Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Fiecare din voi să cinstească pe mama sa și pe tatăl său, și să păzească Sabatele Mele. Eu sunt Domnul, Dumnezeul vostru".
Leviticul 19:3

Cugetarea zilei
"Respectarea Sabatului înseamnă odihnă pentru trup și creștere spirituală pentru omul lăuntric."

Ovidiu A. Cosma

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 6
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Sărbătorile Domnului | Sabatul
Pagina 1 din 36 1 2 3 4 > >>
Deconectat Urări pentru ziua de Sabat
fullban10
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
2438. Postat la 12/03/2010 12:13 - 5531z8h12m
Si orice faceti, cu cuvantul sau cu fapta, sa faceti totul in Numele Domnului Isus, si multamiti, prin El, lui Dumnezeu Tatal ( Coloseni 3;17)

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Deconectat Urări pentru ziua de Sabat!
fullban10
2576. Postat la 19/03/2010 13:22 - 5524z7h3m
Celce sta supt ocrotirea Celui prea Inalt, si se odihneste, la umbra Celui Atotputernic, zice despre Domnul : El este locul meu de scapare, si cetatuia mea, Dumnezeul meu in care ma incred ( Psalmul 91; 1,2 )

emanolake
2580. Postat la 19/03/2010 13:45 - 5524z6h40m
Fiule! Când vrei să te apropii să slujești Domnului Dumnezeu, gătește-ți sufletul tău spre ispită.
Încordează inima ta și fii tare și să nu te tulburi în timpul încercării.
Lipește-te de Domnul ș!!i nu te depărta, ca să fii înălțat la sfârșitul vieții.
Tot ce ți se va întâmpla, primește cu plăcere și în necazurile tale fii îndelung-răbdător.
Că în foc se lămurește aurul, iar oamenii cei plăcuți Domnului, în cuptorul smereniei.
Crede în El și-ți va ajuta ție, îndreptează căile tale și nădăjduiește în El.
Cei ce vă temeți de Domnul așteptați mila Lui și nu vă abateți, ca să nu cădeți.
Cei ce vă temeți de Domnul, credeți Lui și nu se va pierde plata voastră.
Cei ce vă temeți de Domnul, nădăjduiți în cele bune și în veselia veacului și a milei.
Uitați-vă la neamurile cele din început și vedeți cine a nădăjduit spre Domnul și s-a rușinat?
Sau cine a petrecut în frica Lui și a fost părăsit? Sau cine L-a chemat pe El și a fost trecut cu vederea?
Pentru că îndurător și milostiv este Domnul și iartă păcatele și mântuiește în vremea necazului.
Vai inimilor celor fricoase și mâinilor celor slabe și păcătosului care umblă pe două cărări!
Vai inimii celei slabe! Că nu crede, pentru aceea nu va fi apărată.
Vai vouă, celor ce ați pierdut răbdarea! Ce veți face când vă va cerca Domnul?
Cei care se tem de Domnul nu vor fi necrezători cuvintelor Lui, și cei ce-L iubesc pe El vor păzi căile Lui.
Că cei ce se tem de Domnul vor căuta bunăvoința Lui, și cei ce-L iubesc pe El vor împlini legea.
Cei care se tem de Domnul vor găti inimile lor și înaintea Lui vor smeri sufletele lor, zicând:
Să cădem în mâinile Domnului, și nu în mâinile oamenilor.
Că precum este slava Lui, așa este și mila Lui.

Shabbat Shalom y Dios que Bendiga a todos mi Hermanos..
fullban10
2585. Postat la 19/03/2010 14:02 - 5524z6h23m
Fiindca Ma iubeste- zice Domnul- de aceea il voi izbavi ; il voi ocroti, caci cunoaste Numele Meu.
Cand Ma va chema , ii voi raspunde : voi fi cu el in stramtorare, il voi izbavi, si-l voi proslavi.
Il voi satura cu viata lunga, si-i voi arata mantuirea Mea. ( Psalmul 91; 14-16)

fullban10
2664. Postat la 26/03/2010 12:26 - 5517z7h58m
Cum doreste un cerb izvoarele de apa, asa te doreste sufletul meu pe Tine Dumnezeule !.
Sufletul meu inseteaza dupa Dumnezeu, dupa Dumnezeul cel viu ; cand ma voi duce si ma voi arata inaintea lui Dumnezeu ?.
Cu lacrami ma hranesc zi si noapte, cand mi se zice fara incetare : unde este Dumnezeul tau ?.
.....................................................
Pentruce te mahnesti, suflete, si gemi inlauntru meu ?. Nadajduieste in Dumnezeu, caci iarasi Il voi lauda: El este mantirea mea si Dumnezeul meu. ( Psalmul 42;1-3, 5)

