Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 7
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Sărbătorile Domnului | Paștele
Pagina 4 din 15 < 1 2 3 4 5 6 7 > >>
Deconectat RE: Când consumăm Paștele - la intrarea sau ieșirea din 14 Nisan?
Aurelc
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
4365. Postat la 16/11/2010 23:48 - 5281z23h25m
Dacă scrie că-i jertfă de Paști, mănâncă-L pe Hristos la Paști.

Dacă scrie că-i jertfă de ispășire al cărei sânge intră în Sfânta Sfintelor, nu ai voie să-L mănânci la Ispășire.

Dacă scrie că e vre-o altă jertfă, mănâncă-l și atunci când se aducea acea jertfă, dar să-mi arăți și mie unde scrie asta.

În rest, nu cred că face cineva lege peste ce-a scris Domnul în Biblie. Jertfele de animale s-au desființat nu s-au înlocuit. Eu așa citesc la mine în Biblie:
Citat VDC: Evrei 10:9  apoi zice: "Iată-Mă, vin să fac voia Ta, Dumnezeule." El desființează astfel pe cele dintâi, ca să pună în loc pe a doua.
Poate să se numească prooroc sau ce vrea. Peste Cuvânt nu trece nimeni.

Totuși, aș vrea să nu ne îndepărtăm de subiectul ce se discută aici, că văd că a ajuns departe discuția... Aici discutăm dacă mâncați Paștele în 14 Nisan la început 13 spre 14 sau la sfârșit 14 spre 15 ? Și se vor argumenta ideile astea. Despre restul discuțiilor sunt deja alte subiecte la care se studiază despre de câte ori în an etc...

Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P.
avodah
4368. Postat la 17/11/2010 06:10 - 5281z17h2m
Aurelc a scris:
. Jertfele de animale s-au desființat nu s-au înlocuit. Eu așa citesc la mine în Biblie:
Citat VDC: Evrei 10:9  apoi zice: "Iată-Mă, vin să fac voia Ta, Dumnezeule." El desființează astfel pe cele dintâi, ca să pună în loc pe a doua.
Poate să se numească prooroc sau ce vrea. Peste Cuvânt nu trece nimeni.

Asa este frate Ovi , dar intrebarea ce eu o am ce cuvant exact a folosit Mesia?
In engleza ar suna :Ca a retras, sau le-a luat deoparte pe cele dintai sa puna in loc pe a doua
He taketh awayG337 theG3588 first,G4413 thatG2443 he may establishG2476 theG3588 second.G1208
M-am uitat in Strong Dict., si acolo sunt cam 2 variate a acestui cuvant grecesc: Strong's G337 - anaireō
aναιρe ω
1) to take up, to lift up (from the ground)

2) to take away, abolish

Nr 1 sa le i-a sus, sa le ridice sus
Nr 2 sa le i-a deoparte, sa le desfinteze
Deci traducatorul a trebuit sa faca o alegere. Si a ales abolish(desfinteze), cea ce mie mi se pare ca merge direct impotriva Cuvantului Lui Mesia , care chiar de la in ceput in Matei , ne spune sa nu credem ca a venit sa desfinteze Legea .
Acum impotriva carui cuvant sa mergem :Sa nu credem ca a venit sa desfinteze , sau El a desfintat...?
Dar probabil ca traducatorul nu tinea la Legile Torei , si a recurs la optinuea Nr. 2 sa le desfinteze, nici macar nu a ales sa le i-a deoparte asa cum in engleza apare textul.
Pentru mine optiunea Nr 1 ar face mult mai mult sens, si nu s-ar contrazice cu ce tot El a spus in Matei:
El le-a luat sus , pe cele dintai sa puna in loc pe a doua .
Trupul Sau

Mielul trebuia tinut pana in ziua lui 14.
Exod 12:6
Să-l păstrați până în ziua a patrusprezecea a lunii acesteia; și toată adunarea lui Israel să-l junghie seara

