Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 10
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Sărbătorile Domnului | Sărbătoarea Ispășirii
Pagina 4 din 6 < 1 2 3 4 5 6 >
Deconectat RE: Sărbătoarea Biblică de actualitate
Lica
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
14703. Postat la 09/10/2011 08:02 - 4955z16h35m
Am inteles. Valentina ceea ce nu intelegi tu nu este daca Isus a tinut sarbatorile inainte de Jertfa suprema (pentru ca este logic si clar ca le-a tinut...altfel nici un evreu nu Il lua in seama macar) ci tu vrei sa iti aratam daca sarbatorile au vreo importanta astazi dupa Jertfa Suprema! Raspunsul il gasesti foarte clar in cartea Evrei! Avem un Mare Preot dupa randuiala lui Melhisedec...care se pare ca face ispasire pentru noi.

Apoi o alta problema este: Daca sarbatoarea ispasirii nu mai are nici o valabilitate astazi...si nu si-a avut nici o implinire temporala atunci de ce a mai fost data, pentru ca exisau celelalte jertfe pentru ispasire de peste an...?

Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti.
costy
14705. Postat la 09/10/2011 08:51 - 4955z15h45m
Completez cu alt verset a Domnului ISUS poate cine stie vine Lumina in inimnile celor care sunt in dubiu, ce spune Avraam in pilda bogatului nemilostiv ?
Luca 16.31 Și Avraam i-a răspuns: Dacă nu ascultă pe Moise și pe proroci, nu vor crede nici chiar dacă ar învia cineva din morți.

Inca o proba ..... si cate mai sunt....

Intr-o alta postura Apostolul Ioan spune in
Ioan 21.25 Mai sunt multe alte lucruri pe care le-a făcut Isus, care, dacă s-ar fi scris cu de-amănuntul, cred că nici chiar în lumea aceasta n-ar fi putut încăpea cărțile care s-ar fi scris. Amin.

Daca ar fii scrise aceste evenimente sigur erau mai multe probe pentru cei care inca nu sunt hotarati inca ca Sarbatorile raman Valabile pentru ca sunt vesnice , dar cat este scris eu spun ca este de ajuns ca aceste Sarbatori trebuiesc Pazite cu Sfintenie , caci pazindu-le implinim Porunca 1
Matei 22.37 Isus i-a răspuns: Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău cu toată inima ta, cu tot sufletul tău și cu tot cugetul tău.

Caci Iubind pe Dumnezeu cu toata inima ta este imposibil sa nu Pazesti Cuvantul Poruncit de EL , si aici sunt incluse si Sarbatorile Domnului .

Ca o avertizare la Cuvantul Lui Dumnezeu TATAL Domnul ISUS ne da o avertizare pe care noi care iubim numele LUI sa ne gandim serios ce vom face si cum ne vom trai viata alaturi de Domnul ,
Ioan 15 .10 Dacă păziți poruncile Mele, veți rămâne în dragostea Mea, după cum și Eu am păzit poruncile Tatălui Meu și rămân în dragostea Lui.

Iubind pe Fiul Iubim pe TATAL , ca sa ramanem in Dragostea TATALUI trebuie sa pazim ce EL ne-a Poruncit cum si Domnul si Mantuitorul nostru ISUS a facut-o . AMIN

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
Dani
14707. Postat la 09/10/2011 10:46 - 4955z13h50m
Valentina a scris:

Voi amintiți doar că apostoli au participat la sărbătorile care încă nu s-a înțeles că s-au terminat dar nu amintiți textele în care se spune că ele sunt umbra, sau că am împresia că degeaba v-am învățat , Hristos este sfârșitul Legii, sau alte și alte texte.

Am rămăs uimit de afirmația dumneavoastră că apostoli nu au înțeles că sărbătorile sau terminat, aveți dovezi cu privire afirmațiile ce-le susțineți?

