Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Fiecare din voi să cinstească pe mama sa și pe tatăl său, și să păzească Sabatele Mele. Eu sunt Domnul, Dumnezeul vostru".
Leviticul 19:3

Cugetarea zilei
"Respectarea Sabatului înseamnă odihnă pentru trup și creștere spirituală pentru omul lăuntric."

Ovidiu A. Cosma

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 8
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Sărbătorile Domnului | Sabatul
Pagina 14 din 36 << < 11 12 13 14 15 16 17 > >>
Deconectat Urări pentru ziua de Sabat!
ioan olah
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
15277. Postat la 25/11/2011 13:49 - 4908z7h15m
Shabat Shalom !

Ferice de omul care face lucrul acesta si de fiul omului care ramane statornic in el pazind Sabatul, ca sa nu-l pangareasca, si stapanindu-si mana ca sa nu faca niciun rau! (Isa.56:2)
Si pe strainii care se vor lipi de Domnul ca sa-I slujeasca si sa iubeasca Numele Domnului, pentru ca sa fie slujitorii Lui, si pe toti cei ce vor pazi Sabatul, ca sa nu-l pangareasca, si vor starui in legamantul Meu, (Isa.56:6)
Daca iti vei opri piciorul in ziua Sabatului ca sa nu-ti faci gusturile tale in ziua Mea cea sfanta; daca Sabatul va fi desfatarea ta, ca sa sfintesti pe Domnul, slavindu-L, si daca-L vei cinsti neurmand caile tale, neindeletnicindu-te cu treburile tale si nededandu-te la flecarii, (Isa.58:13)

Asa vorbeste Domnul Dumnezeu care strange pe cei risipiti ai lui Israel: "Voi mai strange si alte popoare la cei stransi acum din el." (Isa.56:8)
Dinu
15278. Postat la 25/11/2011 14:05 - 4908z7h0m
Binecuvântarea cerească a Dumnezeului celui viu, să se așterne peste sufletele noastre, și în acest Sabat!

,,Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui" Proverbe 19:22
Lavi
15279. Postat la 25/11/2011 14:19 - 4908z6h45m
Multă Pace Sfântă sa vă inunde inimile in Sabatul acesta.

Nica Schirod
15282. Postat la 25/11/2011 15:21 - 4908z5h43m
Pace multă și în acest Sabat binecuvântat și sfințit.

1. Ferice de omul care nu se duce la sfatul celor răi, nu se oprește pe calea celor păcătoși, și nu se așează pe scaunul celor batjocoritori!
2. Ci își găsește plăcerea în Legea Domnului, și zi și noapte cugetă la Legea Lui!
3. El este ca un pom sădit lângă un izvor de apă, care își dă rodul la vremea lui, și ale cărui frunze nu se veștejesc: tot ce începe, duce la bun sfârșit.

Pacea Domnului Isus șă inunde inimile noastre, familiile noastre și adunările din care facem parte.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
costy
15411. Postat la 02/12/2011 14:08 - 4901z6h56m
Un Sabat Binecuvintat la toti dragi frati si surori .

Cartea Psalmii, Capitolul 95

1. Veniți să cântăm cu veselie Domnului, și să strigăm de bucurie către Stânca mântuirii noastre.
2. Să mergem înaintea Lui cu laude, să facem să răsune cântece în cinstea Lui!
3. Căci Domnul este un Dumnezeu mare, este un Împărat mare mai presus de toți dumnezeii.
4. El ține în mână adâncimile pământului, și vârfurile munților sunt ale Lui.
5. A Lui este marea, El a făcut-o, și mâinile Lui au întocmi uscatul:
6. veniți să ne închinăm și să ne smerim, să ne plecăm genunchiul înaintea Domnului, Făcătorului nostru!
7. Căci El este Dumnezeul nostru, și noi suntem poporul pășunii Lui, turma, pe care o povățuiește mâna Lui... O! de ați asculta azi glasul Lui! -
8. "Nu vă împietriți inima, ca la Meriba, ca în ziua de la Masa, în pustie,
9. unde părinții voștri M-au ispitit, și M-au încercat, măcar că văzuseră lucrările Mele.
10. Patruzeci de ani M-am scârbit de neamul acesta, și am zis: "Este un popor cu inima rătăcită; ei nu cunosc căile Mele."
11. De aceea am jurat în mânia Mea: "Nu vor intra în odihna Me
a!"

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
Nica Schirod
15413. Postat la 02/12/2011 14:47 - 4901z6h17m
Multă Pace.
Mă alătur și eu la urările făcute de fratele Costy, dar adaug și eu ceva: Așa cum a Sfințit Dumnezeu Sabatul și l-a pus în rânduială, așa să facă și cu noi și cu tot ce avem.
Domnul să se prezinte în adunarea din care feci parte tu care citești, și să vă îmbrace cu dublă măsură din Duhul Său.

