Yahuda a scris:
domnule Pedro V daca m-ai luat cu asa ceva: Dumneavoastra ziceti TOATE zilele sunt sabat,Dumnezeu ,Isus si Duhul Sfant! ... atunci sunt lamurit de invatatura pe care o primesti! Multunesc! ...in vechime Daniel a refuzat masa împaratului, el avea masa lui Yahueh.. la aceeas masa cu Daniel stau si eu! Matei 6:24" Nimeni nu poate sluji la doi stăpâni. Căci sau va urî pe unul și va iubi pe celălalt; sau va ține la unul și va nesocoti pe celălalt; nu puteți sluji lui Yahueh-Elohim și lui Mamona." ..asa ca, cu politete dati-mi voie sa va refuz "masa" .. Shalom!!
Ar fi bine daca l-ati avea ca exemplu pe Daniel,fiindca el credea cuvintele Dumnezeului parintilor sai,si avea in el Duhul Dumnezeului Celui Viu.
El nu tagaduia sau o lua inaintea cuvintelor Dumnezeului lui Israel,ci postea,se ruga si veneau de sus descoperirile dumnezeiesti,exact cu restul prorociilor scirpturilor.
Asa este si cu tine?
Aveti grija la interpretarea cu Dumnezeu si Mamona,eu tocmai asta am scos in evidenta TREBUIE SA RAMANEM LA CUVANTUL LUI DUMNEZEU,nu al oamenilor,iar Mamona este idolul bogatilor,al banilor,IN NICI UN CAZ AL POLITETII,cine nu respecta pe alti nici pe sine insusi nu se respecta.
Deci nu credeti nici in Dumnezeu?Sau in Isus Hristos?Sau in puterea DUhului Sfant?
Dumnezeu face si zice:
Dumnezeu a binecuvantat ziua a saptea si a sfintit-o, pentru ca in ziua aceasta S-a odihnit de toata lucrarea Lui pe care o zidise si o facuse. (Fac.2:3
Dar ziua a saptea este ziua de odihna inchinata Domnului Dumnezeului tau: sa nu faci nicio lucrare in ea, nici tu, nici fiul tau, nici fiica ta, nici robul tau, nici roaba ta, nici vita ta, nici strainul care este in casa ta. (Exod.20:10)
Sase zile sa lucrati; dar ziua a saptea este Sabatul, ziua de odihna, cu o adunare sfanta. Sa nu faceti nicio lucrare in timpul ei: este Sabatul Domnului, in toate locuintele voastre. (Lev.23:3)
Isus face si zice:
A venit in Nazaret, unde fusese crescut; si, dupa obiceiul Sau, in ziua Sabatului a intrat in sinagoga. S-a sculat sa citeasca, (Luc.4:16)
Apoi le-a zis: "Sabatul a fost facut pentru om, iar nu omul pentru Sabat; (Marc.2:27)
Caci Fiul omului este Domn si al Sabatului." (Mat.12:8)
Duhul Sfant zice aca iti vei opri piciorul in ziua Sabatului ca sa nu-ti faci gusturile tale in ziua Mea cea sfanta; daca Sabatul va fi desfatarea ta, ca sa sfintesti pe Domnul, slavindu-L, si daca-L vei cinsti neurmand caile tale, neindeletnicindu-te cu treburile tale si nededandu-te la flecarii, (Isa.58:13)
Ferice de omul care face lucrul acesta si de fiul omului care ramane statornic in el pazind Sabatul, ca sa nu-l pangareasca, si stapanindu-si mana ca sa nu faca niciun rau! (Isa.56:2)
MIE NU imi place sa vorbesc fara sta scris,si acuma tu daca crezi Cuvantul vei intelege de ce am zis Dumnezeu,Isus si Duhul Sfant.
Pamantul era pustiu si gol; peste fata adancului de ape era intuneric, si Duhul lui Dumnezeu Se misca pe deasupra apelor. (Fac.1:2)
Cine a cercetat Duhul Domnului si cine L-a luminat cu sfaturile lui? (Isa.40:1-13)
2. El era la inceput cu Dumnezeu
Toate lucrurile au fost facute prin El; si nimic din ce a fost facut, n-a fost facut fara El. (Ioan.1:3)
Pentru ca prin El au fost facute toate lucrurile care sunt in ceruri si pe pamant, cele vazute si cele nevazute: fie scaune de domnii, fie dregatorii, fie domnii, fie stapaniri. Toate au fost facute prin El si pentru El. (Col.1:16)
: "Binecuvantat sa fie Avram de Dumnezeul cel Preainalt, Ziditorul cerului si al pamantului. (Fac.14:19)
sunt felurite lucrari, dar este acelasi Dumnezeu, care lucreaza totul in toti. (1Cor.12:6)
Deci Dumnezeu, Isus, Duhul Sfant exista?Lucreaza impreuna?
Sa fim credinciosi lui Dumnezeu si cuvantului Sau.
Pe Calea Credintei Sfintilor nu mergi ca repetentii si corigentii ci mergi ca Sfintii ,din har in har si din putere in putere!!!!!! |