoi controlat si supravegheat traducerile Bibliei mai mult de un mileniu asa ca sa nu va mirati de multe adevaruri care le aflati si care nu corespund cu ceea ce ati fost obisnuiti sa credeti ! Aici este un studiu despre botezul in numele sfintei treimi foarte convingator insa in germana care abunda de argumente si date istorice zdrobitoare

http://www.bibelcenter.de/bibel/trinitaet/mat28_19_allgemein.php

Pe curind !
eben-ezer
13839. Postat la 14/09/2011 13:21 - 4980z9h41m
Pace voua!Nu pot decat sa ma gandesc ca unii nici nu dunt constienti ceea ce inseamna trinitate.Vorbiti contra trinitatii unii din voi dar tot trinitarieni sunteti...hmm.Asa cum spunea un frate trinitatea e o dogma catolica care a fost introdusa in biserici prin anul 325.Afi trinitarian inseamna a crede ca sunt trei dumnezei si nu Unul,deci nu suntem monoteisti ci ne inchinam la 3 dumnezei si asta vine de la pagani.Chiar daca nu studiem nu stiu cat totusi am putea intelege ca este inacceptabil ca noi sa ne inchinam la 3 dumnezei si nu Unuia.Ganditi.va si voi putin.Aparati o dogma care e din paganism,un monstru cu trei capete,apoi imaginati.va ca de acolo vine si semnul crucii.

Am învățat ca durează ani să câștigi încredere și că doar în câteva secunde poți s-o pierzi.Am învățat că eroi sunt cei care fac ce trebuie,când trebuie,indiferent de consecințe...(OC.P.)
fullban3
13880. Postat la 14/09/2011 22:11 - 4980z0h51m
Nimeni nu vorbeste contra "trinitatii", ci vorbesc despre notiunea in sine.
Tatal este "singurul" Stapin cu adevarat;
Fiul, a primit de la Tatal, toata puterea, in cer si pe pamint si se va supune Tatalui, dupa ce ii vor fi supuse toate sub picioare.
Duhul Sfint, este Duhul Tatalui, dar se vorbeste si de Duhul lui ha Mayah si de alte sapte duhuri ce sunt "ochii lui Yahsua" ce cutreera tot pamintul.
Bine ar fi daca s-ar discuta pe indelete toate aceste subiecte.
abdon
13883. Postat la 14/09/2011 23:13 - 4979z23h49m
Asa e fratilor nu e trinitate, e divinitate.

Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2

Pagina 4 din 6 < 1 2 3 4 5 6 >
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164132 vizite unice Powered by PHP-Fusion