Acei ce sutin ca seara lui 14 de fapt este la sfarsitul lui 13 , nu respecta porunca de mai sus.
Mielul trebuia tinut pana in ziua lui 14 nu prima seara lui 14 asa cum reiasa dupa intelegerea lor , nici ziua lui 13.
Acei ce sustin ca dupa asfintitul lui 14 si inceputul lui 15, ei nu jertfesc mielul in 14 Nisan dupa porunca ci in 15 , caci dupa asfintit incepe o alta zi.
Atunci ei nu sarbatoresc jertfirea Pastilor in 14 ci in 15 .
Pastile trebuiau jerfite spre seara lui 14 si se mancau toata noaptea, pentru ca chiar in noaptea aceea au iesit din Egipt.

BARUCH HABA B'SHEM YHWH Mat.23:39

Binecuvantat este cel ce vine in numele lui YHWH
emanolake
4391. Postat la 17/11/2010 11:07 - 5281z12h6m
Lămuritima si pe mine atuncea cu textele care apar in noul testament in MATEI 27/15 este scris
La fiecare praznic al Paștilor, dregătorul avea obicei să sloboadă norodului un întemnițat pe care-l voiau ei.

MARCU 15/6
La fiecare praznic al Paștilui, Pilat le slobozea un întemnițat pe care-l cereau ei.

LUCA 23/17
La fiecare praznic al Paștilor, Pilat trebuia să le sloboadă un întemnițat.

IOAN 18/39
Dar, fiindcă voi aveți obicei să vă slobod pe cineva de Paști, vreți să vă slobod pe Împăratul iudeilor?

Dacă lucrarea aceasta a avuto ziua in 14 ca asa pare sa fie ca era ziua praznicului a pastelui, atuncea Domnul cînd a luat cina in ce seara a fost intrarea de 14 sau intrarea de 15?
avodah
4425. Postat la 18/11/2010 04:09 - 5280z19h4m
Frate dupa intelegerea mea , el a facut kidushul evreiesc (cina cea de taina) cu o seara inainte de jertfirea Pastelui.
El a lasat noua intelegere a simbolurilor Pastelui, inainte de jertfirea Lui ca Mielul fara cusur.
Daca El ar fi luat cina cu ucenici ,in 14 dupaamiaza, atunci inseama ca El a fost jerfit in 15, cand era o zi mare de Shabat.
Pe cand fariseii si saducheii, s-au grabit sa-l rastigneasca, ca sa nu se spurce pentru a putea manca Pastile, cea ce ne spune ca Pastile inca nu erau mancate.
El a facut acea cina cu o seara inainte de 14 dupaamiza;
Pentru ca El a trebuit sa fie jerfit in 14, sa implineasca cu exactitate umbra acestei sarbatori.

emanolake
4460. Postat la 18/11/2010 22:19 - 5280z0h54m
OK fratiuc daca el a facut kidushul evreiesc (cina ce ade taina) cu o seara inainte de jertfirea Pastelui. Haide sa vedem ce este cu trimiterea ucenicilor care acolo apare ca era ziua a praznicului

În ziua dintâi a praznicului Azimelor, când jertfeau paștile, ucenicii lui Isus I-au zis: Unde voiești să ne ducem să-Ți pregătim ca să mănânci paștile?

Ucenicii au plecat, au ajuns în cetate și au găsit așa cum le spusese El; și au pregătit paștile.
Seara, Isus a venit cu cei doisprezece.

În corinteni apostolu Pavel zice:

Căci am primit de la Domnul ce v-am învățat; și anume, că Domnul Isus, în noaptea în care a fost vândut, a luat o pâine.
Și, după ce a mulțumit lui Dumnezeu, a frânt-o și a zis: Luați, mâncați; acesta este trupul Meu care se frânge pentru voi; să faceți lucrul acesta spre pomenirea Mea.
Tot astfel, după Cină, a luat paharul și a zis: Acest pahar este legământul cel nou în sângele Meu; să faceți lucrul acesta spre pomenirea Mea, ori de câte ori veți bea din el.
Pentru că, ori de câte ori mâncați din pâinea aceasta și beți din paharul acesta, vestiți moartea Domnului, până va veni El.

