Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"El va face ca domnia Lui să crească, și o pace fără sfârșit va da scaunului de domnie al lui David și împărăției lui, o va întări și o va sprijini prin judecată și neprihănire, de acum și-n veci de veci: iată ce va face râvna Domnului oștirilor"
Isaia 9:7

Cugetarea zilei
"Cel ce nu mai are ce pierde și-a regăsit, în mod paradoxal, libertatea."

Alexander Solzenitin

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 4
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Studiu Biblic - Discuții pe teme religioase | Întrebări și răspunsuri biblice
Pagina 1 din 2 1 2 >
Deconectat Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor
Nica Schirod
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
13405. Postat la 29/08/2011 00:13 - 5000z8h58m
Multă Pace.

Propun spre dezbatere un text destul de controversat, de multe ori și de către destul de mulți, sunt foarte curios ce interpretări găsim la acest verset, dar mai mult și mai mult, mă interesază adevărul, iată versetul:
1 Timotei 4:3 Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor, pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul.

Și Doamne ajută, Doamne descoperă, că vrem să știm.

Pace multă.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
Deconectat RE: Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor
feurdeandaniel
13408. Postat la 29/08/2011 09:23 - 4999z23h48m
E un subiect foarte interesant care cere multă dezbatere teologică. Ar trebui să vedem care sunt categoriile de oameni ce opresc căsătoria:
1.-fameni făcuti la ordinul împăraților sau a oamenilor bogati pentru haremurile lor.
2.-evreii care se făceau fameni ptr. Domnul.
3.-yoghinii care considerau că prezența femeii în viata lor le poate afecta puritatea spiritului și relația lor cu divinitatea.
4.-misoginii (oameni care urăsc femeile).
5.-grupuri restrînse de creștini din primele secole ce propăvăduiau iminenta venire a Domnului Isus Hristos.
6.-Pavel Apostolul împreună cu creștinii care au intrat în perioada premergătoare persecuțiilor dorind să ușureze greutățile și suferințele celor ce aveau să treacă prin ele.
7.-unele denominațiuni creștine (catolici, ortodoxi și altele mai mici).
8.-organizații spiritiste orientale și occidentale, a căror rezultate au dus la apariția unor orientări homoxesuale, lesbianism, zoofilism și altele... .
Toate aceastea pe unii i-au determinat sa le sustină și astăzi din diverse motive care nu justifică porunca biblică cu privire la actul sacru al căsătoriei.Calificativul este același din 1 Tim. cap.4 v.1.sugestia e la fel -orintare demonică care dorește sa desființeze căsătoria și nașterea celor rînduiți să fie mîntuiți!

Daniel
Lucia
13410. Postat la 29/08/2011 09:36 - 4999z23h35m
Multumim frate Nica pentru introducerea acestui subiect destul de interesant.
Frate Daniel, iata cate lucruri putem invata, interesanta expunerea dvs.daca este posibil si aveti timp, va rog sa dezvoltati punctele ce le-ati adus in discutie.Va multumesc.

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
avodah
13433. Postat la 30/08/2011 02:19 - 4999z6h52m
Scholari scripturii banuiesc ca Pavel se refera la Gnostici Encratites ,care mai tarziu prin secolul 2 apar ca una dintre cateva secte crestine.
Ei interziceau casatoria si consumul de carne, consumul de alcool.
Impartasania o faceau cu apa.
Acceptau Legea , profetii si scrierile evangelicilor, insa nu credeau in scrierile apostolului Pavel.
Erau un numere mai mari prin :Asia Minor, in Psidia, in the Adustan district of Phrygia, in Isauria, Pamphylia, Cilicia, and Galatia. In Roman Province si in Antioch of Syria
In 382 au inceput sa fie considerati eretici , si oricine se numea Encraite era condamnat la moarte subt edictul lui Theodosius.
In engleza : http://en.wikipedia.org/wiki/Encratites

Fratele Feurdean s-a oprit doar la cei ce opresc casatoria, insa spre exemplu Adventistii au o intreaga enciclopedie cum ca carnea (fie ea curatasau nu )este daunatoare pentru noi , si ar trebuii sa stam departe de carne , lapte de natura animala, oua , branzeturi etc.
Nu vreau sa se simta atacati fratii adventisti ce frecventeaza forumul, insa vreau sa scot in evidenta acest aspect.
Vedem ca in Timotei este criticat o astfel de invatatura, si ma intreb cum de totusi fratii adventisti continua cu ea?

