Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Fiecare din voi să cinstească pe mama sa și pe tatăl său, și să păzească Sabatele Mele. Eu sunt Domnul, Dumnezeul vostru".
Leviticul 19:3

Cugetarea zilei
"Respectarea Sabatului înseamnă odihnă pentru trup și creștere spirituală pentru omul lăuntric."

Ovidiu A. Cosma

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 7
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Sărbătorile Domnului | Sabatul
Pagina 9 din 36 << < 6 7 8 9 10 11 12 > >>
Deconectat Urări pentru ziua de Sabat!
Lucia
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
11714. Postat la 03/06/2011 19:36 - 5083z2h41m
Gand de pace si iubire
Va trimit cu drag la toti...
De sunt nori sau zari senine,
In Sabat ne bucuram!-Lucica Staicu

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
costy
11833. Postat la 10/06/2011 12:46 - 5076z9h31m
Va doresc un Sabat binecuvintat alaturi de Domnul ISUS

Cartea Psalmii, Capitolul 43

1. Fă-mi dreptate, Dumnezeule, apără-mi pricina împotriva unui neam nemilos! Izbăvește-mă de oamenii plini de vicleșug și de fărădelege!
2. Tu ești Dumnezeul, care mă ocrotește: pentru ce mă lepezi? Pentru ce trebuie să umblu plin de întristare, sub apăsarea vrăjmașului?
3. Trimite lumina și credincioșia Ta, ca să mă călăuzească, și să mă ducă la muntele Tău cel sfânt și la locașurile Tale!
4. Atunci voi merge la altarul lui Dumnezeu, la altarul lui Dumnezeu, care este bucuria și veselia mea, și Te voi lăuda cu harfa, Dumnezeule, Dumnezeul meu!
5. Pentru ce te mâhnești, suflete, și gemi înăuntrul meu? Nădăjduiește în Dumnezeu, căci iarăși Îl voi lăuda: El este mântuirea mea și Dumnezeul meu.

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
Lavi
11834. Postat la 10/06/2011 16:08 - 5076z6h9m
Multa Pace si odihna!

Cartea Psalmii, Capitolul 19

1. Cerurile spun slava lui Dumnezeu, și întinderea lor vestește lucrarea mâinilor Lui.
2. O zi istorisește alteia acest lucru, o noapte dă de știre alteia despre el.
3. Și aceasta, fără vorbe, fără cuvinte, al căror sunet să fie auzit:
4. dar răsunetul lor străbate tot pământul, și glasul lor merge până la marginile lumii. În ceruri El a întins un cort soarelui.
5. Și soarele, ca un mire, care iese din odaia lui de nuntă, se aruncă în drumul lui cu bucuria unui viteaz:
6. răsare la un capăt al cerurilor, și își isprăvește drumul la celălalt capăt; nimic nu se ascunde de căldura lui.
7. Legea Domnului este desăvârșită, și înviorează sufletul; mărturia Domnului este adevărată și dă înțelepciune celui neștiutor.
8. Orânduirile Domnului sunt fără prihană, și înveselesc inima; poruncile Domnului sunt curate și luminează ochii.
9. Frica de Domnul este curată, și ține pe vecie; judecățile Domnului sunt adevărate, toate sunt drepte.
10. Ele sunt mai de preț decât aurul, decât mult aur curat; sunt mai dulci decât mierea, decât picurul din faguri.
11. Robul Tău primește și el învățătura de la ele; pentru cine le păzește, răsplata este mare.
12. Cine își cunoaște greșelile făcute din neștiință? Iartă-mi greșelile pe care nu le cunosc!
13. Păzește de asemenea pe robul Tău de mândrie, ca să nu stăpânească ea peste mine! Atunci voi fi fără prihană, nevinovat de păcate mari.
14. Primește cu bunăvoință cuvintele gurii mele, și cugetele inimii mele, Doamne, Stânca mea și Izbăvitorul meu!

Amen.

Dani
11838. Postat la 10/06/2011 17:37 - 5076z4h40m
Un Sabat binecuvântat vă doresc tuturor !

Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7
ciprus
11848. Postat la 10/06/2011 22:40 - 5075z23h37m
Un Shabat cuvantat de bine si din partea mea .

