Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Ochii Domnului sunt în orice loc, ei văd pe cei răi și pe cei buni"
Proverbele 15:3

Cugetarea zilei
"Adevărul care-i face pe oameni liberi este în cea mai mare parte adevărul pe care oamenii n-ar vrea să-l audă."

Herbert Agar


Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 1
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 670
Cel mai nou membru: danielif
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Studiu Biblic - Discuții pe teme religioase | Biblia
Deconectat 1 Corinteni 5
cautatorul
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
12513. Postat la 06/07/2011 15:44 - 3482z11h32m
Dat pe mana Satanei

Referitor la1 Corinteni 5: 3. Cât despre mine, măcar că n-am fost la voi cu trupul, dar fiind de față cu duhul, am și judecat, ca și când aș fi fost de față, pe cel ce a făcut o astfel de faptă.
4. În Numele Domnului Isus, voi și duhul meu, fiind adunați laolaltă, prin puterea Domnului nostru Isus,
5. am hotărât ca un astfel de om să fie dat pe mâna Satanei, pentru nimicirea cărnii, ca duhul lui să fie mântuit în ziua Domnului Isus.

-Pavel nu aputut fi present cu trupul (adica present fizic in acel loc ) dar duhul mintea , judecata lui a hotarat ce era de facut .
-v4 Corintenii find adunati impreuna pt a rezolva cazul , erau adunati in numele Domnului Isus , dar si gandul , lui Pavel era cu ei desi el nu era fizic in acel loc
-ce trebuia sa fie dat pe mana Satanei ? carnea . Care sunt faptele carnii (faptele firi pamantesti )? Galateni 5.19-21 printre aceste fapte sunt amintite curvia , preacurvia ,desfranarea . Deci Pavel nu cere ca acest om sa fie dat Satanei ( atunci sar contrazice cu biblia ,ca Isus a venit sa ne mantuiasca din imparatia Satanei ) .Atunci ce trebuia sa fie dat Satani ? nu omul ci faptele carni, adica acel madular care il tragea in pacat , sa fie lovit cu impotenta .
Ca duhul lui sa fie mantuit . Pai nu carnea si sangele va mosteni imparatia lui Dumnezeu , nu corpurile acestea bolnave .

Doamna Valentina frumoasa latura atingeti . Acel caz din Corinteni spune ca a fost dat pe mana Satanei . Scripturile numesc practicile imorale fapte ale cărnii (Gal. 5:19; Col. 3:5). Creștinii sunt îndemnați să nu trăiască 'potrivit firii pământești' (Rom. 8:13). 'Nimicirea cărnii' ar putea fi deci înțeleasă ca o mortificare a dorințelor carnale. Ideea suferinței trupești, pe care adesea o aduce Satana, s-ar putea să fie și ea cuprinsă. Pavel numea propria sa suferință 'un sol al Satanei' (2Cor. 12:7). Satana este autorul bolii și al suferinței Ioan 9:2). Persoana nelegiuită urma să fie lăsată să sufere consecințele relei sale umblări. Deci Dumnezeu iarta dar suportam urmarile alegerilor noastre .

Pe cand ce amintiti dvs din Matei 5 e cu totul altceva , nu suntem dati pe mana Satanei, nu vorbeste de carne , de faptele carni care sunt multe , ci
aici ne sunt prezentate princiipile imparatiei lui Dumnezeu . Iar cotrast cu morala pe care carturari si fariseii o aveau Domnul Isus prezinta etica pe care trebuie sa o avem .
Evrei care se conduceau dupa niste Legi , ex , Legea morala a celor zece porunci , ei implineau aceste legi prin respectarea lor , Nu se inchinau la idoli ,sa nu preacurvesti , sa nu furi , am amintit doar cateva exemple . Acum pe muntele fericirilor Domnul nu ne cere sa ne scoatem ochiul sau sa ne taiem mana , ci patrunde mai profund la etica ,la intenti , la motivati , la interiorul fintei umane ,degeaba tin sabatul , nu preacurvesc , nu fur etc, daca eu in inima mea am ura , poftesc , am rautate si si...............multe . Consider ca religia lui Isus se ocupa de intentii , motivatii , de partea launtrica a omului .
Cu respect . Pace
Din acest motiv il acuzau pe Domnul Isus ca desfinteaza legea ca Domnul nu se ocupa de partea morala ci de etica .
Cu respect
Deconectat RE: 1 Corinteni 5
cautatorul
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
12519. Postat la 06/07/2011 19:52 - 3482z7h23m
Buna seara