BARUCH HABA B'SHEM YHWH Mat.23:39

Binecuvantat este cel ce vine in numele lui YHWH
fullban10
13452. Postat la 30/08/2011 23:03 - 4998z10h8m
Definește cuvântul BUCATE, frate avodah.( Genesa 1;29.) ".......... Dumnezeu le-a făcut să fie luate cu multămiri de către cei ce cred și cunosc adevărul." Credem și cunoaștem adevărul pe care azi și doctorii îl recunosc: carnea dăunează grav sănătății. Aceasta nu-i învățătura dracilor și nici duh înșelător.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
avodah
13458. Postat la 31/08/2011 05:49 - 4998z3h21m
Sora Valentina, nu sunt un avocat mare a carnurilor, si cu totii stim ca inainte de cadere a omului in pacat hrana lui era de natura vegetariana, insa dupa aceea Tatal Ceresc s-a "ostenit"daca pot sa folosec limbajul, in a ne da o lista cu animale curate , care se pot manca cu multumiri, si o lista cu animale necurate.
Doctorii, intradevar ne pot spune in ziua de azi de ce nu este indicat a manca porc, , shrimpi , etc , pentru ca acestea dauneaza corpului nostru, insa despre animalele curate nu cred ca Elohim ne-ar fi lasat sa mancam ceva ce ne este "grav daunator ", dupa cum v-ati exprimat.

Personal cred ca fratii adventisti promoveaza asa tare harna vegetariana, din cauza ca, daca la ei se trezeste cineva de la amvon si spune ca s-a decis sa manace porc, bazat pe doctrina adventista care predica ca doar cele 10 Porunci au ramas valabile , nu vor putea sa denunte acea persoana ca predica o invatatura falsa, pentru ca mancarea curata si necurata nu face parte din Legea Morala , ci din cea Ceremoniala care nu mai trebuie tinuta , in doctrina adventa.

Sora Valentina daca cititi Romani 14 :2 o sa vedeti ca Pavel s-a intalnit si el cu acesta invatatura
Unul crede să mănânce de toate; cel slab însă mănâncă legume.

Si mai spune sa nu ne dispretiuim unul pe celalat. Eu nu va judec alegerea, ci aici analizam textul din Timotei.
In engleza apare meat=carnuri, mancare
Forbidding to marry, and commanding to abstain from meats, which God hath created to be received with thanksgiving of them which believe and know the truth

In Dictionarul Biblic acest cuvant este grecescul G1033
βρωs4;μα
broma
bro'-mah
From the base of G977; food (literally or figuratively), especially (ceremonial) articles allowed or forbiden by the Jewish law: - meat, victuals.

mancare(literal sau figurativ), in special (ceremonial) articole ingaduite sau interzise de catre Legea Iudaica:- carne ,mancare pt consum

Acelasi cuvant grecesc apare in Evrei 9:10
Acestea erau numai legiuiri pământești - despre mâncăruri,(broma )despre băuturi, despre felurite spălări - și erau porunci până la vremea îndreptării.

si in Evrei 13:9
Nu vă lăsați furați de învățăturile străine cele de multe feluri; căci bine este să vă întăriți prin har inima voastră, nu cu mâncăruri, de la care n-au avut nici un folos cei ce au umblat cu ele.

Daca citim contextul in ambele cazuri vorbeste de carnea de la sacrificii .

BARUCH HABA B'SHEM YHWH Mat.23:39

Binecuvantat este cel ce vine in numele lui YHWH
costy
13461. Postat la 31/08/2011 09:56 - 4997z23h14m
Si referitor frate Daniel la alimentele necurate din Levetic 11 Apostolul Pavel atentioneaza pe oameni care spun ca nu mai este valabila Legea si desfinteaza dupa cum vor uni si altii
Romani 14. 22 Încredințarea pe care o ai, păstreaz-o pentru tine, înaintea lui Dumnezeu. Ferice de cel ce nu se osândește singur în ce găsește bine.

