Deconectat |
Subiecte importante pentru rugăciune |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
47. Postat la 06/09/2009 14:51 - 5718z8h59m |
|
|
Dacă știți cazuri pentru care vreți să ne rugăm împreună, nu ezitați să le postați aici. Domnul să ne asculte.
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
RE: Subiecte importante pentru rugăciune |
3422. Postat la 25/07/2010 17:18 - 5396z6h33m |
|
|
Aș vrea să amintesc aici pentru cei pe care nu-i avem și în listele noastre de messenger, sau nu știu încă de grupul de rugăciune câteva cazuri pentru care ne rugăm mai insistent în ultima vreme...
Așa cum am mai spus încă mai demult, aș vrea să continuăm să ne rugăm pentru Hoha Elisabeta ( Tuța, fata fratelui Lică Vartolomei sin Rebra)
Deasemenea să ne rugăm pentru sora Nela, mama fratelui Abdon Pricopiuc din Hunedoara care urmează să fie operată la cap pentru ceva tumoare.
Pentru o soră pe nume Floare Vălan care are cancer în ultima fază
Pentru tatăl unui prieten care a început să frecventeze adunarea noastră din Amstetten care a fost diagnosticat cu tumoare canceroasă la creier..
Și poate lista nu s-a încheiat aici dar nu aș vrea să continui acum cu toate cazurile ce le cunosc eu, poate mai sunteți și alții care simțiți cu cei în suferință... Nu este prea mult și greu pentru noi cei sănătoși și mental și trupește să îi amintim în rugăciune pe acești oameni care trec prin perioade grele ale vieții, și doresc ca Domnul să se îndure de ei și de familiile lor, să-i întărească, să le dăruiască nădejde și credință ca El să poată apoi lucra după cum este planul Său. A lui să fie slava în vecii vecilor !!
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
3855. Postat la 22/10/2010 18:19 - 5307z5h31m |
|
|
Tocmai am deschis portalul și am citit mesajul scris de Dani, cu rugămintea să ne rugăm pentru soția lui. Din câte știu o cheamă Vodă Olimpia. avodah a scris:Vreau sa va cer suportul in rugaciune pentru sotia mea care nu mai poate dormi deloc de 6 zile. A incercat cele mai tari medicamente de somn , si se pare ca nimic nu lucreaza. S-ar putea ca astzi sa o interneze sub supraveghere, din cauza ca creierul poate din orice moment sa inceteze sa mai functioneze .Va multumesc.
Doamne atinge-o pe Oli și readu-i somnul și liniștea în suflet și în corp!
|
Deconectat |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
3860. Postat la 23/10/2010 19:12 - 5306z4h38m |
|
|
Doamne, vin in rugaciune de mijlocire langa sotul ingrijotat de starea de sanatate a sotiei. Tu, Medicul sufletelor cuprinse de boala, te conjur, apleaca-Te si ia boala din trupul acesta secatuit de durere. Adu-Ti aminte de zilele in care ea Ti-a slujit, si da-i posibilitatea s-o mai faca. Las-o sa mai iubeasca si sa mai ingrijeasca de cei dragi ai ei. Si daca Ti-a gresit, da-i posibilitatea si timpul necesar si ajut-o sa-si corecteze greselile. Ia-o Tu in stapanirea Ta. Ramanem increzatori toti cati ne-am plecat in rugaciune pentru Oli, ca asculti rugaciunea, indrepti lucrurile care s-au degradat, stergi lacrimile si vindeci. In meritele si-n Numele Domnului nostru Isus Hristos Te-am rugat . Amin !.
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|
Deconectat |
avodah (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
3906. Postat la 29/10/2010 07:05 - 5300z16h45m |
|
|
Va multumesc din toata inima pentru suportul vostru in rugaciune. De doua zile sotia mea si-a recapatat somnul , dar cel mai important este faptul ca aceasta experienta adus-o foarte aproape de Tatal , marindu-i credinta . A incercat tot felul de medicamente , si nimic nu a functionat , iar pana la urma doctorul i-a spus ca pur si simplu nu mai stie ce medicament sa mai incerce.
Atunci am recurs la cea ce trebuia sa facem in primul rand. Multa rugaciune , si post.
Suntem foarte bucurosi de aceasta incercare care a adus pe sotia mea la un alt nivel in credinta.Aceasta imprejurare ne-a facut sa ne cercetam vietile cu deamanunutul, si sa cautam unde El lipseste a fi glorificat in vietile noastre.
Multumim Tatalui pentru continua modelare si cioplire a fiintei noastre ,pentru a face mai mult loc duhului sfant in noi.
