Deconectat |
Sa ne rugam pentru ISRAEL |
costy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5301. Postat la 06/12/2010 19:11 - 5262z3h44m |
|
|
Dragi frati si surori in Domnul , Poporul ISRAEL trece printr-un moment greu sa ne rugam Domnului sa vina in ajutorul fratilor nostri, sa se opreasca dezastrul asa de mare care sa abatut asupra lui ISRAEL
Premierului Benjamin Netanyahu a facut un apel la ajutor international, Israelul neavand echipamentele necesare ca sa faca fata catastrofei. Rusia a trimis un avion Il-76, care a aterizat vineri la baza aeriana Ramat David. Este un avion care poate transporta pana la 42 de tone de apa sau lichid de stingere a focului la un singur zbor.
De asemenea, participa cu aparate de zbor la efortul de stingere a focului in Israel si Grecia, Cipru, Romania, Marea Britanie, Turcia, Franta, SUA, Italia, Spania, Elvetia, Croatia si Azerbaidjan. Bulgaria a trimis o echipa de 93 de pompieri, cateva echipaje de pompieri. Materiale antiincendiu au trimis Israelului Iordania si Egipt.
Este cea mai mare calamitate din istoria Israelului. Se estimeaza ca pentru restabilirea zonei afectate de flacari va fi nevoie de cel putin 40 de ani. Potrivit primelor informatii, focul a izbucnit initial la o groapa de gunoi neautorizata. Este luat in calcul si un act premeditat. Oricum, vremea foarte calda, uscata si vantul puternic au contribuit la amplificarea dezastrului. http://www.youtube.com/watch?v=-Ds9TC8oNto
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
Doamne al oștirilor, ferice de omul care se încrede în Tine! |
|
Deconectat |
RE: Sa ne rugam pentru ISRAEL |
Avram_76 (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5338. Postat la 07/12/2010 17:55 - 5261z5h0m |
|
|
Este bine ca s-a deschis acest topic.E nevoie de rugaciune, de multa rugaciune, pt. noi, familie, tara, biserica dar si pt. poporul Israel.
Sa luptam pentru credinta care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna!!!!! |
|
Deconectat |
beniamin (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5407. Postat la 09/12/2010 13:47 - 5259z9h9m |
|
|
Sa fie binecuvantat Sfantul lui Israel din vesnicie in vesnicie.sa Binecuvantam pe cel care si-a ales un popor la inceput,le-a dat legi porunci si randuieli ca sa umble in ele,dar vedem ca chiar insusi Domnul lea pus o mahrama pe inima ca sa putem fi si noi rascumparati.Vedem ca Dumnezeu a trimis pe Fiul sau ca sa moara pentru noi,dar in primul rand pentru Israel.vedem cum zice cuvantul caci Hristos a venit la ai sai ,dar ai sai nu lau primit,si prin acesta cadere a Poporului lui Israel,am avut noi o sansa sa ne ridicam asa spune cuvantul in Romani11:25-36.Dupa cum prin caderea lor am primit noi indurare,tot asa ei acum nu au ascultat pentru ca prin indurarea aratata noua sa capete si ei indurare.Binecuvantat sa fie Dumnezeu,si cum nu se cuvine sa ne rugam pentru Israel,haideti fratilor totdeauna sa ne rugam pentru pacea Ierusalimului,pentru mantuirea Israelitiolor,ca sa fim toti impreuna cu ei vericiti in IMPARATIA LUI ISUS HRISTOS.AMIN
Cine zice ca ramane in El,trebuie sa traiasca cum a trait Isus-1 Ioan1:6 |
|
Deconectat |
ioan olah (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5413. Postat la 09/12/2010 16:24 - 5259z6h32m |
|
|
beniamin a scris:
Sa fie binecuvantat Sfantul lui Israel din vesnicie in vesnicie.sa Binecuvantam pe cel care si-a ales un popor la inceput,le-a dat legi porunci si randuieli ca sa umble in ele,dar vedem ca chiar insusi Domnul lea pus o mahrama pe inima ca sa putem fi si noi rascumparati.Vedem ca Dumnezeu a trimis pe Fiul sau ca sa moara pentru noi,dar in primul rand pentru Israel.vedem cum zice cuvantul caci Hristos a venit la ai sai ,dar ai sai nu lau primit,si prin acesta cadere a Poporului lui Israel,am avut noi o sansa sa ne ridicam asa spune cuvantul in Romani11:25-36.Dupa cum prin caderea lor am primit noi indurare,tot asa ei acum nu au ascultat pentru ca prin indurarea aratata noua sa capete si ei indurare.Binecuvantat sa fie Dumnezeu,si cum nu se cuvine sa ne rugam pentru Israel,haideti fratilor totdeauna sa ne rugam pentru pacea Ierusalimului,pentru mantuirea Israelitiolor,ca sa fim toti impreuna cu ei vericiti in IMPARATIA LUI ISUS HRISTOS.AMIN
pace ! bine explicat PACE SA FIE INTRE ZIDURURILE TALE ISRAELE
PACE IN IERUSALIM |
|
Deconectat |
5444. Postat la 09/12/2010 20:35 - 5259z2h20m |
|
|
tiam spus eu frate olah,sincer cred ca in mare parte invataturile mele sunt ca ale tale,imi place.Domnul sa te binecuvinteze.AMIN
|
Deconectat |
symy (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5449. Postat la 09/12/2010 20:41 - 5259z2h14m |
|
|
Eu cred ca este de datoria noastra sa ne rugam si pentru acest popor stiind ca este ales de Dumnezeu.
Dumnezeu sa binecuvinteze orice persoana care face lucrul acesta!
Ma voi lasa influentata numai de Dumnezeu si . . .voi invata numai de la Hristos! |
|
Deconectat |
5466. Postat la 09/12/2010 21:16 - 5259z1h39m |
|
|
Am intalnit frati de toate categoriile uni ziceau ca trebuie sa ne rugam pentru Israel,iar alti ziceau ca nu mai trebuie gata o bomba trebuie sa puste in ei si gata dar in ciuda acestor lucruri sa ne rugam neincetat de ficare data cand ne plecam inaintea CREATORULUI sa nu uitam 1 minut de rugaciune pentru pacea Ierusalimului.AMIN
|
Deconectat |
Dani (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
5524. Postat la 10/12/2010 16:11 - 5258z6h45m |
|
|
Sa nu uitam cine sunt ei adica radacina si noi suntem altoiti la acea radacina ,deci daca nu ne rugam pentru ei inseamna ca ne mandrim si nu este bine daca mergem pe acest principiu.
Noi trebuie sa ne rugam pentru pacea Ierusalimului si pentru toata lumea .
Fiți și voi îndelung răbdători, întăriți-vă inimile, căci venirea Domnului este aproape.Iacov 5:7 |
|
Deconectat |
gershom (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9059. Postat la 06/03/2011 18:02 - 5172z4h53m |
|
|
O rugăciune pentru Israel, compusă din versete biblice (am găsit-o pe un site religios)
Isa 45:3...........Tată, Tu ești Dumnezeul lui Israel iar ei sunt poporul Tau
Isa 45:4...........Tu i-ai numit, cu toate că ei nu te-au cunoscut
Jer 33:8............Doamne, curățește-i de nelegiuirile lor, și iartă-le toate păcatele
Isa 45:17.........Mântuiește-i cu o mântuire veșnică
Isa 45:13.........Crește-i în dreptate și condu-i în mersul lor
Ps 25:22..........Izbăvește pe Israel din toate necazurile lui
Joel 3:16..........Fii un adăpost pentru poporul Tău
Joel 3:16..........Și ocrotirea copiilor lui Israel
Jer 33:9........... Dă sănătate și vindecare lor și țării lor
Jer 33:6............Descopere-le pacea și adevărul
Eph 1:18..........Luminează-le ochii inimii
Eph 1:17..........Dă-le un duh de înțelepciune și descoperire
Eph 1:17..........În a-l cunoaște pe Domnul Isus Hristos
Jer 33:9............Lasă ca Israelul să-ți fie o pricină de laudă
Jer 33:9............Și de slavă pentru toate neamurile pământului
Jer 33:9............Proclamând tot binele care l-ai făcut pentru ei
Jer 33:9............Ca ele sa rămâna mirate și uimite
Jer 33:9............De toată fericirea și propășirea care le-ai dat-o.