23Dar cine se îndoiește și mănâncă este osândit, pentru că nu mănâncă din încredințare. Tot ce nu vine din încredințare e păcat.

Oare in Sfanta Scriptura unde gasim mancarea care ne este INCREDINTATA . Levetic 11 Slava Domnului care ne arata prin Lege ce trebuie sa facem .ca alfel.....smiley Sa nu uitam avem un Dumnezeu Mare si Sfant dar dorinta Lui este ca si oameni sa fie SFINTI.

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
fullban10
13474. Postat la 31/08/2011 19:40 - 4997z13h30m
Mâncăm și noi carne, dar de preferat ca animalul să fie crescut în curte, ca la carte, de frații adventiști. Ce se găsește la piață, e riscant.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
cautatorul
13546. Postat la 03/09/2011 21:12 - 4994z11h59m
Buna seara
Am citit si am studiat si mi-a placut cartea Eclesiastul . Dar dupa mult timp am inceput sa-mi pun tot feluri de intrebari . Una dintre ele ar fi : Solomon vorbeste de lucruri profunde si adevarate un adevarat psiholog si cercetator adevarat, dar de fiecare data incheia cu totul e desertaciune . Sa nu credeti ca nu sunt la subiect ci eczact la subiect .
Mai sa fie chiar nimic nu e bine , chiar nu e nimic frumos , chiar nimic nu a gasit Dumnezeu placere ? Dvs ce ziceti ?
Cu respect
nicodana82
13562. Postat la 04/09/2011 12:10 - 4993z21h0m
Noi chiar avem în comună astfel de oameni care opresc căsătoria: călugării.

Dana
cautatorul
13572. Postat la 04/09/2011 17:39 - 4993z15h31m
. Buna ziua

Uitati ce am gasit eu in cartea Eclesiastul ca e bine si frumos si in care Dumnezeu a gasit placere

1. Bucate (adica mananca ) din munca TA

Eclesiastul 9 .7. Du-te, dar, de mănâncă-ți pâinea cu bucurie, și bea-ți cu inimă bună vinul; căci de mult a găsit Dumnezeu plăcere în ce faci tu acum.
8. Hainele să-ți fie albe, în orice vreme, și untdelemnul să nu-ți lipsească de pe cap.

5.18. Iată ce am văzut: este bine și frumos ca omul să mănânce și să bea, și să trăiască bine în mijlocul muncii lui, cu care se trudește sub soare, în toate zilele vieții lui, pe care i le-a dat Dumnezeu; căci aceasta este partea lui.
5.19. Dar dacă a dat Dumnezeu cuiva avere și bogății, și i-a îngăduit să mănânce din ele, să-și ia partea lui din ele, și să se bucure în mijlocul muncii lui, acesta este un dar de la Dumnezeu.
20. Căci nu se mai gândește mult la scurtimea zilelor vieții lui, de vreme ce Dumnezeu îi umple inima de bucurie.

2 . Casaroria (taiesteti viata cu nevasta TA)

9.9. Gustă viața cu nevasta, pe care o iubești, în tot timpul vieți tale deșarte, pe care ți-a dat-o Dumnezeu sub soare, în această vreme trecătoare; căci aceasta îți este partea în viață, în mijlocul trudei cu care te ostenești sub soare

In rest parca totul e desertaciune . Daca gresesc corectati-ma
Cu respect

Nica Schirod
13583. Postat la 05/09/2011 05:10 - 4993z4h1m
Tot Pace.

Sumpii moșului, acest subiect, merită mai mult de-cât comentat, merită cântărit, măsurat și nu în cele din urmă șablonat, pentru că nu direct, ci in-direct să fim afectați și unii dintre noi, ia gândiți-vă bine.
Sigur cuvintele acestea sunt cam aproape prea tari, dar vorba aia; "frica păzește pădurea" .
Noi învățăm și bine facem, ......., că sunt șapte Legi mari, în care sunt: Legile Orânduielile și Poruncile Marelui Dumnezeu și anume:

1. Legea Duhului de Viață.

2. Legea păcatului și a morții.

3. Legea alimentației.

4. Legea Sabatului.

5. Legea Sărbătorilor.

6. Legea Zeciuielii.

7. Legea Căsătoriei.

Acuma analizați, privind cu ochiul Lui Dumnezeu și cântăriți cu cântarul Lui, sincer, Legea Căsătoriei, trageți concluzia ce se cuvine, apoi dacă aveți curajul, ziceți aici pe portal cam ce a eșit după analiză.

