Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Fiecare din voi să cinstească pe mama sa și pe tatăl său, și să păzească Sabatele Mele. Eu sunt Domnul, Dumnezeul vostru".
Leviticul 19:3

Cugetarea zilei
"Respectarea Sabatului înseamnă odihnă pentru trup și creștere spirituală pentru omul lăuntric."

Ovidiu A. Cosma

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 13
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Sărbătorile Domnului | Sabatul
Pagina 3 din 36 < 1 2 3 4 5 6 > >>
Deconectat Urări pentru ziua de Sabat!
Lica
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
3543. Postat la 27/08/2010 18:56 - 5363z3h41m
Câteva maxime despre Șabat:

- Șabatul i-a păzit pe evrei mai mult decât au păzit ei Șabatul.
- Șabatul este sărbătoarea întregului pământ. Este aniversarea lumii.
- Resprectarea Șabatului face cât respectarea tuturor poruncilor la un loc.
- De Șabat, Dumnezeu dă fiecărui om un suflet în plus.
- Șabatul este oglinta lumii viitoare.

Vă doresc ca Șabatul care ne stă înainte să cuprindă măcar puțin din ceea ce spune Biblia și din ceea ce au spus acești înțelepți.

În mod special vă doresc ca Șabatul să fie cu adevarat "oglida lumii viitoare"!

Șabat șalom!

Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
fullban10
3564. Postat la 03/09/2010 15:37 - 5356z7h0m
Ridicati-va ochii in sus, si priviti! Cine a facut toate aceste lucruri ? Cine a facut sa mearga dupa numar, in sir, ostirea lor? El le cheama pe toate pe nume; asa de mare e puterea si taria Lui, ca una nu lipseste. Pentru ce zici tu, .........( numele tau): soarta mea este ascunsa dinaintea Domnului, si dreptul meu este trecut cu vederea inaintea Dumnezeului meu ? ( Isaia 40;26,27)

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Dani
3565. Postat la 03/09/2010 18:22 - 5356z4h15m
Vă doresc, un Sabat binecuvântat !

5. Într-adevăr, vei chema neamuri, pe care nu le cunoști, și popoare care nu te cunosc vor alerga la tine, pentru Domnul, Dumnezeul tău, pentru Sfântul lui Israel, care te proslăvește."
6. "Căutați pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemați-L, câtă vreme este aproape.(Isaia:55;5,6)

Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7
fullban10
3586. Postat la 10/09/2010 14:22 - 5349z8h15m
In ziua cand Te-am chemat, m-ai ascultat, m-ai imbarbatat, si mi-ai intarit sufletul. ( Psalmul 138;3)

fullban10
3610. Postat la 17/09/2010 15:49 - 5342z6h47m
Ferice de omul care gaseste intelepciunea, si de omul care capata pricepere ! Caci castigul care-l aduce ea este mai bun decat al argintului, si venitul adus de ea este mai de pret decat aurul; ea este mai de pret decat margaritarele, si toate comorile tale nu se pot asemui cu ea. In dreapta ei este o viata lunga; in stanga ei, bogatie si slava. Caile ei sunt niste cai placute, si toate cararile ei sunt niste carari pasnice. Ea este un pom de viata pentru cei ce o apuca, si cei care o au sunt fericiti. ( Proverbe 3; 13-18)

Dani
3611. Postat la 18/09/2010 08:35 - 5341z14h1m
Vă doresc, un Sabat binecuvântat !

1. Cerurile spun slava lui Dumnezeu, și întinderea lor vestește lucrarea mâinilor Lui.
2. O zi istorisește alteia acest lucru, o noapte dă de știre alteia despre el.
3. Și aceasta, fără vorbe, fără cuvinte, al căror sunet să fie auzit:
4. dar răsunetul lor străbate tot pământul, și glasul lor merge până la marginile lumii. În ceruri El a întins un cort soarelui.
5. Și soarele, ca un mire, care iese din odaia lui de nuntă, se aruncă în drumul lui cu bucuria unui viteaz:
6. răsare la un capăt al cerurilor, și își isprăvește drumul la celălalt capăt; nimic nu se ascunde de căldura lui.
7. Legea Domnului este desăvârșită, și înviorează sufletul; mărturia Domnului este adevărată și dă înțelepciune celui neștiutor.
8. Orânduirile Domnului sunt fără prihană, și înveselesc inima; poruncile Domnului sunt curate și luminează ochii(Psalmul 19; 1-8)

Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7
fullban10
3638. Postat la 24/09/2010 15:10 - 5335z7h26m
Dumnezeul pacii sa fie cu voi cu toti ! Amin. (Romani 15;33)

fullban10
3693. Postat la 01/10/2010 13:36 - 5328z9h1m
Pot sa se mute muntii, pot sa se clatine dealurile, dar dragostea Mea nu se va muta dela tine, si legamantul Meu de pace nu se va clatina, zice Domnul, care are mila de tine. ( Isaia 54;10)

Dinu
3699. Postat la 01/10/2010 20:30 - 5328z2h7m
Bunul Tata ceresc, sa priveasca peste Adunarile din intreaga tara, si sa asculte rugaciunile si cantarile care se v-or inalta in acest Sabat.