Joel 2:25...........Restabilește ceea ce le-a fost luat
Joel 2:19...........Trimite-le hrană și untdelemn proaspăt ca să se sature
Prov 16:7..........Fă ca dușmanii lui să traiască în pace cu ei
Joel 2:19...........Și nu-i lăsa să mai fie de ocară între neamuri
Eze 34:12.........Cercetează-ți oile și izbăvește-le
Eze 34:13.........Dintre neamurile și țările unde sunt împrăștiate
Eze 34:13.........Și adu-le înapoi în țara lor.
Ps 122:6...........Mă rog pentru pacea Ierusalimului
Ps 122:6...........Bucurase-vor de odihnă toți cei ce Te iubesc
Eze 34:25.........Doamne, îndepărtează vrăjmașii din țară
Eze 34:26.........Fă-i pe Israel și împrejurimile Ierusalimului o pricină de binecuvântare
Eze 34:26.........Toarnă din ploaia binecuvântării peste ei
Eze 34:27.........Lasă-ți poporul să trăiască liniștit în țara lui
Eze 34:27.........Și izbăvește-i din mâna potrivnicilor lor. Amin
Căutați pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemați-L, câtă vreme este aproape - Isaia 55:6 |
|
Deconectat |
Michael Roman (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
9062. Postat la 06/03/2011 18:36 - 5172z4h19m |
|
|
Frate Gershom, multumesc deosebit de mult pentru randurile pe care te-ai ostenit sa le postezi si pe forumul acesta, Domnul sa-ti faca un bine mare!
Din El, prin El, și pentru El sunt toate lucrurile. A Lui să fie slava în veci! Amin.
Romani 11:36 |
|
Deconectat |
9591. Postat la 20/03/2011 23:36 - 5157z23h19m |
|
|
Un strigăt în miez de noapte
De ce trebuie să ne rugăm și pentru poporul Israel? Pentru că este înconjurat de dușmani, care la orice moment sunt gata, cu sânge rece și fără nici o remușcare să-l nimicească.
În ultima săptămână, știrile mapamondului au dominat de tragedia cutremurului din Japonia și situația din Libia. Dar prea puțin s-a auzit despre o altă mare tragedie petrecută în aceași zi cu cutremurul, adică 11 Martie 2011. Da, o altă tragedie! Și unde s-a petrecut? Unde altundeva decât în Israel, mai precis în localitatea Itamar, o așezare evreiască în Samaria, Israel.
În aceeași zi când toate știrile erau axate pe marele eveniment din Japonia, Vineri 11 martie, după intrarea în Sabat, în timpul nopții, doi teroriști palestinieni au reușit să pătrundă în localitatea Itamar și să intre în casa familiei Fogel. Acolo, ei au măcelărit în modul cel mai barbaric, cu cuțitul pe tată (Udi - 36 ani), mamă (Rut - de 35 ani) și trei copii - doi băieți și o fată (Yoav - 11 ani; Elad - 4 ani; Hadasa - trei luni). Toți cinci au fost îngropați Duminică 13 Martie în prezența a douăzeci de mii de persoane. Teroriștii palestinieni au reușit să fugă și să scape.
