Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Fiecare din voi să cinstească pe mama sa și pe tatăl său, și să păzească Sabatele Mele. Eu sunt Domnul, Dumnezeul vostru".
Leviticul 19:3

Cugetarea zilei
"Respectarea Sabatului înseamnă odihnă pentru trup și creștere spirituală pentru omul lăuntric."

Ovidiu A. Cosma

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 7
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Sărbătorile Domnului | Sabatul
Pagina 12 din 36 << < 9 10 11 12 13 14 15 > >>
Deconectat Urări pentru ziua de Sabat!
Estera1
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
13515. Postat la 02/09/2011 16:27 - 4992z5h58m
Un sabat plin de bucurii multa pace si binecuvantare sa ne daruiasca Domnul la toti.

Multa pace de la cel ce poate da pacea.
Dani
13516. Postat la 02/09/2011 18:21 - 4992z4h5m
Un Sabat binecuvântat vă doresc tuturor !

Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7
fullban10
13666. Postat la 09/09/2011 14:45 - 4985z7h40m
Eu, Eu vă mângâi. Dar cine ești tu, ca să te temi de omul cel muritor, și de fiul omului, care trece ca iarba, și să uiți pe Domnul, care te-a făcut, care a întins cerurile și a întemeiat pământul? De ce să tremuri necontenit toată ziua, înaintea mâniei asupritorului, când umblă să te nimicească? Unde este mânia asupritorului? Isaia 51; 12,13.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
costy
13669. Postat la 09/09/2011 15:33 - 4985z6h53m
Shabbat Shalom dragi frati si surori iata ca a mai trecut o saptamana din viata noastra pe acest pamant si asta datorita Bunatati si Iubirii pe care o are Cel Prea Inalt fata de noi oamenii Slavit sa Fie Numele Lui Cel Sfant in veci de veci .

Cartea Ioan, Capitolul 16

16. Peste puțină vreme, nu Mă veți mai vedea; apoi iarăși peste puțină vreme, Mă veți vedea, pentru că Mă duc la Tatăl."
17. La auzul acestor vorbe, unii din ucenicii Lui au zis între ei: "Ce înseamnă cuvintele acestea: ,Peste puțină vreme, nu Mă veți mai vedea;' și: ,Apoi iarăși peste puțină vreme Mă veți vedea?' Și: ,Pentru că Mă duc la Tatăl?"
18. Ei ziceau deci: "Ce înseamnă aceasta: ,Peste puțină vreme?' Nu știm ce vrea să spună."
19. Isus a cunoscut că voiau să-L întrebe, și le-a zis: "Vă întrebați între voi ce înseamnă cuvintele: ,Peste puțină vreme, nu Mă veți mai vedea;' și: ,Apoi iarăși peste puțină vreme, Mă veți vedea?'
20. Adevărat, adevărat vă spun că, voi veți plânge și, vă veți târgui, iar lumea se va bucura; vă veți întrista, dar întristarea voastră se va preface în bucurie.
21. Femeia, când este în durerile nașterii, se întristează, pentru că i-a sosit ceasul; dar după ce a născut pruncul, nu-și mai aduce aminte de suferință, de bucurie că s-a născut un om pe lume.
22. Tot așa și voi: acum sunteți plini de întristare; dar Eu vă voi vedea iarăși, inima vi se va bucura, și nimeni nu vă va răpi bucuria voastră.
23. În ziua aceea, nu Mă veți mai întreba de nimic. Adevărat, adevărat, vă spun că, orice veți cere de la Tatăl, în Numele Meu, vă va da.
24. Până acum n-ați cerut nimic în Numele Meu: cereți, și veți căpăta, pentru ca bucuria voastră să fie deplină.
25. V-am spus aceste lucruri în pilde. Vine ceasul când nu vă voi mai vorbi în pilde, ci vă voi vorbi deslușit despre Tatăl.
26. În ziua aceea, veți cere în Numele Meu, și nu vă zic că voi ruga pe Tatăl pentru voi.
27. Căci Tatăl însuși vă iubește, pentru că M-ați iubit, și ați crezut că am ieșit de la Dumnezeu.
28. Am ieșit de la Tatăl, și am venit în lume; acum las lumea, și Mă duc la Tatăl."
29. Ucenicii Săi I-au zis: "Iată că acum vorbești deslușit, și nu spui nici o pildă.
30. Acum cunoaștem că știi toate lucrurile, și n-ai nevoie să Te întrebe cineva; de aceea credem că ai ieșit de la Dumnezeu."
31. "Acum credeți?" le-a răspuns Isus.
32. "Iată că vine ceasul, și a și venit, când veți fi risipiți fiecare la ale lui; și pe Mine Mă veți lăsa singur; dar nu sunt singur, căci Tatăl este cu Mine.
33. V-am spus aceste lucruri ca să aveți pace în Mine. În lume veți avea necazuri; dar îndrăzniți, Eu am biruit lumea."

