Portal melhisedec.ro

Pagina principală · Biblia online · Articole · Cântări · Poezii · Descărcări · Forum de discuţii · Calendar
Conectare
Utilizator

Parolă

Încă nu eşti membru?
Apasă aici pentru înregistrare.

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă aici.

Navigare
Pagina principală
Biblia online
Sărbători
Luni noi
Articole
Cântări
Poezii
Descărcări
Întrebări frecvente
Forum de discuţii
Calendar
Legături pe internet
Categorii știri
Contactaţi-ne
Galerie foto
Căutare

Versetul zilei
"Pacea să fie între zidurile tale, și liniștea în casele tale domnești!"
Psalmii 122:7

Cugetarea zilei
"În lumânare, esențialul nu este ceara care lasă urme, ci lumina."

Antoine de Saint-Exupery

Noi articole
Sarbatoarea Pesah / ...
Nu-i altă dragoste..
Religie launtrica..
Pâine vie...
Străpuns..

Statistici utilizare
Vizitatori online: 7
> Membri conectaţi: 0
Membri înregistraţi: 693
Cel mai nou membru: Ioana Cristina
> Membri banați: 0

Ajutor utilizare
Aici puteti vedea un tutorial al portalului. Daca nu aveti PowerPoint instalat va sugeram PowerPoint Viewer 97.

Vezi discuţia
Portal melhisedec.ro - index forum | Comportament, Etică și Practici în cadrul Bisericii | Rugăciunea
Pagina 2 din 2 < 1 2
Deconectat RE: Binecuvântare
geana
(detalii numai pentru membrii conectaţi)
9063. Postat la 06/03/2011 19:07 - 5172z4h36m
Frate Dinu care NUME trebuie pus peste copii lui Israel.

Shalom Tuturor celor care tin ADEVARUL curat
fullban2
9068. Postat la 06/03/2011 20:56 - 5172z2h48m
Întrebarea ta e pentru Dinu
cred ca nu pacatuesc daca raspund eu!!

-numele lui YAHWEH
-numele care este mai pe sus de orice nume

geana
9072. Postat la 07/03/2011 10:23 - 5171z13h20m
Multumesc frate sword fiindca nu toti cred la fel as dori ca toti sa credem un singur credeu dar de multe ori nu se poate,sau nu se vrea,Shalom!

Shalom Tuturor celor care tin ADEVARUL curat
Moderator4
9077. Postat la 07/03/2011 11:04 - 5171z12h40m
Vă rog să nu mai transformați subiectele de discuții cu teme proprii în discuții de gen Chat ca să nu vă mirați dacă sunteți sancționați. Chiar dacă provoacă cineva o discuție care deviază de la subiect, dați dovadă de maturitate și nu continuați acea idee, ci păstrați discuția la subiect.

Moderator
Dinu
9116. Postat la 07/03/2011 20:44 - 5171z3h0m
,,Dumnezeu sa aibe mila de noi, si sa ne binecuvinteze, sa faca sa lumineze peste noi Fata Lui!
Te lauda popoarele Dumnezeule, toate popoarele te lauda!
Pamantul isi da roadele, Dumnezeu, Dumnezeul nostru, ne binecuvinteaza!
Dumnezeu ne binecuvinteaza, si toate marginile pamantului se tem de El!" Ps. 67 1,5,6,7.

,,Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui" Proverbe 19:22
Dinu
15833. Postat la 22/12/2011 21:52 - 4881z1h52m
,,Nu întoarceți rău pentru rău, nici ocară pentru ocară. Dimpotrivă binecuvântați, căci la aceasta ați fost chemați: să moșteniți binecuvântarea". 1Petru 3:9

Lucia
15865. Postat la 24/12/2011 16:55 - 4879z6h48m
Cand oamenii se inchina la ce nu cunosc, eu vin in aceasta seara sa dau slava Dumnezeului lui Avram...tatal tuturor neamurilor, prin Fiul Sau Isus Hristos si prin Puterea ce ma calauzeste pe acest pamant strain.