Un alt aspect ce aș vrea să mă lămuriță, despre care umbră vă referiți? versetul din Coloseni?
16. Nimeni dar să nu vă judece cu privire la mâncare sau băutură, sau cu privire la o zi de sărbătoare, cu privire la o lună nouă, sau cu privire la o zi de Sabat,
17. care sunt umbra lucrurilor viitoare, dar trupul este al lui Hristos.

Valentina a scris:

Asta facem noi fraților din resuscitarea sărbătorilor. Credem că ținându-le am acoperii păcatele făcute peste an. Ispășirea mea este rugăciunea zilnică. Mărturisirea păcatelor, zilnic. Credința, că El, prin meritele Domnului Isus, le-a și iertat. Azi când sărbătoresc, ce fac le reamintesc?

Soră dragă noi nu ținem aceste sărbători ca să ni- se ierte pacatele, sărbătorile le sărbătorim la porunca ce am primit-o de la Domnul, iar sărbătoarea ispășirii este una din sărbătorile poruncite de Domnul, în care ne îndeamnă să ne smerim cu post și rugăciune, iar cel ce face ispășire pentru noi este marele preot după rănduiala lui Melhisedec cel ce face ispășire pentru noi.

Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7
abdon
14716. Postat la 09/10/2011 15:09 - 4955z9h27m
Frati si surori, daca Biblia este tradusa gresit, mai avem un martor care ne spune despre Adevar, si acela este istoria, si marturiile ei. Am scanat o carte editata de penticostali, in vederea unui curs de seminar, si tocmai ei recunosc despre ce si cum tinea Biserica Primara, si cred, sa nu uitam un lucru, cand s-a facut asa zisa mare trezire, nu a fost nimic decat o minciuna, se zice ca prima data au aparut baptistii, apoi penticostalii, si apoi adventistii, eu am desoperit ca exista dovada ca crestinii iudaizanti erau si in sec XIV, ca sa fi numit crestin iudaizant nu inseamna sa ti doar Sabatul, ci celelate Sarbatori ale Domnului, am pus aici pagina scanata http://www.melhisedec.ro/forum/viewthread.php?forum_id=23&thread_id=62&rowstart=120, postarea cu nr. 14593. Cum Biserica AZS, nu recunoaste Sarbatoarea Ispasirii, dar recunoaste Craciunul, sarbatoare pagana?

Domnul este tăria mea și temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu, pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu, pe El Îl voi preamări. Exodul 15:2

emanolake
14719. Postat la 09/10/2011 16:28 - 4955z8h8m
La urma urmei incep sa pricep ca marea greseala care o poarta sint pastori sau predicatori de la confesiunile religioase pentru ca nu le dau explicatia clara la mielusei in privinta versului din coloseni 2/16,17 Nimeni, dar, să nu vă judece cu privire la mâncare sau băutură, sau cu privire la o zi de sărbătoare, cu privire la o lună nouă sau cu privire la o zi de Sabat, care sunt umbra lucrurilor viitoare, dar trupul este al lui Hristos. Deci sarbatoarea ISPASIRI este inca in picioare si restu de sarbatori dar rinduiala care era in privinta jertfelor e Domnul Isus care El este jertfa de ispasire El este marele preot si tot El este marele mijlocitor la Tatal pentru slabiciunile noastre si greselile noastre, pana in ziua cea mare care va veni sasi ia mireasa sa la cer sau care or fi gasiti treji si cu candela plina de ulei. Dar cum observ ca multi inteleg ca au fost o umbra si de la jertfa Domnului ia nu mai este valabila asta e parerea personala a persoanei si sa o tina pentru el insusi caci Domnul a murit ca sa ne rascumpere din pacat dar nu sa desfinteze Legea, daca in El nu sa gasit pacat ci din contra a respectat tot cea dat Tatal pe pamant cu cit mai mult noi trebuie sa fim ca Domnul sa ne smerim inaintea sa sa ne recunoastem greselele si sai multumim pentru ca ne-a rascumparat si pe noi neamurile..
costy
14727. Postat la 09/10/2011 19:26 - 4955z5h11m
Ca o completare a fratilor mei mai postez ceva frumos gasim in Estera ce frumos este Cuvantul Lui Dumnezeu pentru cei care Il inteleg
Estera 3. 8 Atunci Haman a zis împăratului Ahașveroș: În toate ținuturile împărăției tale este risipit un popor deosebit între popoare, care are legi deosebite de ale tuturor popoarelor și nu ține legile împăratului. Nu este în folosul împăratului să-l lase liniștit.