Și foarte multă Pace.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

ioan olah
13602. Postat la 06/09/2011 12:17 - 4991z20h54m
Mancaruri necurate

Intrebarea este ?daca aceste mancaruri necurate sunt dupa parerea unora ca sunt curate,
atunci de ce sunt asociate aceste mancaruri unuismileyopor razvratit,Dracilor,si ceva ce nu este sfint.

Isaia 66:2-6
2. Mi-am intins mainile toata ziua spre un popor razvratit care umbla pe o cale rea, in voia gandurilor lui!
3. Spre un popor care nu conteneste sa Ma manie in fata aducand jertfe in gradini si arzand tamaie pe caramizile de pe acoperis;
4. care locuieste in morminte si petrece noaptea in pesteri mancand carne de porc si avand in strachini bucate necurate,
5. si care totusi zice: "Da-te inapoi, nu te apropia de mine, caci sunt sfant!"r30; Asemenea lucruri sunt un fum in narile Mele, un foc care arde necontenit!
6. Iata ce am hotarat in Mine: Nici gand sa tac, ci ii voi pedepsi; da, ii voi pedepsi.
Isaia 66:15-17
15. Caci iata, Domnul vine intr-un foc, si carele Lui sunt ca un vartej; Isi preface mania intr-un jaratic, si amenintarile, in flacari de foc.
16. Caci cu foc Isi aduce Domnul la indeplinire judecatile, si cu sabia Lui pedepseste pe oricine; si cei ucisi de Domnul vor fi multi la numar.
17. Cei ce se sfintesc si se curata in gradini, mergand unul cate unul in mijlocul celor ce mananca si carne de porc, si soareci, si alte lucruri uracioase, toti aceia vor pieri - zice Domnul.
Isa.65:11
Dar pe voi care parasiti pe Domnul, care uitati muntele Meu cel sfant, care puneti o masa "norocului" si umpleti un pahar in cinstea "sortii",
Luc.8:32,33

32. Acolo, pe munte, era o turma mare de porci care pasteau. Si dracii au rugat pe Isus sa le dea voie sa intre in ei. El le-a dat voie.
33. Dracii au iesit din omul acela, au intrat in porci, si turma s-a repezit de pe rapa in lac si s-a inecat.
Mat.7:6
6. Sa nu dati cainilor lucrurile sfinte si sa nu aruncati margaritarele voastre inaintea porcilor, ca nu cumva sa le calce in picioare si sa se intoarca sa va rupa.

De aceea poporul Meu va cunoaște Numele Meu; de aceea va ști in ziua aceea că Eu vorbesc și zic: "Iată-Mă!" (Isa.52:6)
Lavi
13606. Postat la 06/09/2011 14:44 - 4991z18h26m
nicaschirod a scris:
Tot Pace.

Sumpii moșului, acest subiect, merită mai mult de-cât comentat, merită cântărit, măsurat și nu în cele din urmă șablonat, pentru că nu direct, ci in-direct să fim afectați și unii dintre noi, ia gândiți-vă bine.
Sigur cuvintele acestea sunt cam aproape prea tari, dar vorba aia; "frica păzește pădurea" .
Noi învățăm și bine facem, ......., că sunt șapte Legi mari, în care sunt: Legile Orânduielile și Poruncile Marelui Dumnezeu și anume:

1. Legea Duhului de Viață.

2. Legea păcatului și a morții.

3. Legea alimentației.

4. Legea Sabatului.

5. Legea Sărbătorilor.

6. Legea Zeciuielii.

7. Legea Căsătoriei.

Acuma analizați, privind cu ochiul Lui Dumnezeu și cântăriți cu cântarul Lui, sincer, Legea Căsătoriei, trageți concluzia ce se cuvine, apoi dacă aveți curajul, ziceți aici pe portal cam ce a eșit după analiză.

