Deconectat |
Apocalipsa 13.Semn pe frunte sau pe mână. |
Nica Schirod (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9577. Postat la 20/03/2011 21:02 - 5161z8h1m |
|
|
Shalom.
Propun spre dezbatere, un subiect, destul de ineresant, dar și destul de controversat, cu permisiunea dumneavoastră, postez un fragment:
Apocalipsa 13:16. Și a făcut ca toți: mici și mari, bogați și săraci, slobozi și robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte,
17. și nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei, sau numărul numelui ei.
18. Aici e înțelepciunea. Cine are pricepere, să socotească numărul fiarei. Căci este un număr de om. Și numărul ei este: șase sute șaizeci și șase.
Cred că aici pe portal, avem oameni destul de înțelepți și, cu destulă pricepere, și ar fi păcat ca să nu le dau de lucru, aștept cu răbdare ca să se împlinească, aici/acum, un verset dar nu vă spun unde este scris:
Descoperirea lui Isus Hristos, pe care l-a dat-o Dumnezeu, ca să arate robilor Săi lucrurile care au să se întâmple în curând. Și le-a făcut-o cunoscut, trimițând prin îngerul Său la robul Său Ioan, -
Doresc să se întâmple așa.
Spor la studiu, la comentarii și la păreri.
Șalom
- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)
- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod! |
|
Deconectat |
RE: Apocalipsa 13.Semn pe frunte sau pe mână. |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9613. Postat la 21/03/2011 21:16 - 5160z7h47m |
|
|
Eu zic, despre acest semn pe mana si pe frunte, ca nu-i cipul despre care se vorbeste atat de mult. Semnul, nu-i cipul. Cipul e un mod de manipulare si de deturnare de la problema de fond.
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|
Deconectat |
izreelpop (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9615. Postat la 21/03/2011 21:38 - 5160z7h25m |
|
|
Fiara;o putere demonica care lucreaza prin intermediu oamenilor de caracter negativ,
fiara dea lungul timpului si-a schimbat forma si sistemul de lupta ,in anumite situatii sa unit cu sistemul politic si religios pentru a controla oamenii din toate puntele de vedere
din text reiese ca elementul de baza SEMNUL format din nume si valoare si locul unde avea sa fie pus acest semn al ei care de fapt este numele fiarei sau valoarea numerica al numelui.
Sistemul trinitar in acest caz functioneaza autentic
din categoriile de oameni mentionati mai sus lipseste una care de fapt nu primeste semnul diavolului .
Elementul doi se refera la vinzare si cumparare dar ce produse ? alimentare si nealimentare? sau de fapt este vorba si de partea spirituala.revin |
|
Deconectat |
9820. Postat la 27/03/2011 22:45 - 5154z7h17m |
|
|
Shalom - pace.
Am citit ce a scris izreelpop și am început să fac frisoane, cînd am înțeles parțial că; sistemul trinitar in acest caz functioneaza autentic.
Dacă îi așa atunci îi bai mare, eu pentru mine înțeleg, dar cum poți să spui așa ceva, eu voi începe să schițez finuț, dar atenție , este părerea mea!!!
Nu cred că voi cunoaște ceva fals, dacă nu voi cunoaște originalul, încerc să îmi spun părerea despre semnul original, iată ce am găsit:Exod 31: 13. "Vorbește copiilor lui Israel, și spune-le: ,Să nu care cumva să nu țineți sabatele Mele, căci acesta va fi între Mine și voi, și urmașii voștri, un semn după care se va cunoaște că Eu sunt Domnul, care vă sfințesc.
14. Să țineți Sabatul, căci el va fi pentru voi ceva sfânt. Cine îl va călca, va fi pedepsit cu moartea; cine va face vreo lucrare în ziua aceasta, va fi nimicit din mijlocul poporului său.
15. Să lucrezi șase zile; dar a șaptea este Sabatul, ziua de odihnă, închinată Domnului. Cine va face vreo lucrare în ziua Sabatului, va fi pedepsit cu moartea.
