Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 9
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Artă
Pagina 1 din 5 1 2 3 4 > >>
Deconectat Meditatii
fullban10
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
13006. Postat la 04/08/2011 13:21 - 5021z10h36m
Fiecare membru al comunitatii trebuie sa aiba pregetita o mica meditatie pentru fratii lui de credinta. Acesta e un bun exercitiu de-a scrie ce ai inteles studiind Biblia. In biserica mea este un obicei de-ai pune pe tineri sa pregateasca un cuvant de incepere a orei de rugaciune de la oara 9. Acum tinerii sunt in vacanta si comitetul m-a insarcinat pe mine sa deschid ora de rugaciune. As scrie mica mea meditatie, dar , doresc sa va intreb: va avea un viitor acest topic, sau nu? Nu-i logic sa deschizi subiecte moarte, neinteresante, care nu intereseaza pe nimeni, doar ca sa te dai mare si tare. Forumul acesta fiind crestin, menirea lui este sa indrume, sa invete, sa lamureasca, sa corecteze, si sa laude. Da, da, si sa laude. Multi se retrag si isi reprima curajul cand dupa o postare, li se taie avantul printr-un comentariu aspru. Tinerii sunt mai sensibili. Noi astia trecuti prin vant si furtuna nu ne suparam asa repede, ba din contra uneori sarim calul, cu comentarii taioase.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Deconectat RE: Meditatii
Dinu
13014. Postat la 04/08/2011 17:25 - 5021z6h32m
Meditație
Proverbe 15:18 ,,Un om iute la mânie stârnește certuri, dar cine este incet la mânie potolește neânțelegerile"

Într-o zi, un sâmbatar credincios a găsit în pragul ușii o scrisoare cu insulte la adresa Iui. El a citit-o, dar nu a spus nici un cuvânt ci s-a rugat. Sambata următoare, după predică a spus de la amvon: Un prieten drag a adus o scrisoare în casa mea, în care îmi înșiră greșelile. Eu le-am citit, m-am cercetat și am găsit multe lucruri adevărate. În inima mea este rădăcina a tot ce prietenul a găsit la mine, dar harul lui Dumnezeu este singurul care nu a lăsat răul să devină realitate. Prietenul meu iubit cunoaște greșelile mele foarte bine, ceea ce mă face să cred că este chiar în mijlocul nostru. Îl rog din suflet să vină la mine, ca să pot să-i arăt dragostea mea."

Cum ar răsuna răspunsurile noastre în astfel de situații? Ar descoperii ele caracterul Domnului nostru? Fiecare să răspundă singur la această întrebare. Noi vrem să ne amintim de cuvintele lui Pavel: Dragostea ... nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândește la rău ... crede totul ... suferă totul ..." (1 Cor. 13.5-7). Aceasta este dragostea pe care Dumnezeu o caută la noi căci El este izvorul ei. Cât de bune și de frumoase sunt însușirile ei!
Dacă noi ne-am uita mai des în această oglindă luminoasă și fără greș - lucru care ar trebui să-l facem în fiecare zi - atunci fără îndoială că este mult de judecat, mult de mărturisit. În felul acesta inima noastră îl admiră și-L adoră pe Cel care a fost o pildă minunată de dragoste.

Dacă pentru Numele lui Hristos vom rămâne statornici până la sfârșit, atunci chiar dacă ne-ar arde pe toți, scânteile de la rugurile noastre ar răspândi Evanghelia departe pe fața pământului.

,,Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui" Proverbe 19:22
fullban10
13017. Postat la 04/08/2011 20:21 - 5021z3h36m
Dacă El știe, îmi este de ajuns!