Evrei 12
6. Căci YHWH pedepsește pe cine-l iubește, și bate cu nuiaua pe orice fiu pe care-l primește."
7. Suferiți pedeapsa: ELOHIM Se poartă cu voi ca și cu niște fii. Căci care este fiul pe care nu-l pedepsește tatăl?
8. Dar dacă sunteți scutiți de pedeapsă, de care toți au parte, sunteți niște feciori din curvie, iar nu fii.
9. Și apoi, dacă părinții noștri trupești ne-au pedepsit, și tot le-am dat cinstea cuvenită, nu trebuie oare cu atât mai mult să ne supunem Tatălui duhurilor, și să trăim?
10. Căci ei în adevăr ne pedepseau pentru puține zile, cum credeau ei că e bine; dar ELOHIM ne pedepsește pentru binele nostru, ca să ne facă părtași sfințeniei Lui.
11. Este adevărat că orice pedeapsă, deocamdată pare o pricină de întristare, și nu de bucurie; dar mai pe urmă aduce celor ce au trecut prin școala ei, roada dătătoare de pace a neprihănirii.
12. Întăriți-vă dar mâinile obosite și genunchii slăbănogiți;
13. croiți cărări drepte cu picioarele voastre, pentru ca cel ce șchiopătează să nu se abată din cale, ci mai degrabă să fie vindecat.
14. Urmăriți pacea cu toți și sfințirea, fără care nimeni nu va vedea pe YHWH.
BARUCH HABA B'SHEM YHWH Mat.23:39
Binecuvantat este cel ce vine in numele lui YHWH |
|
Deconectat |
Dinu (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
4002. Postat la 03/11/2010 19:44 - 5295z3h6m |
|
|
Sa ne rugam cu totii lui Dumnezeu pentru fratele Miti care este grav bolnav. Este internat in spitalul din Baia Mare, are o gangrena infectioasa la un picior. Are diabet de gradul 1. Se simte rau in tot corpul. Medicii vor hotara daca va trebui sa-i taie sau nu piciorul.
Bunul Dumnezeu sa lucreze !
,,Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui" Proverbe 19:22 |
|
Deconectat |
beniamin (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
4005. Postat la 03/11/2010 20:19 - 5295z2h31m |
|
|
Amin sa ne rugam ,sa cadem la picioarele lui Dumnezeu,si cu multa credinta ca Dumnezeu va lucra la cazul fratelui miti ,Domnul sa lucreze si stim ca atuncea cand Domnul lucreaza noi nu trebuie sa ne facem griji.Slavit sa fie bunul nostru Tata impreuna cu Fiul Sau Isus Hristos
Cine zice ca ramane in El,trebuie sa traiasca cum a trait Isus-1 Ioan1:6 |
|
Deconectat |
4013. Postat la 04/11/2010 07:38 - 5294z15h12m |
|
|
Domnul să se atingă de el și să-l facă să simtă că are frați care se roagă și mijlocesc înaintea Sa pentru el. Facă-se voia Domnului în toate!
Mă bucur pentru soția fratelui avodah, slăvit să fie Cel Atotputernic pentru bunătatea Sa!
|
Deconectat |
symy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5429. Postat la 09/12/2010 19:27 - 5259z3h23m |
|
|
Aduc inaintea Domnului si deasemenea inaintea voastra,nepotelul meu,Luca,in varsta de 4 ani,caruia i s-a descoperit o tumoara la plamanul stang,este internat si pe data de 13 sau 14/12/2010 va fi operat.
Multumesc tuturor celor care il va sustine in rugaciune.
Eu cred ca Dumnezeu poate face o minune si in dreptul acestui copilas care este nevinovat,Domnul poate sa dea vindecare fara ca medicii sa mai intervina.
PUTEREA LUI ESTE MARE,EL A FACUT MINUNI IN TRECUT SI CRED CA POATE SA FACA SI IN ZILELE NOASTRE !
Ma voi lasa influentata numai de Dumnezeu si . . .voi invata numai de la Hristos! |
|
Deconectat |
Dani (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5431. Postat la 09/12/2010 19:34 - 5259z3h16m |
|
|
Multumim sora Simona ca ne-ai adus la cunostinta acest caz vom starui in rugaciuni in toate bisericile din tara si diaspora ca Dumnezeu s-al vindece .
Poti sa faci un anunt pe prima pagina a portalului sa afle toti frati in vederea de a starui cu toti in rugaciune.
Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7 |
|
Deconectat |
beniamin (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5469. Postat la 09/12/2010 21:22 - 5259z1h29m |
|
|
Am vrea fratilor sa purtam in Rugaciune pe o sora din micula se numeste sora Parasca care este bolnava in urma cu 2 luni doctori au spus ca are cancer,am vrea ca Dumnezeu Tatal nostru sa priveasca la ea,El sa o vindece,El sa lucreze,ca El cunoste toate lipsurile .Dumnezeu sa o poarte pe bratele sale si sa o intareasca.AMIN
Cine zice ca ramane in El,trebuie sa traiasca cum a trait Isus-1 Ioan1:6 |
|
Deconectat |
5523. Postat la 10/12/2010 16:05 - 5258z6h45m |
|
|
Domnul s-ai vindece boala si se se indure de ea.Amin !
Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7 |
|
Deconectat |
6787. Postat la 11/01/2011 13:33 - 5226z9h18m |
|
|
Dragilor aș vrea în mod insistent să vă aduc la cunoștință o familie foarte greu încercată pentru care trebuie să ne rugăm cu insistență Domnului. E vorba de familia Staicu din Roma. Azi am dat un telefon în România și am fost informat că fratele Nicu Staicu din Roma a suferit un accident grav la locul de muncă. Nu mă apuc să dau detalii că nu sunt prea sigur ce anume s-a întâmplat, dar aș vrea să ne unim în rugăciune înaintea Domnului pentru fratele Nicu și întreaga familie și adunare care trec printr-o mare încercare. Domnul să ne sensibilizeze nouă inimile pentru rugăciune și post și să se îndure de ei în Numele lui Mesia, amin.
|
Deconectat |
6788. Postat la 11/01/2011 14:00 - 5226z8h51m |
|
|
Să ne unim cu toti în rugăciune fratilor,Dumnezeu să se indure de fratele nostru,Amin.
|
Deconectat |
costy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
6790. Postat la 11/01/2011 14:29 - 5226z8h21m |
|
|
Domnul ISUS sa-l vindece ca numai EL poate, ar trebuii toate adunarile din tara sa al aducem pe frt.Nicu in rugaciune, inca odata Domnul sa fie langa el si langa familia dansului. AMIN
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine! |
|
Deconectat |
7127. Postat la 19/01/2011 12:57 - 5218z9h53m |
|
|
Aș vrea să vă rog să mă susțineți și pe mine în rugăciune pentru o cauză personală. Cred că Domnul îmi poate rezolva și această problemă - slăvit să fie El !
Mulțumesc.
|
Deconectat |
Lucia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
7130. Postat la 19/01/2011 14:55 - 5218z7h55m |
|
|
Din partea fratelui Nicu Staicu: Frate Ovidiu,te voi sustine in rugaciune cu toata dragostea sfanta,multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine(anunturi),multumesc tuturor celor ce s-au rugat pentru mine,in momentele cele mai dificile am simtit mana Domnului,totul merge bine...Nu-mi gasesc cuvintele inca,insa Dumnezeu sa va rasplateasca la toti.
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
12918. Postat la 31/07/2011 17:32 - 5025z6h19m |
|
|
Cu bucurie si pacea ce o am in suflet, va indemn sa continuam sa ne rugam pentru comunitatea noastra, ca sa devenim cat mai multi adevarati copii ai lui Dumnezeu, facand parte din Biserica lui Hristos de pe intregul pamant.
Sa amintim in rugaciunile noastre si Conferinta Nationala a Tinerelor Familii ce va avea loc in Cluj Napoca in perioada 10-12 august 2011. Cu acest prilej se poate stabili si denumirea viitoarei reviste a comunitatii de catre fratii prezbiteri. Incepand din data de 28 iulie se pot propune denumiri de revista. Fiecare propunere este importanta.
Sa ne rugam lui Dumnezeu, ca El sa inlature orce bariera de impotrivire.
Duhul Domnului sa ne calauzeasca in tot adevarul si sa ne asculte rugaciunile. Amin.
|
Deconectat |
costy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
12932. Postat la 31/07/2011 22:52 - 5025z0h59m |
|
|
Asa este frate Dinu sa nu uitam sa ne rugam uni pentru ceilalti ca aceasta este placut inaintea Domnului, si sa nu lasam Dragostea ADEVARATA sa piara niciodata din inimile noastre . Domnul sa ne mareasca Credinta la toti care iubim Numele Lui cel Sfant. AMIN
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine! |
|
Deconectat |
13081. Postat la 08/08/2011 10:40 - 5017z13h10m |
|
|
Va indemn sa continuam sa ne rugam pentru Conferinta de la Cluj, ce va avea loc in saptamana aceasta cu voia si ingaduinta Domnului.
Dumnezeu sa ocroteasca calatoriile fratilor si surorilor inspre Cluj. Dumnezeu sa reverse har divin celor prezenti acolo.
|