Asa va fii si incontinuare pana cand va veni Domnul ISUS pe pamant , va exista un popor care va implini Legile si Poruncile Lui Dumnezeu cu toata inima si nu se va intina cu obiceiuri si sarbatori puse de oameni , cel rau cu acest popor se va lupta cu ceilalti ai lasa in pace ca nu prezinta nici o amenintare . Domnul sa ne dea putere sa fim Langa EL si nimic sa nu ne zguduie sa fim tari in Credinta ca la Sfarsit ne asteapta Cununa neprihanirii pe care ne-o va da insusi Domnul ISUS . Domnul Vietii .AMIN

Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine!
Deconectat RE: Ispășire: Sărbătoarea Biblică de actualitate
fullban10
14916. Postat la 07/11/2011 18:50 - 4926z4h46m
Ziua Ispășirii nu era o sărbătoare, ci o adunare sfântă în care Israel trebuia să-și smerească sufletele, să aducă jertfe mistuite de foc și să nu facă nici o lucrare în acea zi.

Biblia are răspuns la toate intrebările.
Lica
14917. Postat la 07/11/2011 19:17 - 4926z4h19m
Valentina ne poți spune ce înțelegi prin sărbătoare...și să aduci argumente privind afirmația de mai sus "Ziua Ispășirii nu era o sărbătoare"?

Mulțumesc!

fullban10
14918. Postat la 07/11/2011 20:15 - 4926z3h21m
În ziua a zecea a acestei a șaptea luni, va fi ziua ispășirii: atunci să aveți o adunare sfântă, să vă smeriți sufletele, și să aduceți Domnului jertfe mistuite de foc. Levitic 23;27.

Poți numi o adunare sfântă, sărbătoare, și nu-i nimic greșit. Sărbătoarea eu o văd ca o bucurie. Dar ceea ce se voia a fi ziua ispășirii, nu aducea a sărbătoare. Era o adunare sfântă, tristă, deoarece nu-i prea vesel ca să-ți amintești toate greșelile, să te smerești, să-ți schimbi inima. Eu am scris așa cum am găsit în Biblie. Încerc să fac legătura între ispășirea Vechiului Testament, ispășirea Noului Testament, ispășirea timpului prezent.

Lica
14923. Postat la 08/11/2011 17:11 - 4925z6h25m
Cred că am înțeles puctul dvs. de vedere.

Personal consider că statutul de sărbătoare nu este legat strict de bucurie în special în acest caz desigur. Iar un al doilea argument este faptul că această zi a ispășirii despre care vorbim este gasită între ceea ce are ca introducere " "Vorbește copiilor lui Israel, și spune-le: ,Iată sărbătorile Domnului, pe care le veți vesti ca adunări sfinte, iată sărbătorile Mele:" și a fost tratată ca o sărbătoare în istoria iudaismului.

Ar fi poate interesant să dezvoltăm acest termen de sărbătoare...spre exemplu eu tind să leg acest termen de interdicția de a lucra și de comemorare...

Nica Schirod
14924. Postat la 08/11/2011 17:40 - 4925z5h56m
Încă avem nevoie de multă Pace sfântă.

