Si totusi de unde s-a ajuns de la Sabat la Luna Noua, aici?
Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2
Cu mult drag, și cu teamă sfântă frate Abdon, cu rugămintea ca nimeni să nu se ia după mine - cercetați - nu eu sunt Adevărul! Eu sunt un rob netrebnic, care-mi doresc din toată inima să fiu ostaș devotat al Căpeteniei oștirilor! Cercetați și alegeți - eu sunt nedesăvârșit!
Unora dintre oameni, amănuntele par mai puțin relevante dar, pentru alții, amănuntele sunt esențiale! Dintre Lună nouă și Șabat, care credeți că are prioritate? Firesc, pentru că.., pentru că.., pentru multe motive, Șabatul este mai important, pentru că este SEMNUL care ne descoperă toate PREROGATIVELE CREATORULUI LEGIUITOR - indubitabil = SIGILIUL MELEH AOLAM-REGELE UNIVERSULUI, pe când, Luna nouă este ultima sărbătoare din ghirlanda Sfintelor Sărbători Veșnice - poate cineva să mă contrazică? Da! din obișnuință, de dragul contradicției, fără nici un argument pertinent!
Isaia 66.23; Coloseni 2.16; și 2Împărați 4.23 - ne dau ordinea CEREASCĂ, diferită de ordinea lumească = pe dos! Matei 20.16.
Sărbătorile ca indicatoare ale evenimentelor universale, au fost instituite în Genesa 1.14, iar Luna nouă a fost instituită în Psalmii 81.5 - când a mers YHVH împotriva Egiptului? După toate calculele, la 1Adar (sau un Adar bet). Când a ieșit din Egipt? După apusul zilei de 15 Nisan, după Șabat! Când au ajuns la M.Roșie? 600.000 de oameni care mergeau pe jos, cu calabalâcuri = 60 Regimente de oameni neinstruiți (6 legiuni), nu puteau face 120 km în mai puțin de 6 zile - pe 21 Nisan, pe 22 Nisan au cinstit în Pacea Șabatului Eliberarea din Egipt (avadim hainu lăFar_O băMițraim = robi am fost, ai faraonului în Egipt - tradus după gândirea și tehnica construcției lingvistice evreiești - aștept cu drag reacția argumentată sau confirmarea COMPETENȚEI evidente a fratelui Michael Roman) - să mulțumim cerului pentru așa binecuvântare!
După odihna de Șabat au mai mers 120 km = 6 zile pănă la Meriba-Mara, unde s-au odihnit Șabatul din 29 Nisan, pe 30 Nisan s-au pregătit pentru Luna nouă din 1 Ziv, au avut lupta cu Amalec, a primit pe Ietro (care ca Preot al Celui a organizat poporul după regulile cerești = câte 10 oameni în 5 grupe = 50,100,1000 - dispozitiv de luptă cu mare facilitate de manevră și lovire a inamicului, diferit de tactica egipteană, cunoscută de Moise la curtea lui Faraon cu câte 12 oameni în 6 grupe - dispozitiv impresionabil, dar greoi și vulnerabil). După Șabatul din 8 Ziv, au mai parcurs 100 km până poalele muntelui Sinai, unde au ajuns până la apusul din 13 Ziv (Biblia ? Gala, Nițulescu, spune că au ajuns la Lună plină = Exod 19.1! S-au spălat, și-au spălat hainele pe 14 Ziv, pe 14 nu s-au atins de femei = s-au sfințit pe 14, și pe !5 Ziv = Șabatul zilei a 7-a (Exod 19.10-16). Acesta este calculul timpului la dispozițe, cu pause de odihnă, de masă, necesități fiziologice - în condiții de mars forțat întocmit la nivelul unui comandant de regiment independent, care se poate deplasa ceva mai ușor=mai repede cu până la 5 sau 6 ore - fără echivoc, un regiment în dispozitiv de Brigadă, Armată, Legiune, acest timp, este minim posibil de realizat - de la cine nu crede, aștept o variantă mai fiabilă.
EXPERIMENTAREA trăirii ȘABATULUI
Timp de 40 ani, în pustie, poporul lui Israel a experimentat Exod 16.16-29. În fiecare zi se aduna mană, după nevoie - dacă se aduna mai mult, se deprecia; în ziua de pregătire se aduna și pentru ziaua 7-a, și în această zi nu se strica.
Sfințirea ,,preoției lui Aron și a fiilor lui,, dovedește atât legătura dintre Luna nouă și Sabatului zilei a 7-a, după rânduiala veșnică profetizată în Isaia 66.23, cât și deosebirea dintre ele ca sărbători deosebite. De Lună se pot desfășura activității religioase de cult. Exod 40.1,17; Leviticul 8.33,35 (din ziua 1 a lunii = Lună nouă, până în ziua a 7-a a lunii = șapte zile - care este Șabatul?); Leviticul 9.1,23 și 24 (în ziua a 8-a a lunii = Sabat).
Ce înseamnă a face altfel? și care este rezultatul unei schimbări?? Leviticul 10.1-7! Tatăl nostru din ceruri ne arată fără părtinire, și căderea copiilor lui Israel, după perioade de subjugare a lor de către popoarele păgâne nelegiuite, ca răspuns la neascultarea lui Israel de Sfântul Cuvânt.
LUPTA de la IERIHON
Iosua 6:3 Înconjurați cetatea, voi toți bărbații de război, dând ocol cetății odată. Așa să faci șase zile. 4 Șapte preoți să poarte înaintea chivotului șapte trâmbițe de corn de berbec; în ziua a șaptea să înconjurați cetatea de șapte ori și preoții să sune din trâmbițe. Pentru ca înconjurul cetății să dureze 7 zile fără să se încalce Sabatul zilei a 7-a, înseamnă că acest Sabat nu respectă o săptămână repetată perpetuu, la nesfârșit, ci o sptămână guvernată de lună: 29 sau 30 zile/lună : 7 zile/săptămână = 4 săptămâni + 1 sau 2 zile, proprii numai și numai lunii. Singura posibilitate ca să încadrezi 4 săptămâni = 28 zile rși în tr-o lună de 29 zile, și în una de 30 zile, este ca săptămâna să înceapă cu a doua zi a lunii, prima zi a lunii, fiind rziua de Lună nouăr1;, ceea ce implică faptul ca zilele de 8,15,22 și 29 să fie Sabatele celor 4 săptămâni încadrate și într-o lună de 29 zile, și în una de 30 zile. Numai și numai într-o asemenea situație s-a putut înconjura Ierihonul 7 zile, la rând, fără a se încălca Sabatul zilei a 7-a - fie că a început lucrarea pe 30 ale unei luni trecute, fie că a început pe 1 ale lunii în curs, doar în ziua 8-a, Șabatul poate rămâne neântinat.
Deocamdată ne oprim aici, ca să Slăvim pe Cel ce încă o lună a depănat la zilele vieților noastre!
Îmi cer iertare pe două direcții - 1. nu pot exprima această expunere în spațiu mai sretrâns, și 2. maniera de expunere este fermă (concisă, concentrată), nu dictatorială (de sus) - dacă era o predare verbală, putea fi mai dulce - scrisul este mai strict, și mai dur - căutați dragostea în cele spuse, pentru care aștept răsplata Cerului - DREAPTĂ și NEPĂRTINITOARE, fără culoare religioasă - în Mia de ani și pe noul pământ veți cunoaște dragostea, sinceritatea sau perversitatea mea!
Lună nouă binecuvântată!
<< ADEVĂRUL FĂRĂ DRAGOSTE ESTE O ÎNȘELĂTORIE; DRAGOSTEA FĂRĂ ADEVĂR ESTE O ILUZIE >>
Deconectat
RE: Sabatul-Sărbătoarea Biblică de actualitate
Moderator5 (detalii numai pentru membrii conectaţi)
20865. Postat la 15/12/2012 10:56 - 4522z11h4m
Această postare a fost mutată aici de la subiectul,, Vă doresc un Sabat binecuvântat,,.
Yahuda a scris:
Sabat!!! ...Shabbath ...hm....frumos subiect ..din pacate rastalmacit si inteles foarte gresit de marea majoritate dintre voi!
She'ma- Abba- Torah ... She'ma = ascultare ; Abba = Tata ; Torah = bine/rau (invatatura) = ascultare de invatatura Tatalui.
Ebraica: ... אֶת יוֹם הַשַּׁבָּת = Zi de odihna ; שַׁבַּת = Shabbat
....acum....porunca a-4a spune foarte CLAR: .... Exodul 20:8 "Adu-ți aminte de ziua de odihnă, ca s-o sfințești." ..... in Ebraica : ( זָכוֹר אֶת יוֹם הַשַּׁבָּת לְקַדְּשׁוֹ ) ...ciudat ca in porunca NU apare שַׁבַּת ....intrebare...de cine sa ascult?? ...de ceea ce spune LEGEA = Yahueh ...sau de ceea ce spune pamanteanul?? ...Shalom!!!!
Mulțumim pentru explicație. Ideea este că deși mulți dintre noi nu știm asta...acum știm si am fost întorși din drum cu 360 de grade . Cu alte cuvinte ați rămas dator, față de cei neștiutori să ne explicați ce face diferența?
Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
Lică, din câte observ eu Yahuda ar vrea să spună că în poruncă nu scrie " adu-ți aminte de ziua Sabatului" ci "Adu-ți aminte de ziua de odihnă" sau ceva de genul... Ca și cum n-ar fi similare.
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
Deconectat
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi)
20872. Postat la 16/12/2012 04:53 - 4521z17h7m
Lică, de aceea ai și scris că ne-am întors cu 360 de grade ??
Ne-am întors de unde am plecat: Sabat= ziua de odihnă.
Frate Yahuda, tu in care Biserica din Hunedoara praznuiesti Sabatul?
Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2
Aurelc a scris:Lică, din câte observ eu Yahuda ar vrea să spună că în poruncă nu scrie " adu-ți aminte de ziua Sabatului" ci "Adu-ți aminte de ziua de odihnă" sau ceva de genul... Ca și cum n-ar fi similare.
Domnule Aurelc, ptr. mine 2 lucruri sunt foarte esentiale. 1 .. de a respecta poruna ; 2 .. de a stii ce spune cu adevarat porunca! Pentru mine Sh'ma-Abba-Torah = Shabbath in nici un caz nu este similar sau identic cu odihna! Ascultatea de Tatal este o lucrare si odihna este o poruna! Porunca spune clar!
.. Exodul 20:10 "Dar ziua a șaptea este ziua de odihnă închinată Yahueh-Elohim al tău: să nu faci nicio lucrare în ea, nici tu, nici fiul tău, nici fiica ta, nici robul tău, nici roaba ta, nici vita ta, nici străinul care este în casa ta."
Pai nu te supara, cand mergi la o adunare oare nu mergi la o lucrare intre frati?? Porunca spune clar: sa NU faci nicio lucrare in ziua aceea ... si ziua aceea nu este o zi de 24 ore!! ... aici e marea confuzie! Este vorba despre ziua de 1000 de ani! Apocalipsa 20:5 "Ceilalți morți n-au înviat până nu s-au sfârșit cei o mie de ani. Aceasta este întâia înviere.". Despre aceasta zi este vorba!
Ioel 2:2 "O zi de întuneric și negură mare, o zi de nori și de întunecime. Ca zorile dimineții se întinde peste munți un popor mare și puternic, cum n-a mai fost din veac și nici în vremurile viitoare nu va mai fi." ... Amos 5:18 "Vai de cei ce doresc rziua lui Yahuehr1;! Ce așteptați voi de la ziua lui Yahueh? Ea va fi întuneric, și nu lumină." ... Ieremia 30:7 "Vai! căci ziua aceea este mare; niciuna n-a fost ca ea! Este o vreme de necaz pentru Iacov; dar Iacov va fi izbăvit din ea." .. adica Sfintit (curatat de pacat/lepra) = botezul cu Duhul Sfant!
Din partea mea va doresc sa aveti zi de Sabat care cum doriti, dar din cate am vazut pe forum la ELIAHU777 intr-un calendar, nu sambata este ziua de sabat ci ziua a-7a din saptamana. Pentru cei care tineti Sabatul am o intrebare! Daca Luna (Fiul) o vedem cu lumina (invatatura) de la Soare (Tatal), ziua aceea o numim o zi de invatatura.. NU? Adica o zi de Shabbat! Atunci cum se face ca sunt zile de sambata in care luna nu apare pe cer .. adica fara invatatura, si voi totus o tineti ca zi de sabat? ...hmm!! Ciudat Shabbath! .. Shalom!!
Iudeu = Yahuda
Exodul 19:5 "Acum, dacă veți asculta glasul Meu și dacă veți păzi legământul Meu, veți fi ai Mei dintre toate popoarele, căci tot pământul este al Meu;" "Ai Mei = Yahuda = Ai lui Yahueh ( יְהֹוָה =YHVH)
Yahuda a scris:
Domnule Aurelc, ptr. mine 2 lucruri sunt foarte esentiale. 1 .. de a respecta poruna ; 2 .. de a stii ce spune cu adevarat porunca! Pentru mine Sh'ma-Abba-Torah = Shabbath in nici un caz nu este similar sau identic cu odihna! Ascultatea de Tatal este o lucrare si odihna este o poruna! Porunca spune clar!
.. Exodul 20:10 "Dar ziua a șaptea este ziua de odihnă închinată Yahueh-Elohim al tău: să nu faci nicio lucrare în ea, nici tu, nici fiul tău, nici fiica ta, nici robul tău, nici roaba ta, nici vita ta, nici străinul care este în casa ta."
Pai nu te supara, cand mergi la o adunare oare nu mergi la o lucrare intre frati?? Porunca spune clar: sa NU faci nicio lucrare in ziua aceea ... si ziua aceea nu este o zi de 24 ore!! ... aici e marea confuzie! Este vorba despre ziua de 1000 de ani! Apocalipsa 20:5 "Ceilalți morți n-au înviat până nu s-au sfârșit cei o mie de ani. Aceasta este întâia înviere.". Despre aceasta zi este vorba!
Domnule Yahuda postarea dumneavoastră m-a pus în ceață, afirmațiile dumneavoastră sunt pe lângă scriptură, Domnule Yahuda lucrarea care o fac frați în Sabat este acceptată de porunca a patra, în porunca a patra spune să nu faci o lucrare de slugă, pe când mersul la biserică nu este o lucrare de slugă:
Levitic.23; 3. Șase zile să lucrați; dar ziua a șaptea este Sabatul, ziua de odihnă, cu o adunare sfântă. Să nu faceți nici o lucrare în timpul ei: este Sabatul Domnului, în toate locuințele voastre.
Din acest verset reiese că eu în Sabat trebuie să fiu la adunare sau mai bine zis ziua de odihnă trebuie sărbătorită cu adunare sfântă.
Dar eu unul am o dilemă, din afirmațiile dumneavoastră reiese că nu țineți Sabatul așa-i? Dar sărbătorile Domnului din Levitic 23?
Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7
Deconectat
21017. Postat la 27/12/2012 04:53 - 4510z17h7m
Yahuda a scris: Exodul 20:10 "Dar ziua a șaptea este ziua de odihnă închinată Yahueh-Elohim al tău: să nu faci nicio lucrare în ea, nici tu, nici fiul tău, nici fiica ta, nici robul tău, nici roaba ta, nici vita ta, nici străinul care este în casa ta."
Pai nu te supara, cand mergi la o adunare oare nu mergi la o lucrare intre frati?? Porunca spune clar: sa NU faci nicio lucrare in ziua aceea ... si ziua aceea nu este o zi de 24 ore!! ... aici e marea confuzie! Este vorba despre ziua de 1000 de ani! Apocalipsa 20:5 "
Interesant! În Biblia mea scrie că în cei 1000 de ani se muncește nu glumă.
Domnule Yahuda, se pare că ocoliți subiectul, eu v-am întrebat doar dacă țineți Sabatul cu adunare sfântă, nu am cerut altceva decât un răspuns, cât privește toată treaba cu legea sunt deschise subiecte pe tema aceasta, din câte am observat nu dați dovadă că sunteți un credincios ce caută adevărul, vă plac disputele și contrazicerile, ei bine nu v-ați găsit omul, nu am un astfel de obicei.
Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7
.. nu stiu ce intelegi tu prin Sabat domnule Dani. Da-mi o definitie a Sabatului pe care tu il intelegi si il ti. ... cat despre mine si adunarea mea... DA!! .. ma adun conform scripturii : Matei 18:20 "Căci acolo unde sunt doi sau trei adunați în Numele Meu, sunt și Eu în mijlocul lor." ... dece apare clar: în Numele Meu si nu pentru!! Ioan 14:23 "Drept răspuns, Yahshuah i-a zis: rDacă Mă iubește cineva, va păzi Cuvântul Meu, și Tatăl Meu îl va iubi. Noi vom veni la el și vom locui împreună cu el." Uite domnule dani cine vine la mine!! ... in total suntem 3 .. deci am implinit ceea ce este scris la Matei 18:20! Pentru mine asta este o zi de Shabbath! .. pentru ca invat de la Lumina adevarata! .. Shalom!!
Iudeu = Yahuda
Exodul 19:5 "Acum, dacă veți asculta glasul Meu și dacă veți păzi legământul Meu, veți fi ai Mei dintre toate popoarele, căci tot pământul este al Meu;" "Ai Mei = Yahuda = Ai lui Yahueh ( יְהֹוָה =YHVH)
Să înțeleg că pentru tine Sabatul este în fiecare zi, am înțeles Domnule Yahuda se pare că nu ai treabă cu porunca a patra, mulțumesc pentru răspuns.
Deconectat
21030. Postat la 27/12/2012 13:55 - 4510z8h5m
Nu era nevoie să fie lumină la facerea lumii, deoarece Lumina era acolo.
24 de ore se derulau zi după zi : a fost o seară și a fost o dimineață și apoi săptămina încheiată cu o odihnă sfântă și binecuvântată.
La început Dumnezeu a făcut cerurile și pământul, modelându-le cum a modelat pe om și femeie în ziua a șasea. Asta a făcut Dumnezeu la început. La lumina Lui a modelat tot universul, iar în ziua a 4-a a luminat tot universul, dândui energie, pentru ca la rândul lui tot universul să lumineze pământul. Pământul acesta care întro zi va fi Împărăția Lui.
Pentru Dani. Da domnule, pentru mine ziua de Shabbath, sunt toate zilele si serile in care LUNA (Fiul) este vizibila pe "CER" si arata Lumina Soarelui (Tatal) .. zilele acelea sau ziua aceea le/o consider ZI de invatatura = Sabat!
Legat de porunca a-4a , nu am cum sa o implinesc deoare ce...nu traiesc in Mileniul miei de ani de pace! Ziua de odihna... zi in care insas Yahueh s-a odihnit de toata lucrarea lui! În ziua a șaptea, Elohim Și-a sfârșit lucrarea pe care o făcuse; și în ziua a șaptea S-a odihnit de toată lucrarea Lui pe care o făcuse. .. S-a odihnit... nu s-a Sabatit ... si va intreb eu pe voi .. daca EL se odihneste de tot ce a facut ... in mia de ani voi cei cu sabatul pentru ce o sa va mai adunati?
Iudeu = Yahuda
Frate Yahuda... dacă ești încredințat așa, ...fă așa!
Eu nu am dreptul să te judec (acum - dacă voi prinde Apocalipsa 20.4, ...vom vedea atunci)!
Acum... obligația mea este să-mi sprijin și să-mi slujesc frații care se închină la același altar cu mine, și să-i îngădui pe toți cei care nu înțeleg ca mine, cu datoria de a-i iubii si pe unii, ...și pe alții, ca pe mine!
Altfel... mintea și inima mea... nu poate înțelege!
O fi bine, ...o fi rău, eu fac tot ce pot... să fac TOT și AȘA cum a făcut MODELUL meu... care știu că a coborât din Cer, și după ce unii l-au omorât, El a înviat și s-a ridicat din nou la Cer!
Acum... ce să fac eu? ...să te omor și eu pe tine pentru că vezi lucrurile altfel ca mine???
Nu pot! ...eu te îngădui, și te iubesc frățește, după cum înțeleg eu!
Eu pot judeca numai cu mintea mea, și nu pot asculta decât de Capul Meu!
Interpretările sunt bune... doar pentru a înțelege lucrurile înconjurătoare și viața însă, ...nimeni nu poate trăi, și nici acționa prin interpretări, ci NUMAI și NUMAI prin HOTĂRÂRI și ACȚIUNI, prin CUNOȘTINȚĂ, PUTERE și VOINȚĂ !
Afară din acest ALGORITM, NIMENI nu poate face NIMIC!
Aceasta ne-a arătat Cuvântul - Slăvit să fie El!
<< ADEVĂRUL FĂRĂ DRAGOSTE ESTE O ÎNȘELĂTORIE; DRAGOSTEA FĂRĂ ADEVĂR ESTE O ILUZIE >>
Yahuda a scris:
Pentru Dani. Da domnule, pentru mine ziua de Shabbath, sunt toate zilele si serile in care LUNA (Fiul) este vizibila pe "CER" si arata Lumina Soarelui (Tatal) .. zilele acelea sau ziua aceea le/o consider ZI de invatatura = Sabat!
Legat de porunca a-4a , nu am cum sa o implinesc deoare ce...nu traiesc in Mileniul miei de ani de pace! Ziua de odihna... zi in care insas Yahueh s-a odihnit de toata lucrarea lui! În ziua a șaptea, Elohim Și-a sfârșit lucrarea pe care o făcuse; și în ziua a șaptea S-a odihnit de toată lucrarea Lui pe care o făcuse. .. S-a odihnit... nu s-a Sabatit ... si va intreb eu pe voi .. daca EL se odihneste de tot ce a facut ... in mia de ani voi cei cu sabatul pentru ce o sa va mai adunati?
Domnule Yahuda spre pierzarea dumneavoastra invatatura NU ESTE BIBLICA,in legatura cu luna-zilele,noptile-sabatul.
Luna se afla in fiecare secunda la locul ei,dar ziua a saptea ,adica sambata este dupa 6 zile lucratoare,si ramane ziua de inchinare spusa de CelPreainalt.
Dumneavoastra ziceti TOATE zilele sunt sabat,Dumnezeu ,Isus si Duhul Sfant SPUN DE LA INCEPUT ZIUA A SAPTEA ESTE DE ODIHNA,SFINTITA BINECUVANTATA ,TINUTA ,DATA SA FIE PAZITA ,asa ca ar fi cazul sa vorbiti cu sta scris in Cuvant,altfel degeaba credeti idei omenesti,sunt O ZERO,pe langa Biblie.
Numai in mia de ani se pazeste sabatul?Isus,sfintii,apostolii,prorocii,cand vorbeau de pazirea sambetei pentru ce timp proroceau,tineau ,ziceau?
NU iti este frica sa faci afirmatii dinastea nebiblice?
Mergeti la adunare vreodata?Va place rugaciunea?Dar cantarile?Dar lucrarile Duhului Sfant?Dar partasia cu fratii?Dar slujbele din Biserica lui Dumnezeu?
Prin ce invataturi aveti lasati sa se inteleaga ca nu, si se pare ca doar teoria fireasca merge,practica si implinirea duhovniceasca lipseste cu desavarsire.
Stiti ce fac in mia de ani cei cu sabatul?
Ce fac si acuma fii imparatiei lui Dumnezeu:
In fiecare luna noua si in fiecare Sabat, va veni orice faptura sa se inchine inaintea Mea - zice Domnul. (Isa.66:23)
Caci Imparatia lui Dumnezeu nu este mancare si bautura, ci neprihanire, pace si bucurie in Duhul Sfant. (Rom.14:17)
Aveti nevoie mare de intelepciunea care vine de Sus,prin Duhul Sfant,si tineti minte un lucru:Duhul Domnului nu contrazice ,nu scoate,nu schimba, nici un verset din Biblie,ci din contra deschide mintea omului pentru a implini Scriptura.
Faceti cumva si numai treceti peste Cuvantul lui Dumnezeu,caci Tatal ceresc nu este om sa isi schimbe Cuvantul Sau,dupa dumneavoastra sau dupa oameni.
Dumnezeu sa se indure de noi.
Pe Calea Credintei Sfintilor nu mergi ca repetentii si corigentii ci mergi ca Sfintii ,din har in har si din putere in putere!!!!!!
domnule Pedro V daca m-ai luat cu asa ceva: Dumneavoastra ziceti TOATE zilele sunt sabat,Dumnezeu ,Isus si Duhul Sfant! ... atunci sunt lamurit de invatatura pe care o primesti! Multunesc! ...in vechime Daniel a refuzat masa împaratului, el avea masa lui Yahueh.. la aceeas masa cu Daniel stau si eu! Matei 6:24" Nimeni nu poate sluji la doi stăpâni. Căci sau va urî pe unul și va iubi pe celălalt; sau va ține la unul și va nesocoti pe celălalt; nu puteți sluji lui Yahueh-Elohim și lui Mamona." ..asa ca, cu politete dati-mi voie sa va refuz "masa" .. Shalom!!
Iudeu = Yahuda
Deconectat
Moderator5 (detalii numai pentru membrii conectaţi)
21040. Postat la 27/12/2012 19:00 - 4510z3h0m
Off topic, aici se discută subiectul ,, Sabatul Sărbătoarea Biblică de actualitate,, despre mia de ani este deschis deja acest subiect, toate postările ce nu au fost la subiect au fost șterse, vă rugăm respectați tema care se discută.