Acuma lucraerea care este dupa care se face dupa ce a luat Domnul paharul si painea sau dupa ce a fost el crucificat pe cruce?
avodah
4466. Postat la 19/11/2010 08:02 - 5279z15h11m
Ai citat din Luca, si intradevar apare confuzie pentru ca intr-o evangelie spune asa , in alta putin diferit.
Dupa acest text ar apare ca ei au mancat Pastele , iar a doua zi care ar fi prima zi de azimi El a fost rastignit.
Vorbind de confuzie , daca asa s-a intamplat cum ar pare din text , cum explici ca tot in Luca ,23:53 zice ca dupa ce l-au dat jos de pe cruce si l-au pus intr-un mormant nou,
vs 54
Era ziua pregatiri , si incepea ziua Shabatului

Poi cum era ziua pregatiri, ca din textul postat de tine ar reiesii ca EL ar fi fost rastignit in ziua Shabatului,(15 Nisan)?
Deci confuzia cred ca se datoreaza translatorilor , care nu cred ca au tinut vreodata Passover si Azimi , au ajus confuzi ce de fapt era Shabat si ce nu , la combinarea acestor sarbatori.
Pentru mine este clar ca El le-a zis ucenicilor sa mearga sa pregateasca un loc unde are sa manace Pastile.
Cu o seara inainte, El care stia ca are sa moara in locul Mielului de Pasti, le-a explicat semnificatia noului legamant ce avea sa se intample in sangele varsat a doua zi-Ziua sacrificari acelor miei fizici.
Nu putea sa le explice ce inseamna sangele Sau varsat in timp ce era pe cruce nu?
Acuma revenind la ultima ta intrebare , chiar tu ai spus undeva ca Mesia nu a venit sa desfinteze Legea , adica nu a desfintat jerfele mieilor ci le-a inlocuit cu ceva mai bun (trupul Sau).
Si tin sa-ti spun ca si eu sunt de aceiasi parere cu tine . El nu a venit sa desfinteze ceva din Lege , ci a venit sa le faca desavarsite aceste lucruri prin credinta in El , le-a adus la o insemnatate mult mai profunda.
Acestea au fost si sunt umbre doar a adevaratei lor insemnatate in Planul Sau de Mantuire.
Fratiuc (cum iti place tie sa-mi spui) smiley , de ce am impresia ca ai tinde sa crezi ca daca El a fost nevoit sa le explice ucenicilor cu o seara inainte simbolurile, ca doar nu putea sa o faca cand deja era pe cruce , ar trebui sa mutam noi acum tinera Pastelor din data stabilita in Tora 14 Nisan in 13 Nisan?
Tora ramane neschimbata pe vecie, iar Pastile raman pe vecie in 14 Nisan cum El le-a randuit, si atunci ar trebuii sa le tinem , cu noua insemnatate a lor ce si-a avut implinirea in 14 Nisan in Trupul Sau. Nu si-au avut implinirea in 13 , nici in 15 ci in 14.
Noi aceasta comemoram Moartea Sa , si atunci haidem sa o comemoram cand ea a avut loc , in 14 Nisan.

abdon
4478. Postat la 19/11/2010 14:36 - 5279z8h37m
Asta s-a discutat de atatea ori, asa este, Ap Pavel, spune ca in Lege avem dreptarul cunostintei si al adevarului. Au existat unele exceptii, pe care omul, tocmai asa ar vrea sa traiasca toata viata, in exceptii.

Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2

geana
4777. Postat la 25/11/2010 08:17 - 5273z14h55m
Salom la toti,

Eu stiu ca toate sarbatorile au Legi si hai Fratilor sa aplicam Legea finca atunci nimeni nici chiar Yahwe Elohim cel Suveran nu ne va judeca ca am inplinit Legea cu privire la fiecare sarbatoare in parte ci ne va trage la judecata finca calcam Legea,

Shalom Tuturor celor care tin ADEVARUL curat
Pedro V
4786. Postat la 25/11/2010 12:36 - 5273z10h37m
Levetic 23:5. In luna intai, in a paisprezecea zi a lunii, intre cele doua seri, va fi Pastile Domnului.
6. Si in a cincisprezecea zi a lunii acesteia, va fi sarbatoarea Azimelor in cinstea Domnului; sapte zile sa mancati azime.

Pastele ii impreuna cu Sarbatoarea Azimilor care este in 15,deci ii clar in ce seara trebuie mancat Pastele.
Ajuta-ne Doamne sa iti pretuim si intelege in Adevar ce inseamna sangele varsat pe Golgota.

Pe Calea Credintei Sfintilor nu mergi ca repetentii si corigentii ci mergi ca Sfintii ,din har in har si din putere in putere!!!!!!
lnedelea
4839. Postat la 26/11/2010 12:22 - 5272z10h51m
avodah a scris în postarea nr. 4466:
Deci confuzia cred ca se datoreaza translatorilor, care nu cred ca au tinut vreodata Passover si Azimi , au ajus confuzi ce de fapt era Shabat si ce nu , la combinarea acestor sarbatori.

Părerea mea este că trebuie dovedite astfel de afirmații, în caz contrar evitate deoarece fără dovezi se ajunge la un precedent periculos.

Deci în absența dovezilor trebuie să considerăm că versetele postate anterior sunt corect traduse și să judecăm faptele expuse în concordanță cu acestea.

"Dacă crede cineva că știe ceva, încă n-a cunoscut cum trebuie să cunoască" - 1 Cor 8:2
izreelpop
10015. Postat la 02/04/2011 14:52 - 5145z9h21m
MASIA sa intrupat in OM in scopul reabilitarii sistemului IUDAIC
PASTELE insotite de SARBATOAREA AZIMILOR au o lege clara cit priveste DATA SI CONTINUTUL
in LEGE este scris ca PASTELE lui YHWH sint in 14 nisan seara urmate de 7 zile de azima
in ziua 15 nisan este SABAT in ziua a 7 a este SABAT intre aceste doua sabate intervine un SABAT saptamanal in acest interval este si evenimentul de leganare a snopului
IN SEARA DE 14 NISAN ARE LOC SEDERUL SAU PASTELE
Conform Legi MASIA trebuia sa inlocuiasca Mielul ce se sacrifica in 14 nisan
mentionat de PROFETUL IOAN (iata Mielul lui ELOHIM care ridica pacatul lumi)lucru care sa si intiplat pe data de 14 nisan
din acel moment IUDAISMUL are o implinire cu privire la aceasta sarbatoare MASIA inlocuieste mielul cu vinul caatare in 14 Nisan seara conform N L are loc pastele cu AZIMA SI VIN plus masa de seder
cu acest eveniment IUDAISMUL primeste putere si alifie de vindecare
in plan contrar
intunericul vine cu tot felul de variante siropoase incercind a deruta oamenii
ATENTIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cine ia in chip nevrednic PASTELE LUI YHWH este responsabil de el si de cei pe care ii influenteaza un motiv ar fi chiar acesta data si continutul
fullban2
10020. Postat la 02/04/2011 16:25 - 5145z7h47m
izreelpop- ceva din postarea ta ;

IN SEARA DE 14 NISAN ARE LOC SEDERUL SAU PASTELE
Conform Legi MASIA trebuia sa inlocuiasca Mielul ce se sacrifica in 14 nisan
mentionat de PROFETUL IOAN (iata Mielul lui ELOHIM care ridica pacatul lumi)lucru care sa si intiplat pe data de 14 nisan
din acel moment IUDAISMUL are o implinire cu privire la aceasta sarbatoare MASIA inlocuieste mielul cu vinul caatare in 14 Nisan seara conform N L are loc pastele cu AZIMA SI VIN