Această tragedie până la urmă are și o latură pozitivă, dacă putem spune așa: trei din cei șase copii ai familiei Fogel au supraviețuit. Doi din ei (Ro'ie - 8 ani și Isaia - 2 ani) dormeau în altă cameră iar teroriștii, probabil în graba lor, nu au dat de ei. Al treilea supraviețuitor a fost fiica cea mai mare Tamar, de 12 ani, care chiar atunci fusese plecată la ceva vecini. Culmea, chiar fiica cea mare, a descoperit tragedia când s-a întors mai târziu acasă, iar unul din frațiorii ei mai mici (care a supraviețuit) era deasupra mamei lor și încerca să o trezească 
Pun aici și un link de pe you tube (o dedicație muzicală acestei mari tragedii).
http://www.youtube.com/watch?v=9rqYIGbzXtE
Să nu uităm să ne rugăm pentru poporul lui Dumnezeu.
Binecuvintează Tu Doamne poporul tău Israel și izbăvește-l din mâna potrivnicilor săi.
Shalom
Căutați pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemați-L, câtă vreme este aproape - Isaia 55:6 |
|
Deconectat |
14148. Postat la 22/09/2011 18:28 - 4972z5h28m |
|
|
Să amintim din nou în rugăciunile noastre, poporul Israel. Mâine la sediul ONU palestinienii vor să ceară recunoașterea lor ca "stat oficial", în pofida faptului căci nu au ajuns la nici un acord, înțelegere, în multe privințe, cu vecinii lor, statul Israel. Palestinienii doresc să sară peste toate formalitățile necesare unei relații pașnice cu Israelul, și refuză să stea la masa de discuții, încercând această variantă, prin ONU (unde toate statele arabe și musulmane îi pot sprijini).
Sunt niște momente mai tense pentru Israel, mai ales acum căci este din ce în ce mai izolat. Cred că e bine să susținem în rugăciunile noastre poporul lui Dumnezeu și pacea Ierusalimului, mai ales când ei trec prin momente critice.
Pace/Șalom la toți
|
Deconectat |
Lucia (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
14149. Postat la 22/09/2011 18:32 - 4972z5h23m |
|
|
Ne vom ruga frate, insa nu voia Israelului, nu voia noastra cu privire la el, ci voia Domnului!
Dedic clipa acestor lucruri, daca reusesc, voi aduce multumiri Domnului. Daca esuez, voi apela la harul Sau. |
|
Deconectat |
ioan usciuc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
14166. Postat la 23/09/2011 11:16 - 4971z12h40m |
|
|
De mult timp am pomenit în rugăciunile noastre Israelul și Ierusalimul, știind ca 23 septembrie este o zi "grea " pentru Israel când neamurile au pretenția să împarta chiar și Ierusalimul! Sfântul Lui Israel ascultă copii Tăi și zădărniceste planurile omului!! Am o mare dragoste pentru Israel și poporul Israel prin care Domnul a hotarat sa ne lase cele mai sacre scrieri, Scriptura. Un sabat plin de pace și bucurie la toți frații în Romania, Austria,Italia, Israel și......pretutindeni!!!Să fie pace peste Israel!!! |
|
Deconectat |
20606. Postat la 24/11/2012 20:47 - 4543z2h8m |
|
|
Cu toti stim ca in Israel este razboi , sa nu uitam sa ne rugam dragi frati si surori pentru ei , sunt Poporul Binecuvintat de Domnul si in care am fost altoiti si noi cu totii. Domnul sa fie de parte lor si sa-i scoata izbavitorii impotriva tuturor celor care vor sa le faca rau .
Psalmul 122. 6 Rugați-vă pentru pacea Ierusalimului! Cei ce te iubesc să se bucure de odihnă.
