Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"El va face ca domnia Lui să crească, și o pace fără sfârșit va da scaunului de domnie al lui David și împărăției lui, o va întări și o va sprijini prin judecată și neprihănire, de acum și-n veci de veci: iată ce va face râvna Domnului oștirilor"
Isaia 9:7

Cugetarea zilei
"Cel ce nu mai are ce pierde și-a regăsit, în mod paradoxal, libertatea."

Alexander Solzenitin

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 2
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Studiu Biblic - Discuții pe teme religioase | Întrebări și răspunsuri biblice
Deconectat De ce nu au înțeles preotii cei mai deseama si trecatorii ceea ce Yahshua a strigat pe cruce?
fullban7
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
20988. Postat la 26/12/2012 14:27 - 4514z17h41m
Matei 27:46 "Și pe la ceasul al nouălea, Yahshuah a strigat cu glas tare: rEli, Eli, lama sabactani?r1;, adică: rEl-Elohe-Israel, El-Elohe-Israel , pentru ce M-ai părăsit?r1; Matei 27:41 - 42 "Preoții cei mai de seamă, împreună cu cărturarii și bătrânii, își băteau și ei joc de El și ziceau:" rPe alții i-a mântuit, iar pe Sine nu Se poate mântui! Dacă este El Împăratul lui Israel, să Se coboare acum de pe cruce, și vom crede în El! Matei 27:47 "Unii din cei ce stăteau acolo, când au auzit aceste vorbe, au zis: rStrigă pe Ilie!r1; Deci, intelegem foarte clar ca Yahshuah a strigat la Creator in limba locului de acolo (Aramaica veche). Cum se face ca nici unul nu a inteles ceea ce a strigat El, nici macar mai marii preoti!?
Nota: În filmul "Patimile lui Iisus" regizat de Mel Gibson, a cerut ca toate replicile actorilor sa fie rostite în limbile aramaică, latină și ebraică, și nu în limba engleză. În viziunea regizorală extrem de contestată pentru violența ei, Gibson îl pune pe Iisus să converseze cu guvernatorul roman Pilat din Pont direct în limba latină.

Iudeu = Yahuda
Exodul 19:5 "Acum, dacă veți asculta glasul Meu și dacă veți păzi legământul Meu, veți fi ai Mei dintre toate popoarele, căci tot pământul este al Meu;" "Ai Mei = Yahuda = Ai lui Yahueh ( יְהֹוָה =YHVH)
Deconectat RE: De ce nu au înțeles preotii cei mai deseama si trecatorii ceea ce Yahshua a strigat pe cruce?
Lavi
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
21223. Postat la 09/01/2013 20:06 - 4500z12h2m
Când ai să revii pe forum ,eu personal astept o lămurire.
Filmul de care amintesti a fost intradevăr extrem de violent...
Totusi... conform profetiei din Isaia...Yahshuah nu si-a deschis deloc gura...Isaia 53:7 Când a fost chinuit și asuprit, n-a deschis gura deloc, ca un miel pe care-l duci la măcelărie, și ca o oaie mută înaintea celor ce o tund: n-a deschis gura.
Referitor la marii preoti ...tare as vrea să citesc câte va argumente solide ...am citit si eu că Zaharia tatăl lui Ioan era din ceata lui Abia ...dar despre acestia din fapte cap4:5. A doua zi, mai marii norodului, bătrânii și cărturarii s-au adunat împreună la Ierusalim,
6. cu marele preot Ana, Caiafa, Ioan, Alexandru, și toți cei ce se trăgeau din neamul marilor preoți.
Dacă acestia au fost descendenti din neamul marilor preoti...atunci Ioan botezătorul din ce neam se trăgea?
Pe curând.

Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19193035 vizite unice Powered by PHP-Fusion