well;prietene poti veni cu ceva documente scripturale la ceia ce afirmi
pinea si vinul a inlocuit Melul ?????
mai sa fie chiar asa ; o lege vesnica a fost schimbata(lev 23 v4-14)
dupa postarea ta Yahshya a frint pinea pe 14 nisan !!!inpresiv ;foarte inpresiv...daca asta e doctrina credinti ce o practici ...nu mai e nimic de facut ...daca e doar parerea ta ..atunci prietene -mai cerceteaza scripturile si cind vi cu argumente ,mai da si documentatie ca don aceasta postare 10015 reese
ca ceia ce tu afirmi e litera de lege ... nu uita sint mesianic si cunosc intr-o masura Yudaismul si legea, vina cu argumente mai convingatoare
i-ti scriu astea cu speranta ca voi fi inteles

Nica Schirod
10451. Postat la 22/04/2011 09:34 - 5125z14h39m
Shalom - Pace.

Soră Valentina, cu referire la Pesah, (Paște) voi posta un verset, după care aștept un răspuns din partea Dumneavoastră !!!

Luca 22: 15. El le-a zis: "Am dorit mult să mănânc Paștele acestea cu voi înainte de patima Mea;

De câte ori ați dorit și, ați mâncat Paștele ???
Mulțumesc anticipat pentru răspuns.

Șalom - Pace peste tot.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
fullban10
10456. Postat la 22/04/2011 15:35 - 5125z8h38m
Așa cum pentru Isus, acela a fost ultimul Paște mâncat cu ucenicii, așa și pentru mine, mâncarea, care era numită Paște, nu este.
Ca pregătire, pentru copiii care vin în vizită , am pregătit salată beof, cozonaci, borș, si drob.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Nica Schirod
10484. Postat la 24/04/2011 07:37 - 5123z16h36m
Shalom - Pace.

Pesahul (Paștele), se împarte în două, "pregătirea și prăznuirea".
Pregătirea începe din data de zece Nisan, când in vechime se procura mielul sau iedul și, se uncheie cu timpul de aur, când se sacrifica și se frigea pe foc, cu mare atenție.
Prăznuirea Peshului, (Paștelui) nu este nici la intrarea în ziua de 14 Nisan și nici la eșire, ci în noaptea zilei de 15 Nisan.

Soră Valentina, încerc să vă dau un sfat, dar mai întâi un îndemn, pe care îl dădea Daniel lui Nebucadnețar, " Placă-ți sfatul".
Cu mulți ani în urmă, am stat de vorbă cu un ateu, bine școlit, era primar, dar și instructor de partid, deci un om cu multă greutate la vremea aceia, trebuia să îi repar ceva la mașină și, din vorbă in vorbă l-am întrebat, "de ce nu înjurați nici-o dată de Dumnezeu sau de Satana.
El mia răspuns în felul următor: Eu sunt un animal cu rațiune, dacă nu există Dumnezeu, nu îi pomenesc numele nici-o dată și, nu dau Dr.... pe nimeni că nu există (nu este), dar în fond râdea frumos, nu se inerva, scria și la salar te trezeai cu bani mai puțini sau mult mai puțini.

Soră Valentina, vorbesc cu dumneavoastră fiind o soră în Domnul și de vârste apropiate, îmi permit să vă dau sfatul pe care alții nu îndrăznesc, din cauza perilor albi pe care îi aveți și celor șapte ani de acasă.
Dacă pentru dumneavoastră nu mai este Paște. , de ce mai consumați spațiu și timp despre Paști, de ce nu faceți ca ateul de care v-am povestit mai sus, ce nu este nu vorbesc.

Mai bine povestiți-ne cum se face drobul pe la Bacău, cozonacii, salata beof și, de ce nu, borșul de pește, borșul de barabule, borșul de fasule, borșul de lobodă, ..... .

Înțeleg că va-ți decis să pune-ți punct la tot ce se numește Paște și, eu zic că bine va-ți gândit.

