Deconectat |
Urări pentru ziua de Sabat! |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
12545. Postat la 08/07/2011 14:33 - 5048z8h30m |
|
|
Doamne, fie îndurarea Ta peste noi, după cum o nădăjduim noi de la Tine! ( Psalmul 33; 22)
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|
Deconectat |
Lucia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
12547. Postat la 08/07/2011 15:07 - 5048z7h57m |
|
|
Va doresc un Sabat binecuvantat!
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
Dinu (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
12553. Postat la 08/07/2011 16:18 - 5048z6h46m |
|
|
În acest sabat vă doresc ca Bunul Tată Ceresc să cerceteze Adunările, iar noi cu totii să ne bucurăm de prezenta Duhului Sfânt.
Să venim inaintea Domnului cu rugăciuni sincere, cântări de laudă, și să fim dispuși să primim lumina sfântă a Cuvântului Său, și apoi bineânțeles puterea de a înfăptui voia Domnului.
Părtășia frățească să contribuie la bucuria inimilor noastre.
Pace sfântă tuturor!
,,Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui" Proverbe 19:22 |
|
Deconectat |
Dani (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
12555. Postat la 08/07/2011 21:15 - 5048z1h49m |
|
|
Un Sabat binecuvântat vă doresc tuturor !
Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7 |
|
Deconectat |
12668. Postat la 15/07/2011 15:17 - 5041z7h46m |
|
|
Întărește-mi pașii în Cuvântul Tău, și nu lăsa nici o nelegiuire să stăpânească peste mine !
( Psalmul 119; 133)
|
Deconectat |
costy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
12670. Postat la 15/07/2011 15:44 - 5041z7h20m |
|
|
Va doresc un Sabat Binecuvintat de Domnul si Domnul sa ne de-a pace si bucurie la totii si ziua care ne sta inainte sa fie o desfatare in cantare si Cuvant .
Cartea Psalmii, Capitolul 144
1. Binecuvântat să fie Domnul, Stânca mea, care-mi deprinde mâinile la luptă, degetele la bătălie,
2. Binefăcătorul meu și Cetățuia mea, Turnul meu de scăpare și Izbăvitorul meu, Scutul meu de adăpost, care-mi supune pe poporul meu!
3. Doamne, ce este omul, ca să iei cunoștință de el, fiul omului ca să iei seama la el?
4. Omul este ca o suflare, zilele lui sunt ca umbra care trece.
5. Pleacă cerurile, Doamne, și pogoară-Te! Atinge munții, ca să fumege!
6. Fulgeră, și risipește pe vrăjmașii mei! Aruncă-Ți săgețile, și pune-i pe fugă!
7. Întinde-Ți mâinile de sus, izbăvește-mă și scapă-mă din apele cele mari, din mâna fiilor celui străin,
8. a căror gură spune neadevăruri, și a căror dreaptă este o dreaptă mincinoasă.
9. Dumnezeule, Îți voi cânta o cântare nouă, Te voi lăuda cu alăuta cu zece coarde.
10. Tu, care dai împăraților biruința, care ai scăpat de sabie ucigașă pe robul Tău David,
11. izbăvește-mă și scapă-mă din mâna fiilor celui străin, a căror gură spune neadevăruri, și a căror dreaptă este o dreaptă mincinoasă!...
12. Fiii noștri sunt ca niște odrasle, care cresc în tinerețea lor; fetele noastre ca niște stâlpi săpați frumos, care fac podoaba caselor împărătești.
13. Grânarele noastre sunt pline, și gem de tot felul de merinde; turmele ni se înmulțesc cu miile, cu zecile de mii, în câmpiile noastre:
14. vițelele noastre sunt prăsitoare; nu-i nici o pagubă, nici o robie, nici un țipăt în ulițele noastre!
15. Ferice de poporul care stă astfel! Ferice de poporul, al cărui Dumnezeu este Domnul!
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine! |
|
Deconectat |
Estera1 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
12678. Postat la 15/07/2011 18:43 - 5041z4h21m |
|
|
Va doresc un Sabat binecuvantat si multe bucurii sfinte.
