Deconectat |
Urări pentru ziua de Sabat! |
anny (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
4188. Postat la 12/11/2010 15:04 - 5286z6h13m |
|
|
Harul Domnului Isus Hristos,și dragostea lui Dumnezeu,și împărtășirea Sfântului Duh, să fie cu noi cu toți! Amin. 2Corinteni13:14
Ferice de cei impaciuitori,caci ei vor fi chemati fii ai lui Dumnezeu ! Matei 5:9 |
|
Deconectat |
pop jeniffer (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
4191. Postat la 12/11/2010 15:21 - 5286z5h56m |
|
|
Va salut pe toti cu psalmul 32 , este unul din preferatii mei
Dumnezeu sa ne asculte rugaciunile ,si sa ne binecuvinteze cu prezenta Lui in adunarile si casele noastre.
,,Eu-zice Domnul-te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta."
psalmul 32,8 |
|
Deconectat |
symy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
4195. Postat la 12/11/2010 15:50 - 5286z5h26m |
|
|
Un SABAT binecuvantat de Cel ce v-a creat!

Ma voi lasa influentata numai de Dumnezeu si . . .voi invata numai de la Hristos! |
|
Deconectat |
pop jeniffer (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
4481. Postat la 19/11/2010 15:12 - 5279z6h4m |
|
|
Va doresc tuturor un Sabat binecuvantat ,
Multa pace in adunarile noastre si fie ca Dumnezeu Sa-si aplece urechea la rugaciunile noastre .
,,Eu-zice Domnul-te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta."
psalmul 32,8 |
|
Deconectat |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
4484. Postat la 19/11/2010 15:17 - 5279z5h59m |
|
|
O, de ar lauda oamenii pe Domnul pentru bunatatea Lui si pentru lucrarile Lui minunate fata de fiii oamenilor! Caci El a saturat sufletul insetat si a umplut de bunatati sufletul flamand. ( Psalmul 107; 8,9)
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|
Deconectat |
4842. Postat la 26/11/2010 12:49 - 5272z8h27m |
|
|
In Tine, Doamne, imi pun increderea; sa nu raman de rusine niciodata! Scapa-ma, in dreptatea Ta, si fa-ma sa fiu salvat. Pleaca-Ti urechea spre mine si mantuieste-ma . Fii pentru mine o stanca de adapost, unde sa pot fugi totdeauna! Tu ai hotarat sa ma scapi, caci Tu esti stanca si fortareata mea. Scapa-ma, Dumnezeule din mana celui rau, din mana omului nedrept si asupritor! ( Psalmul 71;1-4)
|
Deconectat |
5181. Postat la 03/12/2010 13:50 - 5265z7h27m |
|
|
Caile lui Dumnezeu sunt desavarsite, Cuvantul Domnului este incercat; El este scut pentru toti cei care se incred in El. Caci cine este Dumnezeu, afara de Domnul? Si cine este stanca, afara de Dumnezeul nostru ? Dumnezeu ma incinge cu putere si imi face desavarsita calea. ( Psalmul 18;30-33)
Sa nu intrati in panica, de nu ma mai vedeti pe portal. Intram in saptamana de rugaciune : fara tv. sau net. Cu ajutorul Domnului ne revedem pe 12 decembrie.
|
Deconectat |
Dinu (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5182. Postat la 03/12/2010 14:37 - 5265z6h40m |
|
|
Pace tuturor !
Dumnezeu sa binecuvinteze toti credinciosii din intreaga comunitate din care facem parte. Tatal Ceresc sa ia aminte la toate rugaciunile si laudele pe care fratii si surorile noastre le vor inchina Domnului in aceasta zi de sabat.
Domnul Isus Hristos, sa ne fie tuturor invatator, iar noi sa ne lasam purtati pe bratul Sau Divin, calauziti de Duhul Sau cel Sfant.
Fiti binecuvantati de Domnul !
,,Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui" Proverbe 19:22 |
|
Deconectat |
Eunycya93 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5185. Postat la 03/12/2010 15:02 - 5265z6h15m |
|
|
Un Sabat Binecuvantat tuturor... si Cel de Sus sa va calauzeasca la tot pasul...Multa Pace...
EuNiCiA V |
|
Deconectat |
Dani (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5186. Postat la 03/12/2010 15:09 - 5265z6h7m |
|
|
Vă doresc, un Sabat binecuvântat !
Eu strig cu glasul meu către Domnul, și El îmi răspunde din muntele Lui cel sfânt.
