Deconectat |
Urări pentru ziua de Sabat! |
Plidia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
13036. Postat la 05/08/2011 17:40 - 5020z4h41m |
|
|
Un Sabat plin de pace si bucurii alaturi de Tatal, va doresc! Fiti binecuvantati! ...Pace multa...
|
|
Deconectat |
Estera1 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
13040. Postat la 05/08/2011 18:24 - 5020z3h56m |
|
|
Sabatul acesta sa ne aduca tuturor multa pace,liniste sufleteasca si multe bucurii sfinte.
Multa pace de la cel ce poate da pacea. |
|
Deconectat |
ciprus (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
13042. Postat la 05/08/2011 23:10 - 5019z23h10m |
|
|
O caldura sfanta sa ne invaluiasca in acest shabat !
Universul fata de Pamanat este ca Pamantul fata de un atom !!!
Tata cat de mare esti !!! |
|
Deconectat |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
13119. Postat la 12/08/2011 14:32 - 5013z7h49m |
|
|
..........veniți să ne închinăm și să ne smerim, să ne plecăm genunchiul înaintea Domnului Făcătorul nostru! Căci El este Dumnezeul nostru, și noi suntem poporul pășunei Lui, turma, pe care o povățuiește mâna Lui!...O! de ați asculta azi glasul Lui! ( Psalmul 95;6 ,7)
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|
Deconectat |
Dani (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
13121. Postat la 12/08/2011 17:27 - 5013z4h53m |
|
|
Un Sabat binecuvântat vă doresc tuturor !
Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7 |
|
Deconectat |
13125. Postat la 12/08/2011 18:37 - 5013z3h44m |
|
|
Va doresc un Sabat binecuvantat,multa pace si bucurii sfinte.
|
Deconectat |
emylas (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
13126. Postat la 12/08/2011 21:19 - 5013z1h1m |
|
|
O zi de har,o zi de Sabat,mai o zi de odihna,pe pamantul acesta.Fie ca aceasta zi atat de deosebita pentru poporul lui Dumnezeu,sa aduca cerul in fiecare familie.Mult har celor ce pazesc azi Sabatul dupa Lege.
Crede,roaga-te si lucreaza! |
|
Deconectat |
13131. Postat la 13/08/2011 02:02 - 5012z20h18m |
|
|
O Sarbatoare de Shabat cuvantata de bine tuturor.
|
Deconectat |
costy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
13243. Postat la 19/08/2011 09:27 - 5006z12h54m |
|
|
Va doresc un Sabat Binecuvintat tuturor , si Domnul noastru ISUS sa va umple inimile cu multa Dragoste si Iubire de Cel Preainalt. AMIN
Cartea Matei, Capitolul 10
32. De aceea, pe orișicine Mă va mărturisi înaintea oamenilor, îl voi mărturisi și Eu înaintea Tatălui Meu care este în ceruri;
33. dar de oricine se va lepăda de Mine înaintea oamenilor, Mă voi lepăda și Eu înaintea Tatălui Meu care este în ceruri.
34. Să nu credeți că am venit s-aduc pacea pe pământ; n-am venit să aduc pacea, ci sabia.
35. Căci am venit să despart pe fiu de tatăl său, pe fiică de mama sa, și pe noră de soacra sa.
36. Și omul va avea de vrăjmași chiar pe cei din casa lui.
37. Cine iubește pe tată, ori pe mamă, mai mult decât pe Mine, nu este vrednic de Mine; și cine iubește pe fiu ori pe fiică mai mult decât pe Mine, nu este vrednic de Mine.
38. Cine nu-și ia crucea lui, și nu vine după Mine, nu este vrednic de Mine.
39. Cine își va păstra viața, o va pierde; și cine își va pierde viața, pentru Mine, o va câștiga.
40. Cine vă primește pe voi, Mă primește pe Mine; și cine Mă primește pe Mine, primește pe Cel ce M-a trimis pe Mine.
41. Cine primește un prooroc, în numele unui prooroc, va primi răsplata unui prooroc; și cine primește pe un om neprihănit, în numele unui om neprihănit, va primi răsplata unui om neprihănit.