Frate Lică Dumnezeu să te binecuvinteze. În popor se zice câte-odată că "mi-ai luat cuvântul din gură" , așa-i cum ai zis: Se găsește între sărbătorile Domnului, apoi sărbătoare înseamnă; comemorarea unui eveniment, și încă un lucru: ESTE SABAT !

Leveticul 23: 26. Domnul a vorbit lui Moise, și a zis:
27. "În ziua a zecea a acestei a șaptea luni, va fi ziua ispășirii: atunci să aveți o adunare sfântă, să vă smeriți sufletele, și să aduceți Domnului jertfe mistuite de foc.
28. Să nu faceți nici o lucrare în ziua aceea, căci este ziua ispășirii, când trebuie făcută ispășire pentru voi înaintea Domnului, Dumnezeului vostru.
29. Oricine nu se va smeri în ziua aceea, va fi nimicit din poporul lui.
30. Pe oricine va face în ziua aceea vreo lucrare oarecare, îl voi nimici din mijlocul poporului lui.
31. Să nu faceți nici o lucrare atunci. Aceasta este o lege veșnică pentru urmașii voștri, în toate locurile în care veți locui.
32. Aceasta să fie pentru voi o zi de Sabat, o zi de odihnă, și să vă smeriți sufletele în ziua aceasta; din seara zilei a noua până în seara următoare, să prăznuiți Sabatul vostru."

Părerea mea ar fi că dacă noi nu ne-am lupta cu voia lui Dumnezeu, adică să fim contra la ce a spus Dumnezeu, ar trebui mai bine să analizăm, de ce fiara care a schimbat Sărbătorile și Legea, adică le-a înlocuit, despre această Sărbătoare nu a zis nimic, este singura Sărbătoare din Levetic 23 care nu a schimbat-o, ci a scos-o că nu mai este Sărbătoare.

Sper să rămână tot Pace.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
fullban10
14925. Postat la 08/11/2011 19:30 - 4925z4h7m
Având în vedere că ispășire mai înseamnă și reconciliere......... Este pace dacă nu bănuim pe cel ce scrie de vrășmășie. O pace împletită cu dragoste, se poate, iubitul meu frate?

Eu înțeleg că procesul de ispășire săvârșit de Domnul Isus Hristos, nu s-a încheiat la Golgota ci acesta continuă astăzi în ceruri, prin lucrarea Sa de mijlocire în calitate de Mare Preot al nostru. Moartea procura sângele care făcea posibilă mijlocirea preotului și conducea la iertarea divină. Această mijlocire este numită lucrare de ispășire.
Prin moartea Sa ( atunci a curs sânge și apă) Domnul Isus Hristos, a început lucrarea de ispășire și după înviere, S-a înălțat să o completeze în ceruri.
Este singurul act cemonial care a fost dus în cer.

-Ceeace s-a săvârșit la cruce este valabil pentru fiecare om: Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viață veșnică.

-Ceeace săvârșește azi Domnul Isus Hristos în Sanctuarul ceresc este valabil numai pentru cei ce acceptă și își însușesc meritele jertfei Sale, al sângelui vărsat.

Nica Schirod
14936. Postat la 09/11/2011 20:34 - 4924z3h2m
Doresc de la Domnul să fie multă Pace.

Văd că aici se bate apa în piuă, ba că Sărbătoarea Ispășirii nu mai este Sărbătoare, adică nu mai trebuie ținută ca sărbătoare și când se aduce argumente că Dumnezeu zice că este o zi de Sabat pentru noi, imediat se trece în alt registru, tot cu gândul de a anihila această Sărbătoare, că de fapt Domnul Isus Hristos face Ispășire în Sanctuarul ceresc și chiar dacă găsim în Sfânta Scriptură că este Sărbătoare și unii o țin, tot degiaba o țin, că ispășirea nu se mai face pe pământ, ci în ceruri.