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Nica Schirod
15871. Postat la 24/12/2011 17:43 - 4879z6h0m
Dumnezeul lui Israel să binecuvinteze lucrarea Sa de mântuire care a început-o cu noi că ne-a scos din toată zarva asta care o văd în seara asta, pe ulițe, pe la ferestre, anunțând nașterea unui hristos dar care nu este al Bibliei și nu este fiul Lui Dumnezeu, ci este o sărbătoare pe care știți voi ce sărbătoare e.
Să-l Binecuvântăm din toată inima pe Dumnezeul cerului și pământului că me-a scos din Babilon, și a pus în inima noastră; Poruncile, Legile și Rânduielile făcândune descoperit faptele pe care le-a pregătit pentru noi mai dinainte.
YHWH Dumnezeu să fie binecuvântat prin Isus Hristos și Duhul Sfânt, Amen!

- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)

- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod!
Dinu
15886. Postat la 25/12/2011 11:17 - 4878z12h27m
Intradevar, sa multumim lui Dumnezeu pentru ca ne-a luminat mintea cu adevarurile Sale, insa va rog insistent fratilor sa nu cadem in extrema cealalta, avand o parere mai buna despre noi insine, iar pe aproapele nostru sa-l dispretuim. Si noi avem bubele noastre nevindecate: Formalismul si Legalismul sunt la ele acasa in multe din Adunarile noastre. Sa ne rugam mai intai pentru noi insine, apoi si pentru oamenii sinceri din babilon, sa-i scoata din incurcatura sarbatorilor pagane.

Biblia prezinta un astfel de om, care desi avea cu ce sa se laude, si totusi la urma lauda si mandria lui, nu i-a adus neprihanire ci mai degraba caderea.

"Doi oameni s-au suit la Templu sa se roage; unul era fariseu, si altul vames.
Fariseul statea in picioare si a inceput sa se roage in sine astfel: "Dumnezeule, Iti multumesc ca nu sunt ca ceilalti oameni, hrapareti, nedrepti, preacurvari sau chiar ca vamesul acesta.
Eu postesc de doua ori pe saptamana, dau zeciuiala din toate veniturile mele."
Vamesul statea departe si nu indraznea nici ochii sa si-i ridice spre cer; ci se batea in piept si zicea: "Dumnezeule, ai mila de mine, pacatosul!"
Eu va spun ca mai degraba omul acesta s-a coborat acasa socotit neprihanit decat celalalt. Caci oricine se inalta va fi smerit; si oricine se smereste va fi inaltat." Luca 18:10-14.

Si pentru ca titlul acestui spatiu e binecuvantare, scriu urmatoarele:
Sa iubim pe aproapele nostru ! (Matei 5:43), Binecuvantati si nu blestemati! (1Petru 3:9). Biruiti raul prin bine! (Romani 12:21).

Lucia
15889. Postat la 25/12/2011 13:59 - 4878z9h45m
Frate Dinu, doresc sa explicati un pic, ce inseamna formalism si legalism...pentru ca se prea poate cineva sa faca aceste lucruri din necunostinta...

Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau.
Dinu
15893. Postat la 25/12/2011 16:02 - 4878z7h41m
Sora Lucia, aici este subiectul despre binecuvantare.
Iar referitor la aspectele negative din Adunarile noastre, nu cred ca noi doi suntem in calitatea de a le comenta. Sunt oameni competenti pusi in diferite slujbe, care au aceasta datorie de a veghea pentru inlaturarea deficientelor, si pentru cresterea spirituala a credinciosilor.

In postarea mea de mai sus, doar am facut o simpla referire la faptul sa nu vedem paiul din ochiul celuilalt, cand noi avem o barna in ochi. Comparatia evident e exagerata, insa ea ne poate readuce pe linia cea dreapta.

Noi trebuie sa fim niste albine care strang parfum din frumoasele flori. Fiecare dintre noi trebuie sa ne facem treaba in postul in care ne-a pus Dumnezeu pe fiecare. Ca altfel putem fi considerati judecatori, si cârcotași.

