Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 6
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Diverse | Artă
Pagina 13 din 33 << < 10 11 12 13 14 15 16 > >>
Deconectat RE: Aforisme
costy
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
11687. Postat la 02/06/2011 17:54 - 5084z6h7m
Hristos este însăsi esenta tuturor plăcerilor si încântărilor, este chiar sufletul si substanta lor. După cum râurile se adună în ocean, care este locul de întâlnire a tuturor apelor lumii, la fel Hristos este acel ocean în care se întâlnesc adevăratele încântări si plăceri ( Daniel Gabriel )

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
Lucia
11689. Postat la 02/06/2011 19:00 - 5084z5h2m
Frate Roman, eu nu confirm nimic, nici prin imitatie si nici prin contrafacere pe Eliade...daca citeai cu atentie ai fi realizat ca am inclus si cele doua perioade istorice ale omenirii:antic si medieval, nu numai pe cel modern(inceputul- inceputurilor)ma gandesc ca este cu totul altceva.

Rog administratia sa compare pe Eliade si pe mine si daca considera ca l-am copiat sa-mi stearga postarea.- Va multumesc!

A te inspira nu consider ca este o infractiune.

Cu privire la comentarii despre un aforism, vă rog să discutați prin mesaj privat sau la Chat, postările care nu se incadrează sectiuni deschise vor fi șterse.

Mulțumim pentru înțelegere.

Moderator2

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Lucia
11716. Postat la 03/06/2011 19:52 - 5083z4h9m
Hristos este ,,frumusetea" rasaritului si apusului de soare, este ,,sublimul si farmecul" curcubeului, este ,,puritatea" izvorului de munte si ,,splendoarea" crinului imaculat,este,,totul in toate"!-Lucica Staicu

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Dani
11718. Postat la 03/06/2011 20:34 - 5083z3h27m
,,Caracterul fara intelepciune poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic" (Cicero)

Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7
Lucia
11725. Postat la 04/06/2011 15:19 - 5082z8h43m
Caracterul unui om este rezultatul alegerilor si a principiilor pe care le lasi sa-ti conduca viata.-Lucica Staicu

Lavi
11761. Postat la 05/06/2011 19:08 - 5081z4h54m
In viata trebuie sa stii sa alegi ,dar inainte sa alegi ,trebuie sa ceri intelepciune ca sa stii ce sa alegi ,ca nu cumva trezindu-te ca ai ales gresit si e prea tarziu sa mai poti scimba greseala .Lavinia.

costy
11768. Postat la 06/06/2011 15:51 - 5080z8h10m
Adevarul este pretutindeni , dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta--Nicolae Iorga

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
elina72
11797. Postat la 07/06/2011 21:55 - 5079z2h6m
"Nu numai că «etica de caracter» depășește de departe «etica personalității» în lupta pentru eficiență, dar ea aduce oamenilor împliniri și bucurii mult mai mari în drumul lor spre căutarea unui sens al vieții, personale și profesionale."
(LARRY WILSON)
Dani
11798. Postat la 08/06/2011 08:26 - 5078z15h36m
,,După cum un ogor oricât de fertil, nu poate da roadă, dacă nu e cultivat, tot astfel și sufletul fără învățătură." (Cicero)

Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7
elina72
11801. Postat la 08/06/2011 23:50 - 5078z0h12m
Când privesc mormintele mărimilor de odinioară, moare în mine orice sentiment de invidie; când citesc epitaful frumuseților de altădată, orice patimă se stinge; când mă întâlnesc cu durerea părinților aplecați asupra unei lespezi mortuare, mi se topește inima de milă; când văd regi zăcând alături de uzurpatorii lor, inteligențe rivale așezate unele lângă altele sau sfinți care au dezbinat lumea prin controversele și disputele lor, mă gândesc cu mâhnire la meschinăria competițiilor, facțiunilor și încrâncenărilor omenirii. Când citesc multele date de pe morminte, ale celor care au murit ieri sau cu 600 de ani în urmă, mă gândesc la Ziua cea Mare când vom fi Contemporani cu toții, înfațișându-ne laolaltă. (Joseph Addison)
Lucia
11823. Postat la 09/06/2011 21:13 - 5077z2h49m
Uneori incerci sa te intreci pe tine insuti, dar daca nu-L lasi pe Dumnezeu sa te conduca,cu siguranta vei esua.-Lucica Staicu

elina72
11824. Postat la 09/06/2011 21:25 - 5077z2h37m
"Acesta-i adevărata bucurie a vieții - a fi folosit intr-un scop al cărui măreție o și recunoașteți. A fi o forță a naturii, și nu o mană de pămant egoistă și agitată, frămantată de necazuri și revendicări, plangandu-se că lumea nu se dedică fericirii ei. Sunt de părere că viața mea aparține intregii comunități, consider că este un privilegiu să fac pentru ea tot ce-mi stă in putere cat timp voi trăi. Vreau să fiu de folos pană in ceasul morții. Cu cat mă străduiesc mai mult, cu atat trăiesc mai intens. Mă bucur de viață de dragul ei. Pentru mine nu e o lumanare, e o splendidă torță care mi-a fost incredințată pentru o vreme și pe care vreau s-o fac să strălucească cat pot de mult inainte de a o inmana generațiilor viitoare." (Bernard Shaw)
Lucia
11836. Postat la 10/06/2011 17:09 - 5076z6h52m
Bucuria vietii mele este sa slujesc scopului suprem, Mantuirea, prin ceea ce fac, prin ceea ce spun , prin ceea ce gandesc, doresc sa devin o lumina in Hristos care sa raspandeasca dragostea sfanta.-Lucica Staicu

Dani
11842. Postat la 10/06/2011 20:04 - 5076z3h58m
,,Caracterul este izvorul vietii din care izvorăsc actiunile viitoare."-Zenon.

Lucia
11845. Postat la 10/06/2011 21:24 - 5076z2h37m
Pastreaza in tine nadejdea ca intr-o zi vei vedea pe CREATORUL, si astfel vei invata ce inseamna sa nu dai inapoi!-Lucica Staicu

gershom
11868. Postat la 12/06/2011 16:35 - 5074z7h26m
(Despre rugăciune)

"Aplecându-te pe genunchi, vei fi scutit de...cădere" (propriu și figurat smiley) - autor anonim

Căutați pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemați-L, câtă vreme este aproape - Isaia 55:6
Lucia
11870. Postat la 12/06/2011 16:49 - 5074z7h13m
Frumos, si cu mult talc!

,,Aplecandu-te" , vei descoperi taina evlaviei.-Lucica Staicu

gershom
11948. Postat la 14/06/2011 18:21 - 5072z5h40m
(Despre iertare)

''Ceva interesant și cu iertarea asta - încălzește/înviorează inimile și răcorește/alină înțepătura''. - Petter Allen

Căutați pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemați-L, câtă vreme este aproape - Isaia 55:6
Lucia
11983. Postat la 15/06/2011 18:49 - 5071z5h13m
Daca putem sa apreciem valoarea iertarii primite, putem invata ca trebuie sa iertam si noi.-Lucica Staicu

costy
11985. Postat la 15/06/2011 19:08 - 5071z4h54m
Religia inseamna sa faci ceea ce e drept, inseamna sa iubesti, sa slujesti, sa gandesti, sa fii umil. Ralph Waldo Emerson

Pagina 13 din 33 << < 10 11 12 13 14 15 16 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164547 vizite unice Powered by PHP-Fusion