Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 11
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Studiu Biblic - Discuții pe teme religioase | Biblia
Pagina 2 din 4 < 1 2 3 4 >
Deconectat RE: Versete deosebite
fullban10
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
14954. Postat la 10/11/2011 19:49 - 4923z3h48m
Căci toți ceice se bizuiesc pe faptele Legii, sunt sub blestem; pentrucă este scris: " Blestemat este oricine nu stăruiește în toate lucrările scrise în cartea Legii ca să le facă" Galateni 3;10

Cât să mulțumim Domnului Hristos că pentru a ne răscumpăra din blestem , S-a făcut pentru noi blestem. Noi oamenii nu suntem în stare să stăruim în toate lucrările scrise în cartea Legii, ca să le facem.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
ioan usciuc
14987. Postat la 12/11/2011 21:38 - 4921z1h58m
Pace sfântă tuturor! Un verset minunat din Isaia 42,1 Biblia Ortodoxă Română, editia 1975 :
"Iată Sluga Mea pe care o sprijin, Alesul Meu, întru Care binevoiește Sufletul Meu.Pus-am peste El Duhul Meu și El va propovadui popoarelor legea Mea."

Cât de clar este acest verset față de traducerea din biblia uzuală pe care o folosim si care in ultima parte a versetului spune așa : "......Am pus Duhul Meu peste El;El va vesti neamurilor judecata."
costy
15252. Postat la 24/11/2011 19:40 - 4909z3h56m
Citind in Sfanta Scriptura am gasit scris un verset deosebit pentru cine il intelege cu adevarat , si avem inca o dovada clara ca Domnul ISUS a facut voia Tatalui Ceresc si asta vrea si Domnul ca sa stim sigur ca Cuvantul Domnului este Da si Amin

ISAIA 53. 11 Va vedea rodul muncii sufletului Lui și Se va înviora. Prin cunoștința Lui, Robul Meu cel neprihănit va pune pe mulți oameni într-o stare după voia lui Dumnezeu și va lua asupra Lui povara nelegiuirilor lor.

Slava Domnului in Cerurile Preinalte si jos pe Pamant . AMIN

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
ioan olah
15262. Postat la 24/11/2011 22:30 - 4909z1h7m
Grozav lucru este sa cazi in mainile Dumnezeului celui Viu! (Evr.10:31)
Lavi
15294. Postat la 26/11/2011 18:03 - 4907z5h34m
Cuvintele apostolului Saul in scrisoarea catre Filipeni sunt foarte clare am meditat la ele si doresc sincer sa vi le impartasesc.Filip cap 1/29,30.

29. Căci cu privire la Hristos, vouă vi s-a dat harul nu numai să credeți în El, ci să și pătimiți pentru El,
30. și să și duceți, cum și faceți, aceeași luptă, pe care ați văzut-o la mine, și pe care auziți că o duc și acum.
filip cap.2/.... Deci, dacă este vreo îndemnare în Hristos, dacă este vreo mângâiere în dragoste, dacă este vreo legătură a Duhului, dacă este vreo milostivire și vreo îndurare,
2. faceți-mi bucuria deplină, și aveți o simțire, o dragoste, un suflet și un gând.
3. Nu faceți nimic din duh de ceartă sau din slavă deșartă; ci în smerenie fiecare să privească pe altul mai presus de el însuși.
4. Fiecare din voi să se uite nu la foloasele lui, ci și la foloasele altora.
5. Să aveți în voi gândul acesta, care era și în Hristos Isus:
6. El, măcar că avea chipul lui Dumnezeu, totuși n-a crezut ca un lucru de apucat să fie deopotrivă cu Dumnezeu,
7. ci S-a dezbrăcat pe sine însuși și a luat un chip de rob, făcându-Se asemenea oamenilor.

Nica Schirod
15339. Postat la 28/11/2011 16:56 - 4905z6h41m
Cum să nu vă zic multă Pace? Iată un verset care îmi dă impuls să zic.

Psalmul 34:6. Când strigă un nenorocit, Domnul aude, și-l scapă din toate necazurile lui.

Vă mărturisesc, că mie întotdeauna mi s-a aplicat acest verset, la toate cererile mele către Domnul, și Îi mulțumesc, cu respect din toată inima mea.

Din această pricină, salutul meu cătră voi, cât voi trăi este: Multă Pace.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
costy
16396. Postat la 17/01/2012 19:57 - 4855z3h40m
Am descoperit un verset deosebit , mai ales pentru cei care se tem de Domnul :

Fptele Apostolilor 5.32 Noi suntem martori ai acestor lucruri, ca și Duhul Sfânt pe care L-a dat Dumnezeu celor ce ascultă de El.