Deconectat RE: Va doresc, un Sabat binecuvantat
emanolake
2668. Postat la 26/03/2010 15:40 - 5517z4h45m
Dumnezeu este adăpostul și sprijinul nostru, un ajutor care nu lipsește niciodată în nevoi.
Ferice de omul care își pune încrederea în Domnul și care nu se îndreaptă spre cei trufași și mincinoși!
Bunătatea Ta, Doamne, ajunge până la ceruri, și credincioșia Ta, până la nori.
Dreptatea Ta este ca munții lui Dumnezeu, și judecățile Tale sunt ca Adâncul cel mare. Doamne, Tu sprijini pe oameni și pe dobitoace!
Cât de scumpă este bunătatea Ta, Dumnezeule! La umbra aripilor Tale găsesc fiii oamenilor adăpost.

SHABBAT SHALOM! O ZI BINECUVANTATA SA AVETI CU TOTI...
fullban10
2726. Postat la 02/04/2010 13:14 - 5510z8h11m
Cand privesc cerurile - lucrarea mainilor Tale - luna si stelele pe care le-ai facut, imi zic: " Ce este omul, ca sa Te gandesti la el ?,. Si fiul omului ca sa-l bagi in seama ?. L-ai facut cu putin mai pe jos decat Dumnezeu, si l-ai incununat cu slava si cinste. I-ai dat stapanire peste lucrurile mainilor Tale, toate le-ai pus supt picioarele lui : oile si boiii, laolalta, fiarele campului, pasarile cerului si pestii marii, tot ce strabate cararile marilor.
Doamne, Dumnezeul nostru, cat de minunat este Numele Tau pe tot pamantul !". ( Psalmul 8;3-9)

avodah
2727. Postat la 02/04/2010 18:50 - 5510z2h35m
Execeptie ar fi doar ca Psalmistul cand se gandea la Numele Sau pe tot pamantul se gandea la YHVH .
Neamurile pe vremea cea stiau de dumnezeul lui Israel YHVH ca un zeu puternic, si nu ii fabricau ei alt nume.
Tatal va aduce vremea cand si români vor cunoaste adevaratul Sau Nume si-l vor si folisi, lepadand aceasta saracacioasa substituire .
El nu tine in seama vremile de nestiinta, si El este acela care a ingaduit ca pentru atata vreme Numele Sau sa nu fie cunoscut, si El stie de ce.
Dar se vede ca vremurile incep sa se schimbe. De ce parte ne-om afla ramane de vazut.
sry daca am fost "off topic" nu m-am putut abtine smiley

BARUCH HABA B'SHEM YHWH Mat.23:39

Binecuvantat este cel ce vine in numele lui YHWH
fullban10
2802. Postat la 09/04/2010 09:51 - 5503z11h34m
" Insus Domnul pacii sa va dea totdeauna pacea in orice fel. Domnul sa fie cu voi cu toti !. " ( 2 Tes. 2;16 )

Dani
2820. Postat la 10/04/2010 10:38 - 5502z10h47m
Dumnezeu să binecuvânteze pe toți acei care se închină în ziua lui cea sfântă.

Amin !1 Ioan 3:1 Vedeți ce dragoste ne-a arătat Tatăl, să ne numim copii ai lui Dumnezeu! Și Suntem. Lumea nu ne cunoaște, pentru că nu L-a cunoscut nici pe El.
2 Prea iubiților, acum Suntem copii ai lui Dumnezeu. Și ce vom fi, nu s-a arătat încă. Dar știm că atunci când Se va arăta El, vom fi ca El; pentru că Îl vom vedea așa cum este.
fullban10
2849. Postat la 10/04/2010 21:36 - 5501z23h49m
Din serviciul divin de astazi am ramas cu un gand, care m-a pus pe ganduri, si as vrea sa vi-l impartasesc si voua : in fiecare dimineata, sau dupa botez, sau dupa ce primesti Cuvantul in inima ta, primesti un RASAD. Nu stii ce-i, e copac , e planta, dar ti se spune sa ai grija de el, ca duce spre viata vesnica. Il uzi, il sapi, ii pui ingrasamant, si intr-o zi, vei avea un rod, doua roduri, sau cat de multe, dupa munca depusa. Daca-l neglijezi, incet, incet el va deveni o buruiana, si chiar daca intr-un tarziu iti aduci aminte de el si vrei sa-l faci sa rodeasca, s-ar putea sa constati ca e prea tarziu. Buruiana nu face rod.

