Deconectat |
Urări pentru ziua de Sabat! |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8552. Postat la 18/02/2011 12:44 - 5188z8h17m |
|
|
Iubesc pe Domnul, caci El aude glasul meu, cererile mele. Da, El Si-a plecat urechea spre mine, de aceea-L voi chema toata viata mea. ( Psalmul 116;1,2)
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|
Deconectat |
Dani (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8553. Postat la 18/02/2011 14:02 - 5188z6h59m |
|
|
Vă doresc, un Sabat binecuvântat !
Temelia Cuvântului Tău este adevărul, și toate legile Tale cele drepte sunt veșnice. (Psalmul 119:160)
Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7 |
|
Deconectat |
8727. Postat la 25/02/2011 12:58 - 5181z8h3m |
|
|
1 Ioan 3; 2,3 :
Prea iubitilor, acum suntem copii ai lui Dumnezeu. Si ce vom fi, nu s-a aratat inca. Dar stim ca atunci cand Se va arata El, vom fi ca El; pentruca Il vom vedea asa cum este. Oricine are nadejdea aceasta in El, se curateste, dupa cum El este curat.
|
Deconectat |
costy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8728. Postat la 25/02/2011 13:30 - 5181z7h30m |
|
|
12. Iată, Eu vin curând; și răsplata Mea este cu Mine, ca să dau fiecăruia după fapta lui.
13. Eu sunt Alfa și Omega, Cel dintâi și Cel de pe urmă, Începutul și Sfârșitul.
14. Ferice de cei ce își spală hainele, ca să aibă drept la pomul vieții, și să intre pe porți în cetate!
15. Afară sunt câinii, vrăjitorii, curvarii, ucigașii, închinătorii la idoli, și oricine iubește minciuna și trăiește în minciună!
16. Eu, Isus, am trimis pe îngerul Meu să vă adeverească aceste lucruri pentru Biserici. Eu sunt Rădăcina și Sămânța lui David, Luceafărul strălucitor de dimineață.
17. Și Duhul și Mireasa zic: "Vino!" Și cine aude, să zică: "Vino!" Și celui ce îi este sete, să vină; cine vrea, să ia apa vieții fără plată!
Domnul ISUS sa va binecuvinteze pe totii dragi frati si surori si Sabatul care ne sta inainte sa ne bucuram inaintea Domnului si sa-i multumim pentru tot ce face pentru noi . AMIN
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine! |
|
Deconectat |
8732. Postat la 25/02/2011 18:27 - 5181z2h34m |
|
|
Domnul să vă facă să creșteți tot mai mult în dragoste unii față de alții și față de toți, cum facem și noi înșine pentru voi, ca să vi se întărească inimile, și să fie fără prihană în sfințenie, înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, la venirea Domnului nostru Isus Hristos împreună cu toți sfinții Săi.(1Tesaloniceni 3:12-13.)
Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7 |
|
Deconectat |
8939. Postat la 04/03/2011 11:50 - 5174z9h10m |
|
|
1 Ioan 3:1 Vedeți ce dragoste ne-a arătat Tatăl, să ne numim copii ai lui Dumnezeu! Și suntem. Lumea nu ne cunoaște, pentru că nu L-a cunoscut nici pe El.
1 Ioan 3:2 Preaiubiților, acum suntem copii ai lui Dumnezeu. Și ce vom fi nu s-a arătat încă. Dar știm că, atunci când Se va arăta El, vom fi ca El; pentru că Îl vom vedea așa cum este.
Domnul sa va binecuvinteze dragi frati si surori va doresc un Sabat binecuvintat impreuna cu Domnul , dati Slava si Binecuvintati Numele Domnului si cantati cantari de lauda Celui ce este Sfant si Drept. AMIN
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
|
Deconectat |
Plidia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8942. Postat la 04/03/2011 13:50 - 5174z7h10m |
|
|
Psalmii 28:6
Binecuvântat să fie Domnul, căci ascultă glasul rugăciunilor mele.
Psalmii 28:7
Domnul este tăria mea și scutul meu; în El mi se încrede inima, și sunt ajutat. De aceea îmi este plină de veselie inima și-L laud prin cântările mele.
Dumnezeu să vă binecuvinteze! Shabbat Shalom! |
|
Deconectat |
8943. Postat la 04/03/2011 14:42 - 5174z6h18m |
|
|
Cand vei manca si te vei satura, sa binecuvantezi pe Domnul, Dumnezeul tau, pentru tara cea buna pe care ti-a dat-o. ( Deuteronom 8;10)
|
Deconectat |
9241. Postat la 11/03/2011 12:39 - 5167z8h21m |
|
|
Marcu 4;38: Si El dormea la carma pe capatai. Ucenicii L-au desteptat, si I-au zis : Invatatorule, nu-Ti pasa ca pierim?.
|
Deconectat |
Plidia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9245. Postat la 11/03/2011 13:40 - 5167z7h20m |
|
|
Psalmul 104
v.1. Binecuvântă, suflete, pe Domnul! Doamne Dumnezeule, Tu ești nemărginit de mare! Tu ești îmbrăcat cu strălucire și măreție!