16. Copiii lui Israel să păzească Sabatul, prăznuindu-l, ei și urmașii lor, ca un legământ necurmat.
17. Aceasta va fi între Mine și copiii lui Israel un semn veșnic; căci în șase zile a făcut Domnul cerurile și pământul, iar în ziua a șaptea S-a odihnit și a răsuflat."
De aici înțeleg și, dacă înțeleg bine, este vorba de o zi, de Șabatul zilei a șaptea din săptămână, înțeleg că este un semn veșnic, așa că toți trebuie să zică că îi valabil încă acest semn, deci semnul este o zi!
Dar de ce mie frică și voi judecați, dacă am motive să îmi fie frică. Apocalipsa 19: 20. Și fiara a fost prinsă. Și împreună cu ea, a fost prins proorocul mincinos, care făcuse înaintea ei semnele, cu care amăgise pe cei ce primiseră semnul fiarei, și se închinaseră icoanei ei. Amândoi aceștia au fost aruncați de vii în iazul de foc, care arde cu pucioasă.
Nu cum-va amăgirea să fie tot o zi?
Și în continuare aștept ca izrelpop, să continue, că mi se pare interesant ce a vrut să zică , aștept păreri cât mai consistente și solide, raportate la CUVÂNT.
Șalom - Pace, pe curând.
- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)
- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod! |
|
Deconectat |
geana (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9841. Postat la 28/03/2011 17:35 - 5153z12h27m |
|
|
Cu privire la SEMN daca citim Exod cap.13 tot vom intelege pentru ca in vers.9 spune Sa-ti fie ca un semn pe mina si ca un semn de aducere aminte pe frunte intre ochii tai pentruca legea lui YHWH sa fie totdeauna in gura ta in vers.16 Sa-ti fie ca un semn pe mina si ca un semn de aducere aminte pe frunte intre ochi,si aici este vorba despre INTII NASCUTI.care la noi nu se discuta nici nu se pune in practica.
Shalom Tuturor celor care tin ADEVARUL curat |
|
Deconectat |
9845. Postat la 28/03/2011 19:26 - 5153z10h36m |
|
|
ce de fapt se desbate ,semnul fiarei sau semnul DIVINITATII
au aparut in ecuatie fiara prorocul si icoana
sa discutam despre semnul fiarei |
|
Deconectat |
9855. Postat la 28/03/2011 20:46 - 5153z9h16m |
|
|
Daca noi avem semnul lui Dumnezeu pe frunte ( gandul nostru e doar Dumnezeu) si pe mana ( facem tot ceea ce a poruncit Dumnezeu), vom primi pecetea Duhului Sfant si nu vom mai fi ampentati cu semnul Satanei. Buletinul, cartea de identitate, carnetul de sanatate, pasaportul, pot sa aiba pe ele o suta de 666, nu se vor lipi de noi ca varstul de vant, gripa. rujeola sau lepra prin atingere, stranut sau pori. Iti dai seama ca daca esti scris in cartea vietii inca de la inceput, nu ai de ce a te teme? La Dumnezeu nu este decat o hotarare, si aceia este dreapta. Fii credincios pana la moarte si iti voi da cununa. Crezi sau nu ? Aceasta sa ne fie țelul.
Aceasta-i parerea mea.
|
Deconectat |
9865. Postat la 28/03/2011 22:04 - 5153z7h59m |
|
|
Shalom - pace.
Soră Valentina, am de gând să vă pun la încurcătură, mai întâi vă mulțumesc pentru îmbărbătare, dar vorba vine că mi-e frică, așa-i cum ați zis mai sus, dar eu aș vrea o dezbatere pe cinste și să vedeți de ce și, acuma încurcătura:
Acuma în zilele noastre, există semnul fiarei ? Îl poartă cine-va acum ?
Aștept răspuns cu DA sau NU.