Universul fata de Pamanat este ca Pamantul fata de un atom !!!
Tata cat de mare esti !!!
costy
12046. Postat la 17/06/2011 12:13 - 5069z10h4m
Va doresc un Sabat Binecuvintat alaturi de Domnul ISUS

Cartea Psalmii, Capitolul 50

1. Dumnezeu, da, Dumnezeu, Domnul, vorbește, și cheamă pământul, de la răsăritul soarelui până la asfințitul lui.
2. Din Sion, care este întruparea frumuseții desăvârșite, de acolo strălucește Dumnezeu.
3. Dumnezeul nostru vine și nu tace. Înaintea Lui merge un foc mistuitor, și împrejurul Lui o furtună puternică.
4. El strigă spre ceruri sus, și spre pământ, ca să judece pe poporul Său:
5. "Strângeți-Mi pe credincioșii Mei, care au făcut legământ cu Mine prin jertfă!" -
6. Atunci cerurile vor vesti dreptatea Lui, căci Dumnezeu este cel ce judecă. -
7. Ascultă, poporul Meu, și voi vorbi; ascultă, Israele, și te voi înștiința. Eu sunt Dumnezeu, Dumnezeul tău.
8. Nu pentru jertfele tale te mustru: căci arderile tale de tot sunt necurmat înaintea Mea.
9. Nu voi lua tauri din casa ta, nici țapi din staulele tale.
10. Căci ale Mele sunt toate dobitoacele pădurilor, toate fiarele munților cu miile lor.
11. Eu cunosc toate păsările de pe munți, și tot ce se mișcă pe câmp este al Meu.
12. Dacă Mi-ar fi foame, nu ți-aș spune ție, căci a mea este lumea și tot ce cuprinde ea.
13. Oare mănânc Eu carnea taurilor? Oare beau Eu sângele țapilor?
14. Adu ca jertfă lui Dumnezeu mulțumiri, și împlinește-ți juruințele făcute Celui Prea Înalt.
15. Cheamă-Mă în ziua necazului, și Eu te voi izbăvi, iar tu Mă vei proslăvi!
16. Dumnezeu zice însă celui rău: "Ce tot înșiri tu legile Mele, și ai în gură legământul Meu,
17. când tu urăști mustrările, și arunci cuvintele Mele înapoia ta?
18. Dacă vezi un hoț, te unești cu el, și te însoțești cu preacurvarii.
19. Dai drumul gurii la rău, și limba ta urzește vicleșuguri.
20. Stai și vorbești împotriva fratelui tău, clevetești pe fiul mamei tale.
21. Iată ce ai făcut, și Eu am tăcut. Ți-ai închipuit că Eu sunt ca tine. Dar te voi mustra, și îți voi pune totul sub ochi!
22. Luați seama dar, voi care uitați pe Dumnezeu, ca nu cumva să vă sfâșii, și să nu fie nimeni să vă scape.
23. Cine aduce mulțumiri, ca jertfă, acela Mă proslăvește, și celui ce veghează asupra căii lui, aceluia îi voi arăta mântuirea lui Dumnezeu.

Domnul sa va Binecuvinteze dragi frati si surori in Domnul ---O melodie pentru ziua Sabatului --http://youtu.be/byL-Vcryz58

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
anny
12051. Postat la 17/06/2011 14:45 - 5069z7h32m
Căutați pe Domnul câtă vreme se poate găsi, chemați-L, câtă vreme este aproape. (Isaia55,v6)

Vă doresc un sabat binecuvântat și o inimă plină cu bucurie.

Ferice de cei impaciuitori,caci ei vor fi chemati fii ai lui Dumnezeu ! Matei 5:9
Lucia
12052. Postat la 17/06/2011 15:31 - 5069z6h46m
Stralucind de-a Sa iubire
Sa veniti-naintea Lui.
Cand e ziua de odihna
Inchinata Domnului!-L.S

Multa pace din partea noastra, sora anny si frate Dinu.

