Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"El va face ca domnia Lui să crească, și o pace fără sfârșit va da scaunului de domnie al lui David și împărăției lui, o va întări și o va sprijini prin judecată și neprihănire, de acum și-n veci de veci: iată ce va face râvna Domnului oștirilor"
Isaia 9:7

Cugetarea zilei
"Cel ce nu mai are ce pierde și-a regăsit, în mod paradoxal, libertatea."

Alexander Solzenitin

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 8
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Studiu Biblic - Discuții pe teme religioase | Întrebări și răspunsuri biblice
Deconectat Cine cugeta la Cuvantul Domnului ?
Lucia
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
21148. Postat la 05/01/2013 17:11 - 4504z12h3m
"Cine cugeta la Cuvantul Domnului, gaseste fericirea..."(Prov. 16:20)

Incepand cu aceasta frantura din gandul lui Dumnezeu, doresc sa discutam despre profunditatea sfinteniei Lui in noi, faptul ca acest trup de carne pe care il detinem ascunde in el o structura care nu se vede, mintea sau duhul nostru, acest taram care coordoneaza actiunile, deciziile si faptele noastre, lucreaza in acelas timp cu lucrul fizic al corpului nostru, mai mult, cand suntem in repaus fizic, mintea noastra este in actiune, lucreaza!

Sa incercam sa cugetam la acest subiect, sa-l dezbatem si sa intelegem care este calea pe care trebuie sa o urmam la nivelul mintii sau duhului nostru.
Cat de curati suntem la acest nivel?
Cate ganduri rele si unde ar putea zbura imaginatia omului, in paradis sau la lucrurile firesti?

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Deconectat RE: Cine cugeta la Cuvantul Domnului ?
emanolake
21175. Postat la 07/01/2013 14:29 - 4502z14h44m
Psalmi 73:28
Cât pentru mine, fericirea mea este să mă apropii de Dumnezeu: pe Domnul Dumnezeu Îl fac locul meu de adăpost, ca să povestesc toate lucrările Tale.

Aicia gasesc o fericire de mare valoara, care nu se compara cu o nici alta fericire care este in lume fata de aceasta fericire sa fi cu Domnul, sa-l ai ca adapost, sa-ti pui nadejdea sau taria in El, sa-l iei ca sprijin si sa te increzi in El, aceasta este fericirea care trebuie sa fie in inimile tuturora,si pentru al obtine ai de luptat pentru asta.

Psalmi 4:6
Mulți zic: Cine ne va arăta fericirea? Eu însă zic: Fă să răsară peste noi lumina feței Tale, Doamne!
Lavi
21196. Postat la 08/01/2013 10:57 - 4501z18h17m
Cheamă-Mă, și-ți voi răspunde; și îți voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoști...este insuflarea Duhului Sfânt.
Cum primesc răspunsul ?
Apropiindu-mă:Privind in adâncul sufletului meu ,acolo ,unde nici un om(firesc) nu poate privii ,am găsit ceva ,ceva, ce nu poate fi exprimat in cuvinte si când scot de acolo ....fiinta mea suspină ,deoarece intelege traiectoria care-i stă inainte.
Si tocmai cea ce se află inlăuntrul ,scoate la iveală răspunsul pentru a ajuta trupul pe care il am pentru o vreme ,as putea spune ,,cu imprumut'' si de care eu trebuie să mă despart la un moment dat ,dar până atunci ,cea ce se află in interior ii arată,(trupului meu) traseul, calea ,usa spre izbăvire.
Tocmai cea ce este ascuns de ochii oamenilor exteriori, vorbeste in ascuns si pregateste trupul pentru tot ceea ce-i stă inainte,descoperindu-i lucrurile ascunse si necunoscute,dar fără apropiere ,lucrurile ascunse nu pot fi descoperite ci rămân necunoscute.
Trebuie să recunosc ,că, mă agăt din răsputeri să găsesc linistea sufletului meu ,adesea frământat de prea multe lucruri.
Trupul pământesc se necăjeste pentru lucruri pământesti ,iar trupul duhovnicesc pentru lucrurile ceresti,aici,depinde de inclintiile inimii spre ce inclină mai mult balanța din interiorul fiecărui om in parte.

Lucia
24554. Postat la 02/09/2013 22:01 - 4264z8h12m
In fiecare zi se scrie cate o CUGETARE, la "Cugetarea zilei"
Dumnezeu ne spune ca..."Cine CUGETA la Cuvantul Sau, gaseste fericirea...?
Bine, bine...cum trebuie noi sa CUGETAM, mereu, sau din cand in cand?
Sigur, fiecare cautam fericirea si vrem sa o traim, dar fara a cugeta la Cuvantul sau o putem gasi?

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19192215 vizite unice Powered by PHP-Fusion