Spor la gândire și la curaj.
Șalom - Pace...... .
|
Deconectat |
9874. Postat la 29/03/2011 17:11 - 5152z12h51m |
|
|
Papa
|
Deconectat |
9891. Postat la 29/03/2011 21:23 - 5152z8h40m |
|
|
Shalom - Pace.
Important, dar cum să-l porți pe mâna dreaptă, sau pe frunte?
șalom - Pace.
|
Deconectat |
9894. Postat la 30/03/2011 09:17 - 5151z20h45m |
|
|
Sa gandesti si sa faci ce zice Papa, sa te inchini la ce se inchina el, si sa slujesti pe cine slujeste el.
|
Deconectat |
10038. Postat la 02/04/2011 19:51 - 5148z10h12m |
|
|
DE CE NU INDENTIFICAM CINE ESTE FIARA?
CINE ESTE PROROCUL MINCINOS?
CE ESTE ICOANA?
azi ce te-a impus papa si tu ca individ nu ai acceptat?din cite stiu papa este conducatorul religios al majoritatii crestine si nu fabrica pasapoarte buletine etc |
|
Deconectat |
fullban2 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
10052. Postat la 02/04/2011 22:02 - 5148z8h1m |
|
|
Totusi nu am inteles un lucru ..despre care Fiara se vorbeste aici; ce-a din apoc 13 v1-2 ori ce-a din v 11 care ..ori amindoua??
|
|
Deconectat |
10085. Postat la 03/04/2011 20:34 - 5147z9h28m |
|
|
Shalom - Pace.
Ar fi important să discutăm despre tot capitolul 13, luând-ul pe subiecte, în mai multe etape, ca să se înțeleagă această taină, că sunt atâtea comentarii făcute pe marginea acestui capitol, dar mi se pare că tot ce am auzit, sunt extreme destul de periculoase, pe mine, poate și pe alții îi interesează adevărul.
Ne căutând adevărul, ne având o dragoste - dorință ca să afli adevărul uite ce se întâmplă: 2 Tesaloniceni 2: 1. Cât privește venirea Domnului nostru Isus Hristos și strângerea noastră laolaltă cu El, vă rugăm, fraților,
2. să nu vă lăsați clătinați așa de repede în mintea voastră, și să nu vă tulburați de vreun duh, nici de vreo vorbă, nici de vreo epistolă, ca venind de la noi, ca și cum ziua Domnului ar fi și venit chiar.
3. Nimeni să nu vă amăgească în vreun chip; căci nu va veni înainte ca să fi venit lepădarea de credință, și de a se descoperi omul fărădelegii (Sau: omul păcatului); fiul pierzării,
4. potrivnicul, care se înalță mai presus de tot ce se numește "Dumnezeu", sau de ce este vrednic de închinare. Așa că se va așeza în Templul lui Dumnezeu, dându-se drept Dumnezeu.
5. Nu vă aduceți aminte cum vă spuneam lucrurile acestea, când eram încă la voi?
6. Și acum știți bine ce-l oprește ca să nu se descopere decât la vremea lui.
7. Căci taina fărădelegii a și început să lucreze; trebuie numai ca cel ce o oprește acum, să fie luat din drumul ei.
8. Și atunci se va arăta acel Nelegiuit, pe care Domnul Isus îl va nimici cu suflarea gurii Sale, și-l va prăpădi cu arătarea venirii Sale.
9. Arătarea lui se va face prin puterea Satanei, cu tot felul de minuni, de semne și puteri mincinoase,
10. și cu toate amăgirile nelegiuirii pentru cei ce sunt pe calea pierzării, pentru că n-au primit dragostea adevărului ca să fie mântuiți.
11. Din această pricină, Dumnezeu le trimite o lucrare de rătăcire, ca să creadă o minciună:
12. pentru ca toți cei ce n-au crezut adevărul, ci au găsit plăcere în nelegiuire, să fie osândiți.