42. Și oricine va da de băut numai un pahar de apă rece unuia din acești micuți, în numele unui ucenic, adevărat vă spun că nu-și va pierde răsplata."
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine! |
|
Deconectat |
13254. Postat la 19/08/2011 14:53 - 5006z7h27m |
|
|
Cât de plăcute sunt locașurile Tale, Doamne al oștirilor! Sufletul meu suspină și tânjește de dor după curțile Domnului, inima și carnea mea strigă către Dumnezeul cel viu. Până și pasărea își găsește o casă acolo, și rândunica un cuib unde își pune puii........Ah! altarele Tale, Doamne al oștirilor, Împăratul meu și Dumnezeul meu! Ferice de ceice locuiesc în Casa Ta! Căci ei tot mai pot să te laude. Ferice de ceice-și pun tăria în Tine, în a căror inimă locuiește încrederea. ( Psalmul 84; 1-5)
|
Deconectat |
13260. Postat la 19/08/2011 17:47 - 5006z4h34m |
|
|
Va doresc un Sabat plin de bucurii sfinte,multa pace si binecuvantare de la Domnul.
|
Deconectat |
13265. Postat la 19/08/2011 21:11 - 5006z1h10m |
|
|
Un Shabat plin de speranta , credinta , nadejde si dragoste tutror!
|
Deconectat |
Lucia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
13267. Postat la 19/08/2011 21:20 - 5006z1h0m |
|
|
Sabat fericit!
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
13272. Postat la 19/08/2011 22:31 - 5005z23h50m |
|
|
Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7 |
|
Deconectat |
emylas (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
13273. Postat la 20/08/2011 06:17 - 5005z16h4m |
|
|
Fie ca Sabatul acesta sa aduca harul salvator in inimile tuturor,celor care serverc pe Dumnezeu in ascultare de Legea Sa.Har si Pace de la Dumnezeu Tatal si de la Isus Hristos Domnul prin Duhul Sfant tutur celor insetati dupa neprihanirea pe care o da Dumnezeu.
Crede,roaga-te si lucreaza! |
|
Deconectat |
13361. Postat la 26/08/2011 16:25 - 4999z5h55m |
|
|
Un Sabat Binecuvintat va doresc tuturor care Iubiti numele Domnului .
Cartea Psalmii, Capitolul 137
1. Pe malurile râurilor Babilonului, ședeam jos și plângeam, când ne aduceam aminte de Sion.
2. În sălciile din ținutul acela ne atârnaserăm harfele.
3. Căci acolo, biruitorii noștri ne cereau cântări, și asupritorii noștri ne cereau bucurie, zicând: "Cântați-ne câteva din cântările Sionului!" -
4. Cum să cântăm noi cântările Domnului pe un pământ străin?
5. Dacă te voi uita, Ierusalime, să-și uite dreapta mea destoinicia ei!
6. Să mi se lipească limba de cerul gurii, dacă nu-mi voi aduce aminte de tine, dacă nu voi face din Ierusalim culmea bucuriei mele!
7. Adu-Ți aminte, Doamne, de copiii Edomului, care, în ziua nenorocirii Ierusalimului, ziceau: "Radeți-l, radeți-l din temelii!"
8. Ah! fiica Babilonului, sortită pustiirii, ferice de cine-ți va întoarce la fel răul pe care ni l-ai făcut!
9. Ferice de cine va apuca pe pruncii tăi, și-i va zdrobi de stâncă!
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
|
Deconectat |
13362. Postat la 26/08/2011 16:46 - 4999z5h34m |
|
|
Fiti binecuvantati de Domnul,care a facut cerurile si pamantul!