Doamna Valentina sa stiti inca de la inceput ca sunt gata sa va respect opinia dvs chiar daca avem intelegeri si opinii diferite si mai ales pe dvs ca persoana .
. Nu se poate ca acest individ care traieste in pacat sa fie mantuit in final. Nu putem crede ca acest om dupa ce va trece prin iad (adica e dat pe pe mina Satanei ) in final duhul lui sa fie mantuit (adica duhul lui umbla bantuie) nu putem crede asa ceva pt ca deschidem o poarta spre ocultism si spiritism .

Nu cred ca eczista un pact intre Dumnezeu si Satana ( adica pe asta til dau tie apoi il iau Eu si-l mantuiesc , Nu cred ca nici Pavel si nici Biserica nu-l puteau da pe mana Satanei ci actul sau, pacatul sau , alegerea sa , singur a intrat pe mana Satanei .Ei de aici din perspectiva aceasra el trebuia sa fie salvat ,Pavel spune casa fie mantuit .

Va amintiti de Pavel ca spune ca a avut un tepus in carne, specific in carne , un sol al Satanei si Domnul nu i la luat , era un defect fizic si e numit un sol al Satanei .Era benefic acest meteahna trupeacsa ? Pavel spune ca da , sa nu se inganfe . Vedeti sunt lucruri care in viata ne deranjeaza dar toate au un scop ,si urmaresc mantuirea noastra .
Acel individ singur a intrat pe mana Satanei , si chiar daca urma o neputinta fizica , impotenta erau urma o boala fizice era tot mana lui Satan .. Ca in final chiar daca carnea , fizicul lui avea sa fie afectat avea sa fie benefica pt , el pt ca avea sa-l aduca la pocainta la mantuire . Putem spune de acest caz ca poate fi mantuit doar ca prin foc .. Satana nu poate face nimic impotriva noastra ci pt binele nostrum ,chiar daca vom trece prin valea umbrei mortii.

Mia facut placere sa comunic cu dvs si cu multi oameni credinciosi pe acest forum ,chiar daca avem opinii diferite nu e nici o problema , ci conteaza ca la sfarsit sa putem da mana . Va multumesc.

Stimata administratie va rog sa ma sanctionati pt . calcarea regulamentului provocand deranj prin postarile mele in locuri unde nu se potrivea cu subiectul in discutie . Si probabil am provocat neplaceri si semenilor mei .Va multumesc
Cu respect
Deconectat RE: 1 Corinteni 5
Nica Schirod
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
12524. Postat la 06/07/2011 23:24 - 3482z3h51m
Să fie multă Pace.

Cred că ce scriu eu aici nu ete of topic, dacă cumva este, rog administrația să mute, sau să șteargă, conținutul acestei postări.

În Evrei, există un pasaj, pe care îl citesc și studiez cu mare reținere, mai ales atunci când sunt întrebat, de cineva care a căzut și vrea să se ridice din nou, mai ales atunci când acel căzut are pe cineva sus pus, și când cineva căzut, nu are pe nimeni, cu îngăduința dumneavoastră, postez textul cu pricina:

Evrei 6: 4. Căci cei ce au fost luminați odată, și au gustat darul ceresc, și s-au făcut părtași Duhului Sfânt,
5. și au gustat Cuvântul cel bun al lui Dumnezeu și puterile veacului viitor -
6. și care totuși au căzut, este cu neputință să fie înnoiți iarăși, și aduși la pocăință, fiindcă ei răstignesc din nou pentru ei, pe Fiul lui Dumnezeu, și-L dau să fie batjocorit.