Mi-ar place sa aud si de la voi , ganduri din Sabat.

Dani
2858. Postat la 11/04/2010 06:52 - 5501z14h33m
Frumoase gânduri Valentina, reflectă realitatea noastră de creștini.

Fiți binecuvântați!
fullban10
2915. Postat la 16/04/2010 13:45 - 5496z7h40m
Cerceteaza-ma, Dumnezeule, si cunoaste-mi inima !.
Incearca-ma, si cunoaste-mi gandurile !.
Vezi daca sunt pe o cale rea, si du-ma pe calea vesniciei !. ( Psalmul 139; 23, 24 )

fullban10
2977. Postat la 23/04/2010 11:55 - 5489z9h30m
Domnul este indurator si milostiv, indelung rabdator si bogat in bunatate. El nu Se cearta fara incetare, si nu tine manie pe vecie. Nu ne face dupa pacatele noastre, nu ne pedepseste dupa faradelegile noastre. Ci cat sunt de sus cerurile fata de pamant, atat este de mare bunatatea Lui pentru cei ce se tem de El: cat este de departe rasaritul de apus, atat de mult departeaza El faradelegile noastre dela noi. Cum se indura un tata de copiii lui , asa Se indura Domnul de ceice se tem de El. Caci El stie din ce suntem facuti; isi aduce aminte ca suntem tarana. ( Psalmul 103; 8-14)

Dani
2979. Postat la 24/04/2010 09:19 - 5488z12h6m
Vă doresc, un Sabat binecuvântat !

Doamne, Domnul nostru, cât
de minunat* este Numele Tău pe
tot pământul! Tu ai pus** măreția
Ta mai presus de ceruri.(Psalmul 8;1)
fullban10
3071. Postat la 30/04/2010 12:09 - 5482z9h16m
Domnul imparateste : sa se veseleasca pamantul, si sa se bucure ostroavele cele multe !................................................Neprihanitilor, bucurati-va in Domnul, si mariti prin laudele voastre sfintenia Lui !. ( Psalmul 97; 1,12 ).

Dani
3077. Postat la 30/04/2010 23:06 - 5481z22h18m
Vă doresc, un Sabat binecuvântat !

Psalmii 5:11
Atunci toți cei ce se încred în Tine, se vor bucura, se vor înveseli totdeauna, căci Tu îi vei ocroti. Tu vei fi bucuria celor ce iubesc Numele Tău.

Psalmii 5:12
Căci Tu binecuvântezi pe cel neprihănit, Doamne, și-l înconjori cu bunăvoința Ta, cum l-ai înconjura cu un scut.
Ps 115.13;
Deconectat RE: Va doresc, un Sabat binecuvantat
Dani
3078. Postat la 30/04/2010 23:09 - 5481z22h16m
Sabat fericit vă doresc tuturor !

Fiți binecuvântați!
fullban10
3143. Postat la 07/05/2010 12:44 - 5475z8h41m
Si Dumnezeul meu sa ingrijeasca de toate trebuintele voastre, dupa bogatia Sa, in slava, in Isus Hristos. A lui Dumnezeu si Tatal nostru sa fie slava in vecii vecilor ! Amin. ( Filipeni 4;19)

fullban10
3211. Postat la 14/05/2010 08:19 - 5468z13h6m
Si numele tau si al meu, apare aici :

Ascultati-Ma,................................. voi. pe care v-am luat in spinare de la obarsia voastra, pe care v-am purtat pe umar de la nasterea voastra : pana la batranetea voastra Eu voi fi Acelas, pana la caruntetele voastre va voi sprijini. V-am purtat, si tot vreau sa va mai port, sa va sprijinesc si sa va mantuiesc. ( Isaia 46; 3,4 ).

Pagina 1 din 36 1 2 3 4 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19163466 vizite unice Powered by PHP-Fusion