Un Sabat plin de bucuri și pace vă doresc!
Multă pace! 
|
|
Deconectat |
Lica (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9252. Postat la 11/03/2011 16:42 - 5167z4h19m |
|
|
Un sabat binecvântat tuturor!
Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti. |
|
Deconectat |
9256. Postat la 11/03/2011 17:07 - 5167z3h53m |
|
|
Deci, dacă este vreo îndemnare în Hristos, dacă este vreo mângâiere în dragoste, dacă este vreo legătură a Duhului, dacă este vreo milostivire și vreo îndurare,
faceți-mi bucuria deplină, și aveți o simțire, o dragoste, un suflet și un gând.(Filipeni 2:1-2)
|
Deconectat |
9298. Postat la 12/03/2011 19:14 - 5166z1h47m |
|
|
La aflarea vestilor infioratoare despre cutremurul din Japonia, la versetul postat adaug:
Raurile vuiesc, Doamne, raurile vuiesc tare, raurile se umfla cu putere. Dar mai puternic decat vuietul apelor mari, si mai puternic decat vuietul valurilor napraznice ale marii, este Domnul in locurile ceresti. ( Psalmul 93;3,4)
Doamne ai mila de copiii tai. Suna trambita. Aduna-ne si tine-Ti fagaduinta: In pace si-n liniste va fi mantuirea voastra.
|
Deconectat |
9486. Postat la 18/03/2011 09:42 - 5160z11h18m |
|
|
Iacov 5:15 Rugăciunea făcută cu credință va mântui pe cel bolnav, și Domnul îl va însănătoși; și, dacă a făcut păcate, îi vor fi iertate.
Iacov 5:16Mărturisiți-vă unii altora păcatele și rugați-vă unii pentru alții, ca să fiți vindecați. Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit.
Sabatul care ne sta inainte , sa ne rugam Domnului sa fie o zi de bucurie si Desfatare in Domnul .Domnul ISUS sa va binecuvinteze pe totii cu dragoste si iubire de Domnul si de aproapele nostru .
|
Deconectat |
9493. Postat la 18/03/2011 12:17 - 5160z8h43m |
|
|
Nu gandi rau impotriva aproapelui tau, cand locuieste linistit langa tine. Nu te certa fara pricina cu cineva, cand nu ti-a facut niciun rau. Nu pizmui pe omul asupritor, si nu alege niciuna din caile lui. Caci Dumnezeu uraste pe oamenii stricati, dar este prieten cu cei fara prihana. Blestemul Domnului este in casa celui rau, dar locuinta celor neprihaniti o binecuvanteaza. Cand are a face cu cei batjocoritori, Isi bate joc de ei, dar celor smeriti le da har. Inteleptii vor mostenii slava, dar partea celor nebuni este rusinea. ( Proverbe 3;29-35)
|
Deconectat |
vasinepos (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9505. Postat la 18/03/2011 15:32 - 5160z5h28m |
|
|
Domnul să vă dăruiască un Sabat binecuvântat din toată inima.
Toate poruncile Lui au fost înaintea mea, și nu m-am depărtat de la legile Lui - Ps 18:22 |
|
Deconectat |
Dinu (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9512. Postat la 18/03/2011 16:52 - 5160z4h8m |
|
|
Sa aveti un Sabat binecuvantat de Domnul!
,,Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui" Proverbe 19:22 |
|
Deconectat |
9514. Postat la 18/03/2011 17:31 - 5160z3h30m |
|
|
Un Sabat binecuvăntat tuturor!
|
Deconectat |
beniamin (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9516. Postat la 18/03/2011 18:36 - 5160z2h24m |
|
|
Va doresc un shabat binecuvantat tuturor,si toti cu adevarat sa avem un shabat sfant in inimile noastre,si toate shabatele lui Dumnezeu sa fie cu adevarat sfinte si foarte importante in viata noastra,nu numai un mic obicei cum ai majoritatea.AMIN
Cine zice ca ramane in El,trebuie sa traiasca cum a trait Isus-1 Ioan1:6 |
|
Deconectat |
9718. Postat la 25/03/2011 08:26 - 5153z12h34m |
|
|
Domnul sa fie de partea tuturor care iubesc Numele Lui Sfant . Va doresc un Sabat binecuvintat . Romani 13
10. Dragostea nu face rău aproapelui: dragostea deci este împlinirea Legii.
11. Și aceasta cu atât mai mult, cu cât știți în ce împrejurări ne aflăm: este ceasul să vă treziți în sfârșit din somn; căci acum mântuirea este mai aproape de noi decât atunci când am crezut.
12. Noaptea aproape a trecut, se apropie ziua. Să ne dezbrăcăm dar de faptele întunericului, și să ne îmbrăcăm cu armele luminii.
13. Să trăim frumos, ca în timpul zilei, nu în chefuri și în beții; nu în curvii și în fapte de rușine; nu în certuri și în pizmă;
14. ci îmbrăcați-vă în Domnul Isus Hristos, și nu purtați grijă de firea pământească, pentru ca să-i treziți poftele.
|