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
costy
16982. Postat la 18/02/2012 17:25 - 4823z6h11m
Psalmul 50.23. Cine aduce mulțumiri, ca jertfă, acela Mă proslăvește, și celui ce veghează asupra căii lui, aceluia îi voi arăta mântuirea lui Dumnezeu.

eben-ezer
16996. Postat la 19/02/2012 12:14 - 4822z11h22m
Dar cunostinta ingamfa,pe cand dragostea zideste.Daca cineva socoteste ca stie ceva,inca n.a cunoscut cum trebuie sa cunoasca.(1cor.8.1,2)

Am învățat ca durează ani să câștigi încredere și că doar în câteva secunde poți s-o pierzi.Am învățat că eroi sunt cei care fac ce trebuie,când trebuie,indiferent de consecințe...(OC.P.)
costy
17020. Postat la 20/02/2012 11:07 - 4821z12h30m
Isaia 1. 16 Spălați-vă deci și curățați-vă! Luați dinaintea ochilor Mei faptele rele pe care le-ați făcut! Încetați să mai faceți răul!

costy
17564. Postat la 27/03/2012 21:40 - 4785z2h57m
Isaia 57. Piere cel neprihănit, și nimănui nu-i pasă; se duc oamenii de bine, și nimeni nu ia aminte că din pricina răutății este luat cel neprihănit.

Cat de adevarate sunt aceste cuvinte , desi au fost rostite cu mii de ani in urma .

Lavi
17573. Postat la 28/03/2012 08:36 - 4784z16h0m
Proverbele 21:16 Omul care se abate de la calea înțelepciunii, se va odihni în adunarea celor morți.
Interesant proverb....sa nu ne abatem de la calea intelepciunii, iata unde se odihneste un astfel de om!

Lavi
18016. Postat la 20/04/2012 12:17 - 4761z12h19m
Iov 35/14,, Măcar că zici că nu-L vezi, totuși cauza ta este înaintea Lui: Așteaptă-L!''
Cat de minunat il indemna Eliahu pe patriarhul Iov....Asteapta-L!

Nica Schirod
18037. Postat la 20/04/2012 18:01 - 4761z6h36m
"Atunci ei au zis: ,Veniți, să urzim rele împotriva lui Ieremia! Căci doar nu va pieri Legea din lipsă de preoți, nici sfatul din lipsă de înțelepți, nici cuvântul din lipsă de prooroci. Haidem să-l ucidem cu vorba, și să nu luăm seama la toate vorbirile lui!" Ieremia 18:18.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

costy
19751. Postat la 04/10/2012 19:44 - 4594z4h52m
Un verset din Biblia ortodoxă, minunat mai ales că face referire la zilele din urmă a omenirii , ca doar cei care implinesc Legea si Poruncile Lui Dumnezeu si tin Marturia Domnului Isus Hristos vor capăta milă si indurare

Sofonie2.1 Umblă după lege și fii cu rânduială, neam fără rușine,

Sofonie 2.3.Căutați pe Domnul, toți cei smeriți din țară, care săvârșiți faptele Legii Domnului căutați dreptatea, căutați smerenia; poate veți fi feriți de ziua mâniei Domnului.

Dupa cateva sute de ani aceiasi voce Blandă spune-a :

Matei 5. 17 Să nu credeți că am venit să stric Legea sau Prorocii am venit nu să stric, ci să împlinesc.

Sfantul Lui Israel Fie Binecuvintat in veci de veci .Amin .
Să nu uit --Psalmul 1 . 2- Glorie Domnului .

costy
20254. Postat la 06/11/2012 18:12 - 4561z5h25m
Iubiti din toata inima IERUSALIMUL că este cetatea Marelui Imparat Glorie LUI .

Zaharia 12. 3 În ziua aceea, voi face din Ierusalim o piatră grea pentru toate popoarele. Toți cei ce o vor ridica, vor fi vătămați, și toate neamurile pământului se vor strânge împotriva lui.

Nica Schirod
20260. Postat la 07/11/2012 07:30 - 4560z16h7m
Dacă cineva își întoarce urechea ca să n-asculte legea, chiar și rugăciunea lui este o scârbă. - Proverbe 28:9.

costy
23698. Postat la 12/05/2013 21:36 - 4374z3h0m
Isaia 5 . 20 Vai de cei ce numesc răul bine, și binele, rău, care spun că întunericul este lumină, și lumina, întuneric, care dau amărăciunea în loc de dulceață, și dulceața în loc de amărăciune!

cautatorul
23700. Postat la 13/05/2013 10:18 - 4373z14h18m
Buna ziua

Mantuitorul a spus : " Sufletul Meu este cuprins de o întristare de moarte; rămâneți aici și vegheați împreună cu Mine. "

Dex , cuprinde - A acoperi din toate părțile; a învălui .
costy
23728. Postat la 15/05/2013 19:29 - 4371z5h8m
Isaia 51 . 7 Ascultați-Mă, voi care cunoașteți neprihănirea, popor care ai în inimă Legea Mea! Nu te teme de ocara oamenilor și nu tremura de ocările lor.

8 Căci îi va mânca molia ca pe o haină și-i va roade viermele cum roade lâna; dar neprihănirea Mea va dăinui în veci, și mântuirea Mea se va întinde din veac în veac

Pagina 2 din 4 < 1 2 3 4 >
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164780 vizite unice Powered by PHP-Fusion