Deconectat |
RE: Subiecte importante pentru rugăciune |
Lica (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15197. Postat la 23/11/2011 05:50 - 4910z17h40m |
|
|
Va chem sa sustineti in rugaciune pe o matusa de-a mea care este in spital acum in stare nu prea buna . Va multumesc! Fie ca Domnul sa se indure de ea in calitate de Medic Suprem!
Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti. |
|
Deconectat |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15226. Postat la 24/11/2011 06:37 - 4909z16h53m |
|
|
Amin frate Lică, Domnul să se îndure de ea !!
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
Lucia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15237. Postat la 24/11/2011 13:11 - 4909z10h19m |
|
|
Si noi ne vom ruga pentru acest suflet, Domnul sa se atinga si sa-i de-a vindecare.
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
Lavi (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15243. Postat la 24/11/2011 15:51 - 4909z7h39m |
|
|
Ma voi ruga si eu pentru aceasta fiinta ,frate Lica si sa ne tii la curent despre starea de sanatate a matusii tale.
|
|
Deconectat |
Dinu (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15840. Postat la 22/12/2011 23:38 - 4880z23h52m |
|
|
Sa continuam sa ne rugam pentru Biserica lui Dumnezeu cea adevarata.
In alergarea mea prin Adunari, constat mult: formalism si chear legalism. Acestea pot ucide suflete.
Sa revenim fratilor la realism. La umilinta si smerenie. Acea dempendenta de puterea sfanta a lui Dumnezeu. Sa adoram prezenta sfanta in noi. Sa nu avem o alta parere mai buna despre noi.
Rugati-va impreuna cu mine, pentru o trezire spirituala in Adunari.
,,Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui" Proverbe 19:22 |
|
Deconectat |
15903. Postat la 25/12/2011 18:35 - 4878z4h55m |
|
|
Va multumesc tuturor pentru sustinerea de pana acum si vin inaintea voastra cu inca o cauza si as vrea sa va cer ca in rugaciunile voastre sa amintiti cauza bunicii mele din partea tatalui care este grav bolnava si se afla in spital cu paralizie partiala ceea ce stiti cu totii ce implica.... Domnul sa se indure!
Va multumesc!
|
Deconectat |
marcella (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15912. Postat la 25/12/2011 19:12 - 4878z4h18m |
|
|
Imi pare rau pt bunicuta ta...o sa ma rog pt ea...
Cine sunt eu !? |
|
Deconectat |
16115. Postat la 03/01/2012 08:30 - 4869z15h0m |
|
|
Doresc sa va rugati pentru familia noastra care de mai bine de un an trece din incercare in incercare...Domnul sa faca voia lui , si noua sa ne dea putere sa mergem inainte...
Cine sunt eu !? |
|
Deconectat |
16133. Postat la 03/01/2012 18:36 - 4869z4h53m |
|
|
Vă susțin în rugăciune! 
|
Deconectat |
Nica Schirod (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
16137. Postat la 03/01/2012 18:49 - 4869z4h41m |
|
|
De și nu cunosc familia voastră decât din poze, sunt alături de voi cu sufletul și cu inima și mă rog Domnului ca El să fie la cârmă.
- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)
- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod! |
|
Deconectat |
16414. Postat la 18/01/2012 10:36 - 4854z12h54m |
|
|
Scumpi frati si surori vă chem si eu să mă sustineti in rugaciune pentru o cauză deosebită , este spre Slava celui Vesnic Sfânt ,spre Slava Numelui Său ,ca El să fie Proslavit incepand din casa mea spre credintă si nădejde că Cel Sfânt poartă de grijă ,dar si in casele celor doi frati de trup pe care-i am ,soră si frate ca ei să cunoască că Mesia lui Israel este acelasi ,ieri astazi si in veci neschimbat.
Ca si fratii mei de trup să stie si să cunoască că astazi mai sunt martori ai Domnului Hristos si că inca din vechime Moise are in fiecare cetate propovaduitori asa cum scrie in,,Faptele apostolilor 15:21 Căci încă din vechime, Moise are în fiecare cetate oameni, care-l propovăduiesc, fiindcă este citit în sinagogi în toate zilele de Sabat."