Dumnezeu dorește să ne dea un viitor și o nădejde " Căci Eu știu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace și nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor și o nădejde" (Ieremia 29;11).
Modelul de lucru al lui Dumnezeu, e plin de iubire, chiar dacă omul nu înțelege. Avem ca exemplu viața lui Iosif. Pare că evenimentele din viața de tânăr copil al familiei, duce spre bunăstare. Un copil iubit, zglobiu, comunicativ. Inima și felul lui de-a fi, nu s-au potrivit deloc cu groapa în care a fost aruncat, vândut unor negustori și dus în Egipt. Parcă era un vis din care aștepta să se trezească. Dumnezeu însă avea ceva mai bun pentru el pregătit. Urma să fie o verigă importantă în planul salvării lui Israel. Moise, un alt exemplu care este pregătit 40 de ani la oi, să conducă poporul Israel prin Marea Roșie, trăind cu nădejdea că va intra în Canaanul promis. Câtă descurajare când Dumnezeu îi spune că doar va privi înspre Canaan!. Dumnezeu avea ceva mai bun pentru el: Canaanul ceresc. Ilie, neînfricatul Ilie care taie capetele la opt sute cincizeci de preoții ai lui Baal, fuge de amenințarea unei femei. Dumnezeu îi vorbește, îl îndrumă spre ultimile misiuni și apoi are ceva mai bun pentru el: cerul.
Având în minte aceste exemple, atunci când viețile ne sunt zdruncinate de neîmpliniri, de furtuni pe care nu le înțelegem, să zicem: Dacă El știe, îmi este de ajuns!
Doamne eu Ți-am slujit, zice Ilie. Doamne șterge-mă din Cartea vieții, zice Moise. Doamne, pune-mă la stânga și la dreapta Ta când vei veni în slava Ta, zic Iacov și Ioan. Doamne din râvană pentru Tine păzeam hainele celor ce aruncau cu pietre în Ștefan, zice Pavel. Doamne pentru Tine noi am lăsat totul zice Petru.
Dar eu, dar tu, dar voi, ce am dat, ce am lăsat, cum am slujit?
" Știu Doamne, că soarta omului, nu este în puterea lui, nici nu stă în puterea omului, când umblă, să-și îndrepte pașii spre țintă." ( Ieremia 10; 23)

costy
13019. Postat la 04/08/2011 20:50 - 5021z3h7m
Frate Dinu apreciez mult ultima propozitie :
Dinu a scris:

Dacă pentru Numele lui Hristos vom rămâne statornici până la sfârșit, atunci chiar dacă ne-ar arde pe toți, scânteile de la rugurile noastre ar răspândi Evanghelia departe pe fața pământului.

Asa as vrea sa fim cu totii neinfricatii in fata morti chiar daca intr-o buna zii va veni prigoana , lanturile si inchisoarile pentru noi Crestini sa stam neclintiti pentru ca stim ca cununa neprihaniri se capata la sfarsit , Dupa cum zice Domnul ISUS :
Matei 10:22 Veți fi urâți de toți, din pricina Numelui Meu; dar cine va răbda până la sfârșit va fi mântuit.
.
Sa nu uitam felul de vituire a celor care au trait in vechime si au Pazit Legile si Poruncile Lui Dumnezeu si anume :
36. Alții au suferit batjocuri, bătăi, lanțuri și închisoare;
37. au fost uciși cu pietre, tăiați în două cu ferestrăul, chinuiți; au murit uciși de sabie, au pribegit îmbrăcați cu cojoace și în piei de capre, lipsiți de toate, prigoniți, munciți, -
38. ei, de care lumea nu era vrednică - au rătăcit prin pustiuri, prin munți, prin peșteri și prin crăpăturile pământului.
39. Toți aceștia, măcar că au fost lăudați pentru credința lor, totuși n-au primit ce le fusese făgăduit;
40. pentru că Dumnezeu avea în vedere ceva mai bun pentru noi, ca să n-ajungă ei la desăvârșire fără noi.

Sa nu uitam ce au facut cei din vechime frati nostri , sa ne gandim cu ce bucurie primeau moartea pentru Credinta lor , pentru ca stiau ca vor traii vesnic langa Domnul ISUS Mantuitorul sufletelor noastre sa ne intarim cu aceste cuvinte si sa traim frumos in Pace cu totii oamenii si mai ales in Dragoste , sa ne iertam unii pe altii pentru ca viata este scurta nu trebuie irosita pe ceva care nu ne este de folos sufletelor noastre, Domnul sa ne ajute pe totii . AMIN

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
Dinu
13028. Postat la 05/08/2011 14:06 - 5020z9h51m
Meditație:

Evrei 13: 13 ,,Să ieșim dar afară din tabară la El, și să suferim ocara Lui."