Șalom - Pace și pe curând.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

abdon
10504. Postat la 25/04/2011 12:19 - 5122z11h54m
Si cand Hristos va manca ultimul Paste, cu Biserica, in Imparatie, ce o sa face-ti o sa mancati cozonaci cu drob? Cam grabnica la vorbire, Hristos spune ca am dorit mult, sa mananc cu voi ( nu ultimul, ci ) Pastele acesta, si a continuat, va spun ca nu voi mai manca decat ..., adica ramane pentru Biserica sa manance din Paste, pana va reveni Isus, si abia atunci se va manca ultimul Paste.

Corect Fr Nica, nu e dansa atat de vina, pe cat cei care s-au agitat pe langa ea, cum greu ai sa vezi un "martor" sa fie adventist, sau invers, cam asa e si in cazul acesta.

Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2

fullban10
10507. Postat la 25/04/2011 13:51 - 5122z10h22m
Ce bine e că Judecătorul nostru e în cer!. Aceștia de pe pământ, vorba lui Caragiale:
"carele vasăzică, nu egzistă".
abdon! Cine-i grabnic la vorbire?: în cer nu sunt cozonaci
Paștele de azi, nu mai e Paște. De ce să continui să faci un lucru, doar așa..................
Scrii despre Paște, dar nu mănânci Paște. Paștele se mânca într-un fel anume, într-un loc anume.
Și ca să fie cât mai clar pentru mine, păcătoasa, spre îndreptare, scrie cum a fost, și în ce a constat, Paștele în familia ta creștină? Cu citate din Biblie, te rog, pentru a avea, concordanța și semnătura lui Dumnezeu.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
abdon
10514. Postat la 25/04/2011 15:56 - 5122z8h16m
Consider ca de la cel mai insemnat si pana la mine cel mai neinsemnat tot vi sa spus sora draga, si am observat ca o parte, au remarcat felul dumneavoastra si s-au retras de la orice contrazicere, la fel si eu, consider ca nu are rost sa discutam doar de dragul contrazicerii, intrebarea este cand consumam Pastele, la intrare sau la iesire, daca ai o parere cand trebuie, e bine, daca nu ai nici o descoperire Biblica, nasol, cat despre mine, raspund ca Pastele trebuie consumat intre cele doua seri, dupa Cuvant, intre 14 - 15 , fara drob, si cozonaci, ci cu azimi, ca sunt Biblice.

Nica Schirod
10520. Postat la 25/04/2011 19:34 - 5122z4h38m
Amen frate Abdon.
Aici este topicul: Când consumăm Paștele și, nu contaziceri, cine nu consideră că trebuie respectat, nu ar trebui să bage bețe in roate și punct.

avodah
10527. Postat la 26/04/2011 00:13 - 5122z0h0m
Si totusi sunt adventisti care sunt interesati cand se consuma pastele , si cum.
Impreuna cu cativa frati am fost invitati la o familie de adventisti ,de doua ori in cursul acesti sarbatori.
Acolo erau mai multe persoane care au vrut sa invete totul despre ce inseamna Paste , azimi , ierburi amare, simbolismele noului Legamant .
Dupa o vizita , au insistat sa mergem si a doua oara , sa vorbim tot despre aceleasi lucruri .
Au fost foarte bucurosi, si vor sa tinem legatura.
Samanta a fost semanata , si El este cel care face sa creasca dupa voia Sa.
Legatura dintre acesti adventisti s noi a fost facuta tot printr-un frate fost adventist , care cu cativa anii in urma a fost luminat de catre Tatal ceresc in praznuirea tuturor sarbatorilor , nu doar a Shabbatului.
Nu fiti dezamagiti. Cand omul e dispus sa lase orice doctrina si chiar cauta adevarul in legatura cu orice lucru, El trimite Duhul Sau cel sfant si lumineaza acea persoana, fie ea chiar si adventist(ă). smiley

Pagina 4 din 15 < 1 2 3 4 5 6 7 > >>
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164618 vizite unice Powered by PHP-Fusion