Și foarte multă Pace.

1.Legea Duhului de viață înseamnă ascultare de tot ce a spus Dumnezeu,de cele 10 porunci.
2.Legea păcatului si a mortii înseamnă neascultare de tot ce a spus Yahve Dumnezeu , adică de cele 10 porunci.
3.Legea alimentatiei înseamnă să mănanci cea ce a poruncit Dumnezeu.
gen.
1:29,, Și Dumnezeu a zis: "Iată că v-am dat orice iarbă care face sămânță și care este pe fața întregului pământ, și orice pom, care are în el rod cu sămânță: aceasta să fie hrana voastră."

4.Legea Sabatului incepe intodeauna inainte de a asfintii soarele din ziua pregatirii (Vineri)si sfarșește întodeauna după asfințirea soarelui,când pe cer apar stelele.
Gen2:2,, În ziua a șaptea Dumnezeu Și-a sfârșit lucrarea, pe care o făcuse; și în ziua a șaptea S-a odihnit de toată lucrarea Lui pe care o făcuse.
3. Dumnezeu a binecuvântat ziua a șaptea și a sfințit-o, pentru că în ziua aceasta S-a odihnit de toată lucrarea Lui, pe care o zidise și o făcuse.

5.Legea sarbatorilor ,sarbatorile sunt sabate trebuie tinute la vremea si timpul fixat de Yahve (Dumnezeu ).
Exodul 31:13 "Vorbește copiilor lui Israel, și spune-le: ,Să nu care cumva să nu țineți sabatele Mele, căci acesta va fi între Mine și voi, și urmașii voștri, un semn după care se va cunoaște că Eu sunt Domnul, care vă sfințesc.

6.Legea zeciuelii înseamnă să dai a zecea parte din tot venitul tău Domnului ,purtatorul de grija a vaduvei ,orfanului ,strainului.
,,Deuteronomul 26:12 După ce vei isprăvi de luat toată zeciuiala din roadele tale, în anul al treilea, anul zeciuielii, s-o dai Levitului, străinului, orfanului și văduvei; și ei să mănânce și să se sature, în cetățile tale''.

7.Legea căsatoriei înseamnă ,,
De aceea va lăsa omul pe tatăl său și pe mama sa, și se va lipi de nevasta sa, și se vor face un singur trup.
Si ce a unit D-zeu, omul să nu despartă,și le-a mai spus ....,,creșteți înmulțiți-vă si umpleti pamantul si supuneti-l''

Am explicat intr-o mică parte cele 7 Legi a Creatorului si toate sunt bune ,foarte bune ,ele sunt incă de la inceput .....aci se dezbate Legea casatoriei si a alimentatei ,intrebuintarea bucatelor care sunt Legi din cele 7 si nu pot fi desfintate de acesti,, ei''opresc casatoria ....,,
1 Timotei 4:3 Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor, pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul.

Dezbateti fratilor cine erau cei ce opreau casatoria si intrebuintarea bucatelor atunci si acum?
Faiti binecuvantati.

fullban4
13775. Postat la 13/09/2011 14:09 - 4984z19h2m
Diavolul cunoaste f.bine pe om ,l-a studiat mi de ani si stie ca prin 2 mari pofte poate avea controlul si conducerea omului :