Eu cred că ar foarte bine pentru noi, oricine am fi noi, că în loc de zile dedicate mamei, copilului, prezentărilor cu faust a unor, sau unora, mai bine ar fi să punem urechea la ce spunea odată un mare om al Lui Dumnezeu, dar să citim:Osea 4:1. Ascultați Cuvântul Domnului, copiii lui Israel! Căci Domnul are o judecată cu locuitorii țării, pentru că nu este adevăr, nu este îndurare, nu este cunoștință de Dumnezeu în țară.

Doresc o Pace plină de sinceritate, nu de înădușire.

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
fullban10
14952. Postat la 10/11/2011 19:33 - 4923z4h4m
Am înțeles. Nu permiteți celorlalți să aibă alte păreri. Ca să nu vă înnăduș,.....nu scriu pentru dumneavoastră. Iartă-mă, nu mă băga în seamă.
Îi scriu lui Dumnezeu. Acesta este examenul meu de licență. Îi spun cum înțeleg eu lucrarea Fiului Său pe pământ. Am ales acest portal, deoarece L-am întâlnit, din când în când, citind rândurile copiilor Săi.

nicodana82
14955. Postat la 10/11/2011 19:53 - 4923z3h43m
valentina a scris:
Poți numi o adunare sfântă, sărbătoare, și nu-i nimic greșit. Sărbătoarea eu o văd ca o bucurie. Dar ceea ce se voia a fi ziua ispășirii, nu aducea a sărbătoare. Era o adunare sfântă, tristă, deoarece nu-i prea vesel ca să-ți amintești toate greșelile, să te smerești, să-ți schimbi inima.

Pentru noi ortodoxii Duminica reprezinta "Sarbatoarea Ispasirii" pentru ca se oficiaza liturgia care reprezinta ispasirea noastra de pacate prin jerfa lui Isus. Astfel Sarbatoarea Ispasirii oficiata in fiecare Duminica este cea mai mare bucurie pentru ca ne-a scapat de pacate, cu toate ca comemorarea este marcata de o mare tistete fata de patimile lui Isus. Deci bucuria sarbatorii este faptul ca omenirea a fost eliberata de pacatul stramosesc!

Dana
fullban10
14964. Postat la 11/11/2011 06:20 - 4922z17h16m
Nicodana, știi care e problema? Nici duminica, nici biserica, nici liturghia, nici penitențele, nici zilele de sărbătoare.......și aș putea înșira nenumărate " fapte" pe care le facem noi, sau preoții pentru noi, nu ne scapă de păcate. Doar jertfa Domnului Hristos. Pierdem timp prețios amăgindu-ne că ceilalți vor face asta pentru noi. Hai să urcăm, noi, Golgota. Doar ea ne conduce la Isus și Împărăția Sa.

Lucia
14978. Postat la 11/11/2011 22:21 - 4922z1h16m
Draga Valentina, vad ca nu esti de acord cu zilele de sarbatoare, intrebarea mea este: De ce mai tii Sabatul? El este inclus intre Sarbatorile Domnului, incluse deasemeni in Legea Domnului, pe care tu nu o mai accepti. As vrea o explicatie sincera.

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
fullban10
14983. Postat la 12/11/2011 18:45 - 4921z4h51m
De când avem în studiul epistola lui Pavel către Galateni, mi-am revizuit atitudinea față de ceremonii, scrise pe zapis de Moise și puse alături de chivot, și Legea celor 10 porunci scrisă pe piatră și așezată în chivot. Sunt ale lui Dumnezeu, și Legea morală și Legea ceremonială. Numai că poporul Israel a uitat că Legea ceremoniilor arăta spre jertfa Domnului Hristos. Dacă s-a ajuns ca Domnul Isus să ridice biciul și să-i alunge, cu oi, cu porumbei și cu bani, din Templu! Nu mai rămăsese nimic din ceeace ar fi trebuit să arate: fără sânge , nu este ispășire.