Să nu creadă cineva, că eu caut să bag bețe în roate, din contră, pentru că aici sunt și nu puțini, care stau bine cu materia cenușie, iar eu vreau să învăț, sunt numai ochi și urechi, și încă un amănunt, nu vreau să luăm numai un verset și să uzăm de el, ci să face o analiză a versetelor care se cam complectează sau se contrazic, poate mi se pare mie asta.

Acuma voi posta, un alt text care, de câte ori sunt întrebat, cum spuneam mai sus, tot în acelea-și împrejurări, fac uz de el și, vă rog să îmi zice-ți dacă greșesc?

1 Ioan 1: 8. Dacă zicem că n-avem păcat, ne înșelăm singuri, și adevărul nu este în noi.
9. Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire.
10. Dacă zicem că n-am păcătuit, Îl facem mincinos, și Cuvântul Lui nu este în noi.
1 Ioan 2: 1. Copilașilor, vă scriu aceste lucruri, ca să nu păcătuiți. Dar dacă cineva a păcătuit, avem la Tatăl un Mijlocitor, pe Isus Hristos, Cel neprihănit.
2. El este jertfa de ispășire pentru păcatele noastre; și nu numai pentru ale noastre, ci pentru ale întregii lumi.


Întrebarea mea este, cum se împacă, textul din Evrei, cu 1 Corinteni 5 ??
Mulțumesc anticipat, pentru înțelegere, dar și pentru explicație.

Cu mult respect; moșu Nică. Și multă pace!!!


- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
Deconectat RE: 1 Corinteni 5
fullban10
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
12526. Postat la 07/07/2011 07:57 - 3481z19h19m
Frate Nica, versetul din Evrei 6 de la 4 pănă la 6 se referă la cei care nu lasă adevărurile începătoare ale lui Hristos. Și tot capitolul dezbate acest aspect. De aceea nu se îmbină cu 1 Ioan, și par că se contrazic. Asta e părerea mea. Dar trebuie deschisă o altă temă pentru a afla și alte păreri.
1 Ioan lămurește din ce motiv, cazul din 1 Corinteni 5 nu-l rezolvă comitetul bisericii, ci Domnul Isus. Noi ca biserică avem alte pârghii de acțiune: discuția în particular, discuția în comitet, discuția în cadrul lărgit al întregii frățietăți, apoi excluderea. Hotărârea lui Pavel, a bisericii în Numele Domnului Isus și prin puterea Lui, ca omul să fie dat pe mâna Satanei spre nimicirea cărnii, nu însemnă impotența, sau nu neapărat. Un om lovit, în mădular, nu neapărat se face un om cuminte. El poate să-și continue practicile ticăloase în locuri ascunse, neștiut de nimeni din biserică. De aceia trebuie să citim tot capitolul și să înțelegem subtilitatea mesajului lui Pavel. Vor fi mereu cazuri de acest fel în biserică, dar să nu aveți nicio legătură cu ei, nici măcar să mâncați cu ei. Nu ieșiți din lume. Nu vă duceți în peșteri, mănăstiri, în locuri neumblate, de parcă acestea v-ar putea ascunde. Locuiți împreună, dar să nu aveți nicio legătură cu ei. Judecați pe cei dinăuntru, dați-l afară, că pe cei de-afară îi judecă Dumnezeu. Parcă așa vrea să spună Pavel.
Cam așa înțeleg eu mesajul capitolului 5 din 1 Corinteni. Nu sunt perfectă dar doresc să învăț. Și dacă scrierile mele le veți citi de pe poziția de frați care vom locui în Împărăție și nu cu idei preconcepute că Valentina e adventistă și n-are ce căuta să-și spună părerile în forumul nostru, viața de frățietate va avea de câștigat și funia iubiri ne va lega strâns de Isus.