Cu respect, vă mulțumește anticipat, moșu Nică,
Șalom - Pace și pe curând.
|
Deconectat |
Avram_76 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
10092. Postat la 04/04/2011 07:27 - 5146z22h35m |
|
|
Dati-mi voie sa intervin si eu putin in acesta discutie.
Eu as pleca de la premiza ca testul cel mare se da la păpică.Chiar primul test al omului, singura interdictie a fost la mâncărică.Sunt multe alte exemple in Scriptura cu teste despre păpică, teste pe care unii le-au trecut si altii nu.Aceste teste culmineaza cu testul lui Mesia "porunceste pietrelor acestora sa se faca pâini"-era vorba de paini literare deoarece si Domnul a fost supus la aceleasi legi ca si noi...simtea FOAMEA.
Apogeul testului omenirii cu mancarea este chiar in Apoc. 13."Nimeni sa nu poata sa vanda sau sa cumpere fara acest semn"-va fi cumplit.Personal, consider ca acum nimeni nu are acest semn nici pe frunte nici pe mana ... nu este vorba de ceva spiritual aici sau de ceva simbolic.
Sa ma explic putin, fara a avea pretentia ca ceea ce spun eu este litera de lege.
Eu cred ca se va face un sistem unic mondial din punct de vedere politic, militar, religios si...ECONOMIC.
Ceea ce a incercat deavolul sa faca prin Alexandru cel Mare, Napoleon , Hitler si altii, nu este altceva decat aceasta dorinta a lui de a controla intrega planeta, pe fiecare faptura omeneasca de pe ea.Atunci nu a reusit deoarece inca nu a sosit timpul si nici nu existau pârghiile tehnice pt. a se realiza acest lucru.Insa, in viitor, in apogeul bataliei se va putea realiza asa ceva, un sistem mondial...acest sistem va fi facut de acea Fiara.Tehnologia va avea un rol important.Cash-ul se doreste a fi eliminat totalmente...tranzactiile se vor face prin "unitati" - unitati de masura.Spre exemplu, mergi la serv. si primesti, de ex. 10 mii de unitati pe un suport electronic (evit sa-i spun cip ) nu ca n-ar putea fii.
Acel sistem nu vine peste noapte....asa intr-un mod direct, populatia lumii este "antrenata" pt. asa ceva...din timp...exemplul cardurilor.Sistemul acela va fi unul benefic si logic pt. toata lumea...asa va fi politica.....asa vor fi cuvantarile si marea majoritate va accepta asa ceva.Un mic numar de oameni se vor opune.Consecinta?Nu vor putea sa mai cumpere si sa vanda. Minunat, dar pt. Domnul, merita.Suferintele vor fi prea mici pt. rasplata vesniciei.
Sa luptam pentru credinta care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna!!!!! |
|
Deconectat |
10104. Postat la 04/04/2011 17:03 - 5146z12h59m |
|
|
666
*
DIN PRIMUL SECOL AL EREI CRESTINE SI PINA ACUM MULTI S-AU STRADUIT SA INTERPRETEZE AACEST MISTER (APOC 13 V 18 ) NUMARUL FIAREI (MARK OF THE BEAST)
STIND CA APOCALIPSA E O CARTE A SIMBOLURILOR SI APROX. 90 DE PROCENTE IN ACEASTA CARTE ARE INTELES SPIRITUAL- SI NU FIZIC(FIRESC) TREBUE SA ADMITEM PENTRU INTELEGERE CA ;666 NU ESTE UN NUMAR NATURAL, ORI UN TATUAJ ; ORI MICRO CIPP, ORI UN CARD CODIFICAT ORI ORICE ALCEVA CARE POATE FI VIZIBIL . PIPAIBIL NU ACEATEA SINT LUCRURI FIZICE SI NU SIMBOL SPIRITUAL,
ATUNCI CE ESTE 666???
666- ESTE UN SIMBOL !!!
UN SIMBOL AL PAGINISMULUI- AL SATANEI !!