Căci toți cei ce se bizuiesc pe faptele Legii, sunt sub blestem; pentru că este scris: " Blestemat este oricine nu stăruiește în toate lucrurile scrise în cartea Legii, ca să le facă". Gal. 3;10.

Și pentru că noi, ca oameni, nu îndeplinim tot ce scrie în Lege, Îl urmăm pe Hristos, Cel care S-a făcut blestem pentru noi. La El , și doar la El este viața veșnică. Nu cere decât credință. Faptele noastre sunt o cârpă murdară în fața Lui.

Sabatul este scris pe piatră. Nu poți amesteca cartea Legii, cu piatra.

Dinu
14985. Postat la 12/11/2011 19:57 - 4921z3h40m
Va sfatuiesc prieteneste surorilor sa evitati a va face inima rea din cauza unor aspecte din Legea lui Dumnezeu, care oricum ele sunt sensibile in general pentru sambatati (Adventisti + Apostolici de ziua a saptea), si nu numai. La momentul potrivit, probabil se va posta si aici Marturisirea de credinta, ca sa vedem textul oficial al fratilor pusi in aceasta slujba.

Fara o intelegere corecta a termenului ,,Lege" sau ,,porunca" din biblie v-om ajunge la mari neantelegeri. Deasemenea trebuie sa diferentiem categoriile de legi, ca sa cunoastem care sunt vesnice (pentru suflet)si care sunt temporare (pentru buna convietuire pe pamant). Mai trebuie sa conoastem bine ce sunt ceremonii! Sarbatorile? sau doar unele ritualuri din cadul acestora? (Exemplu: Sabatul este o sarbatoare cu adunare sfanta. Painile pentru punerea inainte in fiecare sabat este un ritual.) No coment.

Sarbatoarea biblica a ISPASIRII a trecut. Desi majoritatea credem ca Isus face si astazi mijlocire Tatalui pentru noi.

Sora Valentina, sarbatorile vizeaza in mare Planul lui Dumnezeu peste veacuri. Daca vrei te asociezi in suflet cu adunarea in sarbatoare (Evrei 12:22). Te rog nu-ti face inima rea. Oricum sarbatorile nu sunt conditii mantuitoare, ele reflecta dragostea credinciosilor pentru Planul lui Dumnezeu.
Un lucru sa ne fie clar tuturora: Biserica lui Dumnezeu (Universala), nu este formata dintr-o singura dominatiune religioasa. Ea este formata din oameni vii pentru Dumnezeu, sinceri, umili, silitori, avand o inima buna calauziti de Duhul lui Dumnezeu. Fiecare grupare religioasa are partile ei slabe.

Imi place cum gandesti sora Valentina, insa uneori aperi exagerat o doctrina anume, si asta nu e bine. Doctrinele sunt imperfecte. Biblia e o carte grea de inteles, ea contine texte cu inteles spiritual, uneori literal. Biblia contine sinonime, omonime sau antonime, ceia ce deruteaza cititorii. Fara o calauzire divina ne putem certa foarte usor cu biblia in mana, lucru care nu e deloc placut. Adevarata inchinare este bazata pe o relatie personala cu Dumnezeu!

Sa ne rugam unii pentru altii! AMIN

,,Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui" Proverbe 19:22
Lucia
14995. Postat la 13/11/2011 12:29 - 4920z11h7m
Frate Dinu, nu imi fac inima rea, mai degraba incerc sa inteleg adevarul printre randuri...Ce legatura are Marturisirea de credinta aici?
Imi pare rau , insa sarbatoarea ISPASIRII nu a trecut, o traim zi de zi prin Hristos in inimile noastre, iar sarbatorirea ei anual, se face pentru a ne aminti pana la venirea Lui ca Dumnezeu inca din vechime a stabilit un plan maret de ISPASIRE a pacatelor noastre.

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Pagina 4 din 6 < 1 2 3 4 5 6 >
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164777 vizite unice Powered by PHP-Fusion