"El va face ca domnia Lui să crească, și o pace fără sfârșit va da scaunului de domnie al lui David și împărăției lui, o va întări și o va sprijini prin judecată și neprihănire, de acum și-n veci de veci: iată ce va face râvna Domnului oștirilor" Isaia 9:7
Cugetarea zilei
"Cel ce nu mai are ce pierde și-a regăsit, în mod paradoxal, libertatea."
Nu o sa ajungi in cer, nu te intelege ce spui ca nu vorbesti in alte ,,limbiŽÍsus nu te recunoaste ca fiul sau?
Va rog sa imi dati raspuns sunt intors de curand si vreau sa stiu aceste lucruri,explicandumi cu trimiteri din biblie cum va lumineaza Dumnezeu si ma rog sa ma lumineze si pe mine Amin
Deconectat
RE: Ce se intampla daca nu ai Duhul Sfant?
Nica Schirod (detalii numai pentru membrii conectaţi)
16010. Postat la 29/12/2011 19:20 - 4877z10h18m
Dragă Remus, discuția noastră vreau să o încep cu un verset din Biblie și pe marginea acestui verset vreau să ne rezemăm, să ne gidăm și să-l avem in vedere totdeauna.
Luați seama dar la felul cum ascultați; căci celui ce are, i se va da; dar celui ce n-are, i se va lua și ce i se pare că are." Luca 8:18.
Discutam la alt topic, despre duhul omului, și ziceam acolo că Duhul Sfânt trebuie să să se contopească cu duhul nostru, atunci corpul/trupul nostru devine templu Duhului Sfânt, atunci faptele noastre vor fi acestea: Căci noi suntem lucrarea Lui, și am fost zidiți în Hristos Isus pentru faptele bune, pe care le-a pregătit Dumnezeu mai dinainte, ca să umblăm în ele. Efeseni 2:10.
Dar și vorbele vor fi așa: Dacă vorbește cineva, să vorbească cuvintele lui Dumnezeu. Dacă slujește cineva, să slujească după puterea, pe care i-o dă Dumnezeu: pentru ca în toate lucrurile să fie slăvit Dumnezeu prin Isus Hristos, a căruia este slava și puterea în vecii vecilor! Amin. 1 Petru 4:11.
Acuma ce se întâmplă dacă omul nu are Duhul Sfânt?
Cred că ești de-acord că omul este condus de una din cele două forțe, ori de Duhul Lui Dumnezeu cum am arătat mai sus. dar fără Duhul Sfânt, duhul omului se va contopi cu: .... balaurul cel mare, șarpele cel vechi, numit Diavolul și Satana, acela care înșeală întreaga lume,.... Apocalipsa 12:9.
Vorbirea va fi ca aici, dacă nu este cineva condus de Duhul Domnului: Voi aveți de tată pe diavolul; și vreți să împliniți poftele tatălui vostru. El de la început a fost ucigaș; și nu stă în adevăr, pentru că în el nu este adevăr. Ori de câte ori spune o minciună, vorbește din ale lui, căci este mincinos și tatăl minciunii. Ioan 8: 44.
Și cel mai periculos este atunci când se întâmplă ca în numele Jertfei Domnului Isus să se facă așa: ...... "Ați desființat frumos porunca lui Dumnezeu, ca să țineți datina voastră. Marcu 7:9.
Ca să nu plictisesc atât acum.
- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)
- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!