Deconectat |
Urări pentru ziua de Sabat! |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9726. Postat la 25/03/2011 12:44 - 5153z9h16m |
|
|
Toate isi au vremea lor, si fiecare lucru de sub ceruri isi are ceasul lui. Nasterea isi are vremea ei, si moartea isi are vremea ei: saditul isi are vremea lui, si smulgerea celor sadite isi are vremea ei. ( Eclesiastul 3;1,2)
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|
Deconectat |
Dinu (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9733. Postat la 25/03/2011 16:02 - 5153z5h59m |
|
|
Domnul Dumnezeu să binecuvinteze toate Adunările din tară si din strainătate, care în ziua de Sabat de mâine v-om înalta rugăciuni, cântări și meditație Celui care a făcut Cerurile și pământul!
Cu toții împreună să formăm un buchet de laudă Celui Sfant, și să-l înmânăm cu multă sfială și credincioșie!
,,Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui" Proverbe 19:22 |
|
Deconectat |
RE: Va doresc, un Sabat binecuvantat |
Dani (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9736. Postat la 25/03/2011 16:17 - 5153z5h44m |
|
|
Un Sabat fericit vă doresc tuturor, să ne bucurăm în Domnul cu toți.
Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7 |
|
Deconectat |
izreelpop (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9738. Postat la 25/03/2011 16:34 - 5153z5h27m |
|
|
CINE STIE CE BINECUVINTARI DIN CREDINTA SFINTILOR SE ROSTESC DE SABAT SI CITE LA NR SA LE POSTEZE PT A LE INTREBUINTA TOT POPORUL |
|
Deconectat |
anny (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9739. Postat la 25/03/2011 16:40 - 5153z5h20m |
|
|
,,Așa vorbește Domnul: ,,Păziți ce este drept, și faceți ce este bine; căci mântuirea Mea este aproape să vină, și neprihănirea Mea este aproape să se arate.
Ferice de omul care face lucrul acesta, și de fiul omului care rămâne statornic în El, păzind Sabatul, ca să nu-l pângărească, și stăpânindu-și mâna, ca să nu facă nici un rău ! (Isaia 56:v 1,2)
Ferice de cei impaciuitori,caci ei vor fi chemati fii ai lui Dumnezeu ! Matei 5:9 |
|
Deconectat |
Dinu (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9740. Postat la 25/03/2011 16:42 - 5153z5h18m |
|
|
Sunt multe binecuvantari scrise in biblie. Fiecare alege pe care le vrea. Nu cred ca trebuie sa apelam la Sfanta Traditie, si sa le rostim robotizat.
Multumesc sora Anny pentru frumosul verset. Am postat deodata. Iti doresc din suflet sa fi mereu o floare in gradina Domnului., si sa transmiti parfum frumos mirositor celor din jur.
Domnul Dumnezeu sa reverse din plin a Sale binecuvantari in acest Sabat, peste tot poporul!
Pace vouă!
,,Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui" Proverbe 19:22 |
|
Deconectat |
izreelpop (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9859. Postat la 28/03/2011 21:05 - 5150z1h55m |
|
|
NU inteleg de ce fugim de ADEVAR in ziua de SABAT se rostesc si BINECUVINTARILE DE SABAT de ce nu avem curajul si demnitatea sa acceptam si noi a le rostii
ce rau iti face daca un om rosteste binecuvintari sau ii problema ca vin de la EVREI probabil ii sifoneaza pe demoni
o sa postez binecuvintarile ca fiecare sa decida daca i sint de folos |
|
Deconectat |
9972. Postat la 01/04/2011 09:48 - 5146z13h12m |
|
|
Cautati pe Domnul, toti cei smeriti din tara, care impliniti poruncile Lui! Cautati dreptatea, cautati smerenia! Poate ca veti fii crutati in ziua maniei Domnului. Tefania 2;3
|
Deconectat |
9991. Postat la 01/04/2011 16:42 - 5146z6h18m |
|
|
Un Sabat fericit vă doresc tuturor!
, Tu, Doamne, Tu ești scutul meu, Tu ești slava mea, și Tu îmi înalți capul!