Noi avem un mare privilegiu să ieșim la Domnul Isus cel lepădat și să suferim ocara Lui! El a fost batjocorit, ignorat, neânțeles și urât! El a fost dușmănit și răstignit afară din Ierusalim. Domnul Isus îi scoate astăzi afară pe ai Lui din această lume a formalismului religios.

Să examinăm calea pe care mergem în lumina Sfintei Scripturi și să cercetăm locul pe care-l ocupăm, dacă corespunde întru totul cu gândurile lui Dumnezeu. Dacă găsim abateri, dacă găsim ceva care nu are baza biblica conform invataturilor Domnului Isus, atunci El să ne dea putere să ne depărtăm și să ieșim afară din aceste forme si traditii culturale.

Numai acolo unde totul se supune autorității Cuvântului lui Dumnezeu și Duhul Sfânt are conducerea, doar acolo este respectată temelia dumnezeiască a unității Trupului, de care aparțin toți credincioșii ca mădulare. Numai așa poate fi prezentată Adunarea; aceasta înseamnă a fi o expresie văzută a unicei Adunări care Domnul Isus a ales-o, - ,,Căci acolo unde sunt doi sau trei adunați în Numele Meu sunt și Eu în mijlocul lor."

Vrajmașul astăzi uneori, în loc să se înfățișeze înarmat cu sabia prigonirilor, se plimbă îmbracat în haina slujbelor religioase. Din această cauză, mulți creștini sunt încurcați în falsul ritualism al religiilor acestei lumi, având doar o formă de evlavie exterioară. Remediul este ieșirea afară din falsele forme religioase, și să stăm pe locul prezenței Domnului Isus.

Dinu
13079. Postat la 08/08/2011 08:55 - 5017z15h2m
Meditatie
2 Timotei 3:16-17

,,Toata Scriptura este insuflata de DUMNEZEU si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentru ca omul lui DUMNEZEU sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna"

Este un har nespus din partea lui Dumnezeu, că ne-a păstrat Cuvântul Său neștirbit cu toate împotrivirile mari ale dușmanului. Ca o Stâncă în care toate valurile se sparg, ca un izvor într-un pustiu, ca un far în mijlocul mării înspumegate, așa stă Cuvântul lui Dumnezeu, mereu plin de putere, proaspăt și curat, chiar dacă Satana și lumea își manifestă dușmănia lor față de El. El este apa răcoritoare și aducătoare de pace pentru orice însetat, pentru oricine e trântit jos de forme și obosit în religii, unde nu găsește pace. Scriptura este și astăzi îndrumător pentru orice cercetător simplu și sincer, o cale UNICĂ și dreaptă care se întinde cu siguranță și neabătut peste țărmul stâncos al mișeliei Satanei, și conduce sufletul la Cristos și prin El, în cer. Cuvântul lui Dumnezeu este neschimbat în credință și plin de nădejde ca și Acela din a cărui gură a fost vorbit; și el dăruiește, oricui nădăjduiește în El, aceleași trăsături sfinte. Dacă noi nu simțim lucrările Sale binecuvântate atunci de vină nu este Cuvântul lui Dumnezeu, ci noi înșine pentru ca nu suntem ascultători. Din astfel de stări triste rezultă multe rădăcini ale răutății și ale rătăcirii și multe situații triste între credincioși. Mulți sunt cuprinși de ei înșiși și se opun mustrării Cuvântului lui Dumnezeu. Oh! să ne gândim ce necinste aducem prin aceasta lui Dumnezeu.
Dumnezeu în dragostea Sa ne-a vorbit, și datoria noastră este să ascultăm ca un copil. Cărarea ascultării este cărarea ODIHNEI și BINECUVÂNTĂRII. Pe această cărare pot umbla atât ,,copilașii în Cristos" cât și ,,tinerii' și ,,părinții." Aceasta este singura cărare binecuvântată pentru toți. Fără îndoială că ea este strimtă, dar este o cărare SIGURĂ, luminată de Veșnicul nostru Dumnezeu.