Și pacea să fie pe primul loc în caracter.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

Dani
15414. Postat la 02/12/2011 16:48 - 4901z4h16m
Un Sabat binecuvântat vă doresc tuturor !

Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7
costy
15498. Postat la 09/12/2011 14:13 - 4894z6h51m
Un Sabat Binecuvintat va doresc dragi fratii si surorii in Domnul .

Cartea Psalmii, Capitolul 84

1. Cât de plăcute sunt locașurile Tale, Doamne al oștirilor!
2. Sufletul meu suspină și tânjește de dor după curțile Domnului, inima și carnea mea strigă către Dumnezeul cel viu!
3. Până și pasărea își găsește o casă acolo, și rândunica un cuib unde își pune puii... Ah! altarele Tale, Doamne al oștirilor, Împăratul meu și Dumnezeul meu!
4. Ferice de cei ce locuiesc în Casa Ta! Căci ei tot mai pot să Te laude. -
5. Ferice de cei ce-și pun tăria în Tine, în a căror inimă locuiește încrederea.
6. Când străbat aceștia Valea Plângerii, o prefac într-un loc plin de izvoare, și ploaia timpurie o acoperă cu binecuvântări.
7. Ei merg din putere în putere, și se înfățișează înaintea lui Dumnezeu în Sion.
8. Doamne, Dumnezeul oștirilor, ascultă rugăciunea mea! Ia aminte, Dumnezeul lui Iacov! - (Oprire).
9. Tu, care ești scutul nostru, vezi, Dumnezeule, și privește fața unsului Tău!
10. Căci mai mult face o zi în curțile Tale decât o mie în altă parte; eu vreau mai bine să stau în pragul Casei Dumnezeului meu, decât să locuiesc în corturile răutății!
11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
12. Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Nica Schirod
15500. Postat la 09/12/2011 14:26 - 4894z6h38m
Pace multă.

Și eu vă doresc un Sabat liniștit plin de Pace de la Domnul Isus și binecuvântat, să fie Duhul Domnului cu voi, cu familiile voastre și când veți ajunge la adunarea din care faceți parte, să vă umple cu o îndoită măsură și să fiți plini, plini, plini de Duhul Sfânt!

Pace.

Dani
15502. Postat la 09/12/2011 18:57 - 4894z2h7m

Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7
emylas
15505. Postat la 10/12/2011 06:08 - 4893z14h56m
Azi e o zi comemorabila,a primei zile de Sabat din Paradis.E minunat sa stii,ca,in acesta zi te odihnesti odata cu Creatorul tau.Si voi cei care azi,ati ales,sa gustati din binecuvantarea Sabatului,fiti binecuvantati,si Domnul pacii,sa va aduca bucurii ceresti,pentru ca inimile voastre sa laude Numele Lui.

Crede,roaga-te si lucreaza!
Nica Schirod
15592. Postat la 16/12/2011 12:23 - 4887z8h42m
Vă doresc un Sabat, în care când veți ajunge la adunarea din care faceți parte, să vă întâlniți cu; Tatăl și cu Fiul prin Duhul Sfânt, dar asta se va întâmpla așa cum îl doriți și voi.
Acum un îndemn și din Sfânta Carte: - Și pe străinii, care se vor lipi de Domnul ca să-I slujească, și să iubească Numele Domnului, pentru ca să fie slujitorii Lui, și pe toți cei ce vor păzi Sabatul, ca să nu-l pângărească, și vor stărui în legământul Meu,
îi voi aduce la muntele Meu cel sfânt, și-i voi umple de veselie în Casa Mea de rugăciune. Arderile lor de tot și jertfele lor vor fi primite pe altarul Meu, căci Casa Mea se va numi o casă de rugăciune pentru toate popoarele."
Așa vorbește Domnul Dumnezeu, care strânge pe cei risipiți ai lui Israel: "Voi mai strânge și alte popoare la cei strânși acum din el."

Estera1
15594. Postat la 16/12/2011 14:17 - 4887z6h47m
Un SABAT binecuvantat sa ne daruiasca DOMNUL la toti.

