Deconectat |
RE: Bun venit! |
Nica Schirod (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
14697. Postat la 09/10/2011 06:41 - 4963z0h6m |
|
|
Îți urez un bunvenit frate Remus printre noi, Domnul să te binecuvinteze, așteptăm postările tale decente, ca prin activitatea ta aici pe portal, să avem și noi de câștigat, dar și tu.
- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)
- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod! |
|
Deconectat |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
14851. Postat la 16/10/2011 21:50 - 4955z8h57m |
|
|
Un bun venit le spunem în numele membrilor de pe melhisedec și fraților nelush și Ghita_Roff și dorim ca Domnul să-i binecuvânteze cu tot ce au nevoie în lucrarea Sa!
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
14887. Postat la 06/11/2011 06:00 - 4934z23h47m |
|
|
Un bun venit printre noi Rahela Palcu. Domnul să facă din tine un membru care să fie un colaborator sincer în acest laborator virtual, dar de un interes spiritual care sper să fie pentru mântuire. Domnul să te binecuvinteze din toate punctele de vedere.
- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)
- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod! |
|
Deconectat |
14909. Postat la 07/11/2011 12:52 - 4933z16h55m |
|
|
Un bun venit printre noi urăm si surorii rebeca. Domnul sa te binecuvanteze!
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
ciprus (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
14926. Postat la 08/11/2011 21:28 - 4932z8h19m |
|
|
Bine ne-ai gasit rahela palcu !
Universul fata de Pamanat este ca Pamantul fata de un atom !!!
Tata cat de mare esti !!! |
|
Deconectat |
Lavi (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
14928. Postat la 09/11/2011 08:41 - 4931z21h6m |
|
|
Cu respect le spun si eu bun venit noilor memrii :Remus ,nelush și Ghita_Roff ,Rahela Palcu,rebeca fiti binecuvantati .
|
|
Deconectat |
gershom (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
14947. Postat la 10/11/2011 18:00 - 4930z11h47m |
|
|
Bun venit pe portalul melhisedec Bujor Darius . Domnul Dumnezeu să te binecuvinteze și călăuzească pe cărările Lui.
Căutați pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemați-L, câtă vreme este aproape - Isaia 55:6 |
|
Deconectat |
15001. Postat la 13/11/2011 20:32 - 4927z9h15m |
|
|
Bun venit printre noi Alex2, Domnul să fie cu tine și cu cei dragi ai tăi.
|
Deconectat |
15024. Postat la 15/11/2011 22:18 - 4925z7h29m |
|
|
Si din partea mea , un bun venit lui Alex2!
|
Deconectat |
15123. Postat la 19/11/2011 20:48 - 4921z9h0m |
|
|
Acum in prag de iarna , un calduros bun venit vreau sa iy adresez si lui eza!
|
Deconectat |
Dani (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15125. Postat la 19/11/2011 21:20 - 4921z8h27m |
|
|
Bine ai venit printre noi frate Eugen, ne bucurăm că ești pe acest spațiu virtual, așteptăm să fi activ pe acest forum așa cum te știm noi.
Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7 |
|
Deconectat |
gershom (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15373. Postat la 30/11/2011 20:08 - 4910z9h39m |
|
|
Vă urăm un călduros bun venit pe acest spațiu virtual lenuta roff. Fiți binecuvântată.
Căutați pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemați-L, câtă vreme este aproape - Isaia 55:6 |
|
Deconectat |
costy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15379. Postat la 01/12/2011 06:08 - 4909z23h39m |
|
|
Si eu a-ti urez un Bun venit lenuta roff in mijlocul nostru .Cel Atotputernic sa va pazeasca si sa va binecuvinteze.
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine! |
|
Deconectat |
15456. Postat la 05/12/2011 12:41 - 4905z17h6m |
|
|
AVASEA, am onoarea să te salut cu multă Pace de la Domnul Isus.
Și îți urez un bun venit printre noi, așteptăm să citim și postările tale constructive, ca împreună să învățăm, cum să împlinim voia Lui Dumnezeu, pentru că în Matei 7: 21. zice așa: Nu orișicine-Mi zice: "Doamne, Doamne!" va intra în Împărăția cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu care este în ceruri.
Și totul să fie inundat în multă Pace.
|
Deconectat |
15461. Postat la 05/12/2011 17:20 - 4905z12h27m |
|
|
Ma alatur si eu fr Nica pentru avasea !
|
Deconectat |
15516. Postat la 12/12/2011 06:45 - 4898z23h2m |
|
|
Scumpii moșului, Daniel și Daniela, din toată inima și cu tot respectul meu, vă urez un bun venit printre noi, sper că șederea voastră printre noi, să fie o mare binecuvântare și pentru voi și pentru noi, din partea Domnului.
Așteptăm și părerile voastre, pentru că sunt atâtea lucruri pe care vrea Domnul să ni le facă de cunoscut, așa că eu zic: Dar mai bine împrumut un cuvânt din Sfânta Carte, pe care vil trimit crezînd că Marele Dumnezeu vă va face așa; Dumnezeul păcii să vă sfințească El însuși pe deplin; și: duhul vostru, sufletul vostru și trupul vostru, să fie păzite întregi, fără prihană la venirea Domnului nostru Isus Hristos. 1 Tesaloniceni 5:23.
|
Deconectat |
15552. Postat la 14/12/2011 14:02 - 4896z15h45m |
|
|
Bun venit si lui daniel daniela!!!
|
Deconectat |
15657. Postat la 18/12/2011 09:43 - 4892z20h4m |
|
|
Moșu îți urează bun venit printre noi Marcel Timofte, și dacă ești așa cum spoi; creștin în formare, îți doresc o formare după voia Lui Dumnezeu, iar printre noi doresc să fii o binecuvântare, așteptăm să vedem și părerile tele.
Domnul să te binecuvinteze.
|
Deconectat |
costy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15688. Postat la 19/12/2011 13:46 - 4891z16h1m |
|
|
Bun venit sora Elena Nasta Domnul sa va Binecuvinteze , cu drag asteptam postari din partea ta .
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine! |
|
Deconectat |
15698. Postat la 19/12/2011 15:59 - 4891z13h48m |
|
|
Da, mă alătur și eu celorlalți și-i doresc un bun venit și lui Elena Nasta și celorlalți pe care poate nu a apucat să-i salute cineva. Cu toții sunteți bineveniți, mai ales atunci când știm că aveți gânduri bune și de pace.
|