(Psalmul 3;4)
Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7 |
|
Deconectat |
5516. Postat la 10/12/2010 14:48 - 5258z6h28m |
|
|
Si Insusi Domnul nostru Isus Hristos, si Dumnezeu si Tatal nostru, care ne-a iubit si ne-a dat prin harul Sau o mangaiere vesnica si o nadejde buna, sa va mangaie inimile si sa va intareasca in orice fapta si cuvant bun. ( 2 Tesaloniceni 2;16, 17)
|
Deconectat |
5519. Postat la 10/12/2010 15:00 - 5258z6h16m |
|
|
Vă doresc, un Sabat binecuvântat!
,,Eu voi lăuda pe Domnul pentru dreptatea Lui, și voi cânta Numele Domnului, Numele Celui Prea Înalt''
(Psalmul 7;17)
Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7 |
|
Deconectat |
5527. Postat la 10/12/2010 16:36 - 5258z4h40m |
|
|
Cum isi va tinea tanarul curata cararea?Indreptandu-se dupa Cuvantul Tau.Te caut din toata inima mea nu ma lasa sa ma abat de la poruncile Tale.Strang cuvantul tau in inima mea ,ca sa nu pacatuiesc inpotriva ta! (Psalmul 119:9:11)
Domnul sa ne binecuvinteze pe toti si sa daruiasca un SABAT plin de PACE si de HAR!
SHALOM!!! 
Ma voi lasa influentata numai de Dumnezeu si . . .voi invata numai de la Hristos! |
|
Deconectat |
5831. Postat la 17/12/2010 14:08 - 5251z7h9m |
|
|
Sfintiti insa pe Domnul ostirilor. De El sa va temeti si sa va infricosati. ( Isaia 8;13)
|
Deconectat |
5837. Postat la 17/12/2010 15:17 - 5251z5h59m |
|
|
Vă doresc, un Sabat binecuvântat !
4. Arată-mi, Doamne, căile Tale, și învață-mă cărările Tale.
5. Povățuiește-mă în adevărul Tău, și învață-mă; căci Tu ești Dumnezeul mântuirii mele, Tu ești totdeauna nădejdea mea!
6. Adu-Ți aminte, Doamne, de îndurarea și bunătatea Ta; căci sunt veșnice. (Psalmul;25;4,5,6)
|
Deconectat |
5842. Postat la 17/12/2010 16:05 - 5251z5h11m |
|
|
Un Sabat binecuvantat de Domnul! Shalom! 
|
Deconectat |
6158. Postat la 24/12/2010 12:25 - 5244z8h52m |
|
|
Imprieteneste-te acum cu Dumnezeu si fi in pace: in felul acesta fericirea va veni la tine. Primeste invatatura din gura Lui, te rog, si pune-ti in inima cuvintele Lui. Vei fi asezat iarasi la locul tau, daca te vei intoarce la Cel Atotputernic, daca departezi nedreptatea din cortul tau. ( Iov 22;21-23)
|
Deconectat |
beniamin (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6166. Postat la 24/12/2010 16:55 - 5244z4h21m |
|
|
Doresc ca Dumnezeu sa va binecuvinteze in acest Sfant Sabat in care am intrat,El sa fie o calauza ,si o binecuvantare,El sa ne invete din sfantul sa cuvant .Am vrea ca El sa ne dea dorinta ca sa dorim cuvantul sau adevarat,ca mai nou vedem ca apar oameni pe care ii gadila la urechi adevarul lui Dumnezeu.AMIN
Cine zice ca ramane in El,trebuie sa traiasca cum a trait Isus-1 Ioan1:6 |
|
Deconectat |
6315. Postat la 31/12/2010 10:09 - 5237z11h7m |
|
|
1 Cronici 4;10: Iaebet a chemat pe Dumnezeul lui Israel, si a zis:
-Daca ma vei binecuvanta si-mi vei intinde hotarele,
-daca mana Ta va fi cu mine,
-si daca ma vei feri de nenorocire, asa incat sa nu fiu in suferinta!..........."
si Dumnezeu i-a dat ce ceruse.
Aceasta este urarea mea pentru anul care a inceput.
Nici sa nu se termine cererile voastre adresate lui Dumnezeu si ele sa vi se implineasca.
La multi ani , si multumesc mult ca existati si ca nu faceti rabat de la calitate.
Domnul sa binecuvanteze lucrarea inceputa si ea sa fie scara pe ale carei trepte sa urcam spre cer.
|
Deconectat |
costy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6324. Postat la 31/12/2010 14:16 - 5237z7h0m |
|
|
Dragi frati si surori care iubiti pe Domnul fie ca Sabatul care ne sta inainte , Domnul ISUS sa va de-a pace in inima , bucurie si desfatare in Domnul , si nu uitati sa multumiti Domnului pentru ce suntem si ce primimim de la EL.
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine! |
|