4. Eu strig cu glasul meu către Domnul, și El îmi răspunde din muntele Lui cel sfânt.
5. Mă culc, adorm, și mă deștept iarăși, căci Domnul este sprijinul meu (Psalmul 2:4-5) .
Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7 |
|
Deconectat |
9992. Postat la 01/04/2011 16:46 - 5146z6h14m |
|
|
Smeriți-vă dar supt mâna tare a lui Dumnezeu, pentru ca, la vremea Lui, El să vă înalțe.
Și aruncați asupra Lui toate îngrijorările voastre, căci El însuș îngrijește de voi. (1 Petru 5:v6,7 )
Ferice de cei impaciuitori,caci ei vor fi chemati fii ai lui Dumnezeu ! Matei 5:9 |
|
Deconectat |
Lucia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9996. Postat la 01/04/2011 18:20 - 5146z4h41m |
|
|
Gand de pace si iubire
Sa va insoteasca pasii!
In Sabat e desfatarea...
Cand se aduna crestinii.-Lucia
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
10186. Postat la 08/04/2011 12:02 - 5139z10h58m |
|
|
Dumnezeul rabdarii si al mangaierii sa va faca sa aveti aceleasi simtaminte, unii fata de altii, dupa pilda lui Hristos Isus; pentru ca toti impreuna, cu o inima si cu o gura, sa slaviti pe Dumnezeu, Tatal Domnului nostru Isus Hristos. Asa dar, primiti-va unii pe altii, cum va primit si pe voi Isus Hristos. ( Romani 15;5-7)
|
Deconectat |
10193. Postat la 08/04/2011 17:58 - 5139z5h2m |
|
|
Dumnezeu să binecuvânteze pe toți acei care se închină în ziua lui cea sfântă.
|
Deconectat |
costy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
10344. Postat la 15/04/2011 12:14 - 5132z10h46m |
|
|
Un Sabat Binecuvantat tuturor dragi frati si surori si Cel de Sus sa va calauzeasca la tot pasul...Multa Pace...
PSALMUL 24
Un psalm al lui David.
1. Al Domnului este pământul cu tot ce este pe el, lumea și cei ce o locuiesc!
2. Căci El l-a întemeiat pe mări, și l-a întărit pe râuri.
3. Cine va putea să se suie la muntele Domnului? Cine se va ridica până la locul Lui cel Sfânt? -
4. Cel ce are mâinile nevinovate și inima curată, cel ce nu-și dedă sufletul la minciună, și nu jură ca să înșele.
5. Acela va căpăta binecuvântarea Domnului, starea după voia Lui dată de Dumnezeul mântuirii lui.
6. Iată partea de moștenire a celor ce-L cheamă, a celor ce caută Fața Ta, Dumnezeul lui Iacov. -
7. Porți, ridicați-vă capetele; ridicați-vă, porți veșnice, ca să intre Împăratul slavei! -
8. "Cine este acest Împărat al slavei?" - Domnul cel tare și puternic, Domnul cel viteaz în lupte.
9. Porți, ridicați-vă capetele; ridicați-le, porți veșnice, ca să intre Împăratul slavei! -
10. "Cine este acest Împărat al slavei?" - Domnul oștirilor: El este Împăratul slavei! - (Oprire).
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine! |
|
Deconectat |
Plidia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
10346. Postat la 15/04/2011 13:18 - 5132z9h42m |
|
|
Psalmul 92
(Un psalm. O cantare pentru ziua Sabatului.)
1. Frumos este sa laudam pe Domnul si sa marim Numele Tau, Preainalte,
2. sa vestim dimineata bunatatea Ta, si noaptea, credinciosia Ta,
3. cu instrumentul cu zece corzi si cu lauta, in sunetele harpei.
4. Caci Tu ma inveselesti cu lucrarile Tale, Doamne, si eu cant de veselie, cand vad lucrarea mainilor Tale.
5. Cat de mari sunt lucrarile Tale, Doamne, si cat de adanci sunt gandurile Tale!
6. Omul prost nu cunoaste lucrul acesta, si cel nebun nu ia seama la el.
7. Daca cei rai inverzesc ca iarba si daca toti cei ce fac raul infloresc, este numai ca sa fie nimiciti pe vecie.
8. Dar Tu, Doamne, esti inaltat in veci de veci!
9. Caci iata, Doamne, vrajmasii Tai, iata vrajmasii Tai pier: toti cei ce fac raul sunt risipiti.
10. Dar mie, Tu-mi dai puterea bivolului si m-ai stropit cu untdelemn proaspat.
11. Ochiul meu isi vede implinita dorinta fata de vrajmasii mei, si urechea mea aude implinirea dorintei mele fata de potrivnicii mei cei rai.
