Deconectat |
Literatură |
ami (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
41. Postat la 06/09/2009 00:24 - 5718z23h17m |
|
|
Aici poți posta titlul cărții preferate citite ...și ce anume ți-a plăcut.
Lasă și câteva motive pt care ai recomanda acea carte citită...fă o mică descriere a cărții cu principalele subiecte.
FIȚI BINECUVÂNTAȚI!
Soarele răsare nu ca să apună, ci ca să lumineze până apune! |
|
Deconectat |
RE: Literatură |
alin (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
56. Postat la 10/09/2009 22:13 - 5714z1h28m |
|
|
-EXPERIENȚE CU DUMNEZEU DE V.H.-
"DUMNEZEU VORBEȘTE ÎNSĂ, CÎND ÎNTR'UN FEL, CÎND ÎNTR'ALTUL. DAR OMUL NU IA SEAMA. EL VORBEȘTE PRIN VISURI, PRIN VEDENII DE NOAPTE, CÎND OAMENII SÎNT CUFUNDAȚI ÎNTR'UN SOMN ADÎNC, CÎND DORM ÎN PATUL LOR. ATUNCI EL LE DĂ ÎNȘTIINȚĂRI, ȘI LE ÎNTIPĂREȘTE ÎNVĂȚĂTURILE LUI, CA SĂ ABATĂ PE OM DE LA RĂU, ȘI SĂ-L FEREASCĂ DE MÎNDRIE, CA SĂ-I PĂZEASCĂ SUFLETUL DE GROAPĂ ȘI VIAȚA DE LOVITURILE SĂBIEI."
O puteti descarca de aici: http://www.resursecrestine.ro/count.php?id=175&tabel=carti
|
|
Deconectat |
Aurelia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
1606. Postat la 19/11/2009 19:00 - 5644z3h41m |
|
|
as vrea sa va recomand o carte frumoasa ,adica e o triologie de trei volume
primul vol. Un glas purtat de vant......prezinta istoria unui suflet intr-o
lume zbuciumata si decadenta , HADASA o tanara evreica ,singura supravietuitoaredin familie in urma distrugeri IERUSALIMULUI,ce ajunge sclava la ROMA ............... DACA VA INTERESEAZA O SA VA PREZINT SI CELELALTE VOLUME ........VA LAS PUTIN IN SUSPANS 
|
|
Deconectat |
1610. Postat la 19/11/2009 21:34 - 5644z1h7m |
|
|
rivka ai uitat sa mentionezi autorul!
|
|
Deconectat |
Aurelia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
1618. Postat la 21/11/2009 16:20 - 5642z6h21m |
|
|
ooooooo.......... scuze ma grabeam si am uitat sa scriu autorul carti...FRANCINE RIVERS |
|
Deconectat |
rachel (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
1629. Postat la 22/11/2009 16:51 - 5641z5h50m |
|
|
Chear e foarte faina cartea....am citit toate volumele.... ...merita sa fie citita... |
|
Deconectat |
flower (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
1997. Postat la 12/01/2010 18:16 - 5590z4h25m |
|
|
Am o carte din care îmi place să citesc destul de des. Nu e un roman, ci o carte ce conține cugetări, citate și noutăți pe plan spiritual.
Cartea se numește: ,,Scrieri pentru tăblița inimii",de Viorel Novac.
Dacă vreți o carte care poate fi recitită în orice moment, v-o recomand!
Mai am și alte cărți preferate dar vă dau informații cu altă ocazie.
Fiți binecuvântați cu înțelepciune pentru a lua din orice lucru ceea ce e de folos pentru suflet. |
|
Deconectat |
Lica (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
2945. Postat la 19/04/2010 18:59 - 5493z4h42m |
|
|
Pentru cei care iubesc istoria crestina recomand cartea "Istoria gandirii crestine" de Jonathan Hill. Este o carte care trateaza subiecte ca:
- Parintii bisericii
- Imperiul Bizantin
- Evul Mediu
- Reforma
- Perioada moderna
- Secolul al XX-lea.