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
Lavi
13671. Postat la 09/09/2011 17:25 - 4985z5h0m
Ferice de cei ce intră in odihnă Lui ,binecuvantati sa fiti cu totii ,multă pace si odihnă să aveti si o strangere in sărbătoare cu bucurie si cu cantări de laudă spre Lauda Numelui Lui.Amen.

Dani
13673. Postat la 09/09/2011 17:56 - 4985z4h29m

Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7
Estera1
14169. Postat la 23/09/2011 12:26 - 4971z10h0m
Va doresc un Sabat binecuvantat plin de bucurii sfinte,multa pace sa ne daruiasca Domnul tuturor.

ramona_h
14175. Postat la 23/09/2011 15:11 - 4971z7h15m
Suntem in pargul intrarii in odihna zilei a saptea... Va doresc multa pace si desfatare in acest Sabat!
fullban10
14177. Postat la 23/09/2011 15:38 - 4971z6h48m
Sămănați potrivit cu neprihănirea și veti secera potrivit cu îndurare. Desțeleniți-vă un ogor nou! Este vremea să căutați pe Domnul, ca să vină și să vă ploaie mântuire.( Osea 10; 12)

costy
14178. Postat la 23/09/2011 15:45 - 4971z6h40m
Domnul Sabatului ISUS HRISTOS sa va Binecuvinteze pe toti dragi frati si surori. Si Domnul sa ne de-a bucuria Mantuirii la fiecare in inimile noastre .

Cartea Psalmii, Capitolul 8

1. Doamne, Dumnezeul nostru, cât de minunat este Numele Tău pe tot pământul! Slava Ta se înalță mai presus de ceruri.
2. Din gura copiilor și a celor ce sug la țâță, Ți-ai scos o întăritură de apărare împotriva potrivnicilor tăi, ca să astupi gura vrăjmașului și omului cu dor de răzbunare.
3. Când privesc cerurile - lucrarea mâinilor Tale - luna și stelele pe care le-ai făcut,
4. îmi zic: "Ce este omul, ca să Te gândești la el? Și fiul omului, ca să-l bagi în seamă?
5. L-ai făcut cu puțin mai prejos decât Dumnezeu, și l-ai încununat cu slavă și cu cinste.
6. I-ai dat stăpânire peste lucrurile mâinilor Tale, toate le-ai pus sub picioarele lui:
7. oile și boii laolaltă, fiarele câmpului,
8. păsările cerului și peștii mării, tot ce străbate cărările mărilor.
9. Doamne, Dumnezeul nostru, cât de minunat este Numele Tău pe tot pământul!

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Dani
14180. Postat la 23/09/2011 17:10 - 4971z5h16m

Dinu
14187. Postat la 23/09/2011 19:42 - 4971z2h44m
Psalmul 89: 15
,,Ferice de poporul care cunoaste SUNETUL TRAMBITEI care umbla in Lumina Fetei Tale Doamne! "

Binecuvantate sa fie Adunarile Domnului, si totii robii Lui !