Psalmul 84.11. Căci Domnul Dumnezeu este un soare și un scut, Domnul dă îndurare și slavă, și nu lipsește de nici un bine pe cei ce duc o viață fără prihană.
|
Deconectat |
Aurelc (detalii numai pentru membrii conectaţi) |
20679. Postat la 30/11/2012 07:38 - 4537z15h17m |
|
|
Ieri, naucit am auzit la radio o veste ... de la conferinta UNO ( Organizatia Natiunilor Unite). Cica... in urma votului, doua treimi din tarile membre au fost deacord cu infiintarea unui stat Palestinian. Pentru cine intelege ce inseamna aceasta, e un mare semn de exclamatie !
Ma rog ca Domnul sa binecuvanteze poporul Israel cu pace, iar cand va veni vremea razboiului si a razbunarii Sale, Sa-i aduca izbavirea si sa-Si arate slava!
Am învățat că este prea greu să-ți dai seama unde să tragi linie între: a fi amabil, a nu răni oameni și a-ți susține părerile. - O.P. |
|
Deconectat |
20690. Postat la 30/11/2012 20:56 - 4537z1h59m |
|
|
Pace !!!
Ca răspuns la votul ONU, Israelul va construi 3000 de case noi
http://israel-shabbat-shalom.blogspot.pt/2012/11/israelul-va-construi-3000-de-case-noi.html
Pe cand inca vorbeam eu, ma rugam, imi marturiseam pacatul meu si pacatul poporului meu, Israel, si imi aduceam cererile inaintea Domnului Dumnezeului meu, pentru muntele cel sfant al Dumnezeului meu; (Dan.9:20)
De aceea poporul Meu va cunoaște Numele Meu; de aceea va ști in ziua aceea că Eu vorbesc și zic: "Iată-Mă!" (Isa.52:6) |
|
Deconectat |
20693. Postat la 01/12/2012 15:46 - 4536z7h10m |
|
|
De asemenea vedem ca vin vremuri grele pentru Poporul Israel , cei din ONU au facut cea mai mare greșală aceptand palestina in randurile celor de la ONU , un popor plin de ura si de violentă care tot timpul a urmarit distrugerea si numai de a face rau . Israelul si SUA sau opus vehement acestei decizii de asemenea si Statul Ceh sa opus acestei hotarari , dar se pare ca in spatele acestei decizii se afla alt cineva .Sa nu incetam sa ne rugam pentru EI pentru Poporul Domnului , in care am fost altoiti si noi .Domnul sa Fie de partea lui ISRAEL .Amin
http://www.agenda.ro/palestina-a-primit-actul-de-nastere-de-la-onu/270594
|
Deconectat |
21019. Postat la 27/12/2012 09:16 - 4510z13h39m |
|
|
După cum arăta profețiile despre ce se va întâmpla în aceste zile din urmă "," Ierusalimul va fi ținta litigiului și atragerea a mai multe națiuni in acest conflict. Lumea politică nu recunoaște Ierusalimul ca fiind Capitala indivizibila a Statului Evreu ,chiar si asa dau comandă si ordine guvernului din Israel... aceasta este imbecilitatea umană care încearcă cu orice preț sa contracareze planurile lui YHVH pentru țara și poporul Său ales .
Modul pentru aceste convingeri va aduce multa rusine si suferinta pentru națiunile care se implica in acuzarea pe nedrept a Israelului, până va venii Regele Regilor să pună capăt acestor provocări și care va stabili Capitala veșnică a Domniei Milenare a lui Yashua in Ierusalim !
Zaharia 12:2-3:
...Iată, voi preface Ierusalimul într'un potir de amețire pentru toate popoarele de primprejur, și chiar pentru Iuda, la împresurarea Ierusalimului.În ziua aceea, voi face din Ierusalim o piatră grea pentru toate popoarele. Toți cei ce o vor ridica, vor fi vătămați, și toate neamurile pămîntului se vor strînge împotriva lui.
De aceea poporul Meu va cunoaște Numele Meu; de aceea va ști in ziua aceea că Eu vorbesc și zic: "Iată-Mă!" (Isa.52:6) |
|