fullban10
13084. Postat la 08/08/2011 15:37 - 5017z8h20m
Ioan 16; 7 : Totuși, vă spun adevărul: vă este de folos să Mă duc; căci dacă nu Mă duc Eu, Mângâietorul nu va veni la voi; dar dacă Mă duc, vi-L voi trimite.

Viața, ca o aducere aminte continuă a făgăduințelor Sale, este atât de ușor de trecut! Domnul Isus S-a dus, deci noi privim în sus. Dimineața creștinul își aruncă cu speranță privirea spre cer: O! cât de minunate sunt lucrările măinilor Tale! Amintirea porumbelului care a coborât peste Domnul Isus, ne întărește credința că de acolo, Dumnezeu, revarsă binecuvântările Lui înnoite, în fiecare dimineață. Parcă aștepți ca flacăra Duhului Sfânt să coboară. O continuă aducere-aminte că Isus trăiește, e la dreapta Tatălui și că Duhul Sfânt e în preajmă e un bun prilej să cazi în rugăciune de consacrare. Pleci la lucrurile necesare vieții , predat în măinile Tatălui, în carul Său de biruință, condus de Isus și luminat de candela Duhului. Mângâietorul trimis de Tatăl și de Fiul să fie totdeauna cu copiii Săi. Fără El, fără lucrarea Lui în viețile noastre, noi nu am putea fi creștini. Mângâietorul va veni la voi! El locuiește în noi ( Ioan 14;16,17), ne călăuzește ( Ioan 16;13), învață, ne va aduce aminte ce am uitat că ne-a spus Isus( Ioan 14; 26), ne convinge de păcat ( 16; 7,8). Mulțumesc pentru lucrarea Duhului Sfânt. Mulțumesc pentru lucrarea Lui tăcută, tainică. Dacă glasul Tău, Tată, S-a auzit, și Domnul Isus S-a arătat în trup, Duhul Sfânt are o lucrare, tainică. Pe El oameni nu L-au putut pune în icoane, nu I-au făcut amulete, nu I-au făcut înălțimi. E adevărat că sunt destule rătăciri privind Dumnezeirea Lui, dar vorbele sunt volatile, ele zboară. Mulțumesc că ni L-ai dat și nu ne-ai lăsat orfani. Minunată e lucrarea Lui în viața noastră. Nu noi trebuie să știm cum El lucrează, mulțumesc că Tu știi, nu noi trebuie să rătăcim prin pădurea informațiilor care mai de care mai fanteziste despre El, mulțumesc că Tu știi.

Dinu
13170. Postat la 15/08/2011 14:23 - 5010z9h34m
Efeseni 5:14

,,Deșteaptă-te tu care dormi, scoală-te din morți, și HRISTOS te va lumina."

Acest avertisment serios are și mai multă greutate prin faptul că se adresează credincioșilor, care au cunoscut poziția lor în Hristos, potrivită cu hotărârile lui Dumnezeu. Lor le-a fost făcut cunoscut poziția și înaltele drepturi, care sunt strâns legate între ele. Ei știu că starea lor este în Hristos, ei Îl cunosc pe Dumnezeu, ca pe Dumnezeul și Tatăl lor, ei știu că Hristos este sfânt și fără cusur și că ei SUNT copiii Lui.

Pe drept cuvânt se așteaptă de la ei ca să aibă o ținută demnă, corespunzătoare înaltei chemări la care au fost chemați. Dar versetul nostru ne mai avertizează că, credinciosul poate să-și piardă conștiința cu privire la starea lui. Desigur că nu este vorba de pierderea mântuirii, așa cum din neștiință sunt gata mulți să spună. El se scufundă din punct de vedere moral într-o stare de somn. Somnul este o prefigurare a morții.