-pofta gustuli(ceea ce maninca si bea!)
-pofta sexuala
Aici toti oameni au probleme mai mari sau mai mici.Aceste pofte se influenteaza reciproc si pot prelua conducere constiintei si vointei .
YHWH a permis mincarea animalelor da , dar cind ,de ce ,si dupa ce imprejurari ? De ce s-A suparat pe poporul ales in pustie cind au cerut carne ca doar n-au cerut porc ? Pentru ca a vrut sa le schimbe pofta de carne -o reforma- sa-i aduca lo alimentatia de la inceput ! Stapinul Universului a ingaduit si tolerat multe alte lucruri care nu erau bune pentru om : Iacov ,David ,Solomon etc au avut haremuri ,asta inseamna ca nu e pacat ? Sigur ! Asa e si cu alcolul a fost permis sigur nu ca i-ar fi facut bine omului sau i-ar fi fost necesar .Eu nu beau si nu condamn pe nimeni ca bea ,insa la cei ce beau cit de mare e riscul ca sa depaseasca limita unde creerul si constiinta sint decuplate(mult inaintea betiei propriuzisa) aceasta limita care e f. greu de stabilit si pazit ! Mai ales in momente ca: mare bucurie ,suparare ,tristete ,singuratate ! Creierul este locasul constiintei si pupitrul de comanda al omului ,prin el lucreaza DUHUL lui YHWH cu noi ! Alcolul ,carne moarta etc,etc animalizeaza fiinta umana ! Daca vrem sa fim condusi de DUHUL lui YHWH trebuie sa facem tot ce este posibil sa ne pastram creierul,mintea intreaga pina la moarte si corpul curat si sanatos ! Vrem sa fim un" templu " ! Si regula e nimeni n-are voie sa interzica decit EL,STAPINUL ! Sint bucuros ca nu exista porunci ca trebuie sa bem bauturi alcolice si sa mincam animale !
Nica Schirod
13822. Postat la 14/09/2011 04:08 - 4984z5h3m
Să fim plini de Pace.

Pe mine mai puțin mar interesa, cum lucrează înșelătorul, pe stradă, în piață, sau în familiile celor pe care nu îi interesează mântuirea, doar nu fac inventar.

Pe mine mă interesează, dacă în credința noastră, printre frații noștri, în adunările noastre, sunt gânduri din aștea, sau așa ceva nu există.

Dacă există, prin ce spărtură au intrat și dacă nu există, cum cântăriți, cum măsurați de sunteți așa de siguri, hai să cernem și să căutăm atenți să vedem.

Și o zi plină de bucuria mântuiri însoțită de multă Pace.

fullban4
13827. Postat la 14/09/2011 09:38 - 4983z23h32m
Inselatorul,diavolul si ingeri lui nu-si pierd timpul cu ""copii lui ci cu copii luiYHWH "" pe acestia ii vrea !
La care " ginduri din astea " te referi fi mai clar si direct te rog caci nu am inteles ! Daca vedem totul si verificam totul prin prisma dogmei si gindiri biserici personale si ne e frica sa gindim si singuri sa nu ne miram ca sint pe lume 1 miliard catolici, 1 miliard musulmani etc etc ! Chiar daca nu ne inchinam diavolului direct o putem face insa indirect avind IDOLI in ascuns sau pe fata (nu m-a refer la statui si icoane)
Nica Schirod
13833. Postat la 14/09/2011 12:48 - 4983z20h23m
Domnul să toarne multă Pace sfântă în inimile noastre.

Adriane scumpul moșului, a-ș putea să fiu mai direct, dar atunci aproape că s-ar pune punct discuției, dar hai să dau un mic indiciu "analizați atent Legea Căsătoriei" cred că dacă o să căutați sigur găsiți și cred că o să ne intre mai adânc în minte dacă găsim prin munca noastră, decât dacă ne zice altul, nu?

Și o zi plină de Pace.

ioan olah
18758. Postat la 17/06/2012 19:49 - 4706z13h21m
Pacea Domnului Isus Hristos !

Porcul

http://israel-shabbat-shalom.blogspot.pt/2012/04/porcul.html

De aceea poporul Meu va cunoaște Numele Meu; de aceea va ști in ziua aceea că Eu vorbesc și zic: "Iată-Mă!" (Isa.52:6)
Florin Dan
21255. Postat la 12/01/2013 08:57 - 4497z23h13m
Fraților cum explicați vă rog referința biblică :căci orice făptură a lui dumnezeu este bună, și nimic nu este de lepădat dacă se ia cu mulțumiri, pentru că este sfințit prin cuvântul lui Dumnezeu prin rugăciune.

Vă rog ca răspunsul să îl dați la subiectul potrivit - Moderator2!
Lucrurile curate si necurate http://www.melhisedec.ro/forum/viewthread.php?forum_id=16&thread_id=78
Pagina 1 din 2 1 2 >
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19193044 vizite unice Powered by PHP-Fusion