Biblia are răspuns la toate intrebările.
Deconectat RE: 1 Corinteni 5
Lucia
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
12532. Postat la 07/07/2011 19:57 - 3481z7h18m
Mantuirea vine prin Isus, putem spune ca nimic nu ar putea sa intervina in acest sens...nu vreau sa presupun nimic, insa indurarea sta in mainile lui Dumnezeu prin Isus...Acest caz a fost judecat si s-a ajuns la o decizie, nu cunoastem amanunte, dar putem sa ne dam seama ca i-a fost atins fizic trupul cu o boala , dupa cum a spus si fratele Ghita...De ce?Asa cum stim acest om din Corint a comis un pacat in trup, curvia ,trupul este templu Duhului Sfant.
Acest om cred ca a fost un exemplu pentru Biserica, a fost fizic pedepsit ca fratii sa se teama si sa nu comita pacat, de fapt consider ca el in acel moment a murit fata de pacatul care l-a subjugat si prin pedeapsa el s-a mentinut ca crestin...ca duhul lui sa fie mantuit...de fapt cred ca tot raul pe care l-a suferit a fost spre binele lui si a bisericii din care a facut parte.A fost o minune , pentru ca decizia lui Pavel si a fratilor de acolo a fost vizibila prin acea suferinta trupeasca.Una este ca in urma unui pacat sa treci prin suferinta fara ca cineva sa stie din ce cauza si atunci continui...si una este ca in urma unei judecati si a unui verdict de pedeapsa sa cazi in mana Satanei si sa te inbonlavesti si toti sa stie de ce , i-a apucat frica pe toti.S-a pus frau la tot pacatul!Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Deconectat RE: 1 Corinteni 5
fullban10
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
12533. Postat la 07/07/2011 21:01 - 3481z6h15m
Așa este surioară. Câteodată noi, prin comentariile noastre greșim dându-ne cu presupusul. Abia în veșnicii vom afla câte lacrimi de tristețe au curs când scrierile noastre au alungat pe semeni de pe forum în loc să-i atragem spre Cuvânt. Mă bucur de aceste dezbateri care scot la lumină oameni care doresc să gândească. Uită-l pe fratele Nica ce frumos a tratat tema duhului omului. Nu s-a lăsat ,căutând citat după citat, până nu a demonstrat viziunea lui despre duhul omului. S-a văzut că a luptat. Și lupta ta cu mine pentru personalitatea Duhului Sfânt!. Chiar dacă orgoliul ne face să nu recunoaștem " la vedere" că ceva s-a mișcat din cerbicia noastră, lucrarea se face vrem nu vrem. Dumnezeu nu ne vrea niște cățeluși dresați. Ne vrea luptători pentru adevăr. De aceea regret, ca și tine că cei buni cunoscători ai Cuvântului sunt moderatori în tribună împreună cu cei 300 și ceva de membrii înregistrați, și-n arenă doar doi trei sau zece. Și ca să nu fiu off topic total, merită să meditezi la cele întâmplate în biserica din Corint, și să nu fim indiferenți la ce se întâmplă în bisericile noastre. Frații noștri să fie familia noastră. Să le știm slăbiciunile, nevoile și felul de viețuire. Să nu fim indiferenți.
Și tu, căutătorule, nu te lăsa, mai adu argumente la tema deschisă.


Biblia are răspuns la toate intrebările.
Deconectat RE: 1 Corinteni 5
Lucia
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
12549. Postat la 08/07/2011 15:13 - 3480z12h3m
Daca am putea sa identificam in noi faptele firii, ca apoi sa omoram ,,tot ce este carnal in noi!"


Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Deconectat RE: 1 Corinteni 5
cautatorul
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
12557. Postat la 08/07/2011 22:10 - 3480z5h5m
Buna seara
Doresc sa contunui 1 Cotinteni 5 .5 va amintiti ce am spus mai sus omul prin alegerile pe care le face ajunge sub mana Satanei .
Ca sa intelegem mai bine ce inseamna expresia pe mana Satanei voi lua doua exemple Biblice .

Demonizatii din gadara au fost in toate facultatile mintale .Dar ce sa intamplat de au ajuns asa , demonizati ?
Au vrut sa isi traiasca viata , au trait cum le-a placut in pacat cu pacate ,au facut din viata un carnival . Considerau ca au destula putere si intelepciune sa se opreasca si sa se intoarca de la viata de pacat la o viata morala dar situatia ne arata ca a fost imposibil .
Ne jucam cu pacatul , cum it tratam , ce alegem ? Din fericire ei au fost salvati .noi sa avem grija .