Multa pace de la cel ce poate da pacea, |
|
Deconectat |
12681. Postat la 15/07/2011 19:05 - 5041z3h59m |
|
|
Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7 |
|
Deconectat |
12777. Postat la 22/07/2011 12:44 - 5034z10h20m |
|
|
Doamne, Dumnezeul nostru, cât de minunat este Numele Tău pe tot pământul!
( Psalmul 8;9)
|
Deconectat |
12779. Postat la 22/07/2011 12:58 - 5034z10h6m |
|
|
Un Sabat Binecuvintat va doresc si eu din toata inima dragi fratii si surori in Domnul . Sa nu uitam sa ne rugam unii pentru altii pentru ca suntem cu totii copii ai Domnului , care prin Bunatatea Lui ne-a Rascumparat din pacat , Slavait Sa Fie Numele Lui in veci de veci .
Cartea Psalmii, Capitolul 100
1. Strigați de bucurie către Domnul, toți locuitorii pământului!
2. Slujiți Domnului cu bucurie, veniți cu veselie înaintea Lui.
3. Să știți că Domnul este Dumnezeu! El ne-a făcut, ai Lui suntem: noi suntem poporul Lui și turma pășunii Lui.
4. Intrați cu laude pe porțile Lui, intrați cu cântări în curțile Lui! Lăudați-L și binecuvântați-I Numele.
5. Căci Domnul este bun; bunătatea Lui ține în veci, și credincioșia Lui din neam în neam.
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
|
Deconectat |
12782. Postat la 22/07/2011 18:28 - 5034z4h36m |
|
|
Va doresc un Sabat binecuvantat,multe bucurii sfinte!
Multa pace de la cel ce poate da pacea. |
|
Deconectat |
12783. Postat la 22/07/2011 18:58 - 5034z4h6m |
|
|
|
Deconectat |
Lica (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
12784. Postat la 22/07/2011 19:55 - 5034z3h9m |
|
|
Un Shabat cu adevarat frantura din ceea ce este eternitatea alaturi de Creatorul nostru...sa gustam vesnicia inca de pe pamant....ce minunata idee a creatorului...un cadou de pret pentru noi. 
Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti. |
|
Deconectat |
12884. Postat la 29/07/2011 12:05 - 5027z10h59m |
|
|
Va doresc un Sabat binecuvantat,multe bucurii sfinte.
Multa pace de la cel ce poate da pacea. |
|
Deconectat |
12886. Postat la 29/07/2011 12:35 - 5027z10h28m |
|
|
Sabatul care ne sta inainte sa ne fie la totii o dasfatare in Domnul cu multe cantari de Lauda si multumiri aduse Domnului pentru marea sa Bunatate pe car ne-a aratat-o in saptamana care sa scurs din viata noastra pe acest pamant .
Cartea 1 Tesaloniceni, Capitolul 5
4. Dar voi, fraților, nu sunteți în întuneric, pentru ca ziua aceea să vă prindă ca un hoț.
5. Voi toți sunteți fii ai luminii și fii ai zilei. Noi nu suntem ai nopții, nici ai întunericului.
6. De aceea să nu dormim ca ceilalți, ci să veghem și să fim treji.
7. Căci cei ce dorm, dorm noaptea; și cei ce se îmbată, se îmbată noaptea.
8. Dar noi, care suntem fii ai zilei, să fim treji, să ne îmbrăcăm cu platoșa credinței și a dragostei, și să avem drept coif nădejdea mântuirii.
9. Fiindcă Dumnezeu nu ne-a rânduit la mânie, ci ca să căpătăm mântuirea, prin Domnul nostru Isus Hristos,
10. care a murit pentru noi, pentru ca, fie că veghem, fie că dormim, să trăim împreună cu El.