Acest Sabat sa ne aduca multa pace si bucurii sfinte.
|
Deconectat |
13363. Postat la 26/08/2011 16:58 - 4999z5h23m |
|
|
|
Deconectat |
13511. Postat la 02/09/2011 14:23 - 4992z7h57m |
|
|
Domnul întărește pașii omului, când îi place calea lui....Psalmul 37;23.
|
Deconectat |
13514. Postat la 02/09/2011 16:25 - 4992z5h56m |
|
|
Va doresc un Sabat plin de bucurie si Domnul sa ne de-a Bucuria Mantuirii in inimile tuturor.
Cartea Marcu, Capitolul 13
10. Mai întâi trebuie ca Evanghelia să fie propovăduită tuturor neamurilor.
11. Când vă vor duce să vă dea în mâinile lor, să nu vă îngrijorați mai dinainte cu privire la cele ce veți vorbi, ci să vorbiți orice vi se va da să vorbiți în ceasul acela; căci nu voi veți vorbi, ci Duhul Sfânt.
12. Fratele va da la moarte pe fratele său, și tatăl pe copilul lui; copiii se vor scula împotriva părinților lor, și-i vor omorî.
13. Veți fi urâți de toți pentru Numele Meu; dar cine va răbda până la sfârșit, va fi mântuit.
14. Când veți vedea ,urâciunea pustiirii' stând acolo unde nu se cade să fie, - cine citește să înțeleagă - atunci cei ce vor fi în Iudea, să fugă la munți.
15. Cine va fi pe acoperișul casei, să nu se pogoare, și să nu intre în casă, ca să-și ia ceva din ea.
16. Și cine va fi la câmp, să nu se întoarcă înapoi ca să-și ia haina.
17. Vai de femeile care vor fi însărcinate, și de cele ce vor da țâță în zilele acelea!
18. Rugați-vă ca lucrurile acestea să nu se întâmple iarna.
19. Pentru că în zilele acelea va fi un necaz așa de mare, cum n-a fost de la începutul lumii, pe care a făcut-o Dumnezeu, până azi, și cum nici nu va mai fi vreodată.
20. Și dacă n-ar fi scurtat Domnul zilele acelea, nimeni n-ar scăpa; dar le-a scurtat din pricina celor aleși.
21. Dacă vă va zice cineva atunci: ,Iată, Hristosul este aici' sau: ,Iată-L, acolo', să nu-l credeți.
22. Căci se vor scula Hristoși mincinoși și prooroci mincinoși. Ei vor face semne și minuni, ca să înșele, dacă ar fi cu putință, și pe cei aleși.
23. Păziți-vă; iată că vi le-am spus toate dinainte.
24. Dar, în zilele acelea, după necazul acesta, soarele se va întuneca, luna nu-și va mai da lumina ei,
25. stelele vor cădea din cer, și puterile care sunt în ceruri vor fi clătinate.
26. Atunci se va vedea Fiul omului venind pe nori cu mare putere și cu slavă.
27. Atunci va trimite pe îngerii Săi, și va aduna pe cei aleși din cele patru vânturi, de la marginea pământului până la marginea cerului.
28. Luați învățătură de la smochin prin pilda lui. Când mlădița lui se face fragedă și înfrunzește, știți că vara este aproape.
29. Tot așa, când veți vedea aceste lucruri împlinindu-se, să știți că Fiul omului este aproape, este chiar la uși.
30. Adevărat vă spun, că nu va trece neamul acesta până nu se vor împlini toate aceste lucruri.
31. Cerul și pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.
32. Cât despre ziua aceea, sau ceasul acela, nu știe nimeni, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl.
33. Luați seama, vegheați și rugați-vă; căci nu știți când va veni vremea aceea.
34. Se va întâmpla ca și cu un om plecat într-altă țară, care își lasă casa, dă robilor săi putere, arată fiecăruia care este datoria lui, și poruncește portarului să vegheze.
35. Vegheați dar, pentru că nu știți când va veni stăpânul casei: sau seara, sau la miezul nopții, sau la cântarea cocoșilor, sau dimineața.
36. Temeți-vă ca nu cumva, venind fără veste, să vă găsească dormind.
37. Ce vă zic vouă, zic tuturor: Vegheați!"
|