Un al doilea ex este Maria Magdalena .
Simon a tarat pe aceasta femeie in pacat si apoi alasat-o ,si viata ei a ajuns un chin .
-a fost nevoita sa plece din familia ei din betania in tinutul Magdaliei de unde ii vine si numele
-a fost salvata de a fi omorata cu pietre Ioan 8 Femeia prinsa in preacurvie
-a scos din ea sapte demoni Marcu 16.1 vedeti a ajuns sa fie posedata de demoni din cauza pacatului sau ca si demonizatii
-a spalat picioarele Domnului la ospatul din casa lui Simon .Unde a fost dispretuita chiar de acela care a dus-o in pacat si a lasat-o .

Doresc sa scot in evidenta ceva important , cea mai simla metoda , luata si de culte este sa-l dam afara . Nu cred ca e cea mai buna solutie . Atat Pavel cat si Domnul ne invata ca e nevoie de recuperarea pacatosului nu sa fie dat afara ,
-ia ganditiva ce suferinte aveau demonizati , cat de dispretuita era Maria , constinta o biciuia , si nu e de ajuns era si posedata de demoni , adica era sub mana Satanei , .Oare mai e nevoie ca un astfel de om sa fie dat afara ? Oare in aceste momente nu are nevoie de noi ca oameni , sa-i incurajam sa-I mangaiem sa le aratam copasiune . Deja sunt sub mana Satanei oare nu trebuie sa-i ajutam acum cand au disperata nevoiede noi , sa-I mai dam si afara nu ede ajuns ?
-Simon cel care a dus-o in pacat o dispretuia , el care era mai vinovat decat ea .Vedeti el avea prieteni il putea sustine dar pe ea nu a avut cine sa o sustina si a cazut mai jos . Domnul todeauna a tratat-o cu respect si in casa lui Simon a daramat dispretul celorlalti fata de ea .S-a întors spre femeie. Deși Hristos S-a întors către femeie când a vorbit, cuvintele Sale erau adresate lui Simon. Faptul acesta poate lăsa să se înțeleagă că Isus intenționa ca cuvintele Sale să fie o mustrare pentru Simon și o exprimare de recunoștință pentru Maria, pentru amabilitatea ei prevăzătoare. Această apreciere trebuia să fi însemnat mult mai mult pentru Maria, decât un cuvânt adresat ei singure, mai târziu, pentru că Isus a onorat-o în prezența acelora care considerau că au motive temeinice să o disprețuiască și să o ignore.
Doresc sa mai spun ca in spatele fiecarui viciu peste cel putin un demon .

Doresc sa in intreb care sunt motivele ca cineva sa fie dat afara din biserica ? Sa nu vorbesc ceva gresit .
Cu respect
Deconectat RE: 1 Corinteni 5
fullban10
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
12659. Postat la 15/07/2011 05:53 - 3473z21h22m
Să nu închidem subiectul fără a aminti finalul fericit. Din 2 Corinteni aflăm că Pavel cu lacrimi, cu mâhnire și strângere de inimă le-a scris corintenilor, despre păcatul fratelui din biserică (v 4). Cu toată ființa a suferit alături de ei întristarea ( v.5). " Este destul pentru omul acesta pedeapsa care i-a fost dată..........."( v. 6), " ca să nu fie doborât de prea multă mâhnire" ( v. 7), iertați-l și primiți-l în biserică.
Nu se înțelege că ar fi fost lovit în carnea lui, fizic. Totul este rezolvat creștinește, prin iertare, dragoste, împreună simțire, mângăiere ....." în fața lui Hristos, ca să nu lăsăm pe Satana să aibă câștig de la noi; căci nu suntem în neștiință despre planurile lui." (v. 10,11)
Un lucru important de reținut: fraților, nu lăsați ca greșelile să fie câștigul Satanei. Când se întâmplă ca să cădem în greșeală, să venim în fața lui Hristos, la adăpostul milei Sale, uniți în rugăciune toată frățietatea.