Multa pace de la CEL ce poate da pacea.
costy
15858. Postat la 23/12/2011 14:18 - 4880z6h46m
Un Sabat Binecuvintat va doresc dragi frati si surori in Domnul

Cartea 1 Ioan, Capitolul 4

8. Cine nu iubește, n-a cunoscut pe Dumnezeu; pentru că Dumnezeu este dragoste.
9. Dragostea lui Dumnezeu față de noi s-a arătat prin faptul că Dumnezeu a trimis în lume pe singurul Său Fiu, ca noi să trăim prin El.
10. Și dragostea stă nu în faptul că noi am iubit pe Dumnezeu, ci în faptul că El ne-a iubit pe noi, și a trimis pe Fiul Său ca jertfă de ispășire pentru păcatele noastre.
11. Preaiubiților, dacă astfel ne-a iubit Dumnezeu pe noi, trebuie să ne iubim și noi unii pe alții.
12. Nimeni n-a văzut vreodată pe Dumnezeu; dacă ne iubim unii pe alții, Dumnezeu rămâne în noi, și dragostea Lui a ajuns desăvârșită în noi.
13. Cunoaștem că rămânem în El și că El rămâne în noi prin faptul că ne-a dat din Duhul Său.
14. Și noi am văzut și mărturisim că Tatăl a trimis pe Fiul ca să fie Mântuitorul lumii.
15. Cine va mărturisi că Isus este Fiul lui Dumnezeu, Dumnezeu rămâne în el, și el în Dumnezeu.
16. Și noi am cunoscut și am crezut dragostea pe care o are Dumnezeu față de noi. Dumnezeu este dragoste; și cine rămâne în dragoste, rămâne în Dumnezeu, și Dumnezeu rămâne în el.
17. Cum este El, așa suntem și noi în lumea aceasta: astfel se face că dragostea este desăvârșită în noi, pentru ca să avem deplină încredere în ziua judecății.
18. În dragoste nu este frică; ci dragostea desăvârșită izgonește frica; pentru că frica are cu ea pedeapsa; și cine se teme, n-a ajuns desăvârșit în dragoste.
19. Noi Îl iubim pentru că El ne-a iubit întâi.
20. Dacă zice cineva: "Eu iubesc pe Dumnezeu", și urăște pe fratele său, este un mincinos; căci cine nu iubește pe fratele său, pe care-l vede, cum poate să iubească pe Dumnezeu, pe care nu-L vede?
21. Și aceasta este porunca, pe care o avem de la El: cine iubește pe Dumnezeu, iubește și pe fratele său.

Nica Schirod
15860. Postat la 23/12/2011 15:22 - 4880z5h42m
Și eu vă doresc din toată inima un Sabat în care să fiți deconectați de toate grijile și tot ce vă înconjoară și să vă întâlniți cu cel ce a făcut toate lucrurile, dar și pe voi.
Domnul să fie cu toți cei ce își aduc aminte de ziua șaptea ca să o sfințească și așa cum a sfințit Sabatul așa să sfințească pe cei ce sfințesc Sabatul.

costy
16048. Postat la 30/12/2011 10:15 - 4873z10h49m
Un Sabat plin de bucurii va doresc dragii mei frati si surori ,Domnul sa fie bucuria noastra a tuturor .

Cartea Psalmii, Capitolul 122

1. Mă bucur când mi se zice; "Haidem la Casa Domnului!"
2. Picioarele mi se opresc în porțile tale, Ierusalime!
3. Ierusalime, tu ești zidit ca o cetate făcută dintr-o bucată!
4. Acolo se suie semințiile, semințiile Domnului, după legea lui Israel, ca să laude Numele Domnului.
5. Căci acolo sunt scaunele de domnie pentru judecată, scaunele de domnie ale casei lui David.
6. Rugați-vă pentru pacea Ierusalimului! Cei ce te iubesc, să se bucure de odihnă.
7. Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!
8. Din pricina fraților și prietenilor mei, doresc pacea în sânul tău.
9. Din pricina Casei Domnului, Dumnezeului nostru, fac urări pentru fericirea ta.

Sa nu uitam sa ne rugam pentru Pacea Israelului

Dani
16049. Postat la 30/12/2011 11:01 - 4873z10h3m

Nica Schirod
16050. Postat la 30/12/2011 11:10 - 4873z9h54m
Și eu vă doresc un Sabat plin de Duhul Domnului, de liniște, de pace și de sinceritate și Domnul s-ă vorbească iar noi să ascultăm și să punem în practică ce o să ne învețe.

CorneliuS
16054. Postat la 30/12/2011 12:37 - 4873z8h27m
Shabat Shalom!

"Răsplata smereniei, a fricii de Domnul, este bogăția, slava și viața"
rachel
16057. Postat la 30/12/2011 13:14 - 4873z7h50m
multumim frate cornel smiley .. un sabat binecuvantat sa aveti si voi ..

Psalmii 115:15 Fiți binecuvântați de Domnul, care a făcut cerurile și pământul!

Cu Dumnezeu greutatea unui munte nu inseamna nimic; fara El, si un fulg te zdrobeste. smileysmiley
Pagina 14 din 36 << < 11 12 13 14 15 16 17 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19163749 vizite unice Powered by PHP-Fusion