Un om adormit recepționează tot atât din lucrurile exterioare ca și un mort. El nu vede nimic din frumusețea și farmecul creației dumnezeiești. La fel poate ajunge și un credincios într-o astfel de stare încât să nu-i îngăduie să recunoască frumusețea noii zidiri.

Poate sunt credincioși care nu duc o viață imorală, dar din binecuvântările duhovnicești nu gustă nimic. Umblarea lor este pământească și ținuta lor este lumească. Într-o asemenea inimă, Domnul Isus nu are locul cel mai însemnat. Zile întregi un astfel de credincios nu simte lipsa Domnului. Lucrările zilnice au mai mult preț pentru un astfel de creștin, decât Domnul Isus. Limbajul - Căci pentru mine a trăi este Hristos" nu-i este cunoscut. Un astfel de creștin are o viață fără fericire, o viață căreia nu-i înțelege rostul. Și unor astfel de creștini, să nu le fie de mirare că Marele Păstor trebuie să ia nuiaua pentru disciplinare.

Rugăciunea și citirea Cuvântului lui Dumnezeu sunt cerințe necesare pentru creșterea sănătoasă și puternică a vieții creștine; așa că un om care obișnuiește să le părăsească pe amândouă, trebuie să fie într-o stare foarte rea.

Dinu
13234. Postat la 18/08/2011 15:31 - 5007z8h26m
Ieremia 18:2
,,Scoala-te si pogoara-te in casa olarului, acolo te voi face sa auzi cuvintele Mele!"

De multe ori Dumnezeu a folosit exemple practice, ca omul sa inteleaga cuvintele Lui. Si lui Ieremia Dumnezeu a vrut sa-i explice faptul ca poporul Israel este asemenea lutului in mana olarului.

Noi de asemenea suntem lutul in mana Marelui Stapan. El face ce vrea cu noi. ,,Deodata zic despre un neam, despre o imparatie, ca-l voi smulge, ca-l voi surpa, si ca-l voi nimici. Dar daca neamul acesta despre care am vorbit se intoarce dela rautatea lui, atunci Mie imi pare rau de raul pe care imi pusesem in gand sa il fac."

Cetatenii din Ninive, ne stau in fata un exemplu pozitiv de pocainta, unde vedem indurarea lui Dumnezeu fata de acest popor. Atitudinea noastra este foarte importanta inaintea lui Dumnezeu.

Sa ramanem in ascultare de Cuvantul lui Dumnezeu, sa acceptam modelarea vasului inimii noastre, si apoi sa devenim minunate si pretioase vase de cinste in Imparatia lui Dumnezeu.

Cu respect, Dinu R.

Lucia
13239. Postat la 18/08/2011 22:40 - 5007z1h17m
FERICIREA

Cati dintre noi nu se gandesc cat de minunat ar fi sa traim fericirea, dar ce este ea?
Eu cred ca fericirea mea si a ta consta in promisiunile binecuvantarilor.
Acea minunata pace care trece dincolo de emotia bucuriei, este credinta sadita in urma auzirii Cuvantului , care imi da posibilitatea sa vad dincolo de nori, dincolo de curcubeul legamantului sfant.,,Ferice de cei saraci in duh,caci a lor este Imparatia cerurilor!"
Ma intreb daca pot fi fericita in orice clipa a vietii?
Esenta vieti mele este sa fiu cu Isus, El sa se oglindeasca cat mai mult in mine si astfel sa devin fericita pentru ca stiu... Duhul Sfant din mine imi da aceaasta posibilitate, imi da pacea desavarsita si bucurie divina.