Biblia are răspuns la toate intrebările.
Deconectat RE: 1 Corinteni 5
Aurelc
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
12672. Postat la 15/07/2011 16:05 - 3473z11h10m
Soră Valentina, nu cred că e cazul să închidem acest subiect, pentru că vor mai putea fi cu siguranță destule lucruri de adăugat...
Am citit cum căutătorul a prezentat două cazuri de oameni care se pare că au ajuns de bună voie pe mâna satanei, dar eu aș vrea să amintesc un caz de om care a fost dat pe mâna satanei și să vedem cu toții ce poate să însemne asta... E vorba de neprihănitul Iov, un om care a trebuit să demonstreze că nu-L slujește pe Domnul său datorită posesiilor sau poziției sociale pe care o avea ci datorită conveingerii sale profunde și a fricii de Dumnezeu. Hai să privim împreună citatele pe scurt:
Citat VDC: Iov 1:12 Domnul a zis Satanei: "Iată, îți dau pe mână tot ce are, numai asupra lui să nu întinzi mâna." Și Satana a plecat dinaintea Domnului.
Pentru că pasajul biblic care descrie ce i s-a întâmplat lui Iov este mai lung și nu aș vrea să ocup spațiul cu el, aș aminti doar că Iov a ajuns să piardă tot ce avea! Începând cu avere, cirezi, turme de oi și cămile și apoi toți cei 10 copii iar soția lui a ajuns să nu-l mai poată suporta datorită stării în care a ajuns... Apoi a urmat ca satana sa se atingă de carnea lui ( aici voiam sa ajung, încercând o paralelă dintre ce i s-a făcut lui Iov și ce i s-a putut întâmpla celui din Corint):
Iov 2:6 Domnul a zis Satanei: "Iată, ți-l dau pe mână: numai cruță-i viața."
7. Și Satana a plecat dinaintea Domnului. Apoi a lovit pe Iov cu o bubă rea, din talpa piciorului până în creștetul capului
Deci vedem că nu e nevoie să caute oamenii pedepse, pentru că satana le știe bine pe cele mei cumplite... E vechi în facerea răului și știe cum poate chinui ființa umană- Domnul să-l mustre!!

Noi trebuie să fim mulțumitori întotdeauna Domnului pentru că numai mâna și harul lui ne ocrotește. Cred să sunteți convinși cu toții că nu numai pe Iov și-a dorit și își dorește cel rău să chinuiască, ci pe fiecare om! Așa cum spune Petru, că potrivnicul nostru dă târcoale ca un leu și caută pe cine să înghită. Sau să cităm spusele Mântuitorului:
Luca 22:31 Domnul a zis: "Simone, Simone, Satana v-a cerut să vă cearnă ca grâul.
32 Dar Eu M-am rugat pentru tine, ca să nu se piardă credința ta; și după ce te vei întoarce la Dumnezeu, să întărești pe frații tăi."
Deci nu numai pe Iov sau pe apostoli își dorește satana sa-i chinuiască, ci el caută prilejul la fiecare din noi, dar să nu uităm că cu cât omul este mai aproape de Domnul și mai neprihănit, cu atâta încercările de a-l doborâ sunt mai intense. Iar dacă vreunul din noi stă în picioare, este numai datorită milei lui Dumnezeu așa cum spune Petru:
1 Petru 1:5 Voi sunteți păziți de puterea lui Dumnezeu, prin credință, pentru mântuirea gata să fie descoperită în vremurile de apoi!

Deci din exemple ne putem da seama că diavolul ar vrea ca toți să-i cadă în plasă, inclusiv cei aleși dacă este cu putință
Apocalipsa 12:12 Vai de voi, pământ și mare! Căci diavolul s-a pogorât la voi, cuprins de o mânie mare, fiindcă știe că are puțină vreme.
Singurul care ne poate salva și păstra curați este Mântuitorul nostru iubit, Fiul lui Dumnezeu, Domnul Isus Christos a Lui să fie slava în veci de veci !
Ioan 16:33 V-am spus aceste lucruri ca să aveți pace în Mine. În lume veți avea necazuri; dar îndrăzniți, Eu am biruit lumea.Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2020 / 5769-5781 melhisedec.ro
10213439 vizite unice Powered by PHP-Fusion