Deconectat |
RE: Subiecte importante pentru rugăciune |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
24164. Postat la 15/07/2013 11:43 - 4310z12h50m |
|
|
Acum Lavinia ce facem? Gasim vina lui Dumnezeu?
Dumnezeu este drept. Si daca Petru a fost salvat si Iacov omorat, de amandoi a stiut El. Avem in Biblie destule cazuri in care Satana a cerut lui Dumnezeu sa-l lase sa-si faca lucrarea. Pe Moise l-a cerut, pe Iov, pe Iosia, pe Ioan Botezatorul sau Iacov, putem presupune ca a facut acelasi lucru. Nu putem stii, in schimb putem sa spunem: Doamne Tu hotarasti.
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|
Deconectat |
cautatorul (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
24354. Postat la 14/08/2013 19:20 - 4280z5h14m |
|
|
Buna seara
Doamna Valentina nu ma-ti inteles , eu nu caut vina la Dumnezeu .
Eu inteleg ca Domnul lucreaza diferit cu fiecare individ . |
|
Deconectat |
Lica (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
25533. Postat la 29/03/2014 18:07 - 4053z5h27m |
|
|
Va rog sa sustinezi in rugaciune familia Iurian care trece prin o mare incercare. Dumnezeu sa se indure de ei si sa ii intareasca.
Mai multe detalii aici http://www.melhisedec.ro/news.php?readmore=262
Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti. |
|
Deconectat |
Ionica (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
25569. Postat la 08/04/2014 18:19 - 4043z6h14m |
|
|
Trebuie sa ne rugam pentru o reformatiune adevarata. Prin acest cuvant "reformatiune" inteleg nu aducerea a ceva nou, ci dimpotriva, o reintoarcere la cele mai vechi invataturi si practici crestine. Insa unde sa le cautam? Lucrurile vechi trebuie cautate in lucruri vechi si in timpurile cele mai vechi ale lor. Asazisii mari reformatori au gresit, deoarece nu s-au intors suficient de mult in vechime si astfel nu au putut gasi lucrurile cele mai vechi ale credinciosilor dintai, numiti primii crestini... Unii s-au oprit pe la Niceea secolului IV, altii pe la sfintii parinti din sec II. Noi trebuie sa ne oprim in prima parte a secolului I, cu o inima pocaita si suflet curat, ca si cum am sta si noi la picioarele Mantuitorului, numit Mielul si Fiul lui Dumnezeu.
"Niciunul dintre cei rai nu va intelege" Daniel 12:10 |
|
Deconectat |
Lavi (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
26538. Postat la 07/01/2015 11:31 - 3769z12h3m |
|
|
Scumpi frati si surori.
Stiu ca Sfantul Lui Israel este indelung rabdator, mai stiu ca eu nu am merite inaintea Lui si stiu bine ca sunt tarana.
Apelez la voi fratii mei care sunteti credinciosi si iubiti calea care ne-a fost trasata, ca sa ne unim intr-o rugaciune deosebita pentru familiile noastre si pentru toti oamenii.
Va scriu cu lacrimi, pentru ca va iubesc cu toata suflarea mea si imi pare rau daca vreodata v-am intristat pe acest portal, va cer in Numele Celui Vesnic Sfant sa ma iertati.
Vad ca timpuriile in care traim sunt tot mai grele din punct de vedere spiritual si simt cum multe dintre adunariile noastre se confrunta cu un duh de indiferenta si lipseste puterea.
Cred din toata inima, ca Stapanul Ziditor, este si astazi plin de indurare fata de noi si ne cheama sa ne apropiem mai mult de El.
Sa ne rugam deosebit pentru darurile Duhului Sfant, fara de care, nu putem sa inaintam, nu putem da sfaturi, nu putem indruma, nu putem deosebi invataturile si curentele noi care ne obosesc pe cale.
Va indemn din toata inima luati in considerare cererea mea si aduceti-va aminte de ea cand va plecati pe genunchii vostri.
Multumesc Tatalui Ceresc, pentru toti fratii si suroriile mele in Domnul Yeshua, fiti binecuvantati!
|
|
Deconectat |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
26544. Postat la 07/01/2015 20:42 - 3769z2h51m |
|
|
E o mare nevoie de rugaciune.
Ati sesizat si voi ca suntem la momentul cand...suntem bogati , ne-am imbogatit si nu ducem lipsa de nimic?
Canalele de comunicare, literatura crestina, bibliotecile si muzeele iti dau posibilitatea de-a citi cele mai vechi scrieri, s-au tradus scrierile vechi, s-a tradus Scriptura in mii de dialecte. Toate si-au revarsat informatiile imbogatindu-ne.
Ce facem fratilor cu bogatia aceasta? Ce facem noi cu tot ce am primit? Tinem pentru noi, in bisericile noastre, pentru neamul nostru?
Si iata cum am devenit ticalosi , nenorociti, saraci , orbi si goi.
Domnul Iisus a lasat tronul ceresc si a venit la noi sa Se daruiasca. A pastrat ceva doar pentru El? Nimic pentru Mine. Va dau totul, urmati-Ma.
E o mare nevoie de rugaciune.
Doamne vreau sa cumpar de la Tine aur curatit prin foc, haine albe si alifie pentru ochi ca sa vad.
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|