Eu am facut de cunoscut fratilor mei că voi aduce cauza deosebit in adunare si astept cu rabdare bunavointa Celui Sfant să lucreze la aceasta cauză care este spre Slava Lui in sabate si sarbatori si să mă intarească si pe mine ca să pot inainta pe Calea Lui din pricina Numelui Său Cel Sfânt.
Am nădejdea că El va lucra la aceasta cauză si eu Il voi Proslavi,Amen.
Să ne rugăm si pentru ca să fie Lucrători si propovaduitori prin cetati ,pentru grupul tinerilor slujitori ,pentru copii ,pentru mamele cu multi copii,pentru tati ca Cel Sfant sa le de-a izbavire in a-si gasii locuri de munca unde sa nu fie nevoiti sa calce sabatele Domnului ,pentru cei cazuti in indiferentă si slabiti in credintă să ne rugam pentru un duh de rugaciune.
Mântuitorul nostru drag ne invată asa ,,Matei 21:22 Tot ce veți cere cu credință, prin rugăciune, veți primi,,.Eu cred si va multumesc in numele Domnului Mesia Sfantul lui Israel.
|
|
Deconectat |
Lucia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
16426. Postat la 18/01/2012 14:38 - 4854z8h52m |
|
|
Sa ne rugam!
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
Nica Schirod (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
16929. Postat la 15/02/2012 23:59 - 4825z23h31m |
|
|
O nepoată a surorii noastre din Variaș, Mariana Strugariu, astăzi va suporta o operație la București, atât sora Mariana, cât și eu vă rugăm în numele Domnului să aduceți/aducem înaintea lui această cauză, ca el să coordoneze această operație, iar apoi să vindece El prin înțelepciunea și puterea-I nemărginită.
Încă odată vă rugăm frumos și vă mulțumim anticipat pentru participare la necazul acestei tinere, Domnul să lucreze!
- Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoși. (Nicolaie Steinhardt)
- Dacă nu putem să fim buni, degeaba încercăm să fim politicoși.- Nica Schirod! |
|
Deconectat |
17283. Postat la 07/03/2012 10:29 - 4805z13h0m |
|
|
Vă rog in numele Mantuitorului sa ne rugam Tatalui pentru scumpa noastra sora Lucia si casa ei ,trece prin felurite incercari ,sa o sprijinim in rugaciunile noastre in aceasta vreme ,ca sa treaca biruitoare si Cel ce are mila sa dea El izbavire ,vindecare,mangaiere,alinare ,purtare de grija si ocrotirea de cel rau.
Eu am nadejde ca suntem o familie binecuvantata de Cel vesnic si ca suntem chemati sa ne rugam unii pentru altii din toata inima si cu credinta ca suntem ascultati in ziua necazului.
Va multumesc in numele Domnului si El sa lucreze .
|
|
Deconectat |
Moderator2 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
18063. Postat la 21/04/2012 20:31 - 4760z3h58m |
|
|
[b]Postarea sorei marcela, a fost mutata aici.[/b]
Uffff, cu cine pot vorbi? 
Am nevoie de prieteni si sustinere morala (in rugaciune), vin examenele!  este primul meu examen "di maturita" se cheama)
Cum este cel de admitere la superiori, ce ziceti, ma ajutati?
Moderator |
|
Deconectat |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
18069. Postat la 21/04/2012 22:09 - 4760z2h21m |
|
|
Surioară Marcela, cu mare plăcere ne vom uni în rugăciune pentru tine și examenul ce-l vei avea de susținut.
Doar să ne comunici data în care vei avea examenul/ examenele și cei cu inimă pentru rugăciune ne vom ruga pentru tine >D :< 
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
18136. Postat la 24/04/2012 22:38 - 4757z1h52m |
|
|
Pace Ovi, am crezut ca mesajul meu de ajutor a disparut...m-am speriat
Am sa va anunt perioada de examene (peste o luna jumatate), nu stiu sigur
Cine sunt eu !? |
|
Deconectat |
20131. Postat la 30/10/2012 16:35 - 4568z6h54m |
|
|
Cineva spunea ca orice societate isi are conducatorii pe care ii merita (cu aplicatie foarte larga) si daca vrem mai mult de la ei si nu primim suntem si noi parte din problema. Va invit deci sa ne rugam pentru batranii din bisericile noastre si pentru conducatorii ei deoarece deseori sunt apasati de greutati si noi avem datoria de a ne ruga pentru ei!