Asadar, sa fim vegheatori, sa nu lasam sa se instaleze Formalismul si Legalismul in inimile si in viata noastra de inchinare. Sora Lucia, daca Legea are o taina, atunci si Faradelegea o are pe a ei. Meditatia sincera vă va ajuta sa o descoperiti.

Salutari sfinte familiei Staicu. Sa avem cu totii un nou an administrativ minunat, cu sanatate si bucurii ceresti. Se pare ca anul 2012 va fi un an foarte greu din punct de vedere social-economic. Poate acesta este anul nostru, sa zburam pe inaltimi spirituale.

Lucia
15898. Postat la 25/12/2011 17:50 - 4878z5h53m
Binecuvantat sa fie Domnul lui Israel si El sa te binecuvinteze si pe tine frate Dinu...am cerut sa explici doua cuvinte si se pare ca am gresit, imi cer iertare.

rachel
15919. Postat la 25/12/2011 21:22 - 4878z2h21m
Dumnezeu ne promite binecuvântari daca...

* Stam sub ocrotirea Celui Prea Inalt.
* Daca lasam grijile si ne odihnim la umbra Celui Atotputernic.
* Daca faci din Dumnezeu increderea ta.
* Daca spui altora despre Dumnezeul Tau.
* Daca il iubesti pe Dumnezeu.
* Daca cunosti Numele Domnului.
* Daca il vei chema pe Dumnezeu in ajutor.

Psalmii 91

1. Cel ce stă sub ocrotirea Celui Prea Înalt, și se odihnește la umbra Celui Atotputernic,
2. zice despre Domnul: "El este locul meu de scăpare, și cetățuia mea, Dumnezeul meu în care mă încred!"
3. Da, El te scapă de lațul vânătorului, de ciumă și de pustiirile ei.
4. El te va acoperi cu penele Lui, și te vei ascunde sub aripile Lui. Căci scut și pavăză este credincioșia Lui!
5. Nu trebuie să te temi nici de groaza din timpul nopții, nici de săgeata care zboară ziua,
6. nici de ciuma, care umblă în întuneric, nici de molima, care bântuie ziua în amiaza mare.
7. O mie să cadă alături de tine, și zece mii la dreapta ta, dar de tine nu se va apropia.
8. Doar vei privi cu ochii, și vei vedea răsplătirea celor răi.
9. Pentru că zici: "Domnul este locul meu de adăpost!" și faci din Cel Prea Înalt turnul tău de scăpare,
10. de aceea nici o nenorocire nu te va ajunge, nici o urgie nu se va apropia de cortul tău.
11. Căci El va porunci îngerilor Săi să te păzească în toate căile tale;
12. și ei te vor duce pe mâini, ca nu cumva să-ți lovești piciorul de vreo piatră.
13. Vei păși peste lei și peste năpârci, și vei călca peste pui de lei și peste șerpi. -
14. "Fiindcă Mă iubește - zice Domnul - de aceea îl voi izbăvi; îl voi ocroti, căci cunoaște Numele Meu.
15. Când Mă va chema, îi voi răspunde; voi fi cu el în strâmtorare, îl voi izbăvi și-l voi proslăvi.
16. Îl voi sătura cu viață lungă, și-i voi arăta mântuirea Mea".

Cine are parte de binecuvântare trebuie să dea binecuvântare !
1 Petru 3:9 Nu întoarceți rău pentru rău, nici ocară pentru ocară; dimpotrivă, binecuvântați, căci la aceasta ați fost chemați: să moșteniți binecuvântarea.

Cu Dumnezeu greutatea unui munte nu inseamna nimic; fara El, si un fulg te zdrobeste. smileysmiley
Pagina 2 din 2 < 1 2
Salt la forumul:

Copyright © 2009-2025 / 5769-5785 melhisedec.ro
19164836 vizite unice Powered by PHP-Fusion