Fericirea

Si azi, ca si ieri ma gandesc la fericire...pasesc prin bucatarie si privind cuptorul in care zace cartofii cu pui(prepar pt. Sabat), in asteptarea rezultatului culinar ma opresc la calculator si incep sa meditez la fericire...
Am gasit eu adevarata fericire?Da!
Nu trebuie sa rad in hohote sau sa ma exteriorizez in vre-un fel ca sa arat cat de fericita sunt.
Fericirea inseamna sa te supui lui Dumnezeu si sa accepti circumstantele vietii asa cum sunt, cu bune , cu rele.
Adevarata fericire aduce bucurie in inima, insa daca esti nemultumit de starea ta ajungi sa cartesti si sa traiesti nefericirea.
Sunt fericita pentru familia mea, pentru paine, pentru apa, pentru un strop de ploaie, pentru o raza de soare...
pe curand!

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
eben-ezer
13529. Postat la 03/09/2011 10:37 - 4991z13h20m
"Adevarata fericire este gasita numai in a fi bun si a face binele.Cea mai pura si deplina bucurie o simt cei care si.au indeplinit cu credinciosie datoriile stabilite.Nici o munca cinstita nu este degradanta.Nedemna este lenevia,cea care conduce fiintele umane sa considere drept nimicuri indatoririle simple ale vietii de zi de zi.Refuzul de a indeplini aceste datorii cauzeaza o deficienta mentala si morala,care intr.o zi va fi adanc resimtita.La un moment dat,in viata lenesului diformitatea sa se va vedea bine conturata.Inregistrarea vietii sale va mentiona:"un consumator,dar nu siun producator."
"Du.te la furnica lenesule,uita.te la caile ei si fi intelept..."(Prov.6;6)

Am învățat ca durează ani să câștigi încredere și că doar în câteva secunde poți s-o pierzi.Am învățat că eroi sunt cei care fac ce trebuie,când trebuie,indiferent de consecințe...(OC.P.)
Dinu
13693. Postat la 10/09/2011 17:24 - 4984z6h33m
Coloseni 3:16 ,,Cuvantul lui Hristos sa locuiasca din belsug in voi in toata intelepciunea! "

A.T. Jones, unul din credinciosii pe care Dumnezeu i-a folosit în perioada 1888, a întărit importanța Cuvântului lui Dumnezeu în experiența creștină, în care iertarea aproapelui este o parte esențială. El a scris: În viața creștină totul depinde de Cuvântul lui Dumnezeu.

Este adevărat că Dumnezeu poate și dorește să ne ajute să nu mai păcătuim, dar acest lucru trebuie făcut prin Cuvântul Său. După cum este scris: -După cuvântul buzelor Tale, mă feresc de calea asupritorului. - Strâng Cuvântul Tău în inima mea, ca să nu păcătuiesc împotriva Ta! [Ps. 17:4; Ps. 119:11]. Aceasta este calea pe care a stabilit-o Dumnezeu și nu există altă cale prin care să se realizeze acest lucru.

A lăsa Cuvântul lui Hristos să locuiască în noi din abundență este ceea ce ne va transforma în persoane iertătoare ca și El.

,,Cuvantul Tau este o candela pentru picioarele mele, si o lumina pentru cararea mea! " Ps. 119:105

,,Sfinte Tata, lumineaza-ne prin harul iubirii Tale, mai lasa o raza de lumina din Cuvantul Tau, sa intelegem mai bine menirea noastra pe pamant ! Amin "

costy
15007. Postat la 14/11/2011 12:02 - 4919z10h55m
As vrea sa meditam la acest mic clip la petrecerea timpului in fata internetului si televizorului:--http://savetubevideo.com/?v=_wswEQnIekE

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
Lavi
15028. Postat la 16/11/2011 09:52 - 4917z13h6m
Am urmărit si eu clipul acesta ...este ca o strigare ...a facut referință la Deutronom 7 cu 26..... Să nu aduci nici un lucru urâcios în casa ta, ca să nu fii nimicit cu desăvârșire, tu și lucrul acela; să-ți fie groază de el ,să-ți fie scârbă de el, căci este un lucru blestemat. Omul acela predica faptul ca el nu are un televizor in casa, il considera un idol si ca acest lucru ne ea timpul de rugaciune ,partasie ,apropierea de Cel Sfant. Tind sa cred ca vorbea realitatea din timpul nostru dar si la internet a facut referire.Consider ca orce lucru il poti folosii cu pricepere si nimic din ce avem sa nu puna stapanire pe noi.

gershom
15206. Postat la 23/11/2011 13:46 - 4910z9h11m
"Tatăl Nostru"... spus de Dumnezeu

Fiul meu, care ești pe pământ, preocupat cu detaliile vieții. Cunosc bine numele tău și îl pronunț pentru că te iubesc.