,,Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui" Proverbe 19:22
fullban10
14372. Postat la 30/09/2011 12:25 - 4964z10h1m
Căci așa vorbește Cel Preaînalt, a cărui locuință este veșnică și al cărui Nume este sfânt: Eu locuiesc în locuri înalte și în sfințenie, dar sunt cu omul zdrobit și smerit, ca să înviorez duhurile smerite și să îmbărbătez inimile zdrobite. ( Isaia 57;15)

Dani
14376. Postat la 30/09/2011 13:25 - 4964z9h0m

Lavi
14383. Postat la 30/09/2011 15:11 - 4964z7h15m
Multa Pace in Sabat va doresc tuturor din tot sufletul meu.

Estera1
14389. Postat la 30/09/2011 15:35 - 4964z6h51m
Un SABAT binecuvantat,multa pace si bucurii sfinte sa ne daruiasca DOMNUL la toti.

Nellie
14392. Postat la 30/09/2011 17:40 - 4964z4h46m
Multe binecuvantari va doresc.
Lica
14394. Postat la 30/09/2011 18:03 - 4964z4h22m
Un Șabat binecuvântat vă doresc!

Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
costy
14624. Postat la 07/10/2011 13:30 - 4957z8h56m
Binecuvintat sa Fie Domnul Dumnezeul Cel Atotputernic , dragi frati si surori suntem in fata a DOUA Sarbatori Poruncite de Tatal Ceresc Sabatul si Sarbatoarea ISPASIRI , va doresc pe aceasta cale multe Binecuvintari in inima si suflete si sa venim cu smerenie si cainta inaitea Domnului ISUS si sa ne cerem iertare pentru gresurile si pacatele noastre facute din stiinta si nestiinta si EL ne va ierta daca ne marturisim pacatele noastre.

Cartea Leviticul, Capitolul 23

26. Domnul a vorbit lui Moise, și a zis:
27. "În ziua a zecea a acestei a șaptea luni, va fi ziua ispășirii: atunci să aveți o adunare sfântă, să vă smeriți sufletele, și să aduceți Domnului jertfe mistuite de foc.
28. Să nu faceți nici o lucrare în ziua aceea, căci este ziua ispășirii, când trebuie făcută ispășire pentru voi înaintea Domnului, Dumnezeului vostru.
29. Oricine nu se va smeri în ziua aceea, va fi nimicit din poporul lui.
30. Pe oricine va face în ziua aceea vreo lucrare oarecare, îl voi nimici din mijlocul poporului lui.
31. Să nu faceți nici o lucrare atunci. Aceasta este o lege veșnică pentru urmașii voștri, în toate locurile în care veți locui.

32. Aceasta să fie pentru voi o zi de Sabat, o zi de odihnă, și să vă smeriți sufletele în ziua aceasta; din seara zilei a noua până în seara următoare, să prăznuiți Sabatul vostru."

fullban10
14626. Postat la 07/10/2011 14:33 - 4957z7h53m
Căci Domnul nu lasă pe poporul Său, și nu-și părăsește moștenirea. Ci se va face odată judecata după dreptate, și toți cei cu inima curată o vor găsi bună. Cine mă va ajuta împotriva celor răi? De n-ar fi Domnul ajutorul meu, cât de curând ar fi sufletul meu în tăcerea morții! Oridecâte ori zic: " Mi se clatină piciorul!" bunătatea Ta, Doamne, mă sprijinește totdeauna. Când gânduri negre se frământă cu grămada înlăuntrul meu, mângâierile Tale îmi înviorează sufletul.
Psalmul 94; 14-19

Pagina 12 din 36 << < 9 10 11 12 13 14 15 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19163881 vizite unice Powered by PHP-Fusion