Sa ne rugam ca Dumnezeu sa priveasca cu indurare si sa reverse putere, sanatate, intelepciune si desigur Duh Sfant peste toti cei care ne sunt frati mai mari!
|
Deconectat |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
24147. Postat la 14/07/2013 10:36 - 4311z13h53m |
|
|
"Deci Petru era păzit în temniță, și Biserica nu înceta să înalțe rugăciuni către Dumnezeu pentru el. În noaptea zilei când avea de gând Irod să-l înfățișeze la judecată, Petru dormea între doi ostași, legat de mâini cu două lanțuri; și niște păzitori păzeau temnița la ușă. Și iată, un înger al Domnului a stat lângă el pe neașteptate, și o lumină a strălucit întemniță. Îngerul a deșteptat pe Petru, lovindu-l în coastă, și i-a zis: Scoală-te, iute! Lanțurile i-au căzut jos de pe mâini. Apoi îngerul i-a zis: Încinge-te, și leagă-ți încălțămintele. Și el a făcut așa. Îngerul i-a mai zis: Îmbracă-te în haină, și vino după mine.
Fapte.12:5-8
Se poate ca în această zi, asemenea lui Petru, să fii într-o închisoare a suferințelor, singurătății, sau a descurajării. Sau poate că ai ajuns să crezi că ai început deja să pășești pe un drum fără ieșire, sau simțindu-te legat de lucrurile din trecutul vieții tale, să crezi că nu mai există nici o posibilitate de scăpare. Dacă te găsești în una dintre aceste situații, aș dori să-ți spun că Dumnezeu poate să deschidă o ușă și în locul despre care crezi că nu mai există nici o posibilitate de ieșire. Modul în care El împlinește aceasta minune, este potrivit Cuvântului Său, un răspuns al rugăciunii. Cred că ești de acord cu mine că trebuie să petrecem tot mai mult timp în rugăciune, pentru a găsi întărire și încurajare spirituală, dar și pentru a mijloci pentru familia nostră, slujirea pe care o împlinim, prieteni, sau demnitarii care ne conduc. Situațiile dramatice prin care trecem, pot fi schimbate numai prin rugăciune. S-ar putea ca tocmai în aceste momente să te întrebi: de ce am ajuns în acestă situație? Sau: care sunt lucrurile prin care voi mai avea de trecut? De ce nu mai am nici un sens pentru viață? Dacă îți pui pui aceste întrebări, lasă-mă la rândul meu să te întreb: te-ai rugat cu adevărat pentru aceste situații? Dacă în momentele de încercare în care ai ajuns, vei apela la rugăciune, vei primi lumina și înțelepciune pentru ați croi un drum drept, îndreptându-te spre o ușă de ieșire din toate aceste situații. Apoi, rugăciunea este singura cale prin care vei descoperi proviziile, bucuria perfectă, pacea și puterea de care poți avea parte cu ajutorul Domnului!
PRIN RUGĂCIUNE, DUMNEZEU POATE DESCHIDE O UȘĂ CHIAR ȘI ÎN LOCUL DESPRE CARE CREZI CĂ NU MAI EXISTĂ NICI O IEȘIRE!
Sursa: www.misiune.ro
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|
Deconectat |
cautatorul (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
24159. Postat la 14/07/2013 19:18 - 4311z5h12m |
|
|
Buna seara
Doamna Valentina eu vad o alta latura in relatarea din Fapte 12 .
Asa cum spun si versetele amintite de dvs biserica se ruga pt Petru dar in versetele 1 si 2 spune " Cam pe aceeași vreme, împăratul Irod a pus mâinile pe unii din Biserică, pentru ca să-i chinuiască; și a ucis cu sabia pe Iacov, fratele lui Ioan.
In relatarea de fata Petru e salvat uni sunt chinuiti pe acestia nu-i scapa Domnul ca pe apostolul Petru si Iacov e chiar ucis .
Ce spuneti planurile Donului sunt diferite cu fiecare ?
O seara placuta |
|