Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"El va face ca domnia Lui să crească, și o pace fără sfârșit va da scaunului de domnie al lui David și împărăției lui, o va întări și o va sprijini prin judecată și neprihănire, de acum și-n veci de veci: iată ce va face râvna Domnului oștirilor"
Isaia 9:7

Cugetarea zilei
"Cel ce nu mai are ce pierde și-a regăsit, în mod paradoxal, libertatea."

Alexander Solzenitin

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 3
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Studiu Biblic - Discuții pe teme religioase | Întrebări și răspunsuri biblice
Pagina 4 din 4 < 1 2 3 4
Deconectat RE: Care astru ceresc se învârte în jurul celuilalt, Pământul sau Soarele ?
Nica Schirod
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
17083. Postat la 24/02/2012 03:35 - 4821z2h41m
Ce bine ar fi dacă am lăsa și soarele și pământul în grija Celui ce la făcut și pus la locul lor, fără să ne necăjim să le reglăm noi.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
Deconectat RE: Care astru ceresc se învârte în jurul celuilalt, Pământul sau Soarele ?
lnedelea
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
17133. Postat la 27/02/2012 13:18 - 4817z16h57m
nicaschirod a scris în postarea nr. 16910:

- 1) Ce se întâmplă când au loc cele patru anotimpuri?

- 2) Ce se întâmplă când este lună nouă și lună plină?

- 3) Ce se întâmplă atunci când este eclipsă de soare sau lună?

La aceaste întrebări nu cred că vor putea răspunde decât prin rotația pământului.

Lucia a scris în postarea nr. 17031:
Daca Biblia este scrisa prin ochii lui Dumnezeu, El este omni-prezent si vede si cum vedem noi de pe pamant...deci ar fi putut spune: Opreste-te, pamant!

Nu este scris că Dumnezeu ar fi cerut în mod explicit să se oprească pământul, nici soarele ci contextul în care s-a discutat în postările anterioare era Iosua, un om pământesc. Specific acest fapt deoarece se pare că unii nu au înțeles că toate versetele care se referă la mișcarea soarelui sunt rostite de către oamenii pământești vazând din prizma observațiilor făcute de pe pământ (relativitatea mișcării).

Pentru ca eu care am construit si trenul si am sadit si pomii, cand calatoresc, nu spun: Opreste-te, pomule! Ci spun opriti trenul!(relativitatea miscarii)Pentru ca cunosc adevarul, ar fi absurd sa sustin contrariul doar din cauza ca asa se vede din tren.

Exemplu este bun, dar lipsește din el un aspect esențial pentru a fi în concordanță cu spusele lui Iosua: Iosua s-a născut pe planeta pământ și nu ieșit niciodată în afara ei ca să vada că aceasta se rotește și nu soarele (prin analogie persoana din exemplu trebuia sa se nască și să crească în tren, trenul să nu se oprească niciodată și să vadă pomii în mișcare numai de pe fereastra trenului și atunci cu certitudine spunea: Opriți-vă pomilor!)

Asa este si cu Dumnezeu, nu ar fi lasat sa se spuna ca soarele se misca daca el sta.Pentru ca El este ADEVARUL.

Am mai spus-o și mai repet faptul că Dumnezeu ne-a menționat și că, văzut din Cer pământul se mișcă, că poate unii vor începe în sfârșt să creadă Cuvântul din Ps. 50:1, Ieremia 33:25 și să nu "lupte" împotriva lui (vedeți postările nr. 8999, 17011).

"Dacă crede cineva că știe ceva, încă n-a cunoscut cum trebuie să cunoască" - 1 Cor 8:2
Pagina 4 din 4 < 1 2 3 4
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19192545 vizite unice Powered by PHP-Fusion