Calauzirea Duhului lui Dumnezeu sa fie peste toti credinciosii.

,,Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui" Proverbe 19:22
Dani
3700. Postat la 01/10/2010 20:57 - 5328z1h40m
Fiți binecuvântați de Tatăl Ceresc toți cei ce iubiți adevărul și dragostea lui Dumnezeu.

Un Sabat binecuvântat și fericit vă doresc!

fullban10
3727. Postat la 08/10/2010 12:30 - 5321z10h6m
Vindeca-ma, Tu, Doamne si voi fi vindecat; mantuieste-ma, Tu, Doamne, si voi fi mantuit; caci Tu esti slava mea ! (Ieremia 17;14)

fullban10
3728. Postat la 08/10/2010 12:35 - 5321z10h1m
valentina a scris:
Vindeca-ma, Tu, Doamne si voi fi vindecat; mantuieste-ma, Tu, Doamne, si voi fi mantuit; caci Tu esti slava mea ! (Ieremia 17;14)

Sabatul recunostintei; iti multumim Doamne pentru bogatia roadelor Tale. Au fost ploi , au fost vanturi, a fost soare arzator, au pierit multe , dar ne-ai lasat si noua ca sa avem ce pune in camara pentru iarna. Multumim !

fullban10
3771. Postat la 15/10/2010 15:12 - 5314z7h24m
Domnul Dumnezeul tau este in mijlocul tau, ca un viteaz care poate ajuta; se va bucura de tine cu mare bucurie, va tacea in dragostea Lui, si nu va mai putea de veselie pentru tine. ( Tefania 3;17)

fullban10
3848. Postat la 22/10/2010 14:42 - 5307z7h55m
El nu se va lua la cearta, nici nu va striga. Si nimeni nu-I va auzi glasul pe ulite. Nu va frange o trestie rupta, si nici nu va stinge un fitil care fumega, pana va face sa biruie judecata. Si Neamurile vor nadajdui in Numele Lui. (Matei 12;19-21)

beniamin
3898. Postat la 28/10/2010 22:06 - 5301z0h31m
Cum scrie in cuvantul lui DUMNEZEU,In leveticul19:1-4,deci este de inteles caci prin pazirea cuvantului lui DUMNEZEU ne sfintim noi viata,vedem in legatura mare cu Sabatul lui Dumnezeu care este semnul dintre om si Dumnezeu cum scrie in exodul 31:12-14 ,deci sincer in viata de copil al lui Dumnezeu ar fi bine sa ne punem intrebarea,putem fi sfinti fara sabatul lui Dumnezeu?meditand la exod 31.....nu inseamna ca sabatul ne va mantui,ar fi minunat sa intelegem fiecare lege care ne-a dat slavit sa fie DOMNUL.AMIN

Cine zice ca ramane in El,trebuie sa traiasca cum a trait Isus-1 Ioan1:6
fullban10
3912. Postat la 29/10/2010 14:19 - 5300z8h18m
Ferice de cei fara prihana in calea lor, care umbla intotdeauna dupa Legea Domnului! Ferice de cei ce pazesc poruncile Lui, care-L cauta din toata inima lor, care nu savarsesc nicio nelegiuire, si umbla in caile Lui. ( Psalmul 119;1-3)

gershom
3913. Postat la 29/10/2010 15:26 - 5300z7h10m
Ezec. 20:12

Le-am dat și Sabatele Mele, să fie ca un semn între Mine și ei, pentru ca să știe că Eu sunt Domnul, care-i sfințesc.

Să aveți un Sabat binecuvântat
fullban10
4035. Postat la 05/11/2010 08:15 - 5293z13h21m
" Dumnezeu, deci, trecand cu vederea timpurile de nestiinta, porunceste acum tuturor oamenilor de pretutindeni sa se pocaiasca, pentru ca a oranduit o zi in care va judeca dupa dreptate pamantul locuit, prin Omul pe care L-a randuit si despre care a dat tuturor o dovada de netagaduit prin faptul ca L-a inviat dintre cei morti" . ( Faptele Apostolilor 17;30,31)

anny
4048. Postat la 05/11/2010 16:00 - 5293z5h36m
Domnul Dumnezeul oștirilor să privească cu mila înspre noi,să lase pacea Lui in inimile noastre și să primească darurile de mulțumire pe care le vom înălța în aceasta zi.
fullban10
4187. Postat la 12/11/2010 14:52 - 5286z6h45m
Veniti, ascultati, toti cei care va temeti de Dumnezeu, si voi spune ce a facut El pentru sufletul meu.
Am strigat catre El cu gura mea si El a fost inaltat cu limba mea.
Daca as fi privit la nelegiuire in inima mea, Domnul nu m-ar fi ascultat.
Dar Dumnezeu m-a ascultat, a luat aminte la glasul rugaciunii mele.
Binecuvantat sa fie Dumnezeu, care nu mi-a lepadat rugaciunea si n-a indepartat bunatatea Sa de la mine! ( Psalmul 66;16-20 )

Pagina 3 din 36 < 1 2 3 4 5 6 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19163966 vizite unice Powered by PHP-Fusion