12. Cel fara prihana inverzeste ca finicul si creste ca cedrul din Liban.
13. Cei saditi in Casa Domnului, inverzesc in curtile Dumnezeului nostru.
14. Ei aduc roade si la batranete, sunt plini de suc si verzi,
15. ca sa arate ca Domnul este drept, El, Stanca mea, in care nu este nelegiuire.
Shabbath Shalom! 
|
|
Deconectat |
Nica Schirod (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
10353. Postat la 15/04/2011 16:38 - 5132z6h23m |
|
|
Shalom - Pace.
Exod 31: 13. "Vorbește copiilor lui Israel, și spune-le: ,Să nu care cumva să nu țineți sabatele Mele, căci acesta va fi între Mine și voi, și urmașii voștri, un semn după care se va cunoaște că Eu sunt Domnul, care vă sfințesc.
Din toată inima, vă doresc un Șabat Bunecuvântat în toate locuințile voastre.
Adonai (Domnul), așa cum a sfințit Șabatul, să sfințească tot; "trupul nostru, sufletul nostru și duhul nostru".
Shabbath Shalom !!-Șabat plin de Pace !!
- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)
- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod! |
|
Deconectat |
10354. Postat la 15/04/2011 16:43 - 5132z6h17m |
|
|
Ferice de poporul, al cărui Dumnezeu este Domnul! ( Psalmul 144;15 u.p.)
|
Deconectat |
10356. Postat la 15/04/2011 17:37 - 5132z5h23m |
|
|
Cutremurați-vă, și nu păcătuiți ! Spuneți lucrul acesta în inimile voastre când stați în pat: apoi tăceti.
Aduceți jerfe neprihănite, și incredeți-vă în Domnul.(Psalmul 4 vs:4,5)
|
Deconectat |
10359. Postat la 15/04/2011 18:31 - 5132z4h29m |
|
|
Un Sabat fericit vă doresc tuturor!
|
Deconectat |
costy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
10453. Postat la 22/04/2011 09:49 - 5125z13h11m |
|
|
Va doresc un Sabat binecuvintat alaturi de Domnul ISUS
Cartea Psalmii, Capitolul 39
1. Ziceam: "Voi veghea asupra căilor mele, ca să nu păcătuiesc cu limba; îmi voi pune frâu gurii, cât va sta cel rău înaintea mea."
2. Am stat mut, în tăcere; am tăcut, măcar că eram nenorocit; și totuși durerea mea nu era mai puțin mare.
3. Îmi ardea inima în mine, un foc lăuntric mă mistuia; și atunci mi-a venit cuvântul pe limbă, și am zis:
4. "Doamne, spune-mi care este sfârșitul vieții mele, care este măsura zilelor mele, ca să știu cât de trecător sunt."
5. Iată că zilele mele sunt cât un lat de mână, și viața mea este ca o nimica înaintea Ta. Da, orice om este doar o suflare, oricât de bine s-ar ține. -
6. Da, omul umblă ca o umbră, se frământă degeaba, strânge la comori, și nu știe cine le va lua.
7. Acum, Doamne, ce mai pot nădăjdui eu? În Tine îmi este nădejdea
8. Izbăvește-mă de toate fărădelegile mele! Nu mă face de ocara celui nebun!
9. Stau mut, nu deschid gura, căci Tu lucrezi.
10. Abate-Ți loviturile de la mine! Îmi iese sufletul sub loviturile mâinii Tale.
11. Tu pedepsești pe om, și-l lovești pentru fărădelegea lui: îi prăpădești, ca molia, ce are el mai scump. Da, orice om este doar o suflare.
12. Ascultă-mi rugăciunea, Doamne, și pleacă-Ți urechea la strigătele mele! Nu tăcea în fața lacrimilor mele! Căci sunt un străin înaintea Ta, un pribeag, ca toți părinții mei.
13. Abate-Ți privirea de la mine, și lasă-mă să răsuflu, până nu mă duc și să nu mai fiu!
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine! |
|