Deconectat |
RE: Fotbal |
rachel (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15816. Postat la 22/12/2011 17:53 - 4881z5h44m |
|
|
exact ...
Cu Dumnezeu greutatea unui munte nu inseamna nimic; fara El, si un fulg te zdrobeste.   |
|
Deconectat |
marcella (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15817. Postat la 22/12/2011 17:54 - 4881z5h43m |
|
|
Asa-i, asa-i...mos Nica, dar raspuns corect e la rachel...doar fetele stiu sa raspunda!
Cine sunt eu !? |
|
Deconectat |
rachel (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15819. Postat la 22/12/2011 18:00 - 4881z5h36m |
|
|
=)).. esti comedie marcella
Cu Dumnezeu greutatea unui munte nu inseamna nimic; fara El, si un fulg te zdrobeste.   |
|
Deconectat |
you_rubio (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
16598. Postat la 29/01/2012 20:15 - 4843z3h21m |
|
|
Cel mai bine ar fi sa ne incurajeze si sa tina companie pe noi baietii ca noi avem de luptat din greu greu cu FOTBAL.
Mingea este rotundă și acolo pote ne gandim cel mai mult la Dumnezeu și ne rugăm ca să câștigam, cu cât meciul este mai important. Am vazut colegi deai mei care si-au luat angajametul că se pocăiesc dacă caștiga un meci important si după ce au câștigat s-au pocăit.
Nick |
|
Deconectat |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
21646. Postat la 14/02/2013 13:02 - 4461z10h34m |
|
|
Citind ce-a scris you_rubio mai sus mi-am amintit de un grup de tineri creștini, care s-au folosit de jocul de fotbal ca metodă de a-i evangheliza pe niște tineri cu care se întâlneau des pe teren.
Într-o zi când grupul de tineri creștini au vrut să meargă să alerge puțin au ajuns la terenul de fotbal care tocmai era ocupat de alte doua echipe. Au așteptat până ce s-a terminat partida acelora dupa care au vrut să joace și ei. Pe când să joace, au venit alții care voiau sa joace contra lor. Atunci tinerilor creștini le-a venit o idee și le-au spus că dacă pierd contra lor, va trebui să-i urmeze la biserică odată când vor avea program. Înțelegerea a fost făcuta și într-adevăr echipa tinerilor creștini a câștigat. Ceilalți s-au ținut de cuvânt și din câte știu, cel puțin unul dintre cei nepocăiți a fost atins de Cuvântul ce a fost vestit în acea zi la adunare.
Iată că uneori mai sunt și metode neconvenționale de a chema pe cineva la Domnul... 
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
Lucia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
21745. Postat la 22/02/2013 21:44 - 4453z1h52m |
|
|
As dori sa discutam un pic despre numele acestui joc de echipa, in el observ inclus fot|BAL, Are origini pagane?Este un joc inocent sau poate deveni in anumite circumstante pacat?
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
Lica (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
21758. Postat la 23/02/2013 14:38 - 4452z8h58m |
|
|
Sora Lucia sunt sigur ca raspunsul pe care il asteptati la intrebarea dvs "are origini pagane?" doriti sa fie unul constructiv insa ceea ce vreau sa atrag atentia este doar ca s-ar putea ca intrebarea sa necesite o mica slefuire deoarece nu putem include orice subiect in categoriile "pagan" respectiv "crestin" fara cel putin a mentiona despre ce aspect sau in ce circumstanta se poate aplica o astfel de categorisire.
Spre exemplu nu pot spune ca televizorul este un obiect care este pacat in sine....dar pot spune ca atunci cand nu este folosit cum trebuie poate duce la pacat. Sau cu referire la practici pagane sau crestine...in viata de zi cu zi avem multe activitati dar nu se includ in nici o categorie deoarece mersul cu bicicleta de exemplu nu are nici o legatura directa cu partea spiritala.
Folosirea comparatiei intre doua lucruri care provin din clase diferite se numeste sofistica (care este opusul gandirii logice).
Referitor la ce-a de a doua intrebare raspunsul poate fi dat pe baza gandirii logice si pot spune ca da, acest sport poate fi usor transformat intr-un pacat...spre exemplu daca il practici in sabat.
Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti. |
|