CA SA INTELEGEM SEMNUL FIAREI TREBUE SA INTELEGEM INTII SEMNUL LUI DUMNEZEU !!
CARE ESTE SEMNUL LUI DUMNEZEU ??
SEMNUL LUI DUMNEZEU ESTE SABBATH (EZEKIL 20 V20)( EXOD 31 V 13)
SEMNUL FIAREI ESTE OPOZITUL SEMNULUI LUI DUMNEZEI(DUMINECA)
CUM STIM ACEASTA??
ACESTA (DUMINECA) ESTE FALSUL SABBATH- CARE NU ESTE SCRIS NICI UNDE IN BIBLIE
SISTEMUL PAGIN DE INCHINARE(DUMINECA) CARE NU A FOST PORUNCIT DE DUMNEZEU
TOTI CEI CE SE INCHINA SI CRED CA DUMINECA E (ZIUA DOMNULUI)ZIUA DE INCHINARE TOTI POARTA NUMARUL 666.
NUMARUL ACESTA SE POATE CALCULA SI E SIMPLU
INCEPE SA NUMERI ASA,
1+2+3+4+5+6......pINA LA 36 SI REZULTATUL VA FI = 666
DECE DE LA 1 PINA LA 36?
PENTRU CA 3/6
PENTRU CA DE 3 ORI NUMARUL 6 ESTE INPLICAT!!
NOI STIM DIN BIBLIE (GENESA 1 V26-31)
OMUL A FOST CREIAT IN ZIUA A SASEA -----6
OMUL A PACATUIT IN ZIUA A SASEA ......6
OMUL A MURIT IN ZIUA A SASEA ......6
DUPA CUM VEDEM ACEST NUMAR DE OM (IN CONECTIE CU OMUL) ESTE INPLICAT DE TREI ORI
)ESTEUN NUMAR DE OM (APOC 13 V 18)
SISTEM UMAN DE INCHINARE (FARA DUMNEZEU)
DACA NE AMINTIM PASAJUL DIN BIBLIE (DANIEL 3 V1 )
CHIPUL DE AUR (IDOLUL) ARE INPLICAT NUMARUL 666
ACEST IDOL E DE 66 COTI INALT SI 6 COTI LAT
DECI 6 ESTE IARASI LUAT DE 3 ORI- 666
ACEST 666- ESTE IN RELATIE CU SISTEMUL PAGIN DE INCHINARE(IDOLATRU)(PSALM 74 V 4)
DUMINECA (SOLE DIOS-DAY OF THE SUN ) A FOST INTRODUSA DE BISERICA(CATOLICA)
SUB INALTA OBLADUIRE A LUI COSTANTIN IN ANUL 325 IN CONSILIUL DE LA NICEA- CA ZI DE INCHINARE IN DETRIMENTUL ADEVARATEI ZILE DE INCHINARE -SABBATH
INLOCUIREA SISTEMULUI DE INCHINARE ADEVARAT(SABBATH)
CU IN SISTEM FALS DE INCHINARE (DUMINECA)
ACEST NUMAR 666 ESTE PE FRUNTE(DECI IN MINTE CENTRUL ACTIVITATI MENTALE -DECI CUM CREZI)
SI PE MINA-(CENTRUL ACTIVITATI PRACTICE- CUM LUCREZI; CUM TE INCHINI)
DECI CEI CE CRED CU MINTEA(FRUNTE) SI PRACTICA(LUCREAZA) CU (MINA)
AU SEMNUL FIAREI 666-- PE FRUNTE SI PE MINA
CEI CE CRED CA DUMINECA ESTE ZIUA DOMNULUI
SI ACTIONEAZA CA ATARE(SE INCHINA DUMINECA)
AU PE FRUNTE SI PE MINA SEMNUL FIAREI 666
NUMARUL FIAREI ESTE UN SIMBOL -O ZI - DUMINECA
DUMINECA SI TOT CE APARTINE CA INCHINARE LEGAT DE ACEASTA ZI PAGINA ESTE
ESTE SISTEMUL FIAREI .PE CARE MAREA MAJORITATE A LUMEI CRESTINE IL PRACTICA
DECI TOTI SE INCHINA FIAREI (SISTEMULUI)
pentru mai multe informati ;contact me bogush@att.net
|
|
Deconectat |
10105. Postat la 04/04/2011 17:51 - 5146z12h12m |
|
|
Odata acceptat semnul fiarei (fie el inteles simbolic fie inteles ca fiind o chestiune materiala", nu mai este cale de intoarcere pentru acel om.