Inca nu am citit decat aproape 70 de pagini insa....aceasta in seara zile in care am cumparat-o...deci imi place. Veti afla multe in ea, in special despre cum intelegeau parintii bisericii natura lui Dumnezeu, inchinarea etc. Cartea vorbeste si despre punctele principale ale vietii unor persoane importante (care si-au lasat amprenta pana in ziua de azi) in teologia primelor secole ca: Origen, Tertulian etc
Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti. |
|
Deconectat |
2946. Postat la 19/04/2010 19:05 - 5493z4h37m |
|
|
O alta carte de studiu ar fi "El a umblat printre noi" de Josh McSowell & Bill Wilson. Cartea vorbestse despre:
- dovezi extrabiblice despre Isus
- caracterul istoric demn de incredere al cartilor Noului Testament.
Probabil ca uneori ve-ti simti nevoie de a sarii peste unele pagini care trateaza unele puncte mai dificile...insa merita citita.
|
Deconectat |
2947. Postat la 19/04/2010 19:09 - 5493z4h33m |
|
|
Tot studiu : "Analiza semantica a unor termeni din Noul Testament" de William Barclay
Explica adancimea cunor cuvinte....sau, mai mult, eroarea traducatorilor in privinta unor cuvinte.
Nu am apucat sa o citesc pe toata inca...dar merita citita 
|
Deconectat |
2948. Postat la 19/04/2010 19:15 - 5493z4h26m |
|
|
Si ca sa nu ziceti ca am postat doar recomandari pentru studiu:
Cartea "Cetatea Blestemata" de John R. Carling. Este o carte pe care am citit-o acum 5 ani insa as mai reciti-o si acum. Romanul suprinde darmarea Ierusalimului din 70.
|
Deconectat |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
2956. Postat la 20/04/2010 19:16 - 5492z4h25m |
|
|
Vino, Doamne Isuse ! - Negoschanu Stelian
Ati primit voi Duh Sfant cand ati crezut si ati fost botezati ? ( intrebarea este pusa de Pavel , Fp. ap. 19;2)
Doriti informatii ? Cititi va rog cartea - Vino, Doamne Isuse !-
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|
Deconectat |
Diana (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
3363. Postat la 13/07/2010 22:06 - 5408z1h35m |
|
|
Poate, ar fi interesant de mentionat si cartea " Rachel ". Nu imi audc aminte numele autorului, dar este vorba despre o evreica din New York care se converteste la crestinism. |
|
Deconectat |
lnedelea (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
3365. Postat la 14/07/2010 14:04 - 5407z9h37m |
|
|
Referitor la cartea "Rachel" menționată, este vorba de "Book of Rachel" de Esther David de la adresa web
http://www.amazon.com/Book-Rachel-Esther-David/dp/0670058661 sau nu?
"Dacă crede cineva că știe ceva, încă n-a cunoscut cum trebuie să cunoască" - 1 Cor 8:2 |
|
Deconectat |
avodah (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
3366. Postat la 14/07/2010 17:59 - 5407z5h42m |
|
|
Diana a scris:
Poate, ar fi interesant de mentionat si cartea " Rachel ". Nu imi audc aminte numele autorului, dar este vorba despre o evreica din New York care se converteste la crestinism.
Nu vreau sa fiu pesimist, dar in cele mai multe cazuri convertirea la crestinism a evreilor inseamna lepadarea Torei.
Nu am citit cartea ce ai mentionat , si sper sa nu fie acest caz in viata acestei persoane.
Ce vreau sa spun este ca crestinismul in general ofera o alta cale spre mantuirea sufletelor si de obicei aceasta cale este o abominare la adresa Tatalui.
Mai exact crestinismul in general prezinta un Mesia care a calcat Shabatul, sau cel putin l-a dezlegat nemaifiind valabil, a anulat sarbatorile , mancarurile curate si necurate ,etc
Cum am spus acestea sunt abominare.
