Deconectat |
Mulțumiri |
lnedelea (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
2875. Postat la 11/04/2010 18:10 - 5501z5h37m |
|
|
Dorim să mulțumim Domnului că valul de furie a trecut până în acest moment pentru acest portal.
Slăvit să fie El!
"Dacă crede cineva că știe ceva, încă n-a cunoscut cum trebuie să cunoască" - 1 Cor 8:2 |
|
Deconectat |
RE: Mulțumiri |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
2878. Postat la 11/04/2010 18:17 - 5501z5h30m |
|
|
Da, slavă Lui! Eu cred că Domnul vrea să stăm mai aproape de El și să ne încredem mai mult în El. 
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
Lica (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
2879. Postat la 11/04/2010 18:37 - 5501z5h10m |
|
|
Multumim Tatălui pentru că ne-a dat harul ca să putem să ne sfătuim si să căutăm să ne apropiem de El prin acest Portal. Cred că este un privilegiu pentru noi toți să ne alăturăm acestei comunități virtuale pentru a tine legătura cu frații de credință!
Slavă Domnului! 
Daca nu ma intelegi, inainte de a ma contrazice asigura-te ca ma asculti. |
|
Deconectat |
CorneliuS (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
2881. Postat la 11/04/2010 19:42 - 5501z4h4m |
|
|
Domnul sa fie binecuvantat in veci! Atata timp cat El ingaduie sa ne mai putem bucura de acest portal nu cred ca va putea cineva sa ne impiedice
Amen!
"Răsplata smereniei, a fricii de Domnul, este bogăția, slava și viața" |
|
Deconectat |
anny (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
8988. Postat la 05/03/2011 19:33 - 5173z3h14m |
|
|
,,Cine aduce multumiri ca jertfa, acela Ma proslaveste, si celui ce vegheaza asupra caii lui, acelui ii voi arata mantuirea lui Dumnezeu" Psalmul 50:23
Iti multumim Doamne pentru darul mantuirii Tale, povatuieste-ne pe calea placuta Tie! AMIN
Ferice de cei impaciuitori,caci ei vor fi chemati fii ai lui Dumnezeu ! Matei 5:9 |
|
Deconectat |
Lucy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9034. Postat la 06/03/2011 11:37 - 5172z11h10m |
|
|
,,Aduceti cererile voastre la cunostinta lui Dumnezeu, prin rugaciuni si cereri, cu MULTUMIRI." Filipeni 4: 6
,,Invatati-va si sfatuiti-va unii pe altii cu psalmi, cu cantari de lauda si cu cantari duhovnicesti, cantand lui Dumnezeu cu MULTUMIRE in inimile voastre! " Coloseni 3:16b |
|
Deconectat |
Ioana P (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9038. Postat la 06/03/2011 12:07 - 5172z10h39m |
|
|
,,Staruiti in rugaciune, veghetati in ea cu MULTUMIRI!
Vorbirea voastra sa fie totdeauna cu har, dreasa cu sare, ca sa stiti cum trebuie sa raspundeti fiecaruia" Coloseni 4:2,5,6
|
|
Deconectat |
Dinu (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9039. Postat la 06/03/2011 12:10 - 5172z10h36m |
|
|
,, MULTUMIM totdeauna lui Dumnezeu pentru voi toti, pe care va pomenesc necurmat in rugaciunile noastre! " 1Tesaloniceni 1:2
,,Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui" Proverbe 19:22 |
|
Deconectat |
lnedelea (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
12353. Postat la 30/06/2011 14:35 - 5056z9h11m |
|
|
Pentru că suntem pe un forum creștin trebuie ca "Mulțumiri fie aduse lui Dumnezeu, care ne poartă totdeauna cu carul Lui de biruință în Hristos, și care răspândește prin noi în orice loc mireasma cunoștinței Lui" - 2 Corinteni 2:14.
"Dacă crede cineva că știe ceva, încă n-a cunoscut cum trebuie să cunoască" - 1 Cor 8:2 |
|
Deconectat |
Dinu (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
15951. Postat la 26/12/2011 23:18 - 4876z23h28m |
|
|
Să-i multumim lui Domnezeu in Numele Domnului Isus, ca a fost cu noi si in acest an administrativ 2011 !
De mic copil am invatat o poezie scrisa de Traian Dorz, ea zicea astfel:
,,Se duce vremea, trece anul
Ne pare rau ca-mbatranim
Dar nu ne pierde tu elanul
Cu care vrem sa Te slujim
In anu" acesta care vine
Noi intr-un gand cu toti pasim
Cu Tine sa incepem Doamne
Si tot cu tine sa sfarsim
Da-ne virtuti ce-s pretioase
In ochii lumii, si ai Tai
Rabdare si iubire sfanta
Si apara-ne de cei rai
Iar daca cei din lumea aceasta
In gandul lor e doar razboi
Tu toate bune le poti face
Arata-le ca esti cu noi
Se duce vremea trece anul
Ne pare rau ca-mbatranim
Dar fericirea noastra Doamne
E ca-n curand ne intalnim" AMIN
Intr-o zi, dupa ce am recitat-o intr-o Adunare, predicatorul a zis: ,,Fratilor, Sa nu ne para rau ca imbatranim !" A avut dreptate.