So....o gramada de catolici care credeau si "aveau" semnul fiarei (inchinandu-se duminiCa)....s-au pocait si au inceput sa tina sabatul.Nu vor fi ei mantuiti?
Insusi Papa de la Roma daca se intoarce la adevar are posibilitatea de mantuire.Concret, eu insumi m-am inchinat duminica in prima parte a vietii mele (considerand ca sabatistii sunt "cazuti din har".Oare eram eu insemnat cu semnul acela?Eu cred a nu...din moment ce am putut sa renunt la el.
Mare grija in interpretare....nimic din ceea ce spun eu nu consider si nu pretind ca este litera de lege.Acum se poate trece dintr-o tabara in alta.... dar dupa implementarea propriu zisa a semnului fiarei cei ce accepta semnul fiarei NU VOR MAI PUTEA FI MANTUITI NICIODATA.
Sa luptam pentru credinta care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna!!!!! |
|
Deconectat |
10106. Postat la 04/04/2011 18:11 - 5146z11h52m |
|
|
daca ar fi un semn firesc 666 pe mina si pe frunte
chip sistem de identificare ect..
Deci daca eu am pe mina 666 si pe frunte si nu am nimic in acaunt in banca ...voi fi in inposibilitatea de a cumpara si avinde ;chiar daca am marka pe frunte si mina .
cei ce persista in a mentine semnul nu pot fi mintuiti
renuntind la falsa inchinare sansele nu sint epuizate(ps 74 v4)
exemplu nebugadnezar(dan 4 v 36-37)
|
|
Deconectat |
10154. Postat la 07/04/2011 09:23 - 5143z20h39m |
|
|
Cine nu munceste nu are nici acum si nici atunci nu va avea nimic in "acaunt".Problema este ca atunci daca nu vei avea semnul nu vei putea sa fii angajat iar daca lucrezi altceva nu vei putea sa-ti valorifici munca.
|
Deconectat |
10159. Postat la 07/04/2011 17:04 - 5143z12h59m |
|
|
well in adevar scriptura spune cine nu vrea sa lucreze nici sa nu minince ; ok !
asta se intimpla intodeauna chiar si acum; sint somer ; somer din pricina
Legi lui Yahweh DE ce pentru -ca am refuzat sa lucrez in zile de sarbatoare si in Sabbath- caut lucru si nu gasesc pentru-ca atunci cind am job interviu spun deschis ; nu lucrez in sabbat si in sarbatori si nimeni nu ma angajeaja deci un alt bun motiv sa accept ideia ca refuzind semnul paginismului semnul lor de inchinare trebue sa suferi ; Pe linga asta Yahshua a spus; uitati-va la pasarile cerului...totusi Tatal le hraneste ...voi sinteti mult mai de pret decit multe vrabi
cumparat si vindut ;sa nu uitam este apocalipsa si totul aproape e inteles
spiritual; a (cumpara -cumpara ADEVARUL si nu-l vinde(prov 23v23)
VINDETI CE AVETI si facetiva rost de pungi....
Ceia ce Tim La Haya in serile lui stintifico fantastice numite lasat in urma
propavadueste ca doctrina e doar publicitate ..in joc sint zeci de milioane de dollari si cartile lui se vind ca pinea calda ;dar NU SINT ADEVARUL
|
|