11. De aceea, mângâiați-vă și întăriți-vă unii pe alții, cum și faceți în adevăr.
|
Deconectat |
12894. Postat la 29/07/2011 15:10 - 5027z7h54m |
|
|
Și voi copii ai Sionului, bucurați-vă și veseliți-vă în Domnul, Dumnezeul vostru, căci El vă va da ploaie la vreme, vă va trimite ploaie timpurie și târzie ca odinioară. ( Ioel 2; 23)
|
Deconectat |
Dinu (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
12898. Postat la 29/07/2011 16:06 - 5027z6h57m |
|
|
Sa avem cu totii un Sabat binecuvantat! Domnul Dumnezeu sa ne dea mult har in cantare si cuvinte la rugaciune. Lumina Tatalui Ceresc si a Domnului Isus Hristos sa straluceasca prin propovaduirea Cuvantului Sau! Duhul Sfant sa fie forta divina care sa aduca liniste si adevarata odihna sufletelor noastre!
Fiti binecuvantati de Domnul!
,,Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui" Proverbe 19:22 |
|
Deconectat |
13027. Postat la 05/08/2011 13:53 - 5020z9h11m |
|
|
Un Sabat binecuvăntat vă doresc tuturor!
Cartea Matei, Capitolul 6
19. Nu vă strângeți comori pe pământ, unde le mănâncă moliile și rugina, și unde le sapă și le fură hoții;
20. ci strângeți-vă comori în cer, unde nu le mănâncă moliile și rugina și unde hoții nu le sapă, nici nu le fură.
21. Pentru că unde este comoara voastră, acolo va fi și inima voastră.
22. Ochiul este lumina trupului. Dacă ochiul tău este sănătos, tot trupul tău va fi plin de lumină;
23. dar dacă ochiul tău este rău, tot trupul tău va fi plin de întuneric. Așa că, dacă lumina care este în tine este întuneric, cât de mare trebuie să fie întunericul acesta!
24. Nimeni nu poate sluji la doi stăpâni. Căci sau va urî pe unul și va iubi pe celălalt; sau va ține la unul, și va nesocoti pe celălalt: Nu puteți sluji lui Dumnezeu și lui Mamona.
25. De aceea vă spun: Nu vă îngrijorați de viața voastră, gândindu-vă ce veți mânca, sau ce veți bea; nici de trupul vostru, gândindu-vă cu ce vă veți îmbrăca. Oare nu este viața mai mult decât hrana, și trupul mai mult decât îmbrăcămintea?
26. Uitați-vă la păsările cerului: ele nici nu seamănă, nici nu seceră, și nici nu strâng nimic în grânare; și totuși Tatăl vostru cel ceresc le hrănește. Oare nu sunteți voi cu mult mai de preț decât ele?
27. Și apoi, cine dintre voi, chiar îngrijorându-se, poate să adauge măcar un cot la înălțimea lui?
28. Și de ce vă îngrijorați de îmbrăcăminte? Uitați-vă cu băgare de seamă cum cresc crinii de pe câmp: ei nici nu torc, nici nu țes;
29. totuși vă spun că nici chiar Solomon, în toată slava lui, nu s-a îmbrăcat ca unul din ei.
30. Așa că, dacă astfel îmbracă Dumnezeu iarba de pe câmp, care astăzi este, dar mâine va fi aruncată în cuptor, nu vă va îmbrăca El cu mult mai mult pe voi, puțin credincioșilor?
31. Nu vă îngrijorați dar, zicând: "Ce vom mânca?" Sau: "Ce vom bea?" Sau: "Cu ce ne vom îmbrăca?"
32. Fiindcă toate aceste lucruri Neamurile le caută. Tatăl vostru cel ceresc știe că aveți trebuință de ele.
33. Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra.
34. Nu vă îngrijorați dar de ziua de mâine; căci ziua de mâine se va îngrijora de ea însăși. Ajunge zilei necazul ei.
|
Deconectat |
13031. Postat la 05/08/2011 15:08 - 5020z7h56m |
|
|
Ferice de oricine se teme de Domnul, și umblă pe căile Lui!
Căci atunci te bucuri de lucrul mâinilor tale, ești fericit, și-ți merge bine. ( Psalmul128; 1,2)
|
Deconectat |
13032. Postat la 05/08/2011 15:51 - 5020z7h12m |
|
|
|