.....................................................................................................
Cu fiecare an ce trece suntem mai aproape de venirea Domnului Isus. Suntem noi pregatiti? Mireasa spune; ,, Maranata, Domnul vine! " Noi putem spune: ,,Amin?"
,,Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui" Proverbe 19:22 |
|
Deconectat |
CorneliuS (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
18630. Postat la 07/06/2012 21:35 - 4713z2h12m |
|
|
Dragii mei, sunt nespus de fericit, si vreau, si pe acesta cale sa multumesc lui Dumnezeu pentru bunatatea lui cea mare, ca m-a binecuvantat cu o sotie minunata si acum cu un baietel de nota 10 
Slavit sa fie Domnul!
"Răsplata smereniei, a fricii de Domnul, este bogăția, slava și viața" |
|
Deconectat |
Dani (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
18639. Postat la 08/06/2012 19:29 - 4712z4h18m |
|
|
Domnul să-l binecuvinteze pe băiatul vostru, să aveți parte de bucurii ce le primiți din partea Domnului.
Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7 |
|
Deconectat |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
18714. Postat la 16/06/2012 08:42 - 4704z15h4m |
|
|
CorneliuS, sunt plin de bucurie și eu și-l laud pe DOMNUL pentru rândurile pe care tocmai le-am citit, și pentru binecuvântările ce le-a revărsat peste tine și soția ta! Numele Lui să fie binecuvântat !
Și-apoi Cel ce este binecuvântat în veci să-și reverse binecuvântarea și peste micuțul vostru întâi născut !
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
Lavi (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
19800. Postat la 09/10/2012 09:46 - 4589z14h1m |
|
|
Binecuvantati sa fiti cu totii care aduceti cereri si multumiri.
Doresc sa va aduc si eu o veste buna .
Stim si cunoastem ca o veste buna, intodeauna invioreaza duhul nostru ,ne intareste in credinta si ne da puterea sa mergem mai departe pe cale ,avand o speranta ca nu suntem singuri pe acest pamant,unde ,umbland pe el ,noi suntem o priveliste pentru ingeri si oameni .
Si oamenii sa vada si sa cunoasca puterea nemasurata in cuvinte omenesti a Celui ce a fost este si ramane in veci.
Vestea buna este ca tata( socrul) meu Cohut Petre in seara de 16 septembrie ,mai exact in seara de dinaintea sarbatorii Trambitei ,a primit o putere in bratul drept si a putut sa-si miste bratul ( el fiind paralizat pe partea dreapta de sase ani de zile).
Bucurati-va impreuna cu mine si familia mea, pentru că Cel Sfant si Drept si-a aratat bunatatea Lui fata de tata( socrul) meu care nu-si pierde speranta ca va merge din nou, singur, fara cadru.
Aceasta este bucuria pe care El a lasat-o in familia mea in seara de intrare in sarbatoarea de luna noua .
Am dorit sa impartasesc aceasta bucurie cu voi,pacea sa fie cu noi.
|
|
Deconectat |
fullban10 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
19802. Postat la 09/10/2012 13:43 - 4589z10h3m |
|
|
Sunt și azi minuni. Mă bucur alături de tine.
Biblia are răspuns la toate intrebările. |
|
Deconectat |
19807. Postat la 10/10/2012 06:22 - 4588z17h25m |
|
|
Fi binecuvantata ,sora Valentina.
|
|
Deconectat |
Lucia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
19817. Postat la 11/10/2012 10:52 - 4587z12h55m |
|
|
Draga Lavi, de sase ani fratele Petre, socrul tau, este paralizat pe partea dreapta...cred ca al saptelea an este anul de indurare si dorim sincer sa-l vedem umbland fara cadru, Domnul sa-i mareasca credinta ca sa traim si sa vedem minunile Lui, Slavit sa fie El!
MULTUMIRI FIE ADUSE DOMNULUI-MEDICUL SUPREM
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
19828. Postat la 11/10/2012 15:58 - 4587z7h48m |
|
|
Ma gandeam si eu la acesti sase ani sora mea Lucia si ca urmeaza al saptelea an de indurare si eliberare din aceasta stare de boala.
Am speranta ca va fi cu un strigat de bucurie si multumire ,dar mai ales spre proslavirea Numelui Celui ce da vindecarea.
Deasemenea multumiri medicului Suprem ,sa traim si sa vedem cu ochii nostrii de carne vindecarea totala a trupului.
|
|