Daca acesti evrei ar cunoste Torah , nu ar putea sa acepte un astfel de Mesia.
Torah invata ca daca un proroc sau un profet se ridica si invata alte cai pe care nu le cunosti sa nu asculti cuvintele lui , caci YHWH te pune la incercare ca sa stie daca iubiti pe YHWH Elohim, din toata inima si din tot sufletul vostru.
Voi sa mergeti dupa YHWH Elohim, si de El sa va temeti; poruncile Lui sa le paziti; Lui sa-i slujiti si de El sa va alipiti si pe acel proroc sau visator sa-l pedepsiti cu moartea.
Personal am intalnit evrei convertiti la crestinism , care consuma acum porc , in Shabat isi fac treburile lor si care numesc acestea bune, incercand sa ma lamureasca si pe mine spre un astfel de Mesia.
Prin credinta in Yahshua nu se desfinteaza Torah.
Si oricine spune ca iubeste pe Tatal si nu pazeste poruncile este un mincinos.
Dragostea de Elohim sta in pazirea poruncilor Lui .
Astfel ii pune El la incercare , si este trist ca multi se dovedesc ca nu Il iubesc cand aleg lepadarea poruncilor.
BARUCH HABA B'SHEM YHWH Mat.23:39
Binecuvantat este cel ce vine in numele lui YHWH |
|
Deconectat |
abdon (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
3400. Postat la 23/07/2010 00:42 - 5398z22h59m |
|
|
"ba da" a lepadat, si cu asa foc scrie visatoarul autor ( autoare), ca Rahela, de sarbatoarea Ispasirii a spalat vasele din chiuveta, pentru a le face in ciuda rudelor ( soacra, barbat, etc. ), of, m-a lasat rece cartea.
Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2
|
|
Deconectat |
3824. Postat la 20/10/2010 19:19 - 5309z4h22m |
|
|
Amintiti din tara. Despre lucrari facute de Duhul Sfant Vol I , Vol II si Vol III
de Vasile Hozan |
|
Deconectat |
Avram_76 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
3890. Postat la 28/10/2010 17:44 - 5301z5h57m |
|
|
Incercati si Creationismul Stiintific de Henry M. Morris, o carte care furnizeaza informatii cu privire la erorile teoriei evolutioniste si descopera dovezi in sprijinul creatiei speciale.Autorul a colaborat cu diversi savanti.E o carte care e buna de recomandat "desteptilor" lumii acesteia, celor care spun "Eu cred in stiinta".Mie mi-a placut si m-a intarit.Lectura placuta.
Sa luptam pentru credinta care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna!!!!! |
|
Deconectat |
pop jeniffer (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
3942. Postat la 01/11/2010 16:35 - 5297z6h6m |
|
|
Una dintre cartile mele preferate este ,,Religia tainica a Babilonului antica si moderna,, scrisa de Edward Woodrow este o carte istorica care descrie detaliat modul in care paganismul antic a fost amesteca cu crestinismul si cum au fost introduse multe din obiceiurile lor in crestinismul de azi. Este foarte interesant o recomand mai ales iubitorilor de istorie |
|
Deconectat |
pop jeniffer (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
3964. Postat la 02/11/2010 16:22 - 5296z6h19m |
|
|
O ALTA CARTE CARE CRED EU MERITA CITITA ESTE ,,AM INDRAZNIT SA-I SPUN:TATA,, DE BILQUIS SHEIKH (RICHARD SCHNEIDER) IN CARTE O FEMEIE FOARTE BOGATA DIN PAKISTAN POVESTECTE CUM SI-A DESCHIS USA INIMII DOMNULUI NOSTRU ISUS SI SI-A PARASIT TARA PENTRU A-SI SALVA VIATA.
,,Eu-zice Domnul-te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta."
psalmul 32,8 |
|