Nu vei fi niciodată singur. Eu locuiesc în tine și împreună vom răspândi Împărăția Vieții pe care ți-o voi da apoi ca moștenire.

Ma bucur că tu faci voința mea. De fapt, eu doresc fericirea ta.

Vei avea pâine în fiecare zi, nu te procupa, dar să împarți cu frații tăi.

Să știi că îți iert toate păcatele înainte ca tu să le comiți, dar îți cer ca la rândul tău, să ierți pe cei care te ofensează.

Și, ca să nu cazi în ispite, prinde cu toată puterea mâna mea și te voi elibera de rău. Amin!

(preluată de pe un alt site)

Fiți binecuvântați

Căutați pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemați-L, câtă vreme este aproape - Isaia 55:6
symy
15223. Postat la 23/11/2011 22:48 - 4910z0h9m
BUCURIA

In clipele acestea voi alege ceva . . . meditand, am ales BUCURIA . . .
Da, BUCURIA sa domneasca peste circumstantele vietii mele, voi respinge ispita sa fiu nedreapta cu semenii mei, voi refuza sa privesc la oameni altfel decat ca la fiinte umane create de Dumnezeu, le voi zambi !
Aleg BUCURIA pentru o raza de soare, pentru o floare, pentru un frate sau o sora, sa strige pentru mantuirea primita in dar, pentru un Isus ce a murit la Calvar.
Aleg BUCURIA in incercari, gandind ca soarele apare oricand dupa nor. Alege cu mine BUCURIA sfanta si Duhul Sfant sa ne poarte in ruga.

Symy

Ma voi lasa influentata numai de Dumnezeu si . . .voi invata numai de la Hristos!
ady
16368. Postat la 15/01/2012 20:51 - 4857z2h6m
un om credincios cat de slab ar fi...........este cu mult mai bun de cat un necredincios care nu vrea sa auda de Dumnezeu
fullban10
23662. Postat la 11/05/2013 12:38 - 4375z11h19m
Taci și bucură-te:

Când am venit de la biserică, i-am găsit pe amândoi făcând croasante. Ea întindea aluatul , el punea dulceața. Mijlocul ei prindea formele maternității. M-am dus să-mi schimb hainele și-i auzeam răzând de croasantele strâmbe. M-am retras în cameră să-mi așez în sertarele memoriei învățăturile primite de dimineață și să-mi scriu jurnalul. Când am ieșit făceau pița: dă-mi măsline, pune cașcavalul, uite-acolo nu e suc de roșii.
- Parcă sunteți în sala de operații, zic eu. Vezi să nu vă moară pacientul.
Un nou val de râs.
Voi fi invitată să mănânc din bunătățile făcute.
În urechi îmi sună sfatul unei surori vârstnice: să nu mănânci din mâncarea făcută de copiii în Sabat.

Ce variante am ?:
- să le spun doctrina și să fim supărați toți smiley
- să mă bucur că se iubescsmiley
Aleg - DRAGOSTEA.smiley

Lucia
23664. Postat la 11/05/2013 13:16 - 4375z10h41m
Alege DRAGOSTEA, taci si nu manca, cine te obliga, DRAGOSTEA?smiley

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
fullban10
23669. Postat la 11/05/2013 19:00 - 4375z4h57m
Aceasta e experiența mea.
Sigur că da , dragostea acoperă totul.........
Tu, mămică, ce o să faci?smiley Sau tu nu o să ai probleme de-acestea, deoarece fetele tale se vor căsătorii cu băieți din aceeași credință cu ele.

Pagina 1 din 5 1 2 3 4 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164517 vizite unice Powered by PHP-Fusion