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Dani
12063. Postat la 17/06/2011 19:23 - 5069z2h54m

Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7
ciprus
12070. Postat la 18/06/2011 02:58 - 5068z19h19m
Un Shabat minunat tutor !

costy
12208. Postat la 24/06/2011 15:23 - 5062z6h54m
Un Sabat Binecuvintat alaturi de Domnul va doresc

Cartea Psalmii, Capitolul 1

1. Ferice de omul care nu se duce la sfatul celor răi, nu se oprește pe calea celor păcătoși, și nu se așează pe scaunul celor batjocoritori!
2. Ci își găsește plăcerea în Legea Domnului, și zi și noapte cugetă la Legea Lui!
3. El este ca un pom sădit lângă un izvor de apă, care își dă rodul la vremea lui, și ale cărui frunze nu se veștejesc: tot ce începe, duce la bun sfârșit.
4. Nu tot așa este cu cei răi: ci ei sunt ca pleava, pe care o spulberă vântul.
5. De aceea cei răi nu pot ține capul sus în ziua judecății, nici păcătoșii în adunarea celor neprihăniți.
6. Căci Domnul cunoaște calea celor neprihăniți, dar calea păcătoșilor duce la pieire.

Dani
12209. Postat la 24/06/2011 15:50 - 5062z6h27m

Lucia
12215. Postat la 24/06/2011 17:23 - 5062z4h53m
Domnul Sabatului sa va binecuvinteze,
Sa va dea din pacea Lui,
Dar din toate, a Sa iubire...
Sa va incalzeasca inima!-L. S.

gershom
12218. Postat la 24/06/2011 18:24 - 5062z3h53m
Romani 12 (1-2)

1. Vă îndemn dar, fraților, pentru îndurarea lui Dumnezeu, să aduceți trupurile voastre ca o jertfă vie, sfântă, plăcută lui Dumnezeu: aceasta va fi din partea voastră o slujbă duhovnicească.
2. Să nu vă potriviți chipului veacului acestuia, ci să vă prefaceți, prin înnoirea minții voastre, ca să puteți deosebi bine voia lui Dumnezeu: cea bună, plăcută și desăvârșită.

Prezența oamenilor (jertfa vie) în adunare în ziua Sabatului, poate fi ea însuși inclusă în acea "slujbă duhovnicească". Iar "înnoirea minții", în a asculta și învăța din cuvântul lui Dumnezeu în această zi, ne ajută să "deosebim bine voia Lui"

Să aveți un Sabat binecuvântat.

Căutați pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemați-L, câtă vreme este aproape - Isaia 55:6
anny
12220. Postat la 24/06/2011 18:36 - 5062z3h41m
Frumos este să lăudăm pe Domnul, și să mărim Numele Tău, Prea Inalte Dumnezeule.(Psalmul 92 v1)

Vă doresc un sabat binecuvântat!

Ferice de cei impaciuitori,caci ei vor fi chemati fii ai lui Dumnezeu ! Matei 5:9
ciprus
12221. Postat la 25/06/2011 02:49 - 5061z19h27m
O Sarbataore a Shabatului roditoare tuturor.
Amen!

fullban10
12394. Postat la 01/07/2011 15:13 - 5055z7h4m
Oridecâte ori zic:" Mi se clatină piciorul!" bunătatea Ta, Doamne, mă sprijinește totdeauna. Când gânduri negre se frământă cu grămada înlăuntrul meu, mângâierile Tale îmi înviorează sufletul. ( Psalmul 94;18,19)

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Dani
12398. Postat la 01/07/2011 16:44 - 5055z5h33m
Vă doresc, un Sabat binecuvântat!

Psalmul 128:1. Ferice de oricine se teme de Domnul, și umblă pe căile Lui!
2. Căci atunci te bucuri de lucrul mâinilor tale, ești fericit, și-ți merge bine.( Psalmul 128:1)

Lucia
12400. Postat la 01/07/2011 17:04 - 5055z5h13m
Fiecare vrem Sabatul sfant sa il serbam
Dandu-I slava si marire Tatalui...Cel sfant!
Daca ne unim in duhul in aceasta zi
Vom zidi pe inaltime,ziduri de granit!-Lucica Staicu

Estera1
12404. Postat la 01/07/2011 18:22 - 5055z3h55m
Va doresc un Sabat binecuvantat,multe bucurii sfinte!

Multa pace de la cel ce poate da pacea
Pagina 9 din 36 << < 6 7 8 9 10 11